Colt smoking

Kustaamunasson

Tämä henkilö on terrorisoinut seutua vuosikausia hiippaillen, tirkistellen, jättäen merkkejä käynnistään, ikkunaan koputellen you name it! Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka. Reviiri tuntuu laajenevan laajenemistaan ja joku varmasti tietää kuka on asialla! Tästä oli keskustelua Facebookissa pari vuotta sitten mutta keskustelu poistui / poistettiin. Älkää hyvät ihmiset kirjoittako täällä epäilyjänne (nimiä) koska kai siksi facebookin keskustelu poistui!! Tämä henkilö on tehnyt myös pahempia asioita mitä en ala tähän nyt kirjoittamaan siis vuosikausien piinan lisäksi. Ilmoittakaa poliisille kaikesta epäillyttävästä, pyrkikää ottamaan tämä' tyyppi kiinni tai saamaan valvonta tai riistakameralla kuva! Sinä joka tätä suojelet jos luet tämän, mieti mitä teet!

3

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enigmainen

      Jep jep ! Kyllähän ne kohta hyökkää ? Jostakin ? Kaikki epäilyttävät ?
      Otin neuvostasi vaarin ja teippasin riistakameran itselleni otsaan. Ilmastointi teipillä lujasti. Kestää kovemmankin höykytyksen. Kyllä me ne nyt yhdessä kiinni saadaan. Kuvatodisteita intervepissä jaetaan muille kaltaisimmille. Hui että !
      Eilen aamulla jo sain yhdestä epäilyttävästä räpsittyä kuvia. Kamera vain lauloi otsallain.

      Olin vessassa partaa ajamassa.

    • Lallin mallinen

      Epäilyttävän pitkän, sateisen ja pimeän yön jälkeen voin taas raporttini kustaalle antaa. Koko pimeä yö meni siis pimiössä kynttilän valossa 8 mm:n valvontavilmiä kehittäessä.
      Nyt on sitten epäillyistä saatu verevää kuvamateriaalia.

      Siis minun omassa vessassa oli koko yön joku huligaani joukkio kolistellut. Ensimmäisessä kuvasarjassa näkyy joku mieshenkilö tukka silmillä, ajamaton parta hampaitansa pesevän. Varsinainen mörökölli. Epäilyttävän ja pelottavan oloinen hemmo.

      Toisessa kuvasarjassa näkyykin sitten toinen mieshenkilö. Tuuhea tukka taakse kammattuna, Parta ajettuna leveästi hymyillen. Partavettä poskiinsa taputellen. Suorastaan lotraten. Kovin epäilyttävä kaveri kuitenkin tämäkin.

      Kolmas kuvasarja se vasta sitten epäilyttävä onkin. Minun kuninkaan tuolissa istuu joku naisihoinen. Yöpaidanhousujen alta näkyy salmiakkimalliset sukkahousut ja punaiset varpaan kynnet. Ainaskii 9 metriä näkyy vessapaperiakin käyttävän. Kasvokuvaa ei valitettavasti ole tästä epäilyttävästä naisihmisestä.

      Tämän huligaani joukon nyt sinulle ilmoitan jatkotoimenpitetä varten. Jos menet nyt sitten ilmoitusta tekemään epäillyistä.

      Jos tämä epäilyttävä huligaani joukkio joku yö kolistelee sinun vessassa. VItsisitkö mennä koputtaan ovelle ja kysyen kekä siellä ? Saatais epäiltyjen nimetkin sitten kuvien kylkeen. Ja vitsisitkö sanoa myös, et jos ne huligaanit tulee vielä mun vessaan....Ei nyt kuitenkaan käytäisi mun hammasharjaa ja niin törkeän pajon vessapapperii.

      Ja noin muuten, jatka sinä kustaa vaan sitä juoksuhaudan kaivamista. Muista kuitenkin tukea seinät hyvin, ettei ne taas kaadu päälle. Äläkä kaiva liian syvään. Ettei mene katto puhki.

    • huolestunut-kansalai

      hyvä Kustaamunasson,

      Itselläkin täyttä ymmärrystä vailla olevaa kuvamateriaalia, jotka sain napsittua vanhalla Polaroid-kamerallani 18.3.2006.

      Juttuhan meni näin että heräsin yöllä tuvassani siihen kun kuulin että nyt joku kolistelee kukkaruukkuja pelargoniapenkissäni. Ensin siinä hieman hieraisin silmiäni ja ojentelin käsivarsiani ja nappasin kameran yöpöydältä.

      No ensimmäisessä kuvassa näkyy oikeastaan vain heilahtanut kuva sängyssä makaavasta vaimostani, kun hädissäni vahingossa painoin kamerani liipaisinta.

      Toinsessa kuvassa näkyy makuuhuoneeni pöytä sekä koko ikkuna, ja ikkunasta hieman naapurin tonttia.

      Kolmannessa kuvassa näyn minä itse sillä jossain vaiheessa käänsin kameran väärin päin ja otin vahingossa kuvan itsestäni.

      Enempää kuvia en valitettavasti epäillystä henkilöstä saanut mutta kyllä luulisi näillä jo pääsevän pitkälle. Olen pantannut näitä kuvia siinä toivossa että itse tekisin jonkunlaisen läpimurron epäillyn henkilön suhteen, mutta vielä en ole tähän pystynyt.

      Taustatietona vielä se että itsehän en ketään nähnyt mutta "tiedän että siellä oli joku". Myöskin vaimoni ihmetteli meteliä, mutta hän saattoi herätä siihen kun itse hurjastelin pitkin makuuhuonetta päälläni pelkät trikoosukkahousut jotka olivat jääneet jalkaan edellisillan istujaisista.

      Kyllä nämä mitkälie hurjastelijat ovat syytä saadi kiinni ja äkkiä!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe