Ostakaa katolisille Raamattu

Raamattu kunniaan

Kreikkalaisortodoksi, koptit ja katolilaiset ovat pitäneet kiinni Jeesuksen äidin ikuisesta neitsyydestä ontuvilla selityksillä. Heidän mukaansa Josef ja Maria eivät koskaan olisikaan olleet aviopari. Eikä Uusi Testamentti mainitse Jeesuksen neljän veljeä Jaakob, Joosef, Juuda ja Simon, etteivät olisi syntyneet Josefin ja Marian avioyhteydestä vaan olisivat serkkuja tai Josefin aikaisemmasta avioliitosta. Raamattu kuitenkin sanoo toisin MATT.1:24. Herättyään unesta Joosef teki, niinkuin Herran enkeli oli käskenyt hänen tehdä, ja otti vaimonsa tykönsä

25. eikä yhtynyt häneen, ennenkuin hän oli synnyttänyt pojan. Ja hän antoi hänelle nimen Jeesus. Muunlaiset tekstit ovat turhaa spekulointia, jota Raamatun teksti ei tue. Matteuksen käyttämä sana vaimo liittyy avioliittoon. Ei modernilla tavalla naisen yleinen nimitys vastakohdaksi miehelle ilman suhdetta avio-ja perhe elämään. Aika ontuva on myös väite Johanneksen Evankeliumiin, jossa Jeesus sanoo Marian Johannekselle äidiksi JOH.19:26. Kun Jeesus näki äitinsä ja sen opetuslapsen, jota hän rakasti, seisovan siinä vieressä, sanoi hän äidillensä: "Vaimo, katso, poikasi!"

27. Sitten hän sanoi opetuslapselle: "Katso, äitisi!" Ja siitä hetkestä opetuslapsi otti hänet kotiinsa. Ei poista Raamatun muita kohtia, että Jeesuksella oli veljiä. Monta syytä on miksi näin tapahtui. Voi olla, että muilla veljillä oli perhe ym. ja siksi Jeesus näin sanoi ja Johannes oli Jeesuksen rakastama Apostoli ja siksi varmasti näin tapahtui. Monta muuta kohtaa Raamatussa sotii sitä vastaan, ettei Jeesuksella olisi ollut veljiä. Ei yksi kohta voi kumota muita. MATT.12: 47 Niin joku sanoi hänelle: "Katso, sinun äitisi ja veljesi seisovat ulkona ja tahtovat sinua puhutella."
48 Mutta hän vastasi ja sanoi sille, joka sen hänelle ilmoitti: "Kuka on minun äitini, ja ketkä ovat minun veljeni?"
49 Ja hän ojensi kätensä opetuslastensa puoleen ja sanoi: "Katso, minun äitini ja veljeni!
50 Sillä jokainen, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon, on minun veljeni ja sisareni ja äitini. LUUK.2: 7 Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut sijaa majatalossa. ESIKOISENSA EI AINOKAISTAAN. MATT.13: 55 Eikö tämä ole se rakentajan poika? Eikö hänen äitinsä ole nimeltään Maria ja hänen veljensä Jaakob ja Joosef ja Simon ja Juudas? Kreikankielessä veljeä merkitsee sana adelphos ja serkkua anepsios sekä suggenes, tosin suggenes sana tarkoittaa myös sukulaista ja näissä Raamatun kohdissa on tuo adelphos eli veli. JOH.7:5. Sillä hänen veljensäkään eivät häneen uskoneet.



Myös väite, että Maria olisi puhdas ja perisynnistä vapaa ovat vailla pohjaa, että Maria olisi siinnyt ja syntynyt vailla perisyntiä. Luojan ja luodun raja säilyy Mariankin kohdalla. Samoin taivaaseen ottaminen ovat romanttisoivaa apokryfistä spekulatiota ja unennäköä. Jumala ei sellaista ole meille ilmoittanut eikä sellaista myöskään tarvitse. Perisynninalaisena Maria ei Jumalan äitinäkään voi olla Kristuksen kanssalunastaja, johon edesmennyt paavi paimensi Rooman kirkon oppikehitystä.

Näin tässä katolisten puolustelun heidän onnettomaan oppiinsa. He väittävät kun on LUUK.1:34. Niin Maria sanoi enkelille: "Kuinka tämä voi tapahtua, kun minä en miehestä mitään tiedä?"

He väittävät en miehestä mitään tiedä on preesens muodossa ja näin olisi ikuinen asia. HAH HAH HAAA!!! Kuka voi noin naurettavaa väittää???? Että sen hetkinen tila olisi pysyvä. Ei Maria ollut vielä silloin raskaanakaan ja se on myös preesens muodossa. Asia pitäisi olla futuuri muodossa että en koskaaan tule tietämään miehestä mitään. Eihän tällä hetkellä suomalaisista koulutytöistäkään n.10 vuotiaina moni vielä tiedä miehestä mitään, mutta jo 12-13 vuotiaana ovat ensimmäistä kertaa miesten (poikien) kanssa eli tulevat vielä tietämään nämä 10-vuotiaat muutaman vuoden kuluttua.

Samoin on hatara MATT.1:25. eikä yhtynyt häneen, ennenkuin hän oli synnyttänyt pojan. Ja hän antoi hänelle nimen Jeesus.

Selvästi ennenkuin ei ole että koskaan. Pitäisi tuo mennä jo vahvaan kalloonkin että asia on ettei Maria ole ollut ikuinen neitsyt.

10

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysyvä

      Onko katolisten omassa kirjamyymälässä myytävänä Raamattuja?

    • Pasi Toivonen

      Näin Etelä-Afrikassa:

      "The rate of sexual violence in South Africa is among the highest in the world. Sexual violence is the use of force or manipulation to get someone to engage in unwanted sexual activity without his or her consent.[1] An estimated of 500,000 rape cases take place in the country, every year.[2]"

      http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_violence_in_South_Africa

      Valkoiset etelä-afrikkalaiset kuuluvat reformoituun apartheid-kirkkoon ja mustat erilaisiin helluntailais-karismaattisiin seurakuntiin.

    • SanaHalleMiesHAH HAH

      HAH HAH HAAA!!! Kuka voi noin naurettavaa väittää???? ***

      se on HAH HAH HAAA!!! sitten tämäkin HAH HAH HAAA!!!
      palsta ilman Luotsia HAH HAH HAAA!!!

      saa taas HAH HAH HAAA!!! HALLELUJAA!! Sanamieskin
      HAH HAH HAAA!!! suunvuoron

      • Hyvä kun joku julistaa katollisille totuutta, kun elävät valheessa ja sokeudessa


      • L.-Maria
        totuusvoittaaaina kirjoitti:

        Hyvä kun joku julistaa katollisille totuutta, kun elävät valheessa ja sokeudessa

        Sen sijaan "valkeudessa ja sokeudessa" eivät ilmeisesti mielestäsi elä ne huoraavat, haureutta harrastavat ja juopottelevat pakanat ja uuspakanat, jotka muodostavat arviolta 95% tämän Jumalan hylkäämän maan kansasta.

        Tilanne on näin kurja, kiitos 400 pakkoluterilaisuusvuoden.


      • Lukija2
        L.-Maria kirjoitti:

        Sen sijaan "valkeudessa ja sokeudessa" eivät ilmeisesti mielestäsi elä ne huoraavat, haureutta harrastavat ja juopottelevat pakanat ja uuspakanat, jotka muodostavat arviolta 95% tämän Jumalan hylkäämän maan kansasta.

        Tilanne on näin kurja, kiitos 400 pakkoluterilaisuusvuoden.

        "Sen sijaan "valkeudessa ja sokeudessa " eivät mielestäsi elä ne huoraavat, haureutta harjoittavat ja juopottelevat pakanat ja uuspakanat, jotka muodostavat arviolta 95 % tämän Jumalan hylkäämän maan kansasta. "

        Millä perusteella väität tuommoista?

        "Tilanne on näin kurja, kiitos 400 pakkoluterilaisuusvuoden."

        Onkohan noin?

        Minun mielestäni meidän kristittyjen tulisi ennemminkin pitää yhtä eikä ainakaan haukkua toisiamme tai toistemme uskontoja. Mieleenikään ei myöskään tulisi esittää, että katolilaiset elävät "valheessa ja sokeudessa" enkä myöskään ole tuota mieltä.


    • L.-Maria

      "Kuka voi noin naurettavaa väittää?"

      Jumala. Toisin kuin haureelliselle ja älyllisesti ilmeisen rajoittuneelle pikkusielullesi, Jumalalle kaikki on mahdollista.

    • Pasi Toivonen
    • TOTTA ON 30

      TÄMÄ LUTERILAINEN AASI PÄSSI, KUMPIKO OLI ENSIN LUTERILAISUUS VAI
      KATOLILAISUUS???????????????

      MIKÄ OLI LUTHER???????????

      JUOPPO KÄNNINEN HUOREÄNEN

      MITÄ LUTERILAISESTA RAAMATUSTA POISTETTIIN.????????????????

      MIKÄ ON AITOA JA ALKUPERÄISTÄ??????????

      REVI SIIT

    • Konservatiivinen sie

      Katolisessa messussa Raamattua luetaan ja siitä saarnataan HUOMATTAVASTI enemmän kuin muiden kristittyjen jumalanpalveluksissa.

      Katolisessa kirkossa Raamattua kunnioitetaan Jumalan sanana, eikä kuten protestanttien parissa, jossa se on yksityisten pikku raamatuntulkitsijoiden älyttömien herjausten kohteena.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe