Toyotan Pro-mallisto?

millon tulee lisää

Toi ProAce on ollut jo parisen vuotta myynnissä, mutta eikös sitä ole huhuttu kokonaisesta mallisarjasta? Eli Euroopassa myytäisiin vain Pro-malleja, jotka tehdään yhteistyössä eurooppalaisten autofirmojen kanssa. Onkos tämä projekti laitettu jäihin kun mitään ei näy tulevan?

25

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nipponkamapertti

      Jos katselet tarkemmin tällä palstalla on käsitelty syväluotaavasti ja tehtaan syväkurkkujen laskemaa ennakkotietoa proavensis mallistosta ja siihen liittyvästä aikaansa edellä olevasta tekniikasta jolla proavensiksen kilpailijat ovat laadullisesti ja ajo-ominaisuuksilta lähinnä S Mercedekset ja 700 sarjan BMW.

    • gorillapappa

      Tietoa Pro malleista saa valikoiduilta ja asian tuntevilta luotto myyjiltä eli tuo mallisto on todellakin tuloillaan mutta lanseeraus on hieman viivästynyt tsunamin aiheuttamien sähkö osien toimitus vaikeuksien vuoksi mutta suurempaan huoleen ei toyotisteilla ole aihetta sillä jo ensi vuoden alku puolella tullaan ennakko tietojen mukaan ensi esittelemään tuo kauan odotettu ProAvensis joka siis valmistetaan Euroopassa mutta jossa käytetään vain japanilaisia laatu osia ja jonka tekninen edistyksellisyys tulee auto alan ana lyytikkojen mukaan suorastaan räjäyttämään pankin ja jatkoa seuraa vuoden 2015 kolmannella ja neljännellä vuosi neljänneksellä jolloin on tulossa kaksi seuraavaa Pro mallia.

      • ne paremmat tojot

        Sähköosien? Pro -malliston idea on just se, että autot valmistaa jokin perinteinen, eurooppalainen autotehdas eikä mikään itämaiden ompelukonetehdas ananassäilyketölkeistä kierrätetystä pellistä. Tojolootan rooli rajoittuu vessanpöntön kantta esittävän logon liimaamiseen keulaan.

        Konsepti on todettu jo parin mallin kanssa (Pro Citroen C1, joka tunnetaan myös nimella Aygo, sekä ProAce) ja kokemukset ovat olleet kaikin puolin hyviä. Niinpä toimintamalli laajenee koko malliston kattavaksi.


      • pappapappa

        Meinaa vähän hengästyä papan kirjoitusta lukiessa, kun ei ole ensimmäistäkään pilkkua, eikä pistettä. jos "tojon" taso vastaa papan kirjoitusta, niin ei hyvin mene papallakaan.


      • Nipponkamapertti
        pappapappa kirjoitti:

        Meinaa vähän hengästyä papan kirjoitusta lukiessa, kun ei ole ensimmäistäkään pilkkua, eikä pistettä. jos "tojon" taso vastaa papan kirjoitusta, niin ei hyvin mene papallakaan.

        No Kalevi Sorsakaan ei Tammen kustannustoimittajana osannut arvostaa Kalle Päätaloa, joten se niistä pilkuista ja pisteisteistä.


      • gorillapappa
        pappapappa kirjoitti:

        Meinaa vähän hengästyä papan kirjoitusta lukiessa, kun ei ole ensimmäistäkään pilkkua, eikä pistettä. jos "tojon" taso vastaa papan kirjoitusta, niin ei hyvin mene papallakaan.

        Lausun vilpittömät pahoitteluni noiden väli merkkien puuttumisesta mutta kun 40 luvun lopulla kävin kansa koulua salo kylässä niin opettajanamme toimi entinen kanta ali upseeri joka oli jatko sodan käynyt mies ja jolla ei ollut muodollista koulutusta kansa koulun opettajan tehtävään niin siitä seurasi se että hän ei meille kesken kasvuisille opettanut mitään väli merkkejä eikä yhdys sanoja ja kun minunkin opillinen sivistykseni jäi sangen vähäiseksi kun oli kiire tienaamaan omaa rahaa niin eipä sitten aikuis iälläkään ollut aikaa kieli oppi sääntöjen opettelemiseen mutta tästä vajavaisuudesta huolimatta on elämä kantanut eteen päin ja on perhe perustettu sekä oma koti talo hankittu ja asunto lainat säntillisesti hoidettu sekä myös ensimmäinen Toyota ostettu jo nuorena miehenä 60 luvun puoli välissä ja on yhteistä taivalta Toyotan parissa vierähtänyt kohta 50 vuotta ja tähän sisältyy paljon lämpimiä ja onnellisia muistoja ja erityisellä lämmöllä muistelen kun 80 luvulla sain oman luotto myyjän ja hänen kauttaan pääsin sisälle Toyota maailmaan ja saan tänäkin päivänä etu ajassa tietooni uusia auto malleja koskevia tietoja joihin tavallisilla kansalaisilla ei ole mahdollisuutta ja tästä esimerkkinä voin mainita tuon paljon kiinnostusta herättäneen Pro malliston jonka markkinoille tulosta minulle kertoikin luotto myyjäni jo syys kuun puolella.


    • Lappiin tulossa

      japanilaisryhä mukanaan aivan C5:sta mukaileva ProAve. Odottavat vielä kovia pakkasia, jotta voidaan todeta uuden C...eiku Avensiksen tuovan mielenrauhaa kovimmillakin talvikeleillä.

    • gorillapappa

      Omalta henkilö kohtaiselta luotto myyjältäni saamani luottamuksellisen informaation mukaan Toyotalla on menossa viimeiset uuden ProAven talvi testit vaikkakin autoa on jo testattu kolme aikaisempaa talvea Lapissa mutta koska edellinen talvi oli niin paljon normaalia leudompi haluaa Toyotan kehitys ryhmä vielä varmistaa tämän talven aikana uuden ProAven talvi ominaisuuksien täyttävän Toyotan ankarat kriteerit jotka ovat aivan eri luokkaa kuin eurooppalaisilla auton valmistajajilla ja ovathan myös toyotistit tottuneet siihen että kunhan vain muistaa joka keväiset kevä huollot sekä syksyiset syys huollot normaalien katsastus ja määrä aikais huoltojen ja taka luukun tuuletusten ynnä muiden tavan omaisten itse tehtävien toimen piteiden lisäksi on tarjolla huoletonta ja varmaa laatu autoilua.

    • Nipponkamapertti

      Myöskin luottomyyr... eikun luottomyyjä kertoili kun joimme lettipitko pulla kahvit kermalla ja sokerilla että ProAve kesä testit on loppusuoralla. Koska maassamme down siftataan tie verkkoa alaspäin muuttamalla kesto päällysteteitä takaisin sorateiksi ja viime aikoina kesät juhannusta lukuunottamatta ovat olleet aika lämpöisiä on useampana vuonna vaativaa kesä testi ohjelmaa autolle ja sen komponenteille suoritettu kaliforniassa mojaven aavikolla kuolemanlaaksossa. Auto joka toimii siellä yhtä hyvin kuin naruskassa sallassa helmikuussa voi täyttää tehtaan laatuvatimukset jotka on räätälöity suomalaisen autoilijan mukaan. Tällä taataan premium autoilun ilo myös yleiseurooppalaisessa sekä lauraasialaisessa mittakaavassa. Vain toyota on automerkki joka pystyy tarjoamaan riippuen ympäristön olosuhteista viileän kylmän tai saunanlauteilla löylyssä olevat ajo-olosuhteet sisällä. Se on nautintoa kun ProAvella mennään suomalaisella hyvin hoidetulla soratiellä kun kesäisen kumpupilven päällä pehmeästi ja samalla äärimmäisen tarkkaan toimivan ohjauksen, alustan ja huipputehokkaan moottorin muodostaman ajonautinnon turvin. Japanin parhaat autoinsinöörit, suunnittelijat ja bittinikkarit ovat valjastettu suomalaisen autoilijan parhaaksi.

      • Per Saukko

        Minulle perheasentajamme kertoi viikolla että toyota on vuokrannut osan Nellisin lentotukikohdasta salaiseksi testi keskukseksi. Semi ori toytisti kuuli samassa yhteydessä että yksi syy ratkaisuun oli tukikohdan henkilöstön hämäyskyvyt. VaG:n satelliitit eivät saa kuvattua salaisia prototyyppejä. Testaustilat ovat osittain louhittuna satojen metrien syvyydessä Nevadan kalliossa. Tästä on hyötyä kun tutkitaan toyotan huippuhifi premium humppakoneiden ominaisuuksia. Häiriösäteily ei pilaa kun haetaan kaiuttimien oikeaa balanssia. Samoin ninjakoulutuksen saaneet ex sealit vartioivat kaikkia sisäänpääsyjä ja ilmanvaihtohormeja etteivät esim. fiatin tai renaultin vakoilijat pääsee kuvaamaan tai kuuntelemaan salaa mitä kehitysosastolla tehdään. Huippusalasimmat tutkimuskohteet joilla liikutaan vain pilvisinä öinä uuden kuunaikaan menevät ufoharrastajille täydestä lentävinä lautasina. Samoin kuulemma testialue Area 51 muutetaan toyota-areaksi.


    • Salainenlinjasto

      ProCorolla tehdään Peugeotin 307 pohjalle ja koneille. Dieselit tulee suoraan Toyotalta ja Bensamoottorit 1.33 Vtti Toyotalta ja 1,6 kone Peugeotilta. Autot kootaan Ranskassa Peugeotin -tehtailla ja toimesta.

      • PösöTojo

        Ei sentään 307 pohjalle, vaan tämän uuden 308:n ja hybriditekniikka ilmeisesti sama kuin Auriksessa.


    • Pikapaku

      Mielenkiintoisin HiPro-Lux josss yhdistetään äärimmäinen suoritus kyky modulaariseen rakenteeseen. Huippunopeus rajoitinta vasten dieselmoottorilla 250 km/h:ssa, kabiini on sistukseltaan verrattavissa S-sarjan mercedeksiin ja kuormankantokyky noin 2000 kg:a, neliveto on jatkuva. Maalipinta käsitellään teflonilla jolloin lika ei tartu vaan irtoa ajaessa ilmavirrassa, näin säästetään kun auton pesu on tarpeeton vettä.

      • pesijätär

        No johan on peli tuo HiPro-Lux! Eikös siis oikeasti enää tarvita järvivettä tuon pesemiseen? Itse olen aina ollut siinä uskossa, että Toyotat pitää pestä järvivedellä...


    • olkaa huoletta..

      Olkaa huoletta. Touyota maailman johtavana auton valmistajan kun ryhtyy jotain suunnittelemaan niin hyvää tulee aikanaan. Mallit testataan ja kokeillaan kunnolla ennenkuin päästetään markkinoille. Volsut Citikat yms Euro tekelleet kun perinteisesti testataan maksavilla asikkailla, siis tuodaan markkinoille täysinä raakileina. Viat sitten korjataan jos korjatta ,kuten volsujen DSG vaihteet ja Tsi koneet. Niillehän ei tunnetusti ole mitään tehty.

      • Ai testataan

        ja kokeillaan kunnolla ennen markkinoille tuomista? Takaisinkutsujen maailmanmestari se Toyota on. Huh, huh.


      • Epäilenpä hiukan

        Mitenköhän sen asiakkaiden testauksen laita on. Takaisinkutsut kyllä kertovat ihan jotain muuta. Eniten takaisinkutsuja tulee toyotalta. Samoilla kutsuttujen listoilla näkyy olevan "laatulexukset"


    • uusi japan

      Fiat, Citroen, Peugeot ja (rumpujen pärinää) Toyota tismalleen samat vehkeet lukuunottamatta maskia ja merkkejä. Toyota vaan ylivoimaisesti kallein, siksi sen nimi muuttukin ensivuonna Fiat plus (tarkoittaa suomeksi Fiat 2000 euroa). Tosimiehet ajaa vaan japsilla, eikä missään tapauksessa patongilla. Miten muuten turkkilaiset Corollat pelaa? Englantilaista autoa on aina pidetty maailman surkeimpana vai mitä Avensis miehet?

      • Global quality

        Kuten, Rolls-Royce,Bentley,Aston Martin,Jaguar,jne. Saksalaiset
        Wartburg ja Trabant tunnetaan korkeasta laadusta.Turkkilaiset rakentaa
        autoja Saksassa


      • backoff
        Global quality kirjoitti:

        Kuten, Rolls-Royce,Bentley,Aston Martin,Jaguar,jne. Saksalaiset
        Wartburg ja Trabant tunnetaan korkeasta laadusta.Turkkilaiset rakentaa
        autoja Saksassa

        Älä nyt hikeenny, mutta turkkilaiset tekee Corollaa turkissa.


    • la lemuaa

      Ei ne nyt tollasia oo onhan niissä puolalaisia- tsekkiläisiäosiakin. Toki myös japsia, meinaan nimi. Kuulemma Kaivokselaan haetaan asentajia ja eduksi katsotaan jos on ollut deltalla fiat-asentajana.

      • pussit silmille

        > Kuulemma Kaivokselaan haetaan asentajia ja eduksi katsotaan jos on ollut deltalla fiat-asentajana

        Ympyrä sulkeutuu. Tojolootien valmistuslinjoilla kun on käytössä Fiatin valmistamia robotteja...

        Vaan eipä nykyään kannata millään japsilaadullakaan kehua. Viimeisimpänä näyttönä murhatyynyongelmat. Enkä nyt tarkoita tojon 2 2 2=8 laskuoppia.

        http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=201414570&c=mobile&rss=mob


    • FailAce

      Toyota ja sana pro ei jotenkin sovi yhteen. Pitäisikö sen olla lame,fail tai lol?

    • jäk

      Kaikkea pa-kaa se Eu:kin alueella tehdä, niin Toyotaa, myymisestä puhumattakaan. Koreaan vaan kaikki sonta.

    • Nipponkamapertti

      Näyttää eurorottelo jihadistit aloittanen viimeisen taistelun tällä areenalla tietoisina siitä että toyotan promallisto vyöryy leveällä rintamalla, siellä relluilijat huutavat pösöporukalle ja muille että nyt meitit jyrätään. PSA yhteistyö johtuu siitä että tarvitaan kokoonpanoon tehdas, henkilökunta uudelleen koulutetaan parhaiden japanilaisen samuraikulttuuriin kuuluvien ihanteiden mukaan. Loppuu nenän kaivelu Sitikan entisillä linjoilla, kuuluu vain Hai ja sitten singahdetaan. Proave on ensimmäinen ja sen luksusmalli nousevassa auringossa on mullistava nestekaasujositus koodinimi kosan, 2.0 litran vapari bensa 200 kW ja vapari diesel 2.4 varustettuna riccardo etukammiolla tuovat uuden ajan ja mittapuun vertailukohteeksi tulevaisuuden autoilulle. Oma perheasentajamme kertoi että koska BMW:llä on myöskin vapaana ylimääräistä kapasiteettia prohilux mikä on teflonpinnoitetulla likaa hylkivällä korilla valmistetaan munchenissä, tojota on ottanut kehiteltäväksi ja parannettavaksi mtu:n moottorit ja siihen tulevat samat voimanlähteet kuin uusiin leopard panssareihin. Mutta kaikkein mielenkiintoisinta on tulossa Corollaan, Aurikseen, Yarikseen ja Aygo. Nämä tullaan lokalisoimaan perusteellisesti suomen olosuhteisiin. Parhaillaan valtiovarainministeriön varjobudjetissa perussuomalaiset palauttaisivat verovapauden suomalaisesta raaka-aineesta valmistetulle polttoaineelle. Metsolla, UPM, Metsäliitolla ja muilla firmoilla on uudet suunnitelmat isojen selluloosa tehtaiden avaamisesta sekä rosatomilla kahden lisävoimalan raketamisesta Oulun ympäristöön. Tulevaisuudessa päästöt pudotetaan keskieuroopassa käyttämällä suomalaista moottoripetroolia, kyllä kamelikuskit vetävät taatelit nenäänsä. Nämä huipputehokkaa pienikulutuksiset ja vähäpäästöiset autot joiden sisusta tulee olemaan kestävänkehityksen ideologiaa noudattaen tehty muovin ja alumiinin sijaan sellua ja kuusikuitua. Samanlaisia urheilu autoja kuin esim morgan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe