Profetia 2014

Kerran vielä

Profetia kuukauden takaa ja koen, ettå pitää laittaa nyt uusintana palstalle.

Julkaistu 20.10.2014

Sain sanoman 14.10 2014 yöllä ja Jumala kehotti kirjoittamaan sen ylös.
Sanoman lopussa on se ilmoitus, joka sai minut tekemään tämän videon ja selvennykseksi vielä se että sanoman alkuosa on pääasiassa suunnattu muutamalle henkilölle, mutta koen että se on myös kaikille Jumalan omille tärkeää. Tällaisten julkaiseminen on raskasta ja epämiellyttävää, mutta sitä en voi jättää tekemättä, sillä omatuntoni ei sitä sallisi. Pitäkää se mikä on hyvää ja jätän tämän nyt pois taakastani, sillä en jaksa enää kantaa tätä sanomaa yksin. Pyhä Henki olkoon jokaisen oppaana ja ohjatkoon jokaisen vastaanottamaan tai hylkäämään tämä sanoma.


https://www.youtube.com/watch?v=wPH7zucwoRE

18

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Amen

      On juuri sitä sanomaa, jota Jumala on puhunut meille muillekin omilleen.
      Herra näin vahvistaa sanansa.

      • SANANL.3

        Sananl. 3:25-26 Älä säikähdä vaaraa, joka äkisti kohtaa, tuhon myrskyä, joka yllättää jumalattomat, sillä Herra on sinun tukesi ja turvasi, hän varjelee jalkasi ansoilta.


    • Oikeaa profetiaa

      Sananlaskujen sanomaa profetiassa. Samoin muille uskovillekin Herra puhunut samaa.
      Nyt tuli profetia koetelluksi juuri siten kun se kehotetaan tekemäänkin.

    • Amen

      Luemme uudelleen. sillä raamatullinen sanoma.

    • Vieraan paimenen ään

      Profetia itsessään olisi suht. asiallinen, mutta taustamusiikki soi liian lujaa, jotta itse profetian, väitetysti "Jumalan" sanoihin voisi keskittyä ja myös rajaa henkilöt, joille se on osoitettu.

      Teille uususkontoisille eksyttäjille ei kelpaa Jeesus-Nimi, jolla kristityt Jumalan omat ovat Jumalan Pojan 2000 vuoden ajan tunteneet. Te ette ole juutalaisia, ettekä kristittyjä.

      Video on kylläkin kauniisti tehty, mutta ammattimaisuuden huomaa heti. "Profetiaa" kuunnellessa ja katsellessa on huomioitava tämä kaikki, joten: aluksi tuo meni itseeni läpi, sillä se näennäisesti kuulostaa kylläkin Jumalan puheelta, mutta: siinä on vieraan paimenen ääni, jota Jeesuksen seuraajat eivät seuraa.
      .

      • hehhh

        Etkö osaa säätää volume painikkeella ääntä?


    • AOAOAOAOAOAOAO

      Kiitos, että toit viestin uudestaan.

      Olen katsellut ja lukenut viestin useamman kerran. En ole löytänyt mitään väärää siitä.

      Mielestäni viestin pääkohdat tiivistettynä olivat nämä ;

      1.Valmistautukaa
      2.Tärkeysjärjestys
      3.Katkokaa synnin kahleet, olkaa raittiit.
      4.Rukoilkaa, Minä autan.

      Viestissä kerrottiin jonkun pahan asian tapahtumisesta. En itse ymmärtänyt mikä tuo mainittu paha asia saattaisi olla.

      Ja, itse mietin, oliko kehoitus valmistautua tarkoitettu koskien Jeesuksen tuloa Kirkkaudessaan, vai oliko valmistautumiskehoitus annettu tuon pahan asian vuoksi. Vai molempien.


      Itse rukoilen Jumalalta apua Suomen valtion asioiden kuntoon saamiseksi, kaikilta osin. Niin talous kuin arvojenkin.


      Kiitos viestin tuojalle.

    • Jeesus on Herra

      Kiitos Herralle, että hän puhuu omilleen ja omiensa kautta meidän kaikkien hyväksi.

    • Olisi hyvä

      Kirjallisena kun vielä saisi profetian.

    • Kerro!

      Mistä sellaisen saa?

    • On kyllä

      Toisessa ketjussa näin

      MarkusEsa
      17.11.2014 22:40
      0
      Sulje
      Katso minä luon uutta, Minun taivas ja maa tulevat järkkymään. Kaikki tulee tapahtumaan minun voimastani. Kaikki tämä on hyvin lähellä. Siksi on valmistauduttava. On asetettava asioita tärkeys järjestykseen. Tiedän että toiset nauravat ja pilkkaavat, mutta monet odottavat. Älkää tuhlatko aikaanne turhuuksiin, vaan taistelkaa loppuun asti lujina ja olkaa raittiit. Minä teen paljon ihmeitä ja suuria voimatekoja kauttanne, kun kuljette minun teitäni. Eläkää, uudistukaa, vahvistukaa ja olkaa raittiit. Katkokaa kaikki synnit ja tuokaa ne valoon. Vahvistan jokaista ja uudistan jokaisen joka tahtoo olla nöyrä edessäni. Tuokaa rukouksessa asioita eteeni, niin minä autan. Älkää pelätkö, sillä minä olen voittanut maailman ja minä olen teidän turvanne ja apunne. Miksi vainoatte toisianne, eikö rakkaus ole suurin? Olenko minä vainonnut teitä koskaan? Pelko ajaa teidät väärille raiteille ja jokainen joka pelkää, on pelkonsa vanki.
      Rakkaudessa ei ole pelkoa, sillä täydellinen rakkaus karkottaa pelon. Pelko on vihollisen ase numero 1. Hylätkää asiat jotka sitä aiheuttaa. Riisukaa kaikki pahat ajatukset sanat ja teot jotka aiheuttaa pelkoa. Rakkaus voittaa pelon. Pukeutukaa vilpittömään rakkauteen ja hylätkää entinen. Minä puen teidät uudestaan ja riisun entiset pois. Annan teille uuden puvun ja luon uutta teissä. Hylätkää katkeruus ja viha ja olkaa yhtä. Minä tunnen teidät ja kipunne ja murheenne. Annan teille uuden voiman ja ilon kun hylkäätte menneet. Älkää enää katsoko taaksenne vaan eteen, Minuun. Tulen käyttämään monia työssäni ja siksi myös varustan heidät. Katson kullekin oman tehtävän, ja varustan jokaisen sen mukaan. Lahjani ovat minun jotka vaikuttavat teissä. Älkää kerskatko niillä älkääkä laittako niitä eri arvoon.
      Kääntäkää uusi lehti elämässänne ja ottakaa sanani todesta. Kantakaa toistenne kuormia ja vahvistakaa toisianne. Olkaa iloisia ja pyrkikää elämään sovussa. Minun tielläni on monia vaaroja ja esteitä, mutta opetan jokaisen omani kiertämään ja pääsemään niiden ohi. Joskus väkisinkin kuitenkin kompastutaan ja kaadutaan. Silloin nostakaa toisenne ylös. Minun apuni tulee ajoissa, mutta ihminen ei sitä aina halua, ymmärrä tai huomaa. Tahtoni on ettei yksikään kaatuisi, vaan vaikka hoiperrellen kulkisi eteenpäin. Monia olen valinnut etsimään kaatuneita. Se on raskas, vaikea ja uuvuttava tie, mutta voiman saatte minulta. Lahjani tukevat työtänne, mutta rukous on tärkein. Kääntäkää kasvonne minun puoleen, niin annan teille levon. Pitäkää mielenne valppaana ja nöyränä. Älkää pitäkö mitään omananne, vaan luopukaa kaikesta. Sotikaa pimeyden henkiä vastaan uskossa lujina.
      Pian koittaa aika jolloin monet omani kompuroivat ja kaatuvat. Kaikki näyttää nyt hyvältä, mutta se tapahtuu yhtäkkiä. Tulette näkemään paljon pahaa, pimeyttä, tuskaa ja pelottavia asioita. Monet peljästyvät ja kaatuvat. Se on kauhea, paha ja pelottava asia. Se tulee arvaamatta kuin onnettomuus. Annan monille tämän tiedon ja se leviää ihmisten keskuudessa, mutta silti se yllättää. Täyttykää minun voimallani ja rakkaudellani jotta kestätte. Nostakaa päänne ja vahvistukaa. Kaikki on minun kädessäni ja sallin asioita tapahtuvan. Mitään ei tapahdu ilman sallimustani. Kuljetan teidät sinne minne tahdon jos tahdotte. Olen apunne ja turvanne eikä kukaan voi teitä vahingoittaa. Tahdon että valmistaudutte ja olette valmiina. Kaikki tapahtuu nopeasti, ja silloin ei enää ole aikaa valmistautua. Nyt on sen aika. Annan tämän sanoman jokaiselle tiedoksi. Levittäkää sitä ahkerasti. Käykää eteeni ja puhdistautukaa.

    • Hyvä juttu

      On kyllä.

      Kiitos. Ihanaa kun toit tekstin tänne. Nyt voin antaa kopion ystävälle kun pyyteli.

    • Markusesa

      Liitän tähän vielä näkemäni unen 24.42014

      Näin unta että olin ydinvoimalassa joka vaikutti olevan Venäläinen. Alueella oli paljon työntekijöitä. Ruoka tunti oli alkamassa, ja huomasin miten vanhat rakennukset puskivat höyryä ulos, jota muut eivät tuntuneet huomaavan. Aloin ihan vapisemaan pelosta, kun kävelin rappusia ylös ruokalaan. Huokailin ja rukoilin Herraa ja tiesin että jos se räjähtää, pääsen Jeesuksen luo. Ruokalassa menin pöytään jossa oli muutama laitoksen johtaja, ja aloin puhumaan tuntemuksesta ettei kaikki ole hyvin voimalassa.
      kertoa huoleni johtajille, jotka nauroivat, eikä kukaan tuntunut käsittävän vaaraa. Rukoillaan ettei voimalat räjähdä.

      " Nyt tuntuisi siltä että ydinvoimalan höyry kuvaa ihmisten sokeutta (myös Suomessa), sekä Venäjän lisääntynyt uhka on myös unen jälkeen kasvanut).

      • MarkusEsa

    • Amen

      Kiitos.

    • Hyvä on

      Asiallinen ketju.

    • Puhumassa

      Oikea paimen.

    • Siispä

      kuunnelkaamme...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe