Torin ostajat

opetelkaakäytöstavat

9 / 10 ostajaa ei vastaa mitään vaan leikkivät kuollutta, kun heille tarjoaa juuri sitä tavaraa mitä he ovat vailla.
Jos kaupat ovat jo syntyneet, niin ottakaa hyvät ihmiset ne ilmoituksenne pois.
Ilmeisesti he ovat vain kyttäämässä siellä että joku antaa tyyliin ilmaiseksi sen mitä he ovat vailla.
On niin ylivoimaista vastata että kiitos mutta ei kiitos.

12

126

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en myy mitään

      Tää on helppo.

      Kuten olet huomannut, niin jos haluat jotain myydä, niin sinun pitää toimittaa tavara perille, ja antaa 50€ vaivanpalkkaa..

      Koko touhu on aivan perseestä, kun ostettaisiin uutta vastaavaa tavaraa, mutta hinta pitää olla sama, kuin ongelmajätteellä.

      En ymmärrä, että jos tarviit jotain tavaraa, niin jotain siitä on maksettava, mutta ilmoitukset on mallia "mahdollisimman halpa"

      Itsellä on kaksi soutuvenettä tarpeettomana, mutta en todellakaan myy niitä "juutalaisille" (Tämä on suomalainen sanonta, en tahdo kenenkään uskontoa loukata), jotka tarjoaa 150€ kotiin tuotuna, jos uusi vene maksaa tonnin.

      • ap.

        No niinpä. Yksi väitti ostavansa kaikenkuntoisia. Sitten kun ei ollutkaan priimaa ilmaiseksi niin loppui kiinnostus.
        Yksi oli kovin ostopäällä ja kaupat tehtiin. Tämän jälkeen täysi hiljaisuus. Rahoja ei tullut mutta tavara olisi pitänyt lähettää.

        Sitten on näitä 'tarjoa rohkeasti' - ällöttäviä ilmaisuja. Mitä on arka tarjoaminen? Ehkä siinä halutaan manipuloida joitain heikkoluonteisia ihmisiä hyväksikäytettäväksi.
        Sitten tämä 'ylimääräisten' tavaroiden kerjääminen. Jos ne ovat 'ylimääräisiä', niin 'ostaja' olettaa saavansa ilmaiseksi.
        'Pois nurkista viemästä turhaa tilaa'. No tuo on jopa väärin ilmaistu, mutta eivät nämä ahneet hallitse äidinkieltä.

        Positiivisimmat kokemukset ovat nuorisosta eli opiskelijoista, jotka ostavat sen kirjan, jonka tarvitsevat. Ei mitään rutkutuksia.


      • varokaajop

        Joo noita on paljon liikkeellä . varsinkin kaikentavaran ostajija . pari jopparia on käynyt mun kotona katsomassa , joo ei tosta kahvipurkista saa kuin 5e.eli hän maksais 1e (paulikin 20-25e purkista esim. jos wirkkalaa seasssa. )
        sitten että arabiaa ja wirkkalaa me vaan . JOO on mulla, mut arvaa näytinkö niille mitään .
        JOS ilmoituksessa mainitaan että ostetaan kaikkea kodin tavaroita . sitten vaan vähätellään ja irvitään , ja tongitaa arvo kamaa ilmatteeks. sanoin etten myy mitään heippa. eräs kuolinpesän ostaja sanoi puh. ettei hän tule kun sielä on jo pengottu parhaat päältä. ? siis sanoin etteä suku on jotain vienyt , mut suurin osa on vielä . ELIKKÄS EI SIIS TULLUT . MIKS sitten ostetaan ilmoituksia ? ELI HUiJAREITA KAIKKI. .
        tv aarteen metsästäjät sentään maksaa lähes puolet myynti arvosta .
        MUTTA OIKEILLE OSTAJILLE MYYN ARABIAT, JA WIRKKALAT EDULLISESTI. onneks niitäkin.
        suomen ostajat ,huutokeisarit täysiä huijareita.


      • Gfgfvf

        Myyjät tosin yleensä pyytää aivan liikaa tavaroista, koska he ajattelevat mitä ovat maksaneet ja mitä kyseinen tavara maksaa uutena. Pitää muistaa, että käytetyllä tavaralla on käytetyn tavaran hinta, yksi hailee hinnasta uutena tai mitä siitä on maksettu. Ja jos tavara on ollut halpa ostettaessa, on se yleensä täysin arvoton jo muutamassa vuodessa. Ja yleensä tavaran arvo romahtaa kymmeniä prosentteja jo kun tavaran poistaa pakkauksesta. Ja jos pakkauksen erehtyy heittämään pois, laskee arvo entisestään. Tämä vain pitää hyväksyä.

        Ja esimerkiksi elektroniikan kohdalla olennaista on, että tuote toimii kunnolla. Toimimaton elektroniikka on arvotonta, vaikka tavara toimivana olisi tonnien arvoinen. Ja Iittalan lasitavarasta maksetaan, jos ne ovat täydellisessä kunnossa, yksikin särö romahduttaa arvon murto-osaan. Useampi särö ja lasista ei makseta senttiäkään.


    • ap.

      Ja taas taisi kuolema korjata ostajan kun ei 'kerinnyt' vastaamaan.-
      Ai niin... oma vikanihan se olikin, kun en maksanut siitä että Hän suostuisi vastaanottamaan... voi herttileijaa että on tärähtänyttä porukkaa.

    • tyhmät

      Minua suututtaa ihmiset ,jotka jättää tarjouksia,vaikken niitä pyydäkkään.Joskus taas ,kun pyydän tarjouksia,niin kysellään mikä on hinta.Haloo,mikä mättää,kun ei ymmärretä selvää suomen kieltä.

      • yxmyyj

        JOO koko ajan kysellään oko myynnissä vielä .juu on. siihen sit loppuu osto halut. mitä ne sillä tiedolla tekee kun ei tarvi mitään. olekin joskus kysynyt , ei tieten vastausta. MUTTA KUN PAKETIN LÄHETTÄÄ PAKKAA HYVIN NIIN ONKIN YHDESSÄ KIPOSSA RIPA RIKKI . POSTI HAJOITTANUT ,? PITÄÄKÖ MYYJÄN PALAUTTAA RAHA?
        matka huolto oli hävittänyt koko paketin ja siinä ostaja hävis. luki iltiksessä.


    • paskapuhe_ostajat

      Jos jotain tarjoaa ostajalle niin sitten esitellään lisäehtoja mitä ei ilmoituksessa mainittu, esim. ilmoitetaan että ostetaan pelikonsolilehtiä, vasta sähköpostissa ilmoitetaan että yksittäiset numerot ei kelpaa vaan pitäisi olla isompi erä niitä. Epäilenpä että jos tarjoaa isompaa erää niin vastataan että ei käy kuin yksittäiset numerot vaan...

    • Ihmettelijäm

      Minua ihmetyttää Tori.fi myyjät. Laitoin Juhannuksen aikana n. 10 viestiä siellä myynnissä olleista tavaroista. En saanut YHTÄÄN yhteydenottoa. Yksi ilmoitus oli sellainen, jossa haluttiin ostaa, mutta ei siihenkään vastausta.
      Ilmoituksista vain yksi oli ollut sivuilla yli 2 päivää. Muutamat ilmoitukset olivat olleet sivuilla vasta 1-2 tuntia. Mutta ei siis mitään vastausta mihinkään. Mikä sivusto se oikein on, pelkkää vitsiä kaikki vai?
      Ja viestini eivät olleet mitään tarjouksia, vaan olisin halunnut ostaa tuotteen sillä hinnalla, kun siitä pyydettiin.

    • tällälailla

      Samanlaisia pönttöjä löytyy myös tori.fi:n myyjissä. Yhden kanssa sovin 300 euron tavarasta noudon, hetken kuluttua se olikin myynnissä 350 euroon. Soitin ja kysyin noudosta, kaikki oli edelleen kunnossa, aika ja paikka sovittu. Parin tunnin kuluttua tuli viesti, että hän olikin saanut tavarasta paremman hinnan. Hei haloo, huuto.net on huutokauppa ja tori.fi ei sitä ole. No, sinänsä olin jo itsekin vähän katumapäällä, että nou hard feelings muuten.

      • idiootit.myymässä

        Samanlaisia kokemuksia täälläkin. Myyjät eivät vastaa MITÄÄN. Todella röyhkeää toimintaa. Ei se yksi posti vie montaa sekuntia, eikä maksa penniäkään, mutta kun ei saada eds sitä aikaiseksi.


      • stubin_idea

        Näillä eväillä Suomesta palveluyhteiskunta...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe