millä alalla kannattaa nyt perustaa ns.yhden miehen yritys?

yhdenmiehen

Minulla kirjanpito taito,kielitaito,suomi,venäjä . Esim Venäjältä tuontia,kun rupla halpa,mutta mitä?
Kellä hyviä vinkkejä ja mistä saisi neuvoja?

16

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kataonna

      Jos on kielitaito, muista että kahden sanan väliin tulee välilyönti. Kaikissa kielissä. Opetetaan eka luokalla koulussa.

    • Njet ponimaaju

      Miksi haluat perustaa juuri yhden miehen yrityksen? Venäjän kielitaidosta yksinään ei ole mitään hyötyä täällä.

      Pitää tietää missä sitä kielitaitoansa osaa käyttää rahanarvoisesti. Tiedätkö sinä? Jos et tiedä, eikä päässäsi ole muitakaan käyttökelpoisia yrittämisen ideoita, niin älä perusta koko yritystä

    • yhdenmiehen

      No jostain on aloitettava,ja alkupääoma pieni,ei ole varaa palkata ketään .Kovin oli masentavia vastauksia.Njet ponimaju Sinulla ehkä voisi olla jotain vinkkejä miten käyttää kielitaitoa jollain alalla eduksi,olisin kiitollinen varteenotettavista neuvoista.

      • RuuviVertex

        Vastaukset ovat masentavia, koska koko Suomessa on yrittäminen masentavaa.

        Itse en keksi mitään joka toimisi nyt. Ainoa on, että alat homo-hierojaksi, mikäli olet mies.


      • RuuviVertex
        RuuviVertex kirjoitti:

        Vastaukset ovat masentavia, koska koko Suomessa on yrittäminen masentavaa.

        Itse en keksi mitään joka toimisi nyt. Ainoa on, että alat homo-hierojaksi, mikäli olet mies.

        Luin vielä kirjoituksesi ja mainitsit, että sinulla on kielitaitoa. Siitä on hyötyä varmaan ehdottamastani yritysmuodossa.


      • ei hyvältä näytä

        Idea sinulla pitää olla itsellä ja kyky sitä toteuttaa, jos jollakin on hyvä idea, ei varmasti sitä huutele julkisesti nettipalstoilla. Sinulla kun ei ole rahaakaan, lienee parempi kysellä töitä jonkun toisen yrityksestä.

        Et sinä tuolla kirjoitustaidolla pysty yritystä pyörittämään ja tekemään niitä asioita, joista kerroit osaamista olevan. Ainakin uskottavuusongelma on heti alussa, asiakkaat kun helposti miettivät, onko tuolla muutenkaan kaikki ihan kohdillaan, kun ei osaa edes kirjoittaa.

        Pahoittelen, jos sinulla on lukihäiriö, voit olla muuten välkky siitä huolimatta.


    • Asiakkaat ite etsitt

      >>Sinulla ehkä voisi olla jotain vinkkejä miten käyttää kielitaitoa jollain alalla eduksi,olisin kiitollinen varteenotettavista neuvoista.>>

      Onko siis nimenomaan tuo venäjän suomenkielen osaaminen se valtti jonka varaan meinaat omaa yritystäsi rakentaa?

      Jos on, niin silloin pitää pystyä myymään sitä osaamistaan riittävä tuntimäärä viikossa. Venäjänkielen tulkkaustaitoa voitaisiin ehkä tarvita vaikka matkailualalla.

      Jossakin venäläisilla myytävillä moottorikelkkasafareilla, kanoottiretkillä, kalastusretkillä jne, voisi olla tarvetta päivä- tai tuntihinnalla paikalle saatavalla tulkilla. Ehkä jostakin isosta hotellista kaupunkiiin ostoskierrokselle lähtevä varkas perhe saattaisi ostaa puoleksi päiväksi venäjäntaitoisen tulkin itselleen, jne.

      En tiedä itsekään missä kaikissa paikoissa suomi/venäjäntaidon voi muuttaa rahaksi. Sinun probleemasi yrittäjän on seuloa ja vaivalloisesti etsimällä löytää niitä paikkoja.

      Pitäisi sinun vaikka kirjeitse lähestyä kokeeksi 100:aa safariyrittäjää ja venäläisten suosimaa hotellia. Yhdellä A4-arkilla pitää olla siisti kuva itsestäsi, ja kerrot että haluat tarjota edullisia tulkkaus- ja opastuspalveluita venäläisille asiakkaille. Huom. OIKOLUETA se tarjouskirjeesi jollakin hyvin suomea osaavalla henkilöllä.

      Matkailuyrittäjät saattavat ottaasinuun yhteyttä, vaikak alkuun sairaustapauksen tuuraajiksi tms. Tai ainakin saat ehkä palveluesitteesi jonnekin hotellin tiskille tai ilmoitustaululle, josta asiakas voi sen löytää.

    • Konsultti Blizzard

      Tuo Venäjän kielen tulkkaus on mielestäni ihan varteen otettava mahdollisuus hyödyntää kielitaitoasi. Sitä ajatusta kun kehittelee hieman eteenpäin voisi kyseeseen tulla vaikka liikeneuvottelujen tulkkaus. Luulen, että siellä liikkuu enemmän rahaa kuin turistien parissa.

      Tästä päästään sitten myyntiedustukseen Suomen ja Venäjän välisessä kaupassa. Voisit ehkä opiskella lisää myyntityötä, neuvottelutaitoa ja venäläistä kulttuuria liike-elämään liittyen ja saada hyvän korvauksen osaamisestasi.

      Kaupankäynnissä monet eri roolit ovat sinulle mahdollisia: Tulkki, Myyntiedustaja, Ostopuolen edustaja tai vaikka voisit hoitaa jonkun yrityksen liikekirjeenvaihtoa Suomen- ja Venäjän kielen välillä. Copywriterina voisit myös toimia samoin tällä kieliparilla, kunhan luet muutaman Copywriting -kirjan niin, että osaat homman.

      Noin yleisesti liike-elämän palveluksessa saat varmasti parhaan korvauksen osaamisestasi. Mutta ei kai ole mahdotonta, että järjestäisit Venäjän kielen alkeiskursseja suomalaisille?

      Tsemppiä! Hienoa, että jotkut sentään jaksaa yrittää elämässä eteenpäin tässä sarvikuonojen maassa.

      • Tuotteet länteen

        "Tuo Venäjän kielen tulkkaus on mielestäni ihan varteen otettava mahdollisuus hyödyntää kielitaitoasi. Sitä ajatusta kun kehittelee hieman eteenpäin voisi kyseeseen tulla vaikka liikeneuvottelujen tulkkaus. Luulen, että siellä liikkuu enemmän rahaa kuin turistien parissa."

        Jonkun markkinointi-brändäys-ihmisen kanssa venäläisiä voisi opettaa tekemään tuotteistaan länteen yhteensopivia. Esim. tietokoneohjelma ei saa hakkeroida, ei saa myllertää koko omistajan koneen tiedostoja, eikä se saa olla epäluotettava, vaan se on sertifioitava, jotta siihen voi luottaa. Ohjelmassa pitää olla oikea "uninstall", niitäkään ei näytä olevan.

        Siis tällaisia yksinkertaisia parannuksia nykytuotteisiin, niin niitä voisi ostaa, hinta kun voi olla edullisempi kuin länsituotteissa.


    • Raivona Kokoomuksele

      >>Hienoa, että jotkut sentään jaksaa yrittää elämässä eteenpäin
      tässä sarvikuonojen maassa.>>

      Hauku vaan sarvikuonoksi, mutta mitään ei tehdä. Ei niin kauan kuin Katainen-Stubb parivaljakon vetämä verenimijä-Kokoomus kuppaa tätä maata ja kuristaa jättiverotuksellansa sen liike-elämää.

      Firmaa kyllä pyöritän, mutta myyn pimeenä niin helevatan paljon kuin yhtään vaan irti saa. En yksinkertaisesti anna enää latiakaan Kokoomukselle, että se saa lähettää niitä rahoja Kreikkaan ja Espanjaan, yksityisiä pankkiireja pelastamaan.

      Jos Kokoomus tipahtaa seuraavasta hallituksesta ulos, niin saatan vähän leppyä. Voin taas osallistua verotalkoisiinkin ainakin joltakin osalta.

      Mutta tällä hetkellä olen niin saakelin katkera Kokoomukselle, että se ajoi 7,5 vuodessa koko Suomen tällaiseen rappiotilaan. Ei mitään johtamistaitoa tai osaamista ole Kokoomuksessa.

      • RuuviVertex

        Onko se Rongan Sonni, joka siellä mylvii vaalikiimassaan?

        Yhtään euroa ei ole Kreikkaan lähetetty, eikä tulla lähettämään. Siinä olen samaa mieltä, että kokkareiden sixpack ja seuraaja on onnistunut myötävaikuttamaan Suomen alasajon ja pisteenä iin päälle tappaa kotimaan markkinat yliverotuksellaan.

        Totuus on, että Kreikka on nousussa ja kohta varmaan saamme pyytää heiltä apua huononevaan talouteemme.


    • Artisti maksaa

      >>Yhtään euroa ei ole Kreikkaan lähetetty, eikä tulla lähettämään.

      Siis et tosiaan ole lukenut mitään sanomalehtiä viimeisen 5 vuoden aikana vai?

      Ihan selvää rahaa on lähetetty 890 milj. € yksistään esim. tässä.
      https://www.vm.fi/vm/fi/04_julkaisut_ja_asiakirjat/03_muut_asiakirjat/20110224Tietoa/name.jsp

      Lisäksi Suomi lähettää joka ikinen vuosi Kreikalle 42 miljoonaa euroa, “korkotulojen palautusta” ainakin seuraavat 10 v. eteenpäin.
      http://tinyurl.com/nomn7vu

      >>Totuus on, että Kreikka on nousussa ja kohta varmaan saamme pyytää heiltä apua huononevaan talouteemme.>>

      Tuo ei ole totuus. Kreikka nimenomaan on aktiivisesti jo vuoden verran mankunut 100 miljardin euron leikkausta velkoihinsa.
      Se Kreikan velkaleikkaus tehdään ensi vuonna, ja raha otetaan tästä 2010 tehdystä Takauspaketista, jolloin valtiovarainministeri Katainen “otti niskalenkin markkinavoimista”.
      http://youtu.be/p_gmKC2trXI

      Tuon takauksen perusteella Suomen selvänä rahana maksettavaksi tuleva maksuosuus on n. 2 miljardia euroa. Toki saamme tälle armollisesti 10..20 v. korollista maksuaikaa.

      Mutta kyllä ne korot ja pari miljardia euroa ihan oikeasti otetaan rahana Suomen Valtion tililtä ja sitä kautta verorahoina kansalaisten taskuista.

      • RuuviVertex

        Ansiokkaasti käännetty tosiasioiden vääristelyä!

        Kreikan bkt tulos paremmassa nosteessa kuin Suomen, eikö se kerro jotain.


    • Ohjelmisto

      Kerron oman kokemuksen. Yritys taisi olla venäläinen (Pietarista), joka oli muuttanut Viroon jossain vaiheessa. Tein tietokoneella suuren kuvatiedoston (tiff), siinä on vain kansikuva, muut ovat kirjan tekstiä. Mutta tiedoston koko oli valtavan suuri, eikä se aukeakaan tavallisella Adobe Acrobat-readerillä. Aikanin haettua netistä tuli vastaan tiff-tiedostojen "purku"-ohjelma. Se ohjelma toimi periaatteessa, mutta pelkäsin, että se imuroi tiedostoni koko koneesta ja levittää maailmalle kaiken. En siis uskaltanut ostaa sitä, vaikka olisi mieli tehnyt, koska Adoben ohjelmilla ei yksinkertaisia ohjeita vastaavaan ole, se olisi kotioloissa toiminut.

      Ohjelma on Multi-page tiff-editor tms. hinta menetteli, mutta en missään olosuhteissa voi luottaa nettimaksuun hakkerimaan ohjelmistotuottajilla. Se ohjelmakin pelotti imuroida koneelle, koska se voi tosiaan kopida ne jonnekin. Ja sen käytöstä jäi koneelle kuvakkeet kaikkiin entisiin Acrobat-tiedostoihin (pdf), ohjelma oli liian omatoiminen ja tungetteleva, poistokin vaikea. Sinänsä pienillä markkoita ja käyttöä varten siitä olisi tullut ihan kelvollinen ohjelma minullekin, hinta n. 39,50 euroa. En osta sieltä nettimaksulla mitään. Myös erikoispattereita saisi Virosta puolet halvemmalla kuin Suomesta, mutta en käytä pankkikorttia Viroon netissä.

    • Tiffit ja fittit

      >> Tein tietokoneella suuren kuvatiedoston (tiff), siinä on vain kansikuva, muut ovat kirjan tekstiä. Mutta tiedoston koko oli valtavan suuri, eikä se aukeakaan tavallisella Adobe Acrobat-readerillä. >>

      Miksi ylipäätään pitäisi koetata avata .TIF grafiikkakuvia Acrobat Readerillä?

      Saahan TIF.kuvat muokattua vaikka mitenkä monella grafiikkaohjelmalla sen kokoiseksi että se kelpaa myös Adoben ohjelmille. Ohjelmille joilla .PDF-tiedostoja tehdään, edelleen Acrobat Readerillä katseltaviksi.

      >> Se ohjelmakin pelotti imuroida koneelle, koska se voi tosiaan kopida ne jonnekin.

      Win 7 ja 8 koneissa on Sandbox-toiminto, jonka sisällä voi turvallisesti tehdä tällaisia kokeiluja. Myös ylimääräinen virtuaalinen Windows oman Windowsisi sisällä antaa turvatun tilan kokeiluihin. Virtuaaliwindowsin voi aina palauttaa tehdasasetuksiin sekunneissa.
      Muokkaile siellä, ja tuo vain muokattu TIF tai PDF varsinaisen Windowsisi puolelle.

      ...muuten,miksi tämä TIF-juttu tuli tämän alkuperäisen keskustelun perään ylipäätään lainkaan?

      • RuuviVertes

        Koska tif on tärkeä ja ohittaa kaiken muun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe