Mikä tämä juttu on?

minä tässä

Kertokaa mulle, mikä tämä juttu on?

Olen pitkään yksin elänyt ihminen, eikä minulla ole tuon asian suhteen minkäänlaista ongelmaa. Elämääni olen ollut tyytyväinen. Olen miettinyt jopa sitä, että voisinko koskaan rakastua/ihastua kehenkään.

No työpaikan pippaloissa sitten tapahtui, silloin kun sitä vähiten odotin. Tapasin ihan vahingossa spontaanisti ihmisen (naisen), joka vei minulta jalat alta. Se tapahtui todella nopeasti, enkä tiedä miten hän sen teki, mutta teki kuitenkin. Jälkeenpäin olen miettinyt, että ihan luontaisella olemuksellaan hän sen teki. Mitään seksiin viittavaa ei tuolloin tapahtunut, pelkkä toistemme seura tuntui hyvältä ja hänkin tuntui viihtyvän seurassani oikein hyvin ja ilta vierähti mahtavasti.

Mitäs sitten? No työpaikalla jatkoin sitten hänen kanssaan tekemisissä oloa. Parin viikon kuluttua, kutsuin hänet luokseni (työpaikalla) ja kerroin hänelle, että olen kyllä ihastunut häneen. Hän tipahti totaalisesti ja kertoi olevansa asiasta todella yllättynyt ja arvosti rohkeuttani. Asiaan sisältyy sellainen pienoinen haaste...joka omissa moraalikäsityksissäni on ehdoton ei...hän elää parisuhteessa(pitkässä) ja hänellä on lapsi. Siitä huolimatta olen jatkanut asian eteenpäin viemistä ja olemme tavanneet työpaikalla lähes päivittäin ja olleet sähköpostiyhteydessä. Minä olen pyytänyt ja hän on tullut käymään. Olemme jutelleet kaikenlaisista asioista tunnin pari kerrallaan ja olemme viihtyneet yhdessä ja tulleet hyvin toimeen. Olen koko ajan tehnyt hänelle selväksi tunteeni ja puhunut niistä avoimesti, ja kertonut pitäväni suuresti hänestä sen tuntemuksen perusteella, mitä meillä on.

Kerran hän tuli luokseni ja kertoi, että häntä pelottaa...kysyin että mikä? Hän kertoi, että ei tiedä...kysyin onko se sitä, että hän on ihastunut toiseen ihmiseen, joka satun olemaan minä...hän vastasi, että on. Lisäksi tähän liittyen hän kertoi seuraavana päivänä, että helpotti, kun tämä asia tuli ilmi ja että enää ei pelota..Hän istuu luonani ja punastelee, kun kerron pitäväni hänestä...hän kihertää ja nauraa kuin pikku tyttö ja jos voisin jonkun tulkinnan tehdä, väittäisin siinä olevan maailman rakastuneimman naisen...

Tilanne ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen..tällaista lämpimäksi luonnehtimaani tilannetta seuraa yleensä se, että seurava sähköposti seuraavana päivänä häneltä on tavattoman kylmä...useimmiten jopa v..mainen. Herkempi voisi loukkaantua. Hän ei koskaan sähköpostissa kerro minulle mitään lämmintä, eikä kerro pitävänsä minusta, hän ei myöskään yleensä kommentoi, jos esim. kehun häntä kauniiksi. Kuitenkin hän taas tulee luokseni ja taas voisin päätellä, että hän todella pitää minusta, katseista, ilmeistä, eleistä yms. Hän myös jotenkin matkii minua, koska käyttää vastaavia sanoja, lauserakenteita yms...koska istumme usein myös yhteisissä palavereissa, niin olen huomannut tämän.

Olen myös antanut hänelle muutaman päivän aikaa aina välillä ja olen ollut ihan hiljaa..hänen tapansa lähestyä(=jos se sitä on) on yleensä työmielessä joku aivan turhanpäiväinen kysymys...sitten hän tietää, että pyydän hänet luokseni...jos puhun vähänkään enemmän pitämisestäni häneen...hän kertoo, kuinka paljon hän perhettään rakastaa....päätin jo "jutun" kerran tästä syystä. Kuitenkin hän tuli luokseni muutaman päivän jälkeen kysymään, mitä kuuluu...ja taas tämä viritys pyörähti käyntiin. Eli lyhyesti hän ei päästä irti..., mutta heti, jos mennään vähänkään vauhdilla eteenpäin, hän romauttaa koko homman oikein kunnolla maihin..

Auttakaa mua, mä olen todella rakastunut naiseen, mutta onko kyseessä rakastuneen miehen väärä tulkinta kaverillisesta suhteesta...vai onko kyseessä kehittynyt ihmissuhdepeli...vai orastava vuosisadan rakkaustarina...?

4

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • janetskij

      Valitettavasti kyseessä on peli.
      Hän toki pitää kohteliaisuuksistasi ja siitä,että ihailet häntä.
      Tottakai,koska se hyväilee hänen itseminäänsä.
      Ketäpä ei imartelisi kehut ja mielenkiinto?

      Leikit tulella.
      hän on varattu kuten jo tiedätkin.
      Valitettavasti täytyy todeta,ettei sinulla ole juurikaan mahdollisuuksia jos hän on pitkässä suhteessa. Ja lapsikin on.
      Hän vain nauttii saadessaan kehuja ja lypsää sinulta lisää kohteliaisuuksia itsetuntonsa pönkittämiseksi.Toki varmaan ihan viattomuuttaan. Eikä kiduttaakseen sinua.
      Älä yritä purkaa suhdetta joka on jo olemassa.
      Siinä leikissä häviää ikävästi.

      Mutta jos todella pidät hänestä niin kannusta ja tue häntä hänen suhteessaan ja hänen työssään.
      Voit saavuttaa enemmän olemalla todellinen ystävä. Ystävyys antaa enemmän kuin rakkaussuhde.
      Tosin jossakin vaiheessa sinun voi olla vaikeaa todistaa pitkäaikaiselle miesystävälle olevasi vain ystävä.
      Varaudu siihenkin.

      Mielestäni ystävyys on parempi vaihtoehto. Ja kantavampi.

      Rakkaussuhteisiin liittyy aina riskejä.

      Kirjoituksesi perusteella sovit myös sydänystäväksi erinomaisesti.

      • minä tässä

        Kiitos, kun olet pohtinut. Sitä kun itse on rakastunut/ihastunut, stiä on todella vaikea itse ottaa järki käteen. Samoja asioita olen kyllä pohtinut, mitä ehdotat..olen miettinyt myös, että voiko joku todella tänä päivänä olla toisaalta niin naiivi, että antaa tämän vain tapahtua, että ei muka huomaa, mitä tapahtuu..siis nainen tässä tapauksessa. Ja toinen vaihtoehto on juuri tuo kuvaamasi, eli todellinen kiltti naapurintyttö ihan viattomuuttaan joutunut tilanteeseen...antaa asian tapahtua...koska se pönkittää hänen itsetuntoaan...tosin samalla hän ei myöskään yhtään välitä(=tule ajatelleeksi) siitä, miten hän viattomuudellaan loukkaa tunnepohjalta toimivaa toista ihmistä, koska minähän olen pelin uhri. Eli ei suoraan sano, että tämä on nyt tässä ja pelin pitää loppua...Tarinaan sopii myös oikein hyvin se, kun mies esimerkiksi lähtee perjantaina pikkujouluihin, hän on kuulemassa minun kehujani...aika paha...hän säätää sekä omaa, että toisen tonttia...

        Kaikista ihmisistä ei vain usko kaikkea...ainakaan itse rakastuneena.

        Rakkaussuhteisiin liittyy aina riskejä, se on totta. Ystävyys varmasti parempi vaihtoehto..kunhan itse osaan erottaa sen..


    • Naisen mielipide: hän nauttii seurastasi ja ihastumisestasi ja on itsekin ihastunut, mutta hän ei tule koskaan haluamaan tuon enempää.

      Jos tuo riittää sinulle, niin jatka ja nauti niin kauan kuin sitä kestää. Älä kuitenkaan odota yhtään sen enempää. Jos itse haet oikeaa parisuhdetta niin tuhlaat aikaasi.

      • minä tässä

        Kiitoksia helka. Tämäkin on hyvä pointti. Ja sitten tietenkin hän voi pitää minua aina varalla, koska jos vaikka kotona käy huono tuuri...niin sit vois miettiä siinä tilanteessa...ja toisaalta hän voi kotona antaa myös ymmärtää, että kyllä sitä vientiä olisi "kuin sammakolla äkeen piikissä", mikäli ei kiinnosta...tuohon riittää varmasti ihan aamumeikkaus...,koska sitäkin on tapahtunut....oikeastaan aika kovaa peliä ja tunnen kyllä itseni idiootiksi, mutta itepä olen leikkiin ryhtynyt..

        Kun miehet aina mielletään pelureiksi...kyllä näemmä muutkin osaa...:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe