Sohaisu ampiaispesään

paksu Bertta

Kun väitän, että jos nainen sanoo olevansa runsasmuotoinen tai jopa suoraa että on lihava..kukaan ei laita viestiä, eikä halua tutustua.
Nykyaika on niin ulkonäkökeskeistä, että pitää olla sporttinen liikunnallinen nainen ym...tavallinen lapsia synnyttänyt ja töitä tehnyt nainen ei kelpaa vaikka luonne olisi miten mukava hyvänsä. Kukaa ei vaivaudu edes ottamaan selvää!
Tiedän tiedän, taas tulee lapiolla tai isolla kauhakuormaajalla älykääpiöiltä neuvoja/ haukkuja..läski laihduta, oot itse itses lihottanu älä marise..ym..muuta mitä nyt ei muutenkin jo tiedosta, sillä teille jotka näitä hoette, lihava ei ole yhtäkuin tyhmä!
Toisaalta, helpommalla pääsisi jos tyytyisi olemaan yksin, vaan kun ihmisellä on ikävä toisen luo, riippumatta iästä!
Moni lihava nainen on todella eroottinen ja aktiivinenkin tietyssä asiassa...ja taas teille jotka sanovat et hyi..niin muistakaa..teistäki VOI joku sanoa samalla tavalla...joten eiköhän anneta kaikkien kukkien kukkia..yksin tai yhdessä..

17

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • mies kaks ysi

        Niin, ensinnäkin jos otetaan nettideittit vertailu pisteeksi, kuka kelpaa ja kenelle kelpaa niin.. voidaan jättää koko keskustelu tähän! ;D Tarkoitan vain että nettideitti on tietynlaisten, oikeasti komeiden ja kauniiden sekä "mulle käy ihan kuka vaan" leikkikenttä. Ihminen joka haluaa oikeasti yhtään fiksumpaa suhdetta, voi jättää kyseisen leikin leikimättä.

        Ja sitten, tuo lihavuus... vaikka media onkin luonut kovat ulkonäköpaineet, niin toisaalta, aina on niitä miehiä jotka tykkävät pyöreämmistä aina ihan oikeasti todella-todella lihaviin asti. Ja tälläistä, mahdollisuutta ei ole miehillä; Miehen tulee olla juuri vastaavasti media seksikäs harteikas ja sixpackin omaava komea uros tai max. lievästi pyöreä.Lihavaa miestä, ei halua kukaan normaalinpainoinen nainen - kun vastaavasti komeakin mies voi haluta pyöreän tai lihavan naisen.


    • Makuja on monia

      On tietysti miehiä, jotka pitävät vähän tukevimmista naisista.
      Itse en valitettavasti seksuaalisesti syty yhtään, jos on merkittävää ylipainoa. Pieni pyöreys toki sallittaneen, eikä kropan täydellinen tarvitse olla.

    • Skille

      Mua aina vähän naurattaa kun joku merkitsee itsensä runsaanpuoleiseksi ja ihannekumppanin tulee olla hoikka tai sporttinen. Onnea vaan elämänkumppanin etsimiseen. Todellisuudentajun etsiminen ensin voisi ehkä auttaa.

    • 7+7

      Ei se hoikkuus mitään hyödytä jos on jo keski-ikäinen. Vastauksia tulee vain tylsimyksiltä tai vanhoilta ukoilta, tai ei keneltäkään. Ja kun tähän kumminkin joku haluaa taas napsauttaa että laita itse miehille viestejä, niin on laitettu ja ei tullut vastauksia takaisinpäin.

      Nettideiteillä olet aina vääränlainen, olit millainen hyvänsä. On tietenkin yksi keino saada seuraa, ja se on se että korostaa seksiä. Silloin saa seuraa, kertakäyttöseuraa, mutta jos ei pelkkä paneskelu aina silloin tällöin tee onnelliseksi, niin mitäs sitten teet.

      Ja miehillehän ei riitä yhtään mikään. Jos laitat ilmoitukseen että olet hoikka, mutta et olekaan peräti anorektisen näköinen ja langanlaiha, saa kuulla mäkätystä että tuoko muka hoikka. Jos laitat että normaali, saat epäilyksiä että on juurikin ne jenkkakahvat ja lärpäti lärpäti. Laitoin niin tai näin niin aina laitoit väärinpäin.

      • Sorry3

        Sulla perusongelma on korvien välissä, eivät vain kehtaa sanoa suoraan ja sitten päättelet että kyse olisi jostakin muusta.


      • 7+7
        Sorry3 kirjoitti:

        Sulla perusongelma on korvien välissä, eivät vain kehtaa sanoa suoraan ja sitten päättelet että kyse olisi jostakin muusta.

        Ilmoituksessani en ole negatiivinen, toisin kuin netissä kommentoidessani turhauttavaa nettideittailua. Mahtaa olla aikasmoisia selvänäkijöitä nuo miehet jos näkevät korvieni väliin ja hoksaavat että valitan nettideittailun turhuudesta keskustelufoorumeille.

        Nettideittailu ja nettideittailusta puhuminen ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Niitä ei pitäisi sekoittaa. Vaikka on sekin toki nähty että moni mies nettideiteissä ottaa yhteyttä kertoakseen miten paskaa nettideittailu on, että näinhän toki itsekin pääsen näkemään miesten korvien väliin.

        Mutta yleensä elämässä kannattaa muistaa että ajatukset ovat aina yksityisiä, ihmiset eivät ole telepaatteja. Naamastakaan vitutus ei välttämättä näy, kuten voidaan havaita esim. valokuvista joita otetaan kaikenlaisia traumoja kärsineistä ihmisistä. Jopa raiskatut ja lapsena seksuaalisesti hyväksikäytetyt hymyilevät kuvissaan kuin ei mitään. On se ihminen jännä eläin.


    • Rakastettu

      Ei pidä yleistää asioita liikaa. Jokainen ihminen on oma persoonansa. Itse olen lihava, reilusti ylipainoinen ( 50 kg) ja olen netistä löytänyt oman rakkaani, joka arvostaa minua ihmisenä ja pitää vieläpä kauniinakin. Mies on kehonrakentaja ja koulutukseltaan personal trainer. Hänellä siis upeat isot lihakset ja naiset kuolaavat perään, mutta hänpä ylpeästi näyttää, että kuuluu minulle. Tsemppiä jokaiselle joka ei täytä nykyihanteiden anorektisia mallimittoja. Uskokaa ja luottakaa itseenne. Onneksi maailmassa on miehiä, jotka eivät ole pinnallisia. Itse löysin täydellisen kumppanin rinnalleni ja hän tuntee minusta samoin. Niin ja epäilijöille vielä, että kyllä seksi on loistavaa ja molemmat nauttivat siitä täysillä.

    • Liian lyhyt mies

      Se on ihan sama kun puhutaan miehen pituudesta jos et ole se 180cm vaikka nainen olis sen 160cm niin jos mies ei ole tuota pituus kriteeriä täytä ja jos naisella on vähänkään valinnan varaa niin tämä skipataan heti.
      Sama se on vaan varmasti runsasmuotoisilla naisilla.
      Se on vaan niin että niitä pikaisia valintoja tehdään nettideittaillessa ulkonäön suhteen
      Se on raakaa peliä tämä nettimaailman säännöt.

      Olen itsekkin käynyt useammallakin "pikkasen pyöreitten" naisten kanssa treffeillä mutta vastaan on tullut sairaalloisen lihava nainen ja itseäni ei haittais jos olisi terveellä tavalla pikkasen pyöreä mutta sanokaa se totuus ennen treffejä.
      Itsekkin toin tuon vajavaiseni pituuteni profiilissa ja viesteissäni esille ennen treffejä ja kuitenkin olen päässyt niillekkin.

      Itse olen aikoinaan seurustellutkin pitkään runsasmuotoisen naisen kanssa mikä johtui hänen sairaudestaan ja suhteemme ei kaatunut siihen vaan muihin tekijöihin...hän oli todellakin kaunis kasvoiltaan ja mikä hyvä ja mahtava luonne olikaan hänellä ja vieläkin vuosien jälkeen saatan muistellä häntä lämmöllä mutta emme tavanneetkaan netissä.

      Mitä tuohon keski-ikäisen naisen kirjoitukseen vastaisi "Vastauksia tulee vain tylsimyksiltä tai vanhoilta ukoilta, tai ei keneltäkään. Ja kun tähän kumminkin joku haluaa taas napsauttaa että laita itse miehille viestejä, niin on laitettu ja ei tullut vastauksia takaisinpäin." että mistä edes tiedät onko "tyhmiä" kun heti tuomitset ja leikit vielä tuon ikäisenä prinsessa leikkejä ja jos vielä teet aloitteita sille naisille tyypillisen tapaan marginaaliselle (10%) miesryhmälle jolla on varaa ja valintaa ja leikkiä tätä naisten luomaa ja tekevää tyyliä olla vastaamatta ja sillä sitten tuomitaan koko miesryhmä.

      Itse olen saanut aloitteita jopa kuvattomilta, mitään sanomattomilta naisprofiileilta ja mitä helmiä onkaan joukossa ollut ja siksi en jätä vastaamatta heillekkään.
      Eiku aloitetta tekemään itse naiset mutta olkaa realistisia kuitenkin sen suhteen keille niitä laitatte.

      • 7+7

        Marginaaliseen miesryhmään pääsee ilmeisesti jokainen keski-ikäinen mies, koska vastauksia ei tule keneltäkään jonka ilmoitukset ovat olleet jo vuosikausia esim. täällä Suomi24:ssä. Ja kokoajan sama kuva profiilissa. Mutta en tiedä leikkivätkö nämä miehet prinsessaleikkejä, vai onko heillä ihan sama tunne kuin minulla että kukaan ei vaan tunnu miltään.

        Tylsimykseksi miellän ihmisen jolla ei ole oikein mitään sanottavaa mistään asiasta, ja jossain vaiheessa kertoo olevansa vähän hiljainen tai vaitelias. Sori nyt vaan, mutta tykkään kovasti puhella ihmisen kanssa, ja jos toinen vain murjottaa vaiti, niin minusta hän on tylsä. Vieläkin tylsempiä ovat tyypit joiden kirjoitelmista ei saa mitään selvää, eli on niin hoono soomi että ei riitä ymmärrys selvittää sitä koodikieltä että mitä siinä seisoo. Joku kerran sanoi että todennäköisesti kirjoittelevat päissään, joten siksi tulee sekavaa sössötystä. Ja kaikkein tylsimpiä ovat ulkomaalaiset feikit jotka käyttävät käännöskonetta ja joiden leperryksistä ei ota pirukaan selvää senkään vertaa mitä tuon edellisen ryhmän jäsenten sönkötyksistä.

        Jos naisen perisynti nettideiteissä on lihavuus (onko vaiko eikö ole, en minä osaa siihen vastata koska en etsi naista), niin miehen on kyllä valitettavasti se että kuulostaa täysin idiootilta.

        Itse ottaisin kyllä mielelläni lyhyen miehen, mutta kukaan heistä ei yleensä halua keskimittaista naista. Olin vuosikausia liitossa lyhyen miehen kanssa ja ikinä hän ei tajunnut olla tyytyväinen siihen että pidin hänestä sellaisena kuin hän oli, valitti vain vuodesta toiseen miten on lyhyt ja kukaan ei tykkää lyhyistä.

        Minkä takia parisuhteessakin joillekin ihmisille jää valituslevy päälle? Miksei se kumppani olekaan yhtään mitään, vaan vieläkin pitää marista siitä miten vastakkaisen sukupuolen edustajat eivät huomioi? Pitäisikö saada koko haaremillinen naisia vai? (Toki jotkut naisetkin varmaan haluavat kaikkien mahdollisten miesten huomion.)


    • Itsekkin reilusti ylipainoisena olen törmännyt tuohon, jos laittaa viestiä miehelle..eipä tule vastausta. Ja Liian lyhyelle miehelle sanoisin että minä ainakin kerron alkuvaiheessa että minussa on todellakin mistä ottaa kiinni, myöskään en vaadi että mies olisi laiha tai sporttinen. Itseasiassa en pidä laihoista rimpuloista vaan miehen pitää olla miehen kokoinen ja vähintään oman pituinenkin.

      No näillä mennään, jokainen meistä on oma persoonansa niin hyvin kuin huonoine puolineen. Välttämättä sille ylipainolle ei pysty tekemään itse mitään, johtuen juuri sairauksista ym, väitän että jokainen meistä pulleroista on laihduttanut elämänsä aikan kymmeniä kiloja..mutta ne pakkaavat palata takasin.

      Ei se rakkaus ole kiloista kiinni, vaan aivan muista asioista. Ollaanko me nykyajan ihmiset vaan todella niin pinnallisia?
      Mene ja tiedä

    • 18+12

      "Ei se rakkaus ole kiloista kiinni"

      Onhan, koska jos et ole hoikka niin ei miehet sua halua rakastaa.

    • BEM

      No niin taas mennään :-) Katkerien miesten ja naisten vuodatusta.

      Ilmeisesti pitäisi olla joku laki, että jos satut deitti-ilmoituksen laittamaan, niin pakko olisi tehdä alotteita tai vastata, vaikka ulkonäkö, koulutus, harrastukset tms ei miellyttäisikään.

      Viestittelyä ei saisi myöskään lopettaa kesken kaiken.

      Kumpikaan sukupuoli ei myskään saisi lähettää viestejä kaikkein parhaimman näköisille, koska ne ovat kuitenkin jännämiehiä tai naiset ovat tyhmiä ja joka tapauksessa parhaan näköiset leikkivät vain muiden tunteilla, ovat narsisteja ja hakkaavat puolisonsa.

      • miesvm_1967x

        xD


    • mieti sitä

      On tyhmyyttä yleistää, että normaalipainoisen kumppanin toivominen tarkoittaa ulkonäkökeskeisyyttä.

    • ön lihäviä

      Kyllä lihävä sää öllä jös väin hälyää

    • pyoreahko

      Minä olen rehellisesti ilmoittanut olevani "pyöreähkö" ja sitä olen; lantiota ja rintamusta löytyy eikä mahastakaan löydy ilman etsimistä sickpackiä.
      Minua ärsyttää ihmiset jotka valehtelevat ruumiinrakenteensa. Tästä on seurannut että "pyöreähkö" on ihmisten mielessä "toooosi lihava". Olen jokaisilla treffeillä kuullut kuinka olen paljon pienempi kuin mihinkä olivat varautuneet.
      En kuitenkaan suostu vaihtamaan vartalotyyppiäni normaaliksi koska olen pyöreähkö. Miksi minun pitäisi valehdella sen takia että lihavat valehtelevat olevansa pyöreähköjä?! Koko valehtelu ja kaunistelu alaspäin luo vaan täysin väärät lähtökohdat... Ärsyttävää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe