älä ruoki trollia

niin se on

"älä ruoki trollia

äläkää huomioiko noita trolleja mitenkään, huomion puutteessa ne väsyy tuohon leikkiin. parempia on muut kuin tuommoset, ei pidä lähteä samalle tasolle""""""""""

11

68

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se on totta

      Pelko on aseeni

    • ttttsihkooo

      Juu, uskovaiset eivät koskaan lakkaa saarnaamasta. Keskusteluksi ei voi kutsua juttelua uskovaisen kanssa, sillä hän hokee ylimielisesti vain omaa liturgiaansa, kuuntelematta muita.

      Uskovaisuus ei edellytä ajattelukykyä, ainoastaan kyvyn aggressiivisesti tyrkyttää omaa uskoa.

      • Pelko on aseeni

        Ai- eikös raamattua voi lukia, ettei tartte olla uskossa. Onko se uskossa, jos tietää raamatusta asioita. Eikös siihen pitäisi pelastua. Voitaanko me kaikki tulla uskoon, vain siksi, jos lukee raamatun läpi. Eikö kaikki ihmiset voi lukia raamatun läpi, ei kai siittä voi tulla uskoon, jos tietää sieltä asioita. Minusta, sinä olet väärillä jäljillä. Eikai Jeesus väkisin pelasta ketään. Enkä usko, että uskovaiset pakottaa sinut uskoon, kyllä sinä nyt valehtelet. En ole ikinä kuullut tuollaista. Jokaisella ihmisellä on oma valinnan vapaus ,tahto, ja valinta. Eikä toinen ihminen voi pelasata toista ihmistä, se ei ole hänen työnsä, eikä hän siihen pystykään. Vaan se on Pyhän Hengen työ. Eri asia on kertoa Jeesuksen ristin työstä. Sen voi kertoa toinen ihminen toiselle. Jokaisella ihmisellä on oma valinnan vapaus, palveleeko pahaa, vai hyvää. Kukaan ei pakota ketään, ei edes Jeesus.Sinä olet oikiasti väärillä jäljillä. Et voi sanoa,viimeisellä tuomiolla, että et tiennyt asioista. Sinä tiedät nämä asiat. Koska tuossa juuri itse kerroit. Jos olet valinnut pahan tien, niin se on täysin sinun asiasi, en usko että uskovaiset uskoaan sitä kellekään väkisin tyrkyttävät. Vai voitko sanoa toisin ? Eri asia on kertoa, kuka on Jeesus, sinä itse päätät itsestäsi. Olet joko sihko tai pengalo. Ei hyvä puu voi tehdä huonoa hedelmää, eikä huono puu voi tehdä hyvää hedelmää. Hedelmistä puu tunnetaan. Huono puu hakataan poikki, ja heitetään tuleen


    • ksdllkkii

      Jeesus oli joogi, transsendentaalinen sielu. joka saarnasi jälleensyntymää. Jälleensyntymäoppi on kuitenkin kirkolliskokouksessa 300 jkr poistettu Raamausta, koska Taivas/Helllvettiopilla on ollut helpompi hallita yksinkertaista kansaa, Siis ihmisiä hallittiin ja hallitaan edelleen pelolla.

      Syntioppi on myös muokattu pelotustarkoituksessa karmaopista. Karman lain mukaan ihminen kokee saman jonka toisille itse aiheuttaa, eli näkee lopulta vihollisessaan itsensä, jolloin hän tajuaa että kaikki ihmiset/sielut ovat todellisuudessa yhtä ja samaa Pyhää Henkeä. Erillisyys on pelkkä harha.

      Taivas Jeesuksen alkuperäisen opetuksen mukaan tarkoittaa valaistumista (=sielun yhtymistä jumalalliseen henkeen) joka saavutetaan jällensyntymien seurauksena.

      Helllvetti taas on maanpäällä ja tarkoittaa ihmisen kokemia kärsimyksiä täällä fyysisellä tasolla. Eli jos joku sanoo että "elämä on yhtä Hellvettiä", niin hän puhuu totta :-)

      Raamattu on siis editoitu ja yksinkertaistettu, väärennetty painos itämaisista henkisistä opeista. Jo paimentolaiskansa juutalaiset aikoinaan ymmärsivät opit väärin ja muokkasivat vanhat legendat uudelleen.

      Esim. paratiisitarina ja vedenpaisumustarina ovat ikivanhoja kansantarinoita Kaksoisvistainmaasta, samat tarinat vain eri päähenkilöiden nimillä varustettuna on löydettävissä Raamattua paljon vanhemmasta Gilgames-nimisestä eepoksesta.

      • voi sinua

        ""jolloin hän tajuaa että kaikki ihmiset/sielut ovat todellisuudessa yhtä ja samaa Pyhää Henkeä. Erillisyys on pelkkä harha."""

        Voi sinua poloista, mitä teit ! Teit rankan homman, tulet kyllä henkilö kohtaisesti, tutustumaan Helvettiin

        29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."


      • whoa!!!

        Amen, veli tai sisko, kumpi oletkaan! Tämän lukeminen ilahdutti! Meitä jotka olemme tämän muistaneet on koko ajan enemmän, herra on meidän turvanamme eikä meillä ole mitään pelättävää - kuljemmehan valossa :)

        Muistakaamme kunnioittaa täydestä sydämestä kaikkia niitä jotka eivät vielä ole tätä löytäneet, he ovat saman luojan lapsia kuin mekin. Kaikki uskonnot ovat vääristyneet, omaansakaan ei voi täysin luottaa, mutta kun tiedämme että rakkaus on se joka tätä maailmaa lopulta tulee hallitsemaan, tiedämme mihin suuntaan kulkea.

        Siunausta


    • ksdllkkii

      "Ihminen on jumalan kuva" -lause on sentään säilynyt kaiken editoinnin ja sensuroinnin jälkeen Raamatussakin. Se tarkoittaa juuri sitä, että olemme kaikki osa jumaluutta.

      Äläkä pelkää hellvettiä, sellaista paikkaa ei ole olemassa :-)

      Toisen ihmisen tuomitseminen kielletään Raamatussa, mutta et joudu tuomiolle siitäkään, maksat vain karman lain mukaan virheesi.

      • way to go man

        Raamatussa on monta muutakin paikkaa jotka puhuvat samasta asiasta, esim.
        Joh. 17:22-23
        "Sen kirkkauden, jonka sinä olet antanut minulle, olen minä antanut heille, jotta he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä. Kun minä olen heissä ja sinä olet minussa, he ovat täydellisesti yhtä, ja silloin maailma ymmärtää, että sinä olet lähettänyt minut ja että olet rakastanut heitä niin kuin olet rakastanut minua.

        Eipä tätä oikein voi toisin tulkita :) Ihan mahtavaa törmätä tälleen yhtäkkiä johonkuhun joka muistaa, tää maailma muuttuu niin nopeesti että saa haukkoa henkeä päivästä toiseen... oijoi, just täydellistä


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4020
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3872
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3794
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2518
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      74
      2380
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2017
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      2000
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1839
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1529
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe