Luumäen kartano, hintaa tarkistettu

Ok-Loordi

Luumäen kartanon hintaa tarkistettu, huomasi Loordi. Eikö hinta ollut 1.570.000 eur aiemmin, vai muistaako Loordi väärin, Loordi on kyllä voinut luottaa muistiinsa, erittäin hyvä muisti Loordilla on ollut, siitä on ollut paljon hyötyä korkeassa johtavassa asemassa hallintotöissä kuten toki myös ylipäätään lääkärin töissä.

Nyt hintatarkistuksen jälkeen hinta on 1.390.000 eur:

http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/8404129

Eli voiko olla niin että odottelu tässä on kuitenkin kannattanut, Loordi on aiemmin pitänyt odottelua tyhmänä, mutta toki Loordilla on sellainen tilanne itsellään että on kolme velatonta asuntoa ja vuokraa ei tarvitse maksaa, vaan päinvastoin Loordi nauttii itse vuokratuloja odotellessaan. Mieluummin toki ottaa vuokrarahaa vastaan kuin maksaa vuokrarahaa pois. Vuokraloordi Loordi on siis muiden toimiensa ohella.

Onhan tuossa tullut melkein 100.000 euroa vuodessa nettona kun 2v. sitten oli Luumäen kartanon osto mielessä ensikerran. Nyt pitäisi vain miettiä mikä olisi sellainen hinta että Loordi liipaisee kiinni tuohon. Lukilta Loordi yritti udella markkinahintaa, mitä tuosta kannattaisi maksaa, mutta ei ole Luki vielä osannut tarkkaan vastata. Pitäisikö saada alle miljoonan tuo? Mikäs tässä on odotellessa omassa velattomassa talossa, jossa on huippuluokan saunaosasto, saunassa valokuituvalot, huippuluokan ilmanvaihto suodatetulla puhtaalla sisäilmalla, sairaalaluokan suodattimilla. Pesutiloissa hyvä LED-valaistus. Oman talon asumiskustannukset n. 200 eur/kk, vuokratuloja tulee, Luumäen asunnon hinta putoaa ja pörssissä tilanne on ollut aiempina vuosina n. 35% Loordilla, osa osakkeista myyty syksyn alussa jo ja osa vakaista osakkeista odottelemassa arvonkehitystä ja osinkotuloja tuomassa.

Oman talon arvo ei laske, talossa huomattavan mukava asua ja olla, lisäksi pari kerrostaloasuntoa, joista toinen keskustassa, niiden hintakehitys vakaata ja Loordi osti ne ostajan markkinoilla hyvään hintaan, vuokratulo on taattu ja jatkuva niistä.

Oman nykyisen talon Loordi voisi pitää vaikka eläkeikään saakka, eläkkeelle Loordilla on vielä aikaa tosin, 55-vuotiaana vasta Loordi eläkkeelle tästä hyvästä virastaan lähtee.

Olisihan se mukavaa kun olisi muiden asuntojen ohella tuollainen todellinen kartano missä olisi maita ja mantuja, järven rannalla hyvällä paikalla, rauhaisa ja arvokas paikka, kelpaisihan tuolla vaikka eläkepäiviäkin vietellä, vaikka Loordi varmaan jatkaisi eläkkeelläkin sivutoimisesti tuottoisia tarkastuksia ainakin muutaman tunnin viikossa, jo ihan harrastusmielessäkin.

Kartanossa olisi oma erillinen rantasaunakin sitten, kelpaisi siellä pitää saunailtoja!

Oman nykyisen talon Loordi kyllä myisi varmaan sitten jos tuon kartanon ostaisi, koska ok-talon vuokraaminen on hankalaa ja epävarmaa hommaa.

68

1987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ok-Loordi

      Tänäänhän jos Luki pitää puheensa, eikä vedä mekkoa päälleen, niin Loordin saunassa Lukin kanssa voimme keskustella Luumäen kartanon hinnasta..
      Kartano tarjoaa oivat puitteet Loordille, pihamaata on riittävästi virtsata moneenkin kolkkaan, pihalle voi laittaa useammankin paljun ja isolla pihalla voi vaikka juoksulenkkejä tehdä alastomana ja kisailla yliluutnantin tai Loordin lääkärikollegojen kera.
      Luki, sinua siis odotetaan ja nyt ei ole pakko puhua suonikkaasta, vaan puhutaan kartanosta ja asuntojen hinnoista

    • ok-ruuneperi

      Liian pitkä jorina, pari riviä luin.

    • Luki.

      No minä en lukenut kun otsikon ja se oli siinä.

      Luumäen kartanosta sinun piti mennä sinne parivuotta sitten jo ja tarjota alle 800000euroa mutta akkas ei päästänyt eikä suostunut muuttamaan korpeen.

      Sitten sinun piti myydä kaikki päälysvaatteista lähtien joten koko homma raukes siihen että olit liian köyhä lääkäri,oikein keppikerjäläinen lääkäriksi.

      Ja jos meinaat kumminkin vastailla jotain siinä työajan lomassa niin en ole tulossa teille saunomaan, sinne kaus,asut liian korvessa mutta kumminkin hankalasti koska kaikki sinun naapurisi kyttää sinun kusemistakin.

      Joten pyydä vaikka jotain ok-kroisosta,minä en viitsi edes lähteä noin kaus.

      • Luki.

        Niin ja tässä välissä akkas anto kenkää sinulle ja sinä maksoit puolet akallesi ja ostit lisää samalla asuntoja ja pörssiosakkeita,näinhän sinä olet kertonut.

        Minkä hele-vetin takia piti ostaa ulos,oisit pannut mökkisi myyntiin ja ostanut talon,kummalista muuleilua rakastua vanhaan riitely torppaan ja kuseksia nurmikolla kaiken päälle ja naapurien nähden.

        Ja nyt sinusta on tullut kerjäläinen ja homopetteri saavaton vätyskin.


    • OK-Kessu

      Äläs nyt, Loordilla juttu luistaa taas.

    • Larussa parempi

      Lörtsällä munalla ei ole asiaa loordin saunaan, pelin pitää toimia, semmoinen imuri tää loordi on.

    • Ok-Loordi

      Luki siis valmis sovittelemaan mekkoa jos ei saunaan saavu.
      Ok-Keisareitten saunailta joka tapauksessa joulukuussa, silloin palstan parhaat porhot ja keisarit paikalla, ai, jai..
      Loordi tässä ottaa pikku lasillisen XO:ta ja kylmää Karhua, yliluutnantin kanssa alkaa saunan lämmitys, mutta Lukilla on vielä mahdollisuus pitää itsensä miehenä.
      Luki, en ole suonikkaasi perään, sitä on tarjolla muutenkin, Luumäen kartanon ostosta olisin halunnut vielä keskustella.

      • menisit nyt Luki

        Kertoisit sitten meille kateellisille mitä näit ja ennen kaikkea koit. Et kai homoja pelkää vaikka pahempia ovatkin kuin naiset :D


    • Lopeta jo!!

      Sokea reettakin näkee, että Luki ja Loordi ovat yksi ja sama sairas henkilö. Etkö voisi jatkaa tätä säälittävää yksinpuhelua ilman nettiyhteyttä?

    • Pelleily seis

      Olipas tyylikäs kokonaisuus tuo Luumäen kartano. Jos ois hiukankin enemmän ylimääräistä, eikä tarttis käydä päivittäin töissä, niin voisin selkeästi harkita ton ostamista. Näytti ihan ensimmäisestä kuvasta alkeaen ihan kodilta. Jos sulla Loordi on vaan ylimääräistä niin osta pois. Et kadu.

    • Ok-Loordi

      Hieno mies let Pelleily Seis(veli) ilman muuta sinulla on saunaan kutsu voimassa. Loordilla on rahaa, Espanjastakin kartanoa Loordi on miettinyt ja kävikin kesällä siellä, mutta hinta 4.8 miljoonaa oli Loordin mielestä liikaa.
      Loordilla on sauna jo lämmin, Lukia ei ole vielä näkynyt, saa nähdä oko hameen paikka.
      Loordi saa kyllä saunassa tänäänkin isoajormaa, tiedätte mitä tarkoitan,
      Pelleily Sesi, otetaan me varakkaat Ok-Porhot XO:ta ja antaa Keijon ja Reinon ördätä, meillä on vielä keskenämme saunan paikka ja mahdollisesti suonikkaan paikkakin.

    • Luki.

      Voi hyvänen aika teitä pelleilijöitä.

      Sama herra sielä vääntää jas-kaa muille ja yrittää yhdistellä muita tai lähinnä minua tähän loordin,no ihan sama minulle mitä mietit,toinen samainen herra kertoo silmät pyöreenä ja suu soikeena että jos sulla Loordi on vain rahaa ylimääräistä,koittakaa nyt tajuta ettei sillä ole EDES ALAMMÄRÄISTÄ RAHAA.

    • Luki.

      Ei sillä ole rahaa edes myrskylän pilvilinnaan saatikka elimäelle,voi voi voi...

      • Ok-Loordi

        Mitä siellä Elimäellä sitten oikein olisi tarjolla? Myrkylän talo ei Loordia kiinnosta, Luumäen kartano kylläkin, ja Lapinjärvelle Loordi on harkinnut rakennuttamista, koska Lapinjärveltä saa järvenrantatontin 7 eur/neliö eli esim. peruskokoinen 1000m2 tontti järvenrannalta 7000 euroa ja Lapinjärvi on niin lähellä Helsinkiä (noin tunnin matkan päässä hyvää isoa tietä ja moottoritietä) että kun kaupungistuminen Suomessa tulevaisuudessa vielä lisääntyy niin kun aletaan tarkastella etäisyyksiä ajassa keskieuroopan tyyliin niin Lapinjärvi aletaan lukea tulevaisuudessa Helsingin lähialueeksi eli suburbiksi eli esikaupunkialueeksi pääkaupungille, koska tunnin matka pääkaupunkiin ei ole mitään, edes 2 tuntia ei ole paljoa Pariisissa tai Lontoossa, siten Luumäen kartanokin on oikeastaan lähellä Helsinkiä tulevaisuudessa kun aletaan etäisyyksiä tarkastella suuren maailman tyyliin eurooppalaisittain ja nimenomaan ajassa, ei kilometreissä. Lisäksi myös lenteän tapahtuva liikenne lisääntyy ja Suomessakin on runsasati löentokenttiä muuallakin kuin Helsinki-Vantaalla, Luumäenkin lähellä on parikin lentokenttää, joista tulevaisuudessa pääsee lentäen esim. Berliiniin vaikka käymään. Lentoliikenteen voimakas kasvu ja kaupungistuminen tulevat muuttamaan ajattelutapöaa, ajassa Lapinjärvi on todella lähellä Helsinkiä, johan monella Helsingissä nyt asuvalla menee työmatkaan tunti vaikka asuisikin ihan Helsingissä, etenkin jos julkisilla siellä joutuu kulkemaan ja viemään lapsia kauas hoitoon kun hoitopaikoista on pulaa jne.

        Lapinjärvi tulevaisuudesa siis Helsingin lähialuetta ja nyt saa omalla rannalla oman tontin järvenrannalta 7000 eurolla, siihen rakennuttaa esim. 300.000 eurolla talon ja sen arvo on heti valmistuessaan jo 500.000 euroa koska rantakohteet ovat kalliita ja kun Lapinjärvi on tulevaisuudessa Helsinkiä niin talon arvo on jopa 1.000.000 euroa tai enemmänkin helposti, esim. 15v. kuluttua, 20-30v. kuluttua jopa 1.500.000 euroa inflaatiokorjaus.

        Luumäkikin kun on tulevaisuudessa Helsingin lähialuetta 2h etäisyydellä niin tuon kartaon arvo mitataan jopa kymmenessä miljoonassa eurossa tuolla valtavalla 2 hehtaarin rantatontilla upeine rakennuksineen. Lentäen pääsee tulevaisuudessa helposti minne vain liikkumaan nopeasti eikä Luumäki suuren maailman mittakaavassa ole kovinkaan kaukana helsingistä, 2h on mitätön aika.


    • Luki.

      Vai että oikein hameen paikka,mitenkäs se on nyt oikein,sinähän itse käytät kalliossa hametta ja naapurit ja koko kallio (helsingin kallion kylä pahanen nauraa sinulle).

      No kaikenlaisia sitä on päähän pinttymiä,mitenkäs on? miltä tuntuu kun ikääntyy ja pakkelia menee entistä enemmän ja parransänkikin on jo harmaa.

    • Ok-Loordi

      Saunasta tultu, kovia löylyjä otettiin upseerin kanssa, muusta en kerro, koka pienokaisia voi olla palstalla.
      Luki ei loordin saunaan tullut, vaikka alunperin lupasi ja puhui jo kaapista tulemistaan, mutta Loordilla on hame valmiina!
      Kävimme saunan jälkeen pihalla virtsaamassa ja paljussa ja lupausten mukaan yliluutnantti on järjestänyt Halloween yllästysten yön, mustaa naamiosta ja lakanoita, jännittää, mutama XO otetaan vielä ja painutaan petiin.
      Nim Pelleily Seis, Loordi tuntee ja aistii sinut, mweillä on sama karma, olet hyvä mies ja voimme tutustua vielä pintaa syvemmältä, olemme molemmat varakkaita miehiä ja Ok-miehiä, tietty kutina käy....
      Luki Loordi on pettynyt sinuun, mies pitää puheensa, akka ei se on vanha sanonta ja silkkihame tälläiselle miehelle.

    • Pelleily seis

      Saunasta tultiin täälläkin. Vaimon kanssa saunottiin pitkän kaavan mukaan ja nyt vois vaikka kavuta vähän kokeilemaan puhdasta perää molempien iloksi. Näytin ton Luumäen kartanon vaimolle ja hyväksynta tuli, jos tommosen meinaan hankkia. Valitettavasti se on hiukan liian kaukana mun duunipaikasta Stadissa Esplanadilla. Muutenhan tulisi kyllä houkutus ottaa vähän kairaa ja vaihtaa tohon todella tyylikkääseen kokonaisuuteen.

    • Luki.

      kuulehan pelleijä,minä saatan kairata sinun lärviä kohta jos tuo pas-kan jauhaminen ei nyt lopu.

      Tämä on viimeinen kerta kun varoitan sinua eripalstoilla jauhamasta,vetäseppä hame nyt niskaan ja alakävellä räkälään (kallio.)

    • Ok-Loordi

      Aamuvirtsaus suoritettu omalle pihalle, Loordi säästi taas vesilaskussa, eilen oli hapokas ilta, XO:ta ja olutta meni, saunottiin ja paljuiltiin ja kuljettiin nakuna omalla pihalla,yliluutnatti kävi ratsastamassa, jos tiedätte mitä tarkoitan.
      Aamun virtsa oli kullankeltainen ja lievästi kuulas, omena /kaneli haju, virtsa tuli kohisevana kultasena purona.
      Miten kassulla, Reino heräsi ördäyksen jälkeen rapusta ja Eino päällä ja ilman housuja, auts.
      Lukia voi kaduttaa kun ei tullut, parempien Ok-Miesten saunaan, Luki, miten se Hame sinulle, onko värillä väliä?
      Loordi jatkaa tarkastuksia.

      • Luki.

        "onko värillä väliä?"

        Sitä en tiedä ,mutta jonkun yläpää voi näyttää sininen kukertavan kellertävältä kallion kulmilla..


    • Pelleily seis

      Luki, mene lääkäriin, ennekuin vahingoitat itseäsi enempää. Olen tämän sanonut sinulle aikaisemminkin, mutta nyt viimeistään alkaa olla uuden lääkityksen aika. Loordihan muuten on ilmeisesti lääkäri, joten hänhän voisi siinä hametta sovitellessa ja saunoessa tehdä sulle diagnoosin. Samalla saisin käsityksen hänen taikasauvan käyttötaidoistaan lääketieteen ihmeellisessä maailmassa.

      Kartano on edelleen syötävän hieno, mutta liian kaukana mun duunipaikasta. Osta se pois Sir Loordi, jos likviditeettiä löytyy.

      • Luki.

        Ajele sinä niillä ruosteisilla mersuilla


      • Pelleily seis
        Luki. kirjoitti:

        Ajele sinä niillä ruosteisilla mersuilla

        Havaitsenko pientä katkeruutta tämän takakireän lukihäirikön kirjoituksessa. Muista Luki, että Sir Loordin saunassa saatat päästä hamehommelien lomassa myös takakireydestäsi, kunhan Sir Loordi vaan taikasauvaansa taidokkaasti käyttää. Eli mee ihmeessä saunomaan, sillä tarvitset sitä enemmän kuin uskotkaan lääkärin lomassa. Ai niin, Sir Loordihan on lääkärikin.


      • Ok-Loordi
        Pelleily seis kirjoitti:

        Havaitsenko pientä katkeruutta tämän takakireän lukihäirikön kirjoituksessa. Muista Luki, että Sir Loordin saunassa saatat päästä hamehommelien lomassa myös takakireydestäsi, kunhan Sir Loordi vaan taikasauvaansa taidokkaasti käyttää. Eli mee ihmeessä saunomaan, sillä tarvitset sitä enemmän kuin uskotkaan lääkärin lomassa. Ai niin, Sir Loordihan on lääkärikin.

        Lukia taitaa harmittaa, olisi tosiaan takakireys haihtunut ja saunassa olisi paikatkin pesty puhtaaksi.
        Sir Ok-Loordi on yksi ja ainoa, toimin armeijan palveluksessa lääkärinä hallintotehtävissä ja teen jonkin verran yksityiskeikkkaa lääkärinäkin, joten aunuskin voidaan tutkia ihan lääkärin ominaisuudessa.

        Pelleily Seis on samanhenkinen mies ja osaa arvostaa Loordia, olemmehan molemmat palstan varakkata Ok-asukkaita ja eiköhän me se miesten sauna järjestetä.
        Kotoan taas työpäivän jälkeen, nyt Loordi savustaa nieriää grillissä, saunakin päälle ja tujaus XO:ta ja Heineken Nelos olutta(5%), mutta ei enempää, huomena uudella Volvolla ajettava virkatöihin, mutta toki Loordi voi matkustaa taksillakin.


      • Ok-Loordi
        Ok-Loordi kirjoitti:

        Lukia taitaa harmittaa, olisi tosiaan takakireys haihtunut ja saunassa olisi paikatkin pesty puhtaaksi.
        Sir Ok-Loordi on yksi ja ainoa, toimin armeijan palveluksessa lääkärinä hallintotehtävissä ja teen jonkin verran yksityiskeikkkaa lääkärinäkin, joten aunuskin voidaan tutkia ihan lääkärin ominaisuudessa.

        Pelleily Seis on samanhenkinen mies ja osaa arvostaa Loordia, olemmehan molemmat palstan varakkata Ok-asukkaita ja eiköhän me se miesten sauna järjestetä.
        Kotoan taas työpäivän jälkeen, nyt Loordi savustaa nieriää grillissä, saunakin päälle ja tujaus XO:ta ja Heineken Nelos olutta(5%), mutta ei enempää, huomena uudella Volvolla ajettava virkatöihin, mutta toki Loordi voi matkustaa taksillakin.

        Ensilumeen saa virtsattua kauniita kaaria, jopa taidetta, Loordi on tänään töiden jälkeen omalla pihallaan tehnyt taideteoksen.
        Kassukeijoille, kiikaroiminen on jyrkästi kielletty, Loordi soittaa virkaapua ja sitä on saatavissa myös puolustusvoimilta.
        Luumäen kartano rupeaa olemaan tosissaan varteenotettava vaihtoehto, koska on lääniä ja Loordia siellä kunnioitetaan, Loordi kävi elokuussa katsastamassa paikan ja herätti kunnioitusta valkoisissa hansikkaissaan ja kaveri upseerin univormussa.
        Pelleily Seis puhuu asiaa ja huomaan kateutta kassukeijoissa ja muissa tuhnuttajissa.


      • taisitte olla
        Ok-Loordi kirjoitti:

        Ensilumeen saa virtsattua kauniita kaaria, jopa taidetta, Loordi on tänään töiden jälkeen omalla pihallaan tehnyt taideteoksen.
        Kassukeijoille, kiikaroiminen on jyrkästi kielletty, Loordi soittaa virkaapua ja sitä on saatavissa myös puolustusvoimilta.
        Luumäen kartano rupeaa olemaan tosissaan varteenotettava vaihtoehto, koska on lääniä ja Loordia siellä kunnioitetaan, Loordi kävi elokuussa katsastamassa paikan ja herätti kunnioitusta valkoisissa hansikkaissaan ja kaveri upseerin univormussa.
        Pelleily Seis puhuu asiaa ja huomaan kateutta kassukeijoissa ja muissa tuhnuttajissa.

        vähän niinkuin Pekka ja Pätkä, yliluti ja sinä. Taatusti "kunnioitusta" herättänyt pari ja isot naurut.


    • Ok-Loordi

      Kiitos, kartano on hieno ja likviditeettiähän Loordilta löytyy ja kun johtava lääkäin virka niin lisärikastumista ei voi estää.
      Olet syötävän hieno mies Pelleily Seis, varakas tuntee toisen varakkaan ja mies toisen alan miehen..
      Tapaamme mahdollisesti saunomisen merkeissä, Luki teki nolon tempun,viimehetkellä lirahti punttiin, tai pitäisikö jo sanoa hameeseen, Loordin saunaan ei tullut, vaikka lupasi, tosin Loordilla oli kyllä hauskaa muutenkin ja kovaa kankea upseerin toimesta, sitähän riittää. Lukin kanssa Loordi olisi kartanosta mielellään keskustellut, kun asia jäi aiemmin kesken, onhan Loordilla Espanjassakin kartano tarjolla, mutta 4,8 miljoonaa euroa on aika suolainen hinta en sano, etten pysty ostamaan, mutta kannattaako se.

      Loordi tarkastelee tilannetta ja Lukille pitää se hamekin hommata.

      • Ylipainoinen hetero

        Hyvä valinta
        Luumäen kartano on edustava valinta aateliselle. Vielä kun päivittää suodattimet kuntoon ja käy hakemassa paljun tersassille niin kelpaa.
        Kirjoitakaapas loordi infot tänne keskusteluryhmään milloin residenssi on viimeistelty.
        Jos isännöitte oikein ok-miesten peijaiset voisinko osallistua?
        James osaa kyllä Luumäelle ja PPV antaa luvan lähteä. Se on kyllä vielä sopimatta että saako tulla takaisin. Ehkä tuo leppyy vuosittaisella Thaimaan lomalla.
        Varatkaa kunnolla XO-ta, kassleria jne. Uskoisin että osaatte isännöidä tyylillä.
        Saatan ylentää teidät tähtilaivaston kapteeniksi ja saisitte "To boldly go where no man has gone before."
        Ps. Ford ei ole auto, piika ei ole ihminen eikä kerta homoksi tee.


      • Ok-Loordi
        Ylipainoinen hetero kirjoitti:

        Hyvä valinta
        Luumäen kartano on edustava valinta aateliselle. Vielä kun päivittää suodattimet kuntoon ja käy hakemassa paljun tersassille niin kelpaa.
        Kirjoitakaapas loordi infot tänne keskusteluryhmään milloin residenssi on viimeistelty.
        Jos isännöitte oikein ok-miesten peijaiset voisinko osallistua?
        James osaa kyllä Luumäelle ja PPV antaa luvan lähteä. Se on kyllä vielä sopimatta että saako tulla takaisin. Ehkä tuo leppyy vuosittaisella Thaimaan lomalla.
        Varatkaa kunnolla XO-ta, kassleria jne. Uskoisin että osaatte isännöidä tyylillä.
        Saatan ylentää teidät tähtilaivaston kapteeniksi ja saisitte "To boldly go where no man has gone before."
        Ps. Ford ei ole auto, piika ei ole ihminen eikä kerta homoksi tee.

        Terve, Terve, mikäli sinulla intoa ja kykyä ja meisselissä mittaa, niin kyllä se heterous Loordin saunassa häviää, paikka voi löytyä löylyihin, jollei ylipaino ole niin merkittävä, että suoro ei mahdu mahan alta esiin.
        Kiitoksia kannatuksesta, Loordi miettii tosissaan Luumäen kartanoa, hieno kokonaisuus ja sopisi johtavan lääkärin virkaasemaankin, vaikka Loordin talo on nytkin aivan huippu.

        Hienoja saunailtoja voisi tuolla miesten kesken järjestää, timmiä upseeriporukka ja hyvätuloisia johtajia käy Loordin saunassa nytkin paljon, kartano vain kohentaisii Loordin profiilia.
        Näkyillään Ok-Miesten sauna on joulukuussa, mukaan vain Pelleily Seis ja mahdollisesti Hetero, jos kunto ja mitat täyttyvät.


      • Omalta kassulta
        Ok-Loordi kirjoitti:

        Terve, Terve, mikäli sinulla intoa ja kykyä ja meisselissä mittaa, niin kyllä se heterous Loordin saunassa häviää, paikka voi löytyä löylyihin, jollei ylipaino ole niin merkittävä, että suoro ei mahdu mahan alta esiin.
        Kiitoksia kannatuksesta, Loordi miettii tosissaan Luumäen kartanoa, hieno kokonaisuus ja sopisi johtavan lääkärin virkaasemaankin, vaikka Loordin talo on nytkin aivan huippu.

        Hienoja saunailtoja voisi tuolla miesten kesken järjestää, timmiä upseeriporukka ja hyvätuloisia johtajia käy Loordin saunassa nytkin paljon, kartano vain kohentaisii Loordin profiilia.
        Näkyillään Ok-Miesten sauna on joulukuussa, mukaan vain Pelleily Seis ja mahdollisesti Hetero, jos kunto ja mitat täyttyvät.

        Myönnän että tunnen lievää kateutta Loordia ja Winssiä kohtaan, hieno tämä Luumäen kartano ja jos rahaa olisi voisin ostaa kesäpaikaksi.
        Asun itse kalliossa kassulla, melko vaatimattomasti ja Loordin tuloille ei jakoa, mutta omistuskämpässä kuitenkin.


      • milloin sekoat
        Omalta kassulta kirjoitti:

        Myönnän että tunnen lievää kateutta Loordia ja Winssiä kohtaan, hieno tämä Luumäen kartano ja jos rahaa olisi voisin ostaa kesäpaikaksi.
        Asun itse kalliossa kassulla, melko vaatimattomasti ja Loordin tuloille ei jakoa, mutta omistuskämpässä kuitenkin.

        lopullisesti, teetkö itsarin?


      • TommiT.
        milloin sekoat kirjoitti:

        lopullisesti, teetkö itsarin?

        Joo tän loordin, porhon, amiraalin, omakassu whowins, pelleily seis ym ym ym, alotuksia ja kipeitä juttuja, sekä mielikuvitusfantasioita tää palsta on täynnä, vois kyllä ottaa lääkkeensä ja vetää itsensä kiikkuun, ym, sairas palstan multipersoona, kallion ranehildaksi tää Luki kutsuu tätä ok-monipersoona loordi ym kuningasta.


    • LO:D:

      Moro loordi, säälittävää yksinpuhelua sulla, "hetero" Heh, kuka se tukisi sun omituisia juttujasi, kuin sinä itse ja sun lukemattomat hahmosi.

    • Pelleily seis

      Mä en muuten ole aloittanut yhtään topiccia täällä. Enkä ole Sir Loordi, vaikka te lukutaidottomat idiootit niin luulettekin. Vihjeeksi teille ja varsinkin Lukille, että lukekaa niitä Sir Loordinkin kirjoituksia ajatuksella suodattaen värikynä osiot pois, niin huomaatte niissä paljonkin ajatusta. Onnistuuko.

      Tässä kaikille luusereille,,jotka eivät osaa lukea vähän vihjettä tosta sisällöstä laulun sanoin. Lauluhan on legendaarinen Buuri Johannerburgista:

      Daa daa daada daa daa daa daada daa...herra antoi, herra otti... tyydy siihen hottentotti, .... tasa-arvohan on silkkaa jumalanpilkkaa,.. on Loordi omistavasta luokasta ja kittää herraa hyvästä onnestaan, ...kun ei suonissa virtaa kassutryffelin veren tilkkaa... daa daa daada daa daa daada daa

      Luumäen kartano on syötävän hieno paika.

      • siinä toinen hullu

        Taidat olla suklaapuolen ns. miehiä sinäkin.


      • Pelleily seis
        siinä toinen hullu kirjoitti:

        Taidat olla suklaapuolen ns. miehiä sinäkin.

        En ole, mutta jos olet asiasta kiinnostunut, niin tunnen moniakin sopivia sulle.

        Heräilin tässä just ja aamukahvia hiljaisuudessa juoden nautin elämästä. Tuolla kartanon uumenissa tää vois olla vielä kivempaa. Pitäisikö mennä kattomaan kartanoa ja aloittaa tarjouskilpailu Sir Loordin kanssa. Saataisiin hintaa kohdilleen tuosta hienosta rakennuksesta.


      • aloita tästä
        Pelleily seis kirjoitti:

        En ole, mutta jos olet asiasta kiinnostunut, niin tunnen moniakin sopivia sulle.

        Heräilin tässä just ja aamukahvia hiljaisuudessa juoden nautin elämästä. Tuolla kartanon uumenissa tää vois olla vielä kivempaa. Pitäisikö mennä kattomaan kartanoa ja aloittaa tarjouskilpailu Sir Loordin kanssa. Saataisiin hintaa kohdilleen tuosta hienosta rakennuksesta.

        Menet sinne vartiointiliikkeeseen töihin ennen klo 6.


    • asdffffffff33333daaa

      porukat ei vieläkään ole tajunnut että HildaRane, Ok-loordi jne on suomalainen versio palsta skriptistä, sellainen puoliautomaattinen, pitää ihmisen tsekata että vaikuttaa puoliksi järkevältä. Tällainen skripti keskustelee itsensä kanssa useilla nikeillä ns puolijärkeviä keskusteluita. Aika monesti se on ainoa aito keskustelija koko palstalla. On olemassa nykyään myös skriptejä jotka ovat melkein puoli teoälyjä.. tsekkaavat päivän nettiuutiset ja jos sieltä löytyy hakusanoilla jokin uutinen linkittävät sen palstalle ja aloittvat keskustelun useilla nikeillä. On mitattu että ihminen ei pysty tunnistamaan skriptiä aidosta ihmisestä.. (koska ei tiedä sen olevan skripti, ja luulee olevan ihminen). Ja ei ole linkkejä tähän mutta asiasta löytyy enemmän kunhan tonkii. Esim youtubessa on aika moni komentoija.. skripti.

    • Ok-Loordi

      Onko Luki muuttanut mielensä, ensi perjantai olisi mahdollisuus päästä Lukinkin kylpemään, jos Luki vastaat, kun meidän pitäisi puhua siitä Luumäen kartanon ostostakin ja taitaa Lukillakin olla tarpeita...
      Loordilla oli tänään pitempään venyvä hallituksen kokous, no siitä maksettava korvaus onkin kyllä ruhtinaalline ja huomena lyhyt päivä ja saattaa XO pullokin napsahtaa ja mainio Heineken olut(5%)
      Miten kassulla tänään, joko Reino ja Eino selvisivät persenilesauanvuorosta ja tuliko mäihät pestyä ja pyyhittyä, auts.

    • kassukake

      Onko Kellokosken mielisairaalan pihalle perustettu joku Luumäen kartano, vai mikä tän aloituksen ja muiden jorinoiden tarkoitus on sir loordilla..

    • Pelleily seis

      Luulisi, että sä sen huomaat kun siellä kellokosken kassulla samoilet. Simmut vaan auki ja yritystä ymmärtää näkemäänsä. Lukemaasi et ainakaan ymmärrä. Sitä luetunymmärtämistä tarvitaan luettaessa tällaisia typerien ihmisten palstoja.

      Luumäen kartanoon kun pääsisi saunaan.

    • Ok-Loordi

      Moro, pistit Pelleily Seis taas kassutyffeliä kunnolla klyyvariin, kateellisia nämä Keijot meidän varakkaiden parempaa asemaa kohtaan.
      Loordia arvostetaan puolustusvoimissa ja myöskin Usan ja Espanjan sotilaslääkäreiden parissa ja Englannista haetaan Sir arvonimeä mikä ei ole ihan pikkujuttu Suomalaiselle lääkärille..
      Luumäen kartano on hieno paikka ja jos Loordi ostaa sen, niin saunomaan pääset, metrilenkki aina maistuu.

      Lukille täytyy sittenkin se hame hommata, kun aloittaa puhumaan Lapinjärven tilanteesta, mutta ei saunakutsuun uskalla.
      Meillä palstan porhoilla tulee olemaan hauskaa Jouluun saunassa, otetaaan kunnolla XO:ta, tiristellään grillillä, nautitaan miesten kesken ja puhutaan noista Lukin toilailuista.

    • Ok-pohatta

      Terve Loordi, on tässä odoteltukin sitä joulun suonikas saunaa, palstan paras aateli taas paikalla, itse ttykkään heitellä ylälauteilta kunnon löylyjä, kun taas Paroni ja Herrtua tyytyvät alempiin lauteisiin.
      Loordin sauna ei olekaan mikään silsasauna, kuten kassunsaunat, ilmanvaihtokin on koneellinen ja tehokas ja kunnon suodattimet.
      Palstan kevätristeilyllä oltiin niin ympäripäissään, että Porhon kanssa sammuttiin laivan saunaan, eikä aian tiedetty mikä sukupuoli oli missä ja mikä jäsen missä, nyt on tahti toinen, vaikka XO maistuukin ja Loordi tarjoaa aina parasta.
      Lukia käy sääliksi,mekko tulossa ja mies ei mennyt Loordin saunaan vaikka oli kutsuttu, noloa Lukin kannalta.

    • OK-Loordi

      Lukilta on tullut hätäkakki housuun, no ei mitään kun housut tahriintuneet, niin on hame paikallaan.
      Loordin saunaan kutsu on monelle suuri kunnia, valtion korkearvoisia johtajia on Loordin saunassa käynyt on kylvetty ja kyr........, jos tiedätte mitä tarkoitan.
      Luki taitaa saunoa Reinon kanssa kassulla, siellä paskan ja silsan keskellä, missä nahkafagotti kyntää ja Paroonin julma sauva suorittaa vuokranperintää, auts.

      Loordi menee ensi viikolla katsomaan Luumäen kartanoa ja voi Lapinjärven kohteetkin kiinnostaa, irtonaista rahaa Loordilla on ja kun hyväpalkkainen johtava lääkärin virka, niin sijoittaa voi lisääkin, mikäs kun on velaton omakotitalokin ja pari sijoitusasuntoa jo ennestään.

      Pohatta,Joulukuussa näemme, mitens Kassulla, Reino ja Eino, onko viikonlopun ördäys jo alkanut ja tum, tum, tummelia, ai, jai, aaltopellinpalan päällä siellä kassulla grillaillaan, kun Loordilla on talossaan Weberit, paljut, kolmen autoa ja tallit ja omalle pihalle saa virtsata, näin säästää vesilaskussa.

    • Ok-Loordi

      Kovin on vaitonainen Luki, ensin kyllä aukoo päätään Loordille Lapinjärven tilanteesta, mutta kun Loordi kysyy asiallisesti ja kutsuu saunaan keskustelemaan asiasta ja myöskin kesken jääneestä Luumäen kartano asiasta, niin Lukilla puntit haisee.
      Olisiko näin, että Luki pelkää, että Loordi näkisi saunassa jotakin, jota Luki salaa, Luki ei se ole mitasta kiinni, isollakin miehellä voi olla pieni, Loordi on lääkärin työssään nähnyt.
      Huomena se sauna olisl lämmin, vai vetääkö Luki koltun päälleen

    • Ok-Rahakas

      Lukilla tuli lirtsat housuun, vaihtoi nimensäkin Lugiksi, Loordi taisi pistää kovan paikan eteen.
      Loordi, Luumäen kartanosauna kiinnostaa minuakin, jos kaupat teet, niin kai Rahakas mukaan pääsee., rahaa löytyy ja omakotitalo, joten kaikki puitteet kunnossa.

    • Ok-Loordi

      Onko näin, että Luki yrittää olla ovela ja luikkia puheitaan pakoon, vai ei Loordin sauna kelpaa, vaikka Luki tässä taannoin kertoi tulleensa kaapista ulos.
      Säälittävää, pitää Loordin oikein kaunis juhlamekko hommata Lukille, no Huomena Loordin saunassa saunotaan, XO, Heineken olut ja maistuvat grillituotteet, ai, jai, kyllä kelpaa paremissa Ok-taloissa.
      Ps. Rahakkaalle paikka löytyy, Loordin lauteet leveät ja sairaalatason suodattimetkin saunassa.

    • Pelleeily seis

      Hyvää settiä taas Loordilta. Just noin se menee. Hyväosainen valitsee pomminvarmasti mielummin Loordin puhtaan ja viihtyisän yksityissaunan, missä pelehtiminen ja juhlinta on omasta tahdosta kiinni, kuin kassulla olevan pas*kalta haisevan, jalkasilsan ja erilaisten tautien saatuttaman ja vuokraparonin väkisin per*settä venyttävän vaihtoehdon. Loordin saunaan kutsu olisi kassukeijolle kuin muillekin todellinen lottovoitto, sillä juuri Loordin kaltaisten isokenkäisten kanssa se meneatys maassamme saavutetaan. Kutsu Loordin saunaan nimittäin avaa ovet sisäpiirin potentiaaliseen maailmaan, jossa mahdollosuudet ja suhteiden luominen tekevät sisäpiiriläisestä varakkaan ja antavat omistavan luokan valtaoikeudet. Ja herrasmiesten, kuten Loordi saunassahan pätevät herraskansan tavat ja tottumukset, joten suonikkaan vastaanotto ja antaminen perustuvat vapaaehtoisuuteen, sillä toki Loordi viereilleen myös naisvieraita kutsuu, jotta hauskaa riittää kaikille.

      Einon ja Reinon kassusaunassa sensijaan ylipainoinen omistaja ja rahanperijä vetää joka tapauksessa kassukeijoa röörit pullistellen käyttäen, nöyryyttäen ja tehden huorakseen kaikkien muidenkin kassukeijon asumiseen vaikuttavien tahojen kanssa. Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää, että kassulla sua vedetään edestä ja takaa, joka suunnalta lisääntyvien rasvaisten ja likaisten miesten toimesta. Vuokralainen kun joutuu nöyrtymään, tekemään vastentahtoisia päätöksiä ja vielä maksamaan per*se ruvella, jotta se voi elää elämäänsä. Toista se on herrasväen elämässä ja juhlissa, jonne kutsun saatua kannattaisi otta se ilomielin ja hymyssä suin vastaan.

      Luumäen kartanon saunaan kutsu olisi suuri kunnia allekirjoittaneelle.

    • Ok-Loordi

      Asiaa jälleen nim. Pelleily Seis, me varakkaat Ok-omistajat pidämme yhtä ja tietenkin, jos Loordi pääsee sopimukseen Luumäen kartanon ostosta, niin sinulle paikka löytyy kartanon lauteilta.
      Loordi on käynyt työnsä yhteydessä myös varuskunnassa, niin upseerien, kuin varusmiestenkin saunassa ja hyviä saunoja sielläkin, kuten Loordin oman talon saunakin.
      Kassun persenilesaunaan e voi verratakaan, kun silsan täyttämillä lauteilla Reino täyttää Einon aunusta, auts.
      Luki kyllä nolostunut nyt, olisiko jo ostanut hameen itselleen, kun mies ei ymmärtänyt tilaisuuttaan käyttää, voi olla kova paikka myöntää typeryytensä, ensin tulee kaapista ulos, sittern munaa saunakutsunsa ja saa mekon itselleen
      Elämä On.

    • Ok-pohatta

      Taitaa Luki sovitella aunustappia ja silkkihametta nyt, siis oikeasti Komppaan tätä Pelleily seis, Loordin saunaan on kunnia päästä ja olen siellä sovitellut suonikastakin muiden rahamiesten kanssa, kerrassan upea paikka ja talo.

    • Ok-Loordi

      Kiitos, Kiitos, Loordin perinteinen joulunalus-sauna lähestyy, Palstan rahakkaat paikalla ja Loordin pidoissa ei tarjoilu lopu ja pojat tunnetusti tankanneet, joten sarvet kovana.
      Luki taitaa saunoa, siellä kassulla Reinon ja Mehmedin kanssa, onhan siellä persenileen keskellä aromikas ilma, auts.

      Loordin saunassa on huipputason ilmanvaihto ja suodattimet, XO:ta on varattu riitävästi, myöskin vaihtoehtoina Whisky ja Vodka ja olutta löytyy, karhu ja Heineken.
      Fistaustakin voidaan harjoitella, riippuu osallistujista
      Mukavia hetkiä tiedossa meillä Porhoilla.

    • Pelleily seis

      Oisko edes Reino ja Mehmed niin epätoivoisia, että hämeen takametsiin saunomaan kähtisivät. Siellä synkkyys nimittäin hallitsee sairasta mieltä ja avuttomuus oman hyvinvoinnin ylläpitämisen suhteen ajaa miehet epätoivoisiin tekoihin. Siksihän useimmat edes liki normaalit ihmiset ovat jo tuolta hitauden tyyssijasta poistuneet. Liekö Lukin katkeruus sen perua.

      Sama välitysfirma kun myy Luumäen kartanoa kävi myös arvioimassa tän meitin töllin, jos sopivamman tilalle löydän. Heillä kun on silmää kauneudelle. Ilmoittele Loordi, jos ton ostat. Ilman muuta olisi kunnia-asia päästä sinne saunomaan. Sanoisin jopa, että suoranainen etuoikeus.

    • Ok-Loordi

      Loordi kyllä ilmoittelee, Loordilla tarjottiin nyt myös Espanjanasta hienoa kohdetta Marbellasta, hintapyyntö yli 5 miljoonaa, täytyy tuo käydä katsomassa, makoisa on, mutta hinnasta pitää vääntää alaspäin.
      Lukia ihmettelen, munasi itsensä ja hankkii hameen, joulukuun saunassa Porhojen kanssa asia käsitellään.

    • Ok-Loordi

      Luki, mikä on lempivärisi,kun hametta hommataan Ok-miesten kesken, niin otetaan toiveita huomioon..
      Loordi lämmitää tänään oman luksussaunan, XO:ta otetaan ja kylmää olutta ja kovaa sarveakin on tiedossa.
      Mitens kassulla, Reino, EIno ja Mehmed, juna pystyyn ja silsan keskellä puksutusta, auts.
      Onko muita varakkaita Ok-Omistajia paikalla?

    • Ok-majesteetti

      Moi Loordi, täällä ollaan etäpäivä tänään, aamusta jo haettu pystykoiran kanssa halkopinon välistä XO puteli,ai, jai, nam.., kyllä kelpaa
      Kaunis Thaikku PPV tuolla takan edessä pienissä hepenissä, isäntää odottelee ja ojentelee, nam.
      Kyllä paremmissa Ok-Piireissä kelpaa, kassula Keijo ja Ahmed ördäävät ja viettävät ikuista vappua, huh, huh, täällä kuuluu vain linnunlaulu.
      Loordi tulen joulusaunaan, PPV:ltä ei lupaa tarvita, ymmärtää miesten menot ja halut.

    • Ok-Loordi

      Terve, Loordi lähtee nyt töistään ajelemaan kotia kohti, hallinnollisia lääkärin töitä tehty tänään aamusta asti, nyt omaan taloon, XO:ta ja Heineken olutta, illalla saunan lämmitys, Lukia odottelin, mutta kyllä se Hame Lukille kerätään Ok-Porhojen kesken.
      Yliluutnantti tulee illalla saunaan ja kanki kovana, Lukia olisi tarvittu selänpesuun ja keskustelemaan asuntojen hinnoista, mutta taisi Lukilla mennä muna suuhun, kun ei ole miehestä kuulunut.

    • Ok-Keisari

      Luki taitaa pyllistellä kassulla Reinon kanssa, siellä masurkka soi ja pasha haisee, pitsimekko päälle, kun petti Ok-loordin, suuri kunnia on Loordin saunaan päästä, yleensä vain varakkaille Ok-Kuninkaille on Loordin sauna pyhitetty.

    • Ok-Loordi

      Moro Keisari, luulen ja, että Luki häpeissään,Loordi ei nyt ihan ymmärrä, Luki kertoi tulleensa kaapistaja sanoi tulevansa Loordin saunaan, sitten kun kutsu tulee, niin rupeaa änkyttämään ja puhumaan Lapinjärven kiinteistöistä.
      Loordi haluaa puhua Luumäen kartanon ostosta ja Lapinjärvestäkin Lukin kansaa ja saunassa voisimme saippuoida samalla..
      LUKI tule ulos ja ota hameesi vastaan, palstan Ok-Asukkaat tuntevat myötähäpeää puolestasi.
      Luki ei sen vehkeen niin iso tarvitse olla,voit tulla saunaan.

    • Ok-Kuvernööri

      Luki kertoi olevansa Bi, eli epäröi itsensä välillä, tästähän on kyse ja kiusallinen tilanne Loordin sauna, suurin osa palstan Ok-Varakakkaista kokee suurena kunniana Loordin saunaankutsun ja Luumäen kartanon sauna se vasta nannaa olisi.

      • Ylipainoinen hetero

        Nyt Sir Loordi. Iske kiinni.
        Joku venäläinen Oli Karkki saattaa napata kartanon nenän edestä ja arvaat kyllä harmittaako. Tuollaisen kohteen arvo nousee kuin isännän fallos vuokranmaksupäivänä.
        Luumäelle kun pääsisi isäntien kanssa löylyihin. Aijai. Kassulla ei vuokra-eemelit osaa edes kuvitella kuinka omistava luokka nauttii.
        Vaikka nimimerkeistäni voisi muuta kuvitella niin en minä missään stratosfäärisissä mitoissa vielä ole. Palttiarallaa sata kiloa vaa-assa ja tarvittaessa penkissä.
        Thaimaaseen lähdemme viikolla 7 eli sitä ennen pääsisin käymään Luumäellä.


      • Ok-Loordi
        Ylipainoinen hetero kirjoitti:

        Nyt Sir Loordi. Iske kiinni.
        Joku venäläinen Oli Karkki saattaa napata kartanon nenän edestä ja arvaat kyllä harmittaako. Tuollaisen kohteen arvo nousee kuin isännän fallos vuokranmaksupäivänä.
        Luumäelle kun pääsisi isäntien kanssa löylyihin. Aijai. Kassulla ei vuokra-eemelit osaa edes kuvitella kuinka omistava luokka nauttii.
        Vaikka nimimerkeistäni voisi muuta kuvitella niin en minä missään stratosfäärisissä mitoissa vielä ole. Palttiarallaa sata kiloa vaa-assa ja tarvittaessa penkissä.
        Thaimaaseen lähdemme viikolla 7 eli sitä ennen pääsisin käymään Luumäellä.

        Ensi viikolla Loordi Luumäellä käy tekemässä tarkastuksen, tuosta tullaan käymään neuvotteluja ja Loordille tarjottiin korkealta taholta Espanjan Marbellasta herkullista kohdetta, hinta on yli 5 miljoonaa ja Loordi lähtee katsomaan sitäkin, Rols Roycekin on siellä tallissa ja loordin mielestä sen pitää kuulua kauppaan.
        Katsotaan, jos Luumäen kauppa totetuu, niin saunaan pääset, vaikka oletkin hetero, mutta ymmärsin, että muukin sopii.
        Luki on kyllä huvittava, ihan oikeasti.


      • Ok-Kreivi
        Ok-Loordi kirjoitti:

        Ensi viikolla Loordi Luumäellä käy tekemässä tarkastuksen, tuosta tullaan käymään neuvotteluja ja Loordille tarjottiin korkealta taholta Espanjan Marbellasta herkullista kohdetta, hinta on yli 5 miljoonaa ja Loordi lähtee katsomaan sitäkin, Rols Roycekin on siellä tallissa ja loordin mielestä sen pitää kuulua kauppaan.
        Katsotaan, jos Luumäen kauppa totetuu, niin saunaan pääset, vaikka oletkin hetero, mutta ymmärsin, että muukin sopii.
        Luki on kyllä huvittava, ihan oikeasti.

        Hep. loordi mukana, kartanoon haluan miesten saunaan, joulusaunaan tulen tietenkin, kuten ennenkin ja lupaan tankata ostereita, joten potkua riittää.
        Lukille mekko ilman muuta, piipittä palstalla, mutta löysää on Lukilla munantapainen.


    • Ok-Loordi

      Loordi päivittä raukeana saunan jälkeen takkatuvassa, XO ja Karhu olut edessä, otettiin kunnon löylyt, ja pikku suikit, myöhemmin tehdään, tiedätte mitä tarkoitan..
      Kävimme pihalla virtsaamassa, yliluutnantti sotilaallisen tärkeä, upeerit on hyvin kasvatettu.
      Lukia ei ole kuulunut, kuten tiesinkin, hame ja alusvaatteet ja sukkahousut pitää Lukille laittaa, joulukuussa palstan porhojen kanssa asia järjestetään.
      Illanjatkoja kaikille vararakkaille Ok:omistajille ja kassureinoille.
      Miten kassulla ilta on mennyt, onko Reinolla jo nenä Einon aunuksessa, auts

    • LL:

      OK-miehet antakaa Lukin olla, ehkä Luki ei kuitenkaan ole homoseksuaalisuuteen taipuvainen, saunokaa te.

    • Luki.

      Minä en ota kantaa enään noihin sairaisiin pinttymiin.

      Mutta huomaan sen selkeästi että olen todella suuri idoli noille,ei kai sitä muuten joka kirjoituksessa Lukin nimeä näkyisi.

      Tässähän tuntee olevansa melkein kuin rock tähti.

    • Pelleily Seis

      Ethän Luki ole yhtään kateellinen, ethän....

    • Pelleily seis

      Miten on. jokos arvon Loordi on kartanon maisemat käynyt tsekkaamassa.

    • Ok-Loordi

      Moro, Loordi aikoo ensi viikolla kartanon tarkastaa, ennen tätä itsenäisyyspäivää tarkastus tehdään.
      Monimuotoinen prosessi se on ja asiantuntija on matkassa, raportin Lordi saa parissa viikossa, sen jälkeen mietitään hintaa, parhaassa tapauksessa jo ensi vuoden alkupuolella kaupat, tai sitten ei, hinnasta ei ole kiinni, mutta Loordi ei maksa sitä mitä pyydetään ja Marbellan kohde on tarkastettava myös jossain vaiheessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe