Poliisi hoitaa uuberin

laiton/luvaton

älä huoli.

17

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmettelijä

      Mä ainakin tilaan uber taksin ja soitan poliisit paikalle jos autossa ei ole voimassa olevaa liikennelupaa taikka kuskilla taksin ammattiajolupaa.Täysin selkeää lain rikkomista johon poliisin pitää puuttua.

      • hhgfgjkoorrd

        Ja poliisi ampuu paikalle samantien näinkin suuren rikoksen tapahduttua. Sulle voi tulla pitkä ilta siellä kyydissä ja voit olla vielä katkerampi kun nyt.


      • taxi-setä

        Vituttaako?


      • 14+6
        hhgfgjkoorrd kirjoitti:

        Ja poliisi ampuu paikalle samantien näinkin suuren rikoksen tapahduttua. Sulle voi tulla pitkä ilta siellä kyydissä ja voit olla vielä katkerampi kun nyt.

        Joo ei poliisia kiinnosta, mutta eipä toisaalta asiakkaan tarvitse maksaakaan laitonta kyytiä. Uberhan veloittaa matkan automaattisesti, mutta siinä vaiheessa on sitten reklamaation paikka ja kuluttajansuojaviranomaisten asiaksi menee, jos pitää oikeudessa alkaa periä väärin laskutettuja kyytejä. Kuluttajansuoja on yleensä ollut herkempi puuttumaan pikkuasioihin kuin poliisi. Sekin tuo mielenkiintoisen lisäaspektin asiaan mitä luottokorttiyhtiöt sanovat. Ovatko ne korvausvelvollisia asiakasta kohtaan, jos asiakkaan korttia on veloitettu väärin eikä veloittaja suostu palauttamaan rahoja.


    • ei monopolille

      Internet tuhosi sanomalehdet, aikakausilehdet, kirjekuoret.

      Netti TV tulee uhoamaan perinteisen Teeveen ansaintalogiikan.

      Internetkauppa tuhoaa tavaratalot, Stockmannit, Mustat Pörssit ym muut erikoistavaraketjut

      Mobiili-internet yhdistettynä GPS -paikannukseen tuhoaa taksimonopolit.

      Asia on nyt niin että aika aikaansa kutakin Eskoseni. Maailma muuttuu. Mikään ei ole ikuista. Ei edes taksi- tai kuljetusmonopoli.

      Jos über tekee asiat tehokkaammn tulee sen antaa toimia. Varmaan maailmalla alkaa jo pilvin pimein überin kaltaisia toimijoita samanlaisella softalla.

      Koittakaa kestää tämä murros. Netti- ja mobiilinetti vasta nyt alkavat toden teolla muokkaamaan yhteiskuntaa sen pohjamutia myöten.

      Vai luuleeko taksi, apteeki, lääkäri, linja-auto ym. Suomen monopolit olevansa ikuisessa suojassa kuin aatelissääty wanhassa Ruotsi-Suomessa ?

      • Rehti ja reipas

        Suomessa on lukuisia valtion säätelemiä ja muuten kontrolloimia ammattialoja, ei yksin taksi. Kaikki nämä ammattialat ovat säädelty turvallisuuden ja riittävän osaamisen sekä toimijoiden terveyden ja heidän talouden kontrolloinnin takia. Eli huijarit ja rosvot sekä muut sekopäät älkööt vaivautuko edes pyrkimään näille aloille. Jos olet nuhteeton ja päästäsi terve sekä muuten normaali ja hallitset talousasiasi, niin voit aloittaa kouluttautumisen vaikkapa taksiin heti. Tervetuloa. Jo pelkästään tuo sairaalloinen katkeruus takseja kohtaan osoittaa, että olet jo jotenkin pilannut mahdollisuutesi päästä alalle. No siinäpähän kipristelet, mutta valtio ei sinun kiukuttelusi takia varmasti helpota millään tavalla alalle pääsyä. Valtio haluaa myös tulevaisuudessa säilyttää alan laadukkaana ja turvallisena sekä alalla toimivien mahdollisuuden säilyttää ala sellaisena.


    • talli vastaava

      Yritetään kestää murros.

      Saahan sitten "vanhat perinteiset taksit" myös osallistua kilpailuun.
      Eli jos über saa toimia täysin vapaasti, niin annetaanhan vanhoillekin takseille mahdollisuustoimia täysin vapaasti.

      Nyt kun über on tullut, niin vanhoilla takseilla on vielä sääntely päällä. Eli pakkopäivystykset tuottamattomilla alueilla, ja rajoitettu hinta.

      Jos ei rajoiteta überiä mitenkään, niin eihän rajoiteta vanhoja taksejakaan. Olisiko se vapaata kilpailua?

    • onko intiassa?

      Hyvä hyvä hienoa paskalakit lomautettu ei niillä oo aikoo tuollaiseen, vitun moinen byrokratia jotta pääsee kultaa vuolemaan, taksi liikenne pitää vapauttaa täysin luvista ja muusta paskasta ja linnaveikot ratin taakse, saavat tapella rosvojen kanssa!

    • Jerry Cotton

      Tuon uberin tai taxifyn loppuminen heti alkuunsa riittää ELY:n lähiaikoina tuleva päätös, joka jo nyt tiedetään olevan noille kielteinen. Kyllä poliisi siihen sitten puuttuu ainakin kaupungeissa, koska myös poliisi on ollut kiitollinen taksin antamaan apuun silloin, kun poliisi on sitä tarvinnut. Eikä noiden laittomien uber pöljien paljastaminen vaadi poliisiltakaan paljon vaivaa eikä juurikaan lisäresusseja, sillä siellä poliisin kännykässähän ne näkyvät kartalla ja oikein nimien kanssa aivan kuin muillakin. Olette te kyllä tyhmiä.

    • UbelLoka

      Köyhille kiteseville juopoille vois olla kyl terää joku turkish mafiosotaksi, niin ei tarttis niitä kusisia moukkia kuskailla. Laatuasiakkaille sitten laatukuljetusta perinteisellä taksilla. Tervetuloa kyytiin herrat ja rouvat!

      • nasevam

        Näistä mafiatakseista voisikin tehdä lähinnä maijan tyylisiä, että voisi painepesurilla aina kyydin jälkeen huuhtaista kuset, paskat, yrjöt ja veret pois. Myös kuljettajan turvallisuus paranisi luodinkestävien panssaripleksien ansiosta.


    • Pro taxi

      Olen samaa mieltä. Persaukiset käyttäkööt mamun Uberiä ja maksukykyisille sitten sitä premium pro kyytiä. Siinähän ne kapakassa miljonääriä esittäneet persaukisetkin paljastuisivat samalla hypätessään 10 vuotta vanhaan tojota korollaan. Mahtaa noissa Uber takseissa olla sitten aivan järkyttävä kusen ja paskan lemu, kun niitä käyttää vain köyhällistö ja kuskit kuuluvat samaan kastiin. Hyi helevetti.

      • premium 5

        Täysin samaa mieltä.Sais asialliset asiakkaat kunnon kyydin hajuttomalla autolla.


      • oh no Fyi
        premium 5 kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä.Sais asialliset asiakkaat kunnon kyydin hajuttomalla autolla.

        MINÄHÄN käytän Taxifyitä, joka TÄYSIN laillinen


      • hgjhgjhglkl
        oh no Fyi kirjoitti:

        MINÄHÄN käytän Taxifyitä, joka TÄYSIN laillinen

        Haiseeko?


      • Premium taksi
        hgjhgjhglkl kirjoitti:

        Haiseeko?

        No VARMASTI haisee. Marokon karvainen Mehmet kuskina ja kyydissä pelkkiä persaukisia työtä vieroksuvia hygieniastaan piittaamattomia kouluttamattomia känni moukkia. Hyi helewetti. Yököttää jo pelkkä ajatus.


      • Tsemppiä
        Premium taksi kirjoitti:

        No VARMASTI haisee. Marokon karvainen Mehmet kuskina ja kyydissä pelkkiä persaukisia työtä vieroksuvia hygieniastaan piittaamattomia kouluttamattomia känni moukkia. Hyi helewetti. Yököttää jo pelkkä ajatus.

        Jos on noin paha olla suosittelen soittoa terveysasemalle. Suomessa saa apua jos vaan osaa pyytää, siinä ei ole mitään hävettävää. Jos Mehmetti pelottaa ja oksettaa ja yrjöttää, kannattaa siitä kertoa jollekin ammattiauttajalle, siellä kyllä osataan auttaa. Hyviä lääkkeitä saa tänä päivänä

        Ei kannata yksin painia pahan olon kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe