Alkaako Suomen miehitys vielä tänä vuonna 2014

Aika päättyy Suomell

49

467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wu6u

      Kansa on rangaistuksensa ansainnut.

      • Perustele.


      • kansa= NAISET

        Suomessa kansa on sama kuin maanpetturinaisemme, sillä äänestäjien enemmistö on naisia ja 90% virastojemme ja ministeriöittemme henkilöstöstä on naisia.
        Tämä naisvalta ajaa joka päivä päätöksillään kansaamme sukupuuttoon ja valtiotamme konkurssiin.


      • Naisitettu maa
        kansa= NAISET kirjoitti:

        Suomessa kansa on sama kuin maanpetturinaisemme, sillä äänestäjien enemmistö on naisia ja 90% virastojemme ja ministeriöittemme henkilöstöstä on naisia.
        Tämä naisvalta ajaa joka päivä päätöksillään kansaamme sukupuuttoon ja valtiotamme konkurssiin.

        Ei Suomea miehitetä koskaan, sillä maamm eon jo naisitettu maanpettureilla. Jos maallemme jotain tapahtuu, niin tarja halosen toive toteutuu ja itärajamme poistetaan ja vasemmistolainen feministivaltamme liittää Suomen sellaisenaan Venäjään ja toteuttaa päiväunensa oikeista MIEHISTÄ, jotka eivät kitise ja nöyristele naisten edessä, vaan atavat akoilleympäri korvia vähintään kerran viikossa ja raiskaavat heidätr, jotta naiset unohtaisivat lesboilunsa ja "neutraalit" ym "tasa-arvoiset" avioliittonsa, joilla pieni kansa ajetaan sukupuuttoon.
        Suomi katoaa maailmankartalta valtiona ja kansana, muttei miehityksen seurauksena jaa maamme naisituksen eli nyt vallitsevan vittuvallan seurauksena!


    • Rukouksiin on vastat

      Ei tule sotaa Suomeen tänä vuonna - Hyvää Joulun odotusta kaikille.

      Uskovat ovat rientäneet väliin, niin ettei Jumalan viha voi langeta tälle maalle.

    • Oi Suomi

      Rajansa kaikella. Silläkin, mikä on Jumalan suunnitelma.

    • ---

      Alkaa tietenkin, kuten joka vuosi on alkanut. Parhaina useampiakin kertoja. Kaikki on kerrottu tällä palstalla vuosittain.

    • Tiedätkö?

      Mitäs siellä Raamatussa on vuosituhansia sitten profetoitu?

      • ruutikirja

        Naisitusta täällä tarvitaan, toivoo Jahve.


    • ei lain orja

      Ei ala miehitys tänävuonna. Voit aivan vapaasti viettää tammuk jumalan muistojuhlaa,ja rooman keisarien syntymäpäivää. (siis joulua) Kun vaan muistat olla lainalla ja viettää vielä sabattiakin,niin varmasti pelastut lain teoillasi ha ha haaaa

    • Oho hahaa

      Siinä taas vajakki asialla.

      • Totisesti on

    • fda

      "Alkaako Suomen miehitys vielä tänä vuonna 2014 "

      En usko että muistat tätä profetiaa enää 2015, mutta siltä varalta että muistat kysyn sinulta: Jos ei ala, lupaatko lakata olemasta valheen profeetta?

      • -jarmo-

        Määrittele valhe? Huom. perusteellisesti, eikä vain että kaikki mikä ei ole osittainkaan totta. Onko erehtyminen sinun mielestäsi valehtelua? Entä väärin arvaus...? tai...


      • Seko-Iira
        -jarmo- kirjoitti:

        Määrittele valhe? Huom. perusteellisesti, eikä vain että kaikki mikä ei ole osittainkaan totta. Onko erehtyminen sinun mielestäsi valehtelua? Entä väärin arvaus...? tai...

        Jarmoon kalahti heti kalikka kun puhuttiin valehtelioista.


      • Rakkikoira ulos!
        Seko-Iira kirjoitti:

        Jarmoon kalahti heti kalikka kun puhuttiin valehtelioista.

        Stop töhryille.
        Ei sanaakaan enää ohi aloituksen puheen.


      • offi10001
        Rakkikoira ulos! kirjoitti:

        Stop töhryille.
        Ei sanaakaan enää ohi aloituksen puheen.

        joo en jaksanut tuntitolkulla kuunnella,mutta Rauno Helppin standup komiikan katsoin ja kuuntelin, tulin tulokseen jotta nappulaa on vaikea hallita , mutta ei siitä ole nyt väliäkään kun en kuulu noihin porukoihin.

        Ja olen erimieltä lopun ajasta , sehän meni ohi apostolisella ajalla .


      • fda
        -jarmo- kirjoitti:

        Määrittele valhe? Huom. perusteellisesti, eikä vain että kaikki mikä ei ole osittainkaan totta. Onko erehtyminen sinun mielestäsi valehtelua? Entä väärin arvaus...? tai...

        Se on valhe silloin kun kaikki tietävät ettei sitä tule tapahtumaan. Hyvä keino saada herkkäuskoiset varpailleen kuitenkin.


    • -jarmo-

      Nooakin oli 130 vuotta valehtelija. Ei hänkään tiennyt koska tulva tulee, vaan käsitti että pian. Itseasiassa vain Jumala tiesi koska Nooa saa arkkinsa tehtyä, sitten eläimet ja Nooa perheineen sisään ja valhehtelijaksi hakkukujien loppu tuli heti.

      Joonakin oli valehtelija monta sataa vuotta, vaikka hän sanoi että 40 päivää aikaa. Ja vielä kuolemansa jälkeen hän oli vain valehtelija, joka sai kuninkaan pukeutumaan säkkiin, vaan ei ollut enää nimittelijöitä kun Niinivestä ei jäänyt edes kivijalkaa.

      Jeesuskin oli muonta vuosikymmentä valehtelija kun meni väittämään että tästä kaupungista ei jää kiveä kiven päälle mutta vuonna 70 jKr. ei enää.

      Profetiat ovat luettu, ihmiskunnan synnit on kuulutettu ja tuomiopäivää julistettu, oli sitten ajan kanssa tai ei, niin väistämätön on loppu:

      Habakuk 2:1-4 Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa.
      Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: "Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea". Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.
      Katso, sen kansan sielu on kopea eikä ole suora; mutta vanhurskas on elävä uskostansa.

    • offi10001

      Ei oteta nuita vanhoja juttuja kun tuo Raamattukin kasattiin vasta 300-400 aikaamme ja kuten olen aina sanonut ettei yksikään kirjoittaja ole täysin luitettava , niinpä Raamatunkirjoitukset ovat näkökulma asioihin.

      MUTTA NÄMÄ NYKYISET !

      Viimeinen aika.
      Jeesuksen paluu
      Tukholman profetian jatko-osuus.
      yms,

    • Tuomiopasuunat seis

      Minä ainoastaan ihmettelen, mitä mielihyvää ihmiset saa julistamalla näitä, maailmanlopun, tai sotaprofetioita? Kun ja jos ne tulee, ne tulee. Eikä siinä silloin profetointi auta yhtään. Turhaa, tälläinen tuomiopasuunointi ja profetointi, kuin jotakin vedonlyöntiä.
      Siitä, kuka olikaan oikeassa profetioineen.
      Eläkää elämäänne, antakaa muidenkin elää, älkää tuhlatko sitäkin aikaa etukäteisahdisteluun.
      Jos aikaa ei ole paljon elämiseen, niin sitäkin suuremmalla syyllä. ELÄKÄÄ!
      Nauttikaa kaikesta mistä vielä voitte. Rakastakaa ja tehkää hyviä tekoja.

      Edesmennyttä muusikkoa Juice Leskistä lainatakseni.
      Kuule, istuta vielä se omenapuu, vaikka tuli jo tukkaasi nuolee, vaikka huomenna saaste jo laskeutuu, vaikka huomenna aurinko kuolee.

    • Maailman valoina

      Mitä "tuomion" julistajat itse tekevät ? Kulkevatko he vain omissa "turvallisisa" kokoushuoneissaan valittamassa kuinka pimeä tämä maailma on?
      Evankelistoista jotkut ovat unohtaneet tehtävänsä, ja sekaantuneet heille kuulumattominn jaarituksiin.
      "jos siis se valo joka teissä on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys?

      Jumala haluaa "että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.."

      Jos ei ole hätää lähimmäisestä, ja halua mennä sinne "heidän pimeän maailman" keskelle olemaan "maailman valona", niin sopii kysyä ,että kenen palvelija henkilö on? Kuka hänet omistaa? Ettei vain "omavanhurkauden perkele" majaile kotona ?

      Raaamatussa varoitetaan vakavasti "omavanhurskaudesta" , ja sen seurauksista.
      Syntejäkin voiis sanoa olevan monen värisiä. Mustat synit erotuva helpomiin, mutta entä "valkoiset" omavanhurskauden teot kun ne vielä puetaan "pyhyyden kaapuun" ?

    • Amen

      Maailman valoina.
      Amen.

    • Inhottava realisti

      -jarmo-...

      Etkö ole vieläkään ymmärtänyt, että tarina Nooasta on vain myytti?

      Raamatussa ei puhuta Suomesta mitään.

    • Etkö vieläkään ymmär

      Inhottava ateisti.
      Väärä palsta ateismista keskustelulle.

      Ateismi
      4 979 Keskusteluketjua 110 866 viestiä

      Palstan luotsi(t): twiikeri, faust72, Denial

      Keskustele ateismista.

    • Hyvä sana

      TOP 10 1 sija keskustelussa. Kansa haluaa lukea tätä aloitusta ja sen sanomaa.
      Atet ei halua, mutta heiltä emme kysele.

    • Jeesuksen veren kaut

      ta.

      Valheen henki voi saada oikeankin uskovan valtaansa. Olkoon tämä vakava varoitus kaikille!
      Jokainen Pyhässä Hengessä oleva kristitty tuntee "Venäjä miehittää Suomen" -profetiassa vaikuttavan vieraan henkivaikutuksen. Se on valheprofetia. Ja myös asia on väärin: Venäjä ei miehitä Suomea eikä Suomi Venäjää.
      Olen kuunnellut samankaltaisia "profetioita" 1970 luvulta alkaen. Merkillistä uskontoa. Niissä kaikissa on ollut mukana tuo sama outo henkivaikutus.
      Muistan 1980 luvulta, miten jotkut uskonnolliset olivat fanaattisessa "venäjämiehittääsuomen -uskossa". He näkivät siitä unia, pitivät puheita, matkustivat ympäri Suomea viemässä sanomaansa. Eräs tuttu perhe muutti Ruotsiin pakoon Neuvostoliiton hyökkäystä. Siellä kaatui myös heidän hyvin alkanut uskonelämänsä. Monet hankkivat kuivamuonavarastoja ja lämpimiä vaatteita isot määrät, muka tulevan miehityksen aiheuttamaa nälänhätää ja puutetta varten. Yms. monenlaista huuhaata ilmeni. =
      Ja siis: Ylläolevien kaltaisista valheprofetioista tulee sanoutua irti niin selvästi ja lopullisesti, ettei anna niiden vähääkään vaikuttaa omaan elämään.
      Pyydä Jumalalta vapautusta siitä henkivaikutuksesta, joka saa aikaan tuollaista profetoimista!!! Jeesuksen veri puhdistaa "kaikesta lihan ja hengen saastutuksesta". 2 Kor. 7:1.
      - Jumalan Pyhä Henki johdattaa meitä evankelioimaan, voittamaan kaikkien kansojen ihmisiä Jeesukselle, suomalaisia ja venäläisiä, luterilaisia ja muslimeita yms.!
      Jokaisen on hyvä rukoilla tänään näin:
      Jumala, Pyhä taivaallinen Isäni, pyydän Sinun armoistuimesi edessä anteeksi syntejäni, ja sanoudun irti kaikista vieraiden henkien vaikutuksesta minuun. Valitsen olla vain Pyhän Hengen vaikutuksessa. Minuun ei saa vaikuttaa mikään muu henki, kuin sama Pyhä Henki, joka toimi ensimmäisissä kristityissä. Jeesuksen Kristuksen Nimessä väistyköön elämästäni kaikkien muiden henkien vaikutus. Anna Jumala anteeksi kaikki syntini, ja puhdista minut saastaisten henkien vaikutuksesta. Uskon ristillä vuodatetun sovintoveren armoon ja otan vastaan Golgatalla ansaitun puhtauden elämääni! Rakkaassa Jeesuksen Kristuksen Nimessä.

    • OFFI10001

      NoH eihän - jarmo- voi niin kauan kun on tunnustava kristitty, luopua Raamatun erehtymättömyydestä, eikä omalta osaltaa voi tunnustaa erhettään.

      Ne jotka pitävät Raamattua ihmisten kirjoittaman ja erehdyksiä täynnä olevana ,
      myös omassa elämässään tapahtuneet erehdykset myöntävät ja korjaavat käsitteitään elämänsä aikana.

      Olen valinnut tietoisesti tuon omista ja toisten erheistä oppimisen, no pitkälle en ole tietenkään päässyt.

      Menestys syntyy ottamalla yksi oppi ja opetella ja kehittää sitä ja valtaanpäästyään tappaa vastustajat.
      ISIS JA USIS TOTEUTTAA SITÄ PARHAIMMILLAAN.

    • Hurrikolonna

      Ihmettelen, että tällaisia aiheita saa julkaista S24:lla.

      On tietenkin sananvapaus, mutta on myös rikoslaki. Tämän ketjun aloitus pitää itsestäänselvänä, että isänmaamme miehitetään. Eikö poliisia todellakaan kiinnosta tällaiset isänmaamme itsenäisyyden vastaiset ilmoitukset?

      Tämä ketju ei millään tavoin eroa viime itsenäisyyspäivän Tampereen mellakoista, jossa kommunistit vastustivat Suomen itsenäisyyden juhlintaa, sotaveteraanien ansioita Suomen itsenäisyystaisteluissa, sekä uskonnonvapautta. Unohtamatta eläinrääkkäystäkään.

      Tällainen tieto tulevasta Suomen miehittämisestä pitäisi herättää viranomaisissa huomiota. Nämä "profeetat" pitävät isänmaatamme huutokauppatavarana netissä.

      Yksikään aitosuomalainen, persu, ei puhuisi isänmaastaan näin, mutta ruotsalaiset miehittäjät eivät Kainuun kuningaskunnan lasten kohdalla ole koskaan muuta tehneetkään. Vain muutama sata vuotta sitten ruotsalaiset miehittäjät mm. myivät vaaleita suomalaislapsia lähi-idän muslimihaaremeihin seksiorjiksi.

      Edelleen he kauppaavat Suomea rys'sälle määrittäen kauppatavaransa rajatkin. Ei tarvitse kuin venäläisten tulla, "Herra on kertonut mitkä alueet saatte heti!" (Anteeksi venäläiset ruma sana).
      .

    • offi10001

      Tukholman profetian jatko on peruttu , koska tuo Tukholma 1984 profetia oli
      perätön .

      JA MUUTKIN HUITOJAT mm helluntailiikkeessä joutuvat naurunalaisiksi noissa Jeesus tulloo jutuissaan ,
      sielut on vapaata riistaa ,
      ei niiden pyydystämiseen ole mitään rajoitetta miten pyydystetään ja valheen verkkojen viritys pelottaa tietämättömät räpiköimään niihin .
      Siis hankkikaa tietoa itsellenne näin olette vahvempia noita Stnand UP komiikan harjoittajia vastaan.

    • Natomies

      Kuuntelin siihen asti kun alkoi Nato-vastainen paasaus. Aivan kuin vasemmistoänkyrä olisi äänessä. Siinä vaiheessa kävi jo mielessä että mahtaakohan Putin maksaa palkkaa tällaisesta, aihetta olisi.

      Ei kuulosta hirveän uskottavalta kun ensin julistetaan että kun tapahtuu, on kesä kun on lehti puussa. Sitten kun mitään ei tapahdu, korjataan että kyllä se sittenkin taisi olla syksy, kas kun lehti olikin jo pudonnut puusta.

      Aika käy vähiin, katsotaan miten käy.

    • Suomi24huoraa

      ___ o
      __/ \[][][][][][][][]••••••••••• | |
      / \ /\
      {}{}{}{}{}{}{}{}{}







      Moi

    • asdfghikl

      Jossain Ultra-lehdessä oli juttu,että joku mies oli löytänyt ufon jostakin kallion raosta. Tietenkin on niitä, jotkaetsivät tuollaista ja pyrkivät siirtämään omaan autotalliin tuollausen! Voi olla, että rikosaalto Etelä Suomessa liittyy tuollaiseen!

    • törkeitä valheita

      Ei Venäjä ala koskaan hyökätä Suomeen. Se olisi liian kallis toimenpide. Sellaiset profetiat saa hylätä suoralta kädeltä.

      • Sota alkaa lännestä

        Me emme tiedä, hyökkääkö se, milloin hyökkää, tai eikö hyökkää.

        Itseasiassa Venäjän viimeisimmästä Suomeen hyökkäyksestä on jo yli 200 vuotta aikaa ja hallittuaan meitä n. 100 vuoden ajan, he / V.I. Lenin vuonna 1917 antoivat meille itsenäisyyden. Saamme kiittää tästä Venäjää, tämä oli Venäjältä erittäin ystävällisesti ja rauhantahtoisesti tehty.

        Tällaiset turhaat puheet ja suomalaisten, nimenomaan herkkäuskoisten "uskovaisten" mielten masentaminen tällaisilla uhkakuvilla on moraalinen rikos ja näillä pelotteluilla tuo lahko on hallinnut uhrejaan, siitä lähtien kun ruotsalaiset, Pohjanmaan baptistiseurakuntien kautta toivat tämän spiritistisen lahkon opit Suomeen.

        Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen marraskuussa 1939. Tähän heillä oli omat syynsä. Suomi veljeili natsisaksan kanssa, joka uhkasi NL:a. Sittemmin hävisimme nk. Jatkosodan. Hävisimme. Sodassa "hyväksi kakkoseksi tuli pieni, mutta sisukas Suomi!" Edelleenkin saimme pitää itsenäisyytemme, mutta Karjala ja Petsamo menivät sen tien, joksikin aikaa myös Kirkkonummi - Porkkalan alue.

        Tästä lähtien olemme nk. Paasikivi - Kekkosen linjalla, jo 70 vuoden ajan säilyttäneet rauhanomaiset suhteemme, niin NL:n, kuin sittemmin myös Venäjän kanssa. Tämä rauhantyö on ollut molemminpuolista, vaikkakin varsinkin NL otti meihin nähden eräänlaisen "Isonveljen" aseman. Kuitenkin olemme saaneet pitää itsenäisyytemme, vaikka länsimaailma (kuten USA, eurooppa, Ruotsi) onkin pilkannut "suomettuneisuuttamme".

        Koko sodanjälkeisen ajan amerikkalaiset, sekä monet muutkin lännestä tulleet "herätyssaarnaajat" ovat uskonnollisten puheidensa seassa ujuttaneet nimenomaan helluntailaisiin uskoviin NL:n vastaisuutta. Sama jatkuu nyt uuden Venäjän aikana.

        Pelotteilla "Venäjä hyökkää / Jeesus tulee pian, oletko valmis" on helluntai- / karismaattisen uskonnon niin aikuisia, kuin lapsiuhrejakin pidetty niin nöyrässä talutusnuorassa, että nämä näkevät jatkuvia painajaisia asiasta, luullen niitä profetioiksi, sillä näin nämä rikolliset saarnamiehet heitä opettavat.

        Katsokaa, mitä julistusta suomalaisessa mediassa, internetpalstoilla levitetään: Venäjän vastaisuutta, vihaa Venäjää vastaan, joka ei ainakaan toistaiseksi ole meitä mitenkään uhannut. Venäjä ei ainakaan tällä hetkellä ole vihollisvaltio meille, mutta tätä vihollisuutta kyllä suomalaisen median kautta hyvin ruokitaan.

        Tähän venäjänvastaiseen mediapropagandaan kuuluu myös, että toisinajattelijoita sallitaan nimeltä herjattavan ja jopa toisinajattelijoiden jo julkaistuja, asiallisia, totuudenmukaisia kirjoituksia poistetaan sensuurilla.

        Suomessa ei enää ole sananvapautta, se, mitä vielä on, on hyvin näennäistä ja pinnallista.
        .


      • Et viitsisi satuilla
        Sota alkaa lännestä kirjoitti:

        Me emme tiedä, hyökkääkö se, milloin hyökkää, tai eikö hyökkää.

        Itseasiassa Venäjän viimeisimmästä Suomeen hyökkäyksestä on jo yli 200 vuotta aikaa ja hallittuaan meitä n. 100 vuoden ajan, he / V.I. Lenin vuonna 1917 antoivat meille itsenäisyyden. Saamme kiittää tästä Venäjää, tämä oli Venäjältä erittäin ystävällisesti ja rauhantahtoisesti tehty.

        Tällaiset turhaat puheet ja suomalaisten, nimenomaan herkkäuskoisten "uskovaisten" mielten masentaminen tällaisilla uhkakuvilla on moraalinen rikos ja näillä pelotteluilla tuo lahko on hallinnut uhrejaan, siitä lähtien kun ruotsalaiset, Pohjanmaan baptistiseurakuntien kautta toivat tämän spiritistisen lahkon opit Suomeen.

        Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen marraskuussa 1939. Tähän heillä oli omat syynsä. Suomi veljeili natsisaksan kanssa, joka uhkasi NL:a. Sittemmin hävisimme nk. Jatkosodan. Hävisimme. Sodassa "hyväksi kakkoseksi tuli pieni, mutta sisukas Suomi!" Edelleenkin saimme pitää itsenäisyytemme, mutta Karjala ja Petsamo menivät sen tien, joksikin aikaa myös Kirkkonummi - Porkkalan alue.

        Tästä lähtien olemme nk. Paasikivi - Kekkosen linjalla, jo 70 vuoden ajan säilyttäneet rauhanomaiset suhteemme, niin NL:n, kuin sittemmin myös Venäjän kanssa. Tämä rauhantyö on ollut molemminpuolista, vaikkakin varsinkin NL otti meihin nähden eräänlaisen "Isonveljen" aseman. Kuitenkin olemme saaneet pitää itsenäisyytemme, vaikka länsimaailma (kuten USA, eurooppa, Ruotsi) onkin pilkannut "suomettuneisuuttamme".

        Koko sodanjälkeisen ajan amerikkalaiset, sekä monet muutkin lännestä tulleet "herätyssaarnaajat" ovat uskonnollisten puheidensa seassa ujuttaneet nimenomaan helluntailaisiin uskoviin NL:n vastaisuutta. Sama jatkuu nyt uuden Venäjän aikana.

        Pelotteilla "Venäjä hyökkää / Jeesus tulee pian, oletko valmis" on helluntai- / karismaattisen uskonnon niin aikuisia, kuin lapsiuhrejakin pidetty niin nöyrässä talutusnuorassa, että nämä näkevät jatkuvia painajaisia asiasta, luullen niitä profetioiksi, sillä näin nämä rikolliset saarnamiehet heitä opettavat.

        Katsokaa, mitä julistusta suomalaisessa mediassa, internetpalstoilla levitetään: Venäjän vastaisuutta, vihaa Venäjää vastaan, joka ei ainakaan toistaiseksi ole meitä mitenkään uhannut. Venäjä ei ainakaan tällä hetkellä ole vihollisvaltio meille, mutta tätä vihollisuutta kyllä suomalaisen median kautta hyvin ruokitaan.

        Tähän venäjänvastaiseen mediapropagandaan kuuluu myös, että toisinajattelijoita sallitaan nimeltä herjattavan ja jopa toisinajattelijoiden jo julkaistuja, asiallisia, totuudenmukaisia kirjoituksia poistetaan sensuurilla.

        Suomessa ei enää ole sananvapautta, se, mitä vielä on, on hyvin näennäistä ja pinnallista.
        .

        Sota alkaa lännestä. xiina.

        Pakko on koskea suuhun jo tuollaisen skeidan jälkeen.

        Täyttä sontaa.

        http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014112118856170_uk.shtml

        Yllättävä väite venäläislehdessä: Me aloitimme sodan
        Perjantai 21.11.2014 klo 14.09
        Separatistijoukkoja Itä-Ukrainassa johtanut Igor Girkin esittää kovia väitteitä venäläislehdessä.


      • mane77
        Et viitsisi satuilla kirjoitti:

        Sota alkaa lännestä. xiina.

        Pakko on koskea suuhun jo tuollaisen skeidan jälkeen.

        Täyttä sontaa.

        http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014112118856170_uk.shtml

        Yllättävä väite venäläislehdessä: Me aloitimme sodan
        Perjantai 21.11.2014 klo 14.09
        Separatistijoukkoja Itä-Ukrainassa johtanut Igor Girkin esittää kovia väitteitä venäläislehdessä.

        Kannaattaa seurata tv seiskalta ojareksen uudenvuoden puhe liittyen v15,jonka pitämiseen hän väittää saaneen kehoituksen Jumalalta ja lisäksi joltakin henkilöltä,en tosin tiedä ennakolta onko sisällöllä tekemistä miehityksen kanssa.


      • KTS (Ei kirj.)
        mane77 kirjoitti:

        Kannaattaa seurata tv seiskalta ojareksen uudenvuoden puhe liittyen v15,jonka pitämiseen hän väittää saaneen kehoituksen Jumalalta ja lisäksi joltakin henkilöltä,en tosin tiedä ennakolta onko sisällöllä tekemistä miehityksen kanssa.

        Jos Ojareksen ns. "sisältö" on jonkin asian kanssa tekemisissä, niin rahan, menestysteologian ja Herzogin kanssa.


      • Myyräntyötä
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Jos Ojareksen ns. "sisältö" on jonkin asian kanssa tekemisissä, niin rahan, menestysteologian ja Herzogin kanssa.

        Niin, KTS on tarkoin varonut levittelemästä mitään oikeita tietoja täällä palstalla ja aavistan millainen järkytys hänelle on kun netissä julkaistaan oikeitakin tietoja. Sehän vetää pohjan pois koko vuosikausien myyräntyöltä, kalvamiselta ja tunnelienkaivuulta, voi raukkaa, kauhea työ menee hukkaan..


      • näksifäksi
        Sota alkaa lännestä kirjoitti:

        Me emme tiedä, hyökkääkö se, milloin hyökkää, tai eikö hyökkää.

        Itseasiassa Venäjän viimeisimmästä Suomeen hyökkäyksestä on jo yli 200 vuotta aikaa ja hallittuaan meitä n. 100 vuoden ajan, he / V.I. Lenin vuonna 1917 antoivat meille itsenäisyyden. Saamme kiittää tästä Venäjää, tämä oli Venäjältä erittäin ystävällisesti ja rauhantahtoisesti tehty.

        Tällaiset turhaat puheet ja suomalaisten, nimenomaan herkkäuskoisten "uskovaisten" mielten masentaminen tällaisilla uhkakuvilla on moraalinen rikos ja näillä pelotteluilla tuo lahko on hallinnut uhrejaan, siitä lähtien kun ruotsalaiset, Pohjanmaan baptistiseurakuntien kautta toivat tämän spiritistisen lahkon opit Suomeen.

        Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen marraskuussa 1939. Tähän heillä oli omat syynsä. Suomi veljeili natsisaksan kanssa, joka uhkasi NL:a. Sittemmin hävisimme nk. Jatkosodan. Hävisimme. Sodassa "hyväksi kakkoseksi tuli pieni, mutta sisukas Suomi!" Edelleenkin saimme pitää itsenäisyytemme, mutta Karjala ja Petsamo menivät sen tien, joksikin aikaa myös Kirkkonummi - Porkkalan alue.

        Tästä lähtien olemme nk. Paasikivi - Kekkosen linjalla, jo 70 vuoden ajan säilyttäneet rauhanomaiset suhteemme, niin NL:n, kuin sittemmin myös Venäjän kanssa. Tämä rauhantyö on ollut molemminpuolista, vaikkakin varsinkin NL otti meihin nähden eräänlaisen "Isonveljen" aseman. Kuitenkin olemme saaneet pitää itsenäisyytemme, vaikka länsimaailma (kuten USA, eurooppa, Ruotsi) onkin pilkannut "suomettuneisuuttamme".

        Koko sodanjälkeisen ajan amerikkalaiset, sekä monet muutkin lännestä tulleet "herätyssaarnaajat" ovat uskonnollisten puheidensa seassa ujuttaneet nimenomaan helluntailaisiin uskoviin NL:n vastaisuutta. Sama jatkuu nyt uuden Venäjän aikana.

        Pelotteilla "Venäjä hyökkää / Jeesus tulee pian, oletko valmis" on helluntai- / karismaattisen uskonnon niin aikuisia, kuin lapsiuhrejakin pidetty niin nöyrässä talutusnuorassa, että nämä näkevät jatkuvia painajaisia asiasta, luullen niitä profetioiksi, sillä näin nämä rikolliset saarnamiehet heitä opettavat.

        Katsokaa, mitä julistusta suomalaisessa mediassa, internetpalstoilla levitetään: Venäjän vastaisuutta, vihaa Venäjää vastaan, joka ei ainakaan toistaiseksi ole meitä mitenkään uhannut. Venäjä ei ainakaan tällä hetkellä ole vihollisvaltio meille, mutta tätä vihollisuutta kyllä suomalaisen median kautta hyvin ruokitaan.

        Tähän venäjänvastaiseen mediapropagandaan kuuluu myös, että toisinajattelijoita sallitaan nimeltä herjattavan ja jopa toisinajattelijoiden jo julkaistuja, asiallisia, totuudenmukaisia kirjoituksia poistetaan sensuurilla.

        Suomessa ei enää ole sananvapautta, se, mitä vielä on, on hyvin näennäistä ja pinnallista.
        .

        Olet oikeassa että ei aina pidä haukkua venäläisiä.leeninin suomelle myöntämä itsenäisyys tosin oli ehkä venäjän punaisten sotilasneron Trotskin keksintöä,sen estämiseksi ettei suomen valkoinen armeeja uhkaa pietarin alueen sotateollisuutta.Venäjän punaisten menestys perustui osin siihen että pitivät hallussaan teollisuusalueita,pyrkimys päästä vaikuttamaan sodan lopputulokseen suomessa jatkui silti.Kun tieto itsenäisyydestä oli annettu,tuskin Leenin sitä olisi poiskaan olisi lähtenyt ottamaan.


    • Pasi Toivonen

      >>Tämä naisvalta ajaa joka päivä päätöksillään kansaamme sukupuuttoon ja valtiotamme konkurssiin. >>

      Jos haluat päästä naisista eroon:

      http://thegunstorelasvegas.com/

      Eikä tarvitse olla niin tarkka tähtäyksen suhteen. Riittää kun vähän räiskit oikeaan suuntaan.

    • Pasi Toivonen

      Suomen miehitys voisi olla siunaus, jos miehittäjät julistaisivat meille pakanoille oikeaoppista Idän Kirkon evankeliumia.

      • näksifäksi

        Voisin kyllä viihtyä orttodoksien piirissä,mutta tuo ajatus että kun rukoilemme vainajia ne kuulevat meitä ja välittävät rukouksemme Jumalalle,kuulostaa siltä että kristinopin alkuaikoina pakanallinen yhteys vainajahenkiin, meni opillisesti sekaisin evankeliumin kanssa,en tosin usko ev lut täydellisyyteenkään.


      • faksi näksi
        näksifäksi kirjoitti:

        Voisin kyllä viihtyä orttodoksien piirissä,mutta tuo ajatus että kun rukoilemme vainajia ne kuulevat meitä ja välittävät rukouksemme Jumalalle,kuulostaa siltä että kristinopin alkuaikoina pakanallinen yhteys vainajahenkiin, meni opillisesti sekaisin evankeliumin kanssa,en tosin usko ev lut täydellisyyteenkään.

        Tätä mahdollisuutta voi tarkastella myös profetioiden ulkopuolella realistisena uhkakuvana.Venäläisillä on liittyen sen entisiin alueisiin, jota suomikin edustaa ja rajanaapureihin liittyen pitkät miehittämisen perinteet,kun lisäksi Obama on rajannut suoran puuttumisen vain natomaihin, jos hyökkäyksen kohde on entinen idän produktuuri,ja sitähän tässä ollaan.Jos talouspakotteita lisätään niin että se vahingoittaa venäläisten terveyttä, se voidaan ymmärtää agressiona johon voidaan siten vastattakkin.natojäseenyyden estäminen voisi olla sopiva peruste.Koko ajanhan olemme olleet löysässä hirressä, kun Lenin laittomana kapinallisena lähetti epävirallisen sähkösanoman suomen itsenäisyydestä, pelätessään suomen valkoisen armeejan uhkaavan pietaria.lupaa itsenäisyydelle kysyttiin myös venäjän valkoiselta osapuolelta,josta suomen virallinen historia on vaiennut,vastaus oli ettei palaakaan venäjän maata ole kaupan se on pyhää,Riippumatta siitä kumman vastaus oli enemmän laillinen,on käytännössä käsite itsenäisestä suomesta vakiintunut,joka on myös monella foorumilla venäläistenkin toimesta vahvistettu.Tästä voidaan kuitenkin käydä riitelemään, jos suomalaiset käyvät ns piruilemaan ja tyytyväisenä nauramaan,kun ruplan arvo putoaa samoin kun markan saksassa v1918 jälkeen,jolloin naiset joutuivat leipää saadakseen myymään itseään.Jenkit ovat näyttäneet hunoa esimerkkiä omalla sotilasvoiman käytöllään,miksi venäjällä uskottaisiin ettei heillä ei ole samat oikeudet.


      • faksi näksi
        faksi näksi kirjoitti:

        Tätä mahdollisuutta voi tarkastella myös profetioiden ulkopuolella realistisena uhkakuvana.Venäläisillä on liittyen sen entisiin alueisiin, jota suomikin edustaa ja rajanaapureihin liittyen pitkät miehittämisen perinteet,kun lisäksi Obama on rajannut suoran puuttumisen vain natomaihin, jos hyökkäyksen kohde on entinen idän produktuuri,ja sitähän tässä ollaan.Jos talouspakotteita lisätään niin että se vahingoittaa venäläisten terveyttä, se voidaan ymmärtää agressiona johon voidaan siten vastattakkin.natojäseenyyden estäminen voisi olla sopiva peruste.Koko ajanhan olemme olleet löysässä hirressä, kun Lenin laittomana kapinallisena lähetti epävirallisen sähkösanoman suomen itsenäisyydestä, pelätessään suomen valkoisen armeejan uhkaavan pietaria.lupaa itsenäisyydelle kysyttiin myös venäjän valkoiselta osapuolelta,josta suomen virallinen historia on vaiennut,vastaus oli ettei palaakaan venäjän maata ole kaupan se on pyhää,Riippumatta siitä kumman vastaus oli enemmän laillinen,on käytännössä käsite itsenäisestä suomesta vakiintunut,joka on myös monella foorumilla venäläistenkin toimesta vahvistettu.Tästä voidaan kuitenkin käydä riitelemään, jos suomalaiset käyvät ns piruilemaan ja tyytyväisenä nauramaan,kun ruplan arvo putoaa samoin kun markan saksassa v1918 jälkeen,jolloin naiset joutuivat leipää saadakseen myymään itseään.Jenkit ovat näyttäneet hunoa esimerkkiä omalla sotilasvoiman käytöllään,miksi venäjällä uskottaisiin ettei heillä ei ole samat oikeudet.

        Lisään hyvän tavan vastaisesti vielä jatkoa.On olemassa tukholman profeetiaa täydentäviäkin profetioita,niissä ei puhuta suomen liittämisestä venäjään,jolloin ajatus siitä että olisikko se liian törkeä agressio realisoituu,vaan linjan suunilleen kotka oulun ulkopuolinen otetaan pakolla ns vuokratuksi alueeksi,naton pitämiseksi loitolla, tavallaan tahotkin jotka kyseenalaistavat venäjän halun esiintyä lännen suuntaan miehittäjänä suomen kohdalla, ovat siten tavallaan oikeassakin.Onko näillä käsitteillä sitten välttämättä realistista käytännön eroa mene ja tiedä.


    • Inhottava realisti

      Jännä juttu, että jotkut haluavat tällä aiheella spekuloida, mutta kun tyon toisen ketjun tein ja siellä olisi ollut ihan mahdollisuus pohtia asiaa konkreettisesti, siihen ei ryhdytä.

      Mitä tämä tarkoittaa? No tietenkin sitä, että on helpompaa muotoilla epämääräisiä uhkakuvia kuin keskustella niiden todennäköisyydestä rationaalisesti. .

    • YrVk

      Alkaa se

    • o-o-

      ._.

    • vastaisin

      ei todellakaan

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe