miten voi saada naisen?

rtttr

Miten nainen haluaa tulla isketyksi? Missä tilanteissa nainen katselee miestä sillä silmällä?

Minulla ei ikinä ole ollut minkäänlaista suhdetta, vaikka ikää on jo yli 30. Luonteeltani olen hiljainen ja tylsä ihminen. Yökerhot, tanssit, kapakat eivät kiinnosta tippaakaan.

En tapaa naisia missään, varsinkaan vapaita naisia.

Miten voin saada itselleni vaimon vai pitäisikö vain luopua toivosta?

19

611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18+9

      Tämä tuntuu olevan jokaisen miehen ongelma, toivottavasti tulevaisuudessa tutustumiseen saataisiin joku helpottava tekijä etenkin miehille, naisille seuraa on kyllä tarjolla yli tarpeiden..

      • Ei piä paikkaansa

        "naisille seuraa on kyllä tarjolla yli tarpeiden"

        Naiset ei vain ruikuta palstoilla.


      • vautsi
        Ei piä paikkaansa kirjoitti:

        "naisille seuraa on kyllä tarjolla yli tarpeiden"

        Naiset ei vain ruikuta palstoilla.

        Voi olla aika tasotonta porukkaa...


      • Kyllä
        vautsi kirjoitti:

        Voi olla aika tasotonta porukkaa...

        Ruikuttajamiehet ovat tasotonta porukkaa.


      • karvalaukku
        Ei piä paikkaansa kirjoitti:

        "naisille seuraa on kyllä tarjolla yli tarpeiden"

        Naiset ei vain ruikuta palstoilla.

        naiset ne vasta ruikuttavatkin...ja napsivat rauhoittavia...


      • Olen pahoillani
        karvalaukku kirjoitti:

        naiset ne vasta ruikuttavatkin...ja napsivat rauhoittavia...

        Että tunnet vain sellaisia naisia.


    • Hukassa2014

      Jos tämä asenne huokuu sinusta ensimmäiseksi " Luonteeltani olen hiljainen ja tylsä ihminen" Olet jo vastannut kysymykseesi :D

      Mun kysymys kuuluu sinulle että kuinka paljon olet valmis tekemään töitä itsesi eteen että olet valmis parisuhde markkinoille ? Oletko valmis laittamaan itsesi peliin? Jokaisen miehen pääkoppaan on laitettu pieni alue joka estää ottamasta sitä riskiä eli naisten pokaaminen. Miehellä on paljon enemmän munaa ajaa autolla 200km/h ja laittaa oma henki peliin kuin iskeä naisia.

      Oma huippunopeus moottoripyörällä oli 285km/h. Sen jälkeen kun pääsin noin lujaa niin aloin ottamaan selvää että miksi hengenvaarallinen nopeus ei saanut itseäni niin hermostuneeksi kuin naisten pokaaminen. Onneksi asia on kääntynyt jo vähän toiseen suuntaan :)

      • Pilumies

        Koska on kivempaa posotella Autobahnalla sitä 300km/h upealla atolla/prätkällä kuin haaskata aikaa ja rahaa pillua kantaviin suhdesijoittajiin?


      • Hukasa2014
        Pilumies kirjoitti:

        Koska on kivempaa posotella Autobahnalla sitä 300km/h upealla atolla/prätkällä kuin haaskata aikaa ja rahaa pillua kantaviin suhdesijoittajiin?

        En tarkoittanut hakeutumaan kalliille guruille. Koska ilman niitäkin voi kehittyä, se on itsestä kiinni.


    • 6r7k68l

      Jos löytäisitkin naisen niin miten pidät hänet jos olet hiljainen ja tylsä?
      Ei se tylsyys mikään geneettinen ominaisuus ole. Itseään voi kehittää ja suunnata energiaa sinne mikä itseä kiinnostaa.
      Jos ei kiinnosta mikään niin asennevamma lienee kyseessä.

    • ...

      Hanki harrastus, niin olet jo sata kertaa kiinnostavampi. Onpahan jotain puheenaihetta ja mahdollisuus ehkä sitä kautta ajaa itseään tilanteisiin, jossa voi kohdata kiinnostavia ihmisiä.

      Sen kummempaa iskemistä minä en itse haluaisi, riittäisi jos tulisi kutsu kahville, niin siitä voisi katsoa josko etiäppäin.

    • karvalaukku

      naisia,,,varsinkin keski-ikäisiä elämäänkyllästyneitä prisessoja on mahdotonta tyydyttää..
      ja syykin on selvä, naiset eivät tiedä mitä he haluavat tasa-arvohuumassaan, nyt kun heillä on mahdollisuuudet itsenäiseen elämään, rahaa ja työpäikat, miehia he eivät tarvitse itsensäelättämiseen..
      naiset poimivat rusinat pullasta ainoastaan..jos edes sitä, katkeroituneina mikään mies jeesus mukaanlukien ei heille kelpaa...
      eli miesten pitää vaan miehistyä uudelleen ja lopettaa tämä hämmennyksen aika ja lopettaa kuvitelmat että naiset olisi fiksuja...eivät he ole...poimitaan mekin rusinat pullalyyleistä, käytetään naisia hyväksemme, iloisina ja ylpeinä miehuudestamme!

      • Jeesus...

        Miten sinä käytät naisia hyväksesi, jos heille ei mikään mies kelpaa?


    • Aina voi yrittää

      "Hanki harrastus, niin olet jo sata kertaa kiinnostavampi. Onpahan jotain puheenaihetta ja mahdollisuus ehkä sitä kautta ajaa itseään tilanteisiin, jossa voi kohdata kiinnostavia ihmisiä."

      Tätähän toitotetaan aina ja joka paikassa. Hanki harrastus ja naiset kiinnostuvat. Hieno korulause, joka ei kuitenkaan läheskään aina pidä paikkaansa OIKEASSA ELÄMÄSSÄ.

      Itse pelaan futista ja valmennankin sitä. Käyn aktiivisesti kuntosalilla, kesäisin uimarannoilla, ravintoloissa, urheilutapahtumissa, kirjastoissa, jne. Olen koulussa töissä, joka on täysin naisvaltainen. Työpaikalla on naispuolisia henkilöitä töissä n. 100. Osa on nuoriakin naisia ja samanikäisiäkin kuin minä.

      No, onkos niitä naisia näkynyt ja ovatko yhtään sen kiinnostuneempia kuin ennenkään? En siis tee mitään näistä asioista sen takia, että saisin naisia, vaan sen takia, että olen kiinnostunut aidosti näistä asioista.

      Sanotaan, että jos mies lukkiutuu neljän seinän sisään, niin eihän mitään naisiakaan saa. Jos tietokone on ainoa sosiaalinen lähde, niin vaikeaa se on.

      Mutta vielä oleellisempi on se tosiseikka ja fakta, että onko mies ylipäätään edes millään lailla kiinnostava. Eli jos mies, kuten minä, ei kiinnosta naisia yhtään ja ylipäätään, niin on aivan sama, vaikka lukkiutuisikin neljän seinän sisälle. Eivät ne harrastukset ja keskustelunaiheet auta yhtään mitään, jos et ole kiinnostava naisten silmissä.

      Lyhyt, kimeä-ääninen ja norsun persreiältä näyttävä miehenkuvatus ei herätä naisissa mitään seksuaalisia tunteita eikä fiiliksiä. Täten on siis täysin sama naisten saannin kannalta, vaikka ei missään ikinä kävisikään.

      Itsellä ikää 26 vuotta, eikä yhtään naiskontaktia.

      Sen sijaan juuri niiden pitkien, erittäin komeakasvoisten, fyysisesti iso- ja vahvarakenteisten ja lihaksikkaiden, leveäharteisten, seksikäsäänisten ja karismaattisten miesten ympärillä pyörii naisia kuin mehiläisiä hunajan äärellä. Tuollaiset miehet kun ovat sitä hunajaa mehiläisille ja houkuttelevat naisia paikalle jo pelkällä läsnäolollaan.

      No käykö minulle noin? Kun olen tuollaisen miehen TÄYDELLINEN VASTAKOHTA, niin onko minullakin sitten täysin samanlainen tilanne, vaikka teen vaikka ja mitä ja olen vielä naisvaltaisessa työpaikassa? No ei todellakaan ole.

      Päinvastaiset miehet olisivat kuin kotonaan naisvaltaisessa työpaikassa, jossa naisten ihailua, seksuaalista kiinnostusta, aloitteita ja seksiehdotuksia satelisi koko ajan. Tuollaiset miehet ovat aina niitä halutuimpia uimarannoilla, pelikentillä ja kuntosaleilla, kun kiinnostuneita naisia riittää riesaksi asti.

      Mutta kun minä siis nimenomaan olen se TÄYDELLINEN VASTAKOHTA, niin totta helvetissä niiden naisten reaktiot ovat täysin päinvastaisia. Ei minua kukaan koskaan katsele ihailevasti uimarannalla, vaikka käyn kesäisin siellä joka päivä tekemässä uintitreeniä. Tiedän sitten taas toisaalta täysin päinvastaisen näköisen miehen, josta naiset eivät pysty pitämään silmiään erossa ja kääntyvät JATKUVASTI katsomaan taakseen, kun näkevät tuon miehen.

      Minä sen sijaan ole täysin pelkkää ilmaa.

      Pikkujouluissa työpaikalla ei ole minkäänlaista kiinnostusta naisten taholta, vaikka tuollaiset kertomani kaltaiset, täysin päinvastaiset miehet revittäisiin naisten taholta saman tien mukaan. Minä sen sijaan olen täysin pelkkää lmaa.

      Salilla treenatessa YKSIKÄÄN nainen ei koskaan katsele minua ihailevasti eikä kiinnostuneesti, kun taas tuota päinvastaista miestä katsellaan koko ajan. Kuntosalilla olevat naiset vain eivät saa katsettaan irti erittäin komeakasvoisesta, pitkästä, seksikäsäänisestä, fyysisesti isokokoisesta ja vahvarakenteisesta miehestä, kenellä on todella leveät hartiat.

      Naiset menevät juttelemaan ja tekemään tuttavuutta ja kyselemään kaikenlaista. Minä sen sijaan olen pelkkää ilmaa, täysin pelkkää ilmaa.

      Ei ymmärretä sitä, että miehillä on niin paljon eroja. Kun toiset ovat harrastaessaan jos valmiiksi nollatasoa ja toiset, ääriharvat ovat niitä täysiä kymppejä, niin ei se harrastuneisuus vain auta yhtään mitään. Ne perustavanlaatuiset puutteet eivät peity sillä harrastuneisuudella. Se harrastuneisuus on vain pelkkää plussaa niille halutuille miehille, joilla on kysyntää koko ajan naisten keskuudessa. Minun kaltaiseni miehelle nuo ovat naisten saannin kannalta mahdollisimman turhia. Ne eivät lisää naisten kiinnostusta millään lailla.

      • tl;dr,

        Juuh, en kiinnostunut ja syy on varmaan aika selvä.


    • 18+24

      Eivät kaikki naisetkaan mitään megabeibejä ole. Vika on kokemukseni mukaan siinä että tietynlaiselle miehelle olento "nainen" on sellainen D tissinen, blondikutrinen kaunotar. Mutta kohublondeja ei mitenkään voi riittää kaikille. Maailma on täynnä ujoja, vähän paksumpia, vähän hiirulaisempia naispuolisia ihmisiä joille aivan tavallinen suomimies olisi parhautta -mutta he ovat miesten mielestä täti-ihmisiä eivätkä naisia ollenkaan.

      • Stereotypia!!!!

        Itse tykkään normaaleista naisista joilla on B-C kupit ja tukassa kaikki muu kelpaa paitsi luontainen (ja nimenomaan luontainen) punainen. Pituus kannattaa olla minua lyhyempi eli tykkään 175-155cm pitkistä, mutta pidempikin käy. Luontaista pyöreyttä saa ja kannattaa olla jonkin verran, ettei tunnu ihan luusäkiltä. Mieluummin ottaisin nimittäin reilusti ylipainoisen kuin reilusti anorektisen luurangon.

        Jos nyt tarkkoja ollaan, luonne ja älykkyys vaikuttavat ehkä eniten ihastumiseeni. Ei minua ainakaan mikään itseään täynnä oleva D-kupit omaava blondi kiinnosta. Eivät kaikki miehetkään sentään pyöri pelkästään ulkonäön ympärillä, vaikka se on iso kriteeri molemmilla sukupuolilla.


      • Stereotypia!!!!
        Stereotypia!!!! kirjoitti:

        Itse tykkään normaaleista naisista joilla on B-C kupit ja tukassa kaikki muu kelpaa paitsi luontainen (ja nimenomaan luontainen) punainen. Pituus kannattaa olla minua lyhyempi eli tykkään 175-155cm pitkistä, mutta pidempikin käy. Luontaista pyöreyttä saa ja kannattaa olla jonkin verran, ettei tunnu ihan luusäkiltä. Mieluummin ottaisin nimittäin reilusti ylipainoisen kuin reilusti anorektisen luurangon.

        Jos nyt tarkkoja ollaan, luonne ja älykkyys vaikuttavat ehkä eniten ihastumiseeni. Ei minua ainakaan mikään itseään täynnä oleva D-kupit omaava blondi kiinnosta. Eivät kaikki miehetkään sentään pyöri pelkästään ulkonäön ympärillä, vaikka se on iso kriteeri molemmilla sukupuolilla.

        Ja pyydän jo nyt anteeksi kirjotusvirheitä


    • Hukassa2014

      " Aina voi yrittää" Aina voi mennä eteenpäin ja ottaa seuraava askel. Hyvä kun tajusit sen asian että harrastuksissa kiltisti ravaaminen edes takas ei pelkästään riitä naisten pokaamiseen.

      Ihan ekaks oman markkina-arvon mittaus. Eli jos olet Lyhyt, kimeä-ääninen ja norsun persreiältä näyttävä miehenkuvatus kuten tekstissäsi kerroit niin saman tyyppinen nainenkin kiikariin eiks jee? Enkä tarkoita ettei voi niitä kauniita blondeja ja brunetteja yrittää.

      Toinen asia on että hyvin monet naiset eivät tee mitään aloitteita vaan työntävät miehen harteille tehdä se temppu. Niiden suurin aloite on vain katsoa päin ja ehkä hymyillä jos sitäkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe