Voitte olla ylpeitä itsestänne.

Treenimies

Me bodarit olemme valioyksilöitä. Treenaamme kehojamme hallitusti ja siitä nauttien. Kovimmat treenaa hiattomilla paidoilla, ei ole mitään häpeällistä näyttää muskeleita, eikä ole myöskään häveliästä treenata hiattomalla vaikka ei iso mies olisikaan, naiset myös. Tämä laji, punttien kanssa touhuaminen on jaloin laji mitä on. Ei tarvitse kilpailla vaan treenaamme, että keho näyttää ja tuntuu hyvältä. Eipä voi sanoa muutakuin kiitos kaikille kanssatreenaajille, olette huippu sakkia ja punttisälli tai mimmi auttaa aina toista tarvittaessa, se kuuluu asenteeseemme.

7

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valioyksilö

      Eikä sekään haittaa, että pallit ovat rusinan kokoisia.

      • Testoboy

        No sanotaanko nyt näin lääkärin reseptillä jatkuvasti testoa käyttävänä, että pienentyneet pallit ei todellakaan haittaa elämää.


    • kovamies4

      Tää on helvetin kova laji jota vertaisin olympialajeihin ja formuloihin.
      Ehkä vähän kovempi koska tässä ei voi olla lomalla vaan on koko ajan oltava tietoinen tekemisistään. Jos lomailet 2 viikkoa niin monen kuukauden työ valuu hukkaan. Jos jätät aterioita väliin niin sama juttu.

      Se on raskasta kantaa päivän safkoja mukana suuressa laukussa ja välillä on vaikea olla kieltäytymättä kaveredein viinereistä mutta se on vaan pakko itse syödä se jokapäiväinen rahka tai tonnikala riisillä. Viineri romuttaa koko dieetin.

      Kova laji ja kovat miehet ja naiset.

    • Jarno..

      Lisäksi vastaan on otettava kovaa kipua jota amitohappo ja lihasten mikrorepeytyminen tuottavat. Moni ei kestä sellaista kipua mitä muutamat viimeiset toistot tuottavat. Mutta kaikki tämä tuulee kiitoksena vastaan viimeistään rantakaudella.

    • Väärin meni.

      " eikä ole myöskään häveliästä treenata hiattomalla vaikka ei iso mies olisikaan"

      Kyllä se itseasiassa on. Äärimmäisen häpeällistä.

      Isoilla miehillä on varaa pitää hihatonta. Ei pienillä pojilla.

    • ohost

      Kyllä. Nimen omaan siksi tämä laji on niin kovia jätkiä vaativa, kun tämä puntinnosto vaatii niin älyttömän paljon lahjakkuutta. Varsinkin roinan kera reenaaminen. Olemme ylivertaisia, koska osaamme harjoitella tosi vaikeita ja paljon vaativia liikkeitä, kuten esimerkiksi ranskalainen punnerrus taljassa. Siinä kun vetää tiukan kasin niin ei kyllä mitään rajaa. Vuosikymmeniä harjoitelleet muiden lajien ammattilaiset eivät ole mitään siihen verrattuna, kun me ylivertaiset teemme kasin ojentajia. On se niin vaikea laji tämä bodaus. Sarjojen välissä muistamme ylistää muita lajitovereitamme, jotka ovat vaikka roinan avulla tehneet mielestämme kovan sarjan penkkiä tai maastavetoa.

      • Amen.

        >Olemme ylivertaisia, koska osaamme harjoitella tosi vaikeita ja paljon vaativia liikkeitä, kuten esimerkiksi ranskalainen punnerrus taljassa. Siinä kun vetää tiukan kasin niin ei kyllä mitään rajaa. Vuosikymmeniä harjoitelleet muiden lajien ammattilaiset eivät ole mitään siihen verrattuna, kun me ylivertaiset teemme kasin ojentajia.

        >Vuosikymmeniä harjoitelleet muiden lajien ammattilaiset eivät ole mitään siihen verrattuna, kun me ylivertaiset teemme kasin ojentajia."


        >kasin ojentajia.


        Amen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1706
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1325
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1220
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1216
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1193
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1086
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      1035
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      986
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      884
    Aihe