Homojen rätit boikottiin

Joulumuorinen

Finlayson sai höynäytettyä Ylen uutiset julkistamaan kuinka hieno tuote on nyt purskautettu painokoneista. Isomunaiset Tom of Finland -lakanat on muka tämän joulun hieno uutuus. Voi junalauta! Minulle tämä homotyrkytys riitti! Minkäänlaista Finlaysonin rättiä ei meidän perheen joulupaketteihin osteta!

27

466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhat jääkäri

      Edelliselle pressalle toimiva joululahja lakanoista.

    • Lattia luutu

      Yäk, joutaa matonkuteiksi ja pesuräteiksi saman tien. Törkeen näköstä kangasta.

    • Finlayson boikottiin

      Eikä meille!

    • ylimenee

      Tuutintäys jatkuvasti joka paikasta löytyy tätä lantaa.Tuntuu että on suorastaa syrjäytynyt kun ei vähenpää vois kiinostaa.Eduskuntakin on pyöryksissä asian tiimoilta,taitaa tärkeenmät asiat jäädä hoitamatta.

      • Leukapussi

        Nythän sitä on hyvä tilaisuus ottaa homoiluun kantaa oikein tekojen kautta kun ei osta minkäänlaista Finlaysonin tuotetta. Tehkööt nyt kauppaa homojen kanssa, kun semmonen kerran kiinnostaa.


    • Jonni Joutava

      "Eduskuntakin on pyöryksissä asian tiimoilta,taitaa tärkeenmät asiat jäädä hoitamatta. "

      Sanoppa muuta. Luulisi nyt olevan tärkeämpiäkin asioita ratkottavana, kuin kuluttaa aikaa tämmöiseen joutavaan höpöstelyyn.

      • ei.

        Paskat tasa-arvosta ja kansan hyvinvoinnista, onhan tärkeempiäkin asioita. Ihmetelkääpäs vielä vähän lisää, miks nuoret syrjäytyy ja masentuu. Äidit, isät, mummot ja papat ei hyväksy lapsiaan, rakkaus kielletään ja jos oot homo niin oot epänormaali. Joutavaa höpöstelyä se tasa-arvo.


    • Ulpu Vauras

      "Minkäänlaista Finlaysonin rättiä ei meidän perheen joulupaketteihin osteta! "

      Eikä meille.

    • Uskomatonta touhua.

      Koska ns suuri yleisö kuitenkin haluaa tuollasia niin tekevät niitä tietysti,jos kysyntään on.Kuitenkin niiden ihmisten,jotka ovat sitä mieltä,että homoliitot ovat hyväksyttäviä on ihan turha koskaan tulla puhumaan mitään moraalista koskaan kenellekään.Ei uskoisi,että Suomessa on noinkin paljon moraalittomia ihmisiä,jotka hyväksyvät yleisesti tuollasen,että lapsetkin voi sekottaa tuollaseen vanhempien pervoiluun.

      • nytriitti!!

        "Vanhempien pervoiluun". On todettu jo että homous on luonnollista, on löydetty jo homogeeni, ja johan on kumma kun ei vieläkään tajuta että ei ole mistään kieroutuneesta asiasta kyse. Lapsi ansaitsee rakastavat vanhemmat ja hyvän kasvatuksen, eikä äidittömyys tai isättömyys tee kenestäkään huonoa ihmistä.
        Raamatulla päähän tottele jumalaa tai pala helvetissä, homot on hulluja ideako sitten on moraalisempi kuin se, että kaikki on tasa-arvosia ja kaikkia pitää kunnioittaa ja arvostaa sellasena kun ovat.

        Helvetin keuruun tuulipukukansa, tekee pahaa että ootte vanhempia kun minä ja silti noin tyhmiä. Raamatun mukaanhan tässä eletään, muistakaa että merenelävien syöminen on syntiä ja orjuus ja raiskaus ok. :)


    • Lebso

      Nyt menee verhot vaihtoon! Upeita kankaita.

      • Kurvaillaan

        Niin että ripustat patukkaäijät ikkunaan? Täytyypä seurailla kenen ikkunoihin semmoiset rätit ilmaantuu.


    • pässit naama umpeen
    • Oksettavaa

      Homot ja lesbot ovat sairaita. Menköön keskenään naimisiin, mutta lapsia ei heille tarvi antaa. Oksettaa jo ajatuskin. Niin kun on sanottu, ihminen tuhoaa itse itsensä ja täähän on alkua sille!

      • Luonnollista.

        Homot ja lesbot ei ole sairaita, homous on normaali luonnossa ilmenevä asia. Homogeeni edelleenkin löydetty. Jos sinun periaatteella elettäis, ei lapsia sais antaa kellekkään. Mielisairaita on heteroitakin. Tiedätkö kuinka monta sairasta ÄITIÄ JA ISÄÄ on olemassa, jotka hakkaa ja pahoinpitelee lapsiaan. Se että on kristitty hetero ei tee kenestäkään hyvää ihmistä. Homo ei ole automaattisesti hyvä ihminen, niinkuin ei heterokaan. Seksuaalisuus ei määrittele kenenkään persoonallisuutta. Kuinka ahdasmielisiä te ootte? Tekee pahaa että annatte tällästä esimerkkiä lapsillenne. Mitä jos teiltä kiellettäis oikeus perheeseen?

        Jos sua oksettaa AJATUSKIN homoista tai tasa-arvoisesta avioliitosta, olet selvästikkin asennevammainen. Mua oksettaa ajatus ihmisistä, jotka levittää tällästä negatiivista asennetta jälkipolvelleen, ja jotka ei edes koita hyväksyä muita.


    • Huhhuijaijaa

      Ihan pimee tää palsta.

    • Heturi

      Tiedoksi, lapsiahan ei anneta. Hetero parit hankkii lapsensa itse luonnon mukaisesti. Homot/lesbot ei siihen pysty kun adoptoimalla, ja sitä oikeutta ei pidä antaa. Mistä muuten tiedät ettei homo/lesbo perheissä ole väkivaltaa? Vai onko ne niin auvoisia ja ongelmattomia perheitä? Nyt kun saivat avioliitto lain vireille, nyt pitäs sitten antaa kuu ja tähdetkin taivaalta. Jos homous ei oo sairautta, niin jotain täytyy korvien välissä kuitenkin olla vialla. Kaikista geeneistä huolimatta.

      • Luonnollista

        Väitinkö ettei ole väkivaltaa? Ainut asia mitä tässä ajoin takaa on se, ettei seksuaalisuus määritä kenenkään luonnetta. Korvien välissä ei homoilla ole mitään vikaa, seksuaalisuushan muokkautuu jo kohdussa lapsen kehittyessä.
        "Pitäis antaa kuu ja tähdetkin taivaalta" eli sun mielestä ihminen joka vaikka rakastaa lapsia ja haluaa kasvattaa lapsen, pyytää liikaa? Toivoisin teiltä aikuisiltakin tähän jotain rationaalista ajattelua, itse olen 14 vuotias ja pystyn ymmärtämään että tasa-arvo on tärkeää koko kansan hyvinvoinnin kannalta.

        Kuulitko just siitä kun eräs pariskuntta teki lapsen vaan sen takia että mies voisi raiskata häntä? Se, että homoille ei anneta lapsia adoptoitavaksi ei takaa sitä ettei lapsia hyväksikäytetä, koska maailmassa noita ihmisiä on, joilla on oikeasti vikaa päässä. Heitä on naisia, miehiä, homoja ja heteroita. EDELLEENKÄÄN kenenkään seksuaalisuus ei määritä persoonallisuutta. Vähän toivoisin avarakatseisuutta tähän.


      • luonnollista

        Lisäks tää "kaikista geeneistä huolimatta", niin tyypillistä että tieteellisetkin todisteet diskataan ihan kokonaan koska se oma mielipide TÄYTYY vaan pitää eikä mikään muu oo mahollista. Asioista voi aina keskustella ja jos jollain homovastaisella olis vaikka joku perustelu tälle syrjinnälle niin kuuntelisin, mutta nää on näitä perus Timo soinin mallia noudattavia "ei vaan pysty" vastauksia. Ei mitään järkevää perustelua.


      • onnellinen hetero 57

        Hyvä Heturi. Me kaikki tiedämme että hetero perheissä, ei tietenkään kaikissa, mutta hetero perheissä on usein väkivaltaa ja muuta sairasta käyttäytymistä. Lasten huostaanotot kertovat perheiden lodutonta totuutta. Niin nythän ei homo/lesbo pariskunnilla ole kovinkaan yleisesti lapsia,(kiitos suvaitsemattomien kansalaisten) ja tilastot perheväkivallasta joka kohdistuu lapsiin on suomessa karmeaa luettavaa. Kukas niihin lapsiin kohdistaa sitä väkivaltaa jos ei hetero miehet ja naiset. Että hyvä hetero, katsoppas sinne peiliin ja mieti missä se vika olikaan. Eihän se yks paha vaan katso sieltä peilistä. Mitkään tutkimukset eivät tue sitä, että homot/lesbot olisivat huonoja vanhempia. Ja sen sanon, että homous ei ole sairautta. Mutta minusta tuntuu, että jos joku on sairas niin se taidat ollakin sinä. Uskon, että juuri sinulla on sielä korvien välissä jotakin vialla ja pahasti. Kaikista geeneistä huolimatta..... tai ehkä juuri sen vuoksi. On suurempi sairaus olla suvaitsematon kuin homo/lesbo. Tiedätkös miksi???? Koska homous/losbous ei ole sairautta vaan yhtä luonnollista kuin heterous. Sanoit tuossa, että homoille/lesboille ei pidä antaa adoptio oikeutta. Mielestäni sinun laisille ei olisi alun alkaen olisi pitänyt antaa oikeutta syntyä. Olet hyvin kieroutunut, ahdasmielinen, suvaitsematon ja asennevammainen. Eli epäonnistunut yksilö. Sun tyylis elää on näköjään se, että se mitä en tunnusta sitä ei ole. Miten voit edes kuvitella olevasi parempi ihminen kuin.....! Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Yksi kaunis päivä voi sullekin käydä niin että pilkka käykin sun omaan nilkkaan.


    • Lebso

      Nyt on hankittu jouluksi ToF lakanat,tyynyliinet ja pyyhkeet.Tein vielä pussilakanoista verhot makuuhuoneisiin.
      Nyt passaa joulun tulla.Nautitaan!

    • Pimenee

      "Luonnollista" ole ihan rauhassa homo tai lesbo- ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja mitä muuten tiedät elämästä 14-vuotias lapsi?

      • jepjaa

        itseasiassa en ole lesbo. Olisinkin niin voisin oikeen hieroo teidän ahdasmielisten paskojen naamaan sitä. Elikkä koska oon 14-vuotias lapsi, en saa ilmaista mielipidettäni? En ole väittänyt mitenkään viisas olevani, mutta vaan siksi että oon nuori niin en saa ajatella omilla aivoillani? Heti jos esitän jonkin argumentin niin se hylätään sen takia että oon tämmönen kersa vaan. Arvasin että joku tulee tuosta vittuilemaan. Etpä näköjään itse osaa kovin kypsästi ajatella joten hyvähän sun on huudella. Kiitos ja hyvää jatkoa, toivottavasti joku sais teidät tajuumaan kuinka naurettavia ootte. Hävettää asua tämmösessä paikassa. :)


    • wallander

      On sulla pieni maailma. Mitä helvettiä se kelleen kuuluu kuka kenenkin kaa sänkynsä jakaa, kun me kaikki heterot ja homot jätetään lapset rauhaan. Kumpi nyt on pahempaa se kun aikuiset homot rakastelee keskenää, vai nää helvetin heteromiehet jotka käy zuki zuki omien vaimojen, naapurin vaimojen ja vielä meidän lapsien kaa.Saat..an tuplasepalus sankarit. Ootko koskaan kuullu et homot on ahdistellu pikkupoikia? Mä saan lukee jatkuvasti et vanhat ja nuoremmatkin miehet on ahdistellu pikku tyttöjä. Ja voin luvata et on omakohtaista kokemusta näistä viimeksi mainituista. Et sä sillä taivaspaikkaa saa et sorsit osaa Jumalan luomista. Homoilua tapahtuu niin eläin- kuin ihmiskunnassa. Valitseeko eläimetkin homoudenHomous ei ole valinta vaan sä synnyt joko heteroks tai homoks.Tai sit semmosiks jolla on molemmat vehkeet. Ai et oo kuullukaan. Kyllä kuule osa porukasta syntyy jus sellaseks. Ovat sekä tyttö että poika. Ne voi olla ihan esim. tytön näkösiä mutta niil kun on kahet vehkeet niin mikä se sit on, tyttö vai poika? Se on tytön näkönen mut testoteroonia on niin pirusti ja hän onkin poikahormooninen. Rakastuu tyttöön, ja porukka ympärillä pitää häntä lesbona. Mikä dilemma, koska teikäläisiä on olemassa. Mikä oikeus teillä on kieltää toisilta ihmisiltä rakkaus vaan sen vuoks et ne ei oo samanlaisia kun heterot.. Jumalan luomia me ollaan kaikki. Raamattu kädessä te kiellette sen mikä teidän omasta mielestä on väärin.Koska tulkitsette raamattua niin kun teille se sopii tai paremmin niin kun vanhemmisto on opettanut. Suvaitsemattomat ihmiset. Mutta herää kysymys, miksi aikuinen rakkaus olis väärin, jos ei petetä ketään. Ai siks kun sä oot suvaitsematon ja tiukka piponen. Ja sulle se ei käy. Mitähän jos siivoot ensin sen oman porstuas ja sit vasta naapurin, jos sul on pokkaa. Tom of Finland ei koskaan tuu olemaan meidän lakanoitten joukossa, mutta muut Finlaysonin lakanat on meidän vakio tuotteita, koska ovat hyvää laatua. Homo- hetero kauan eläköön tämä pieni ero. Elä, rakasta ja anna muidenkin elää ja rakastaa. Ootko muuten huomannu et maailmassa on tärkeempiäkin asioita korjata kun ihmisen seksuaalinen lataus, esimerkiks sodat ja nälänhätä niin ja suomen työttömien ja köyhien tilan kohennus.

    • Ensimmäinen nainen <

      Jumala loi meidät mieheksi ja naiseksi,tulos on perhe,ei se siitä muutu.Tässä homoudessa ja lesboudessa on paljon muustakin kysymys kuin rakkaudesta.Jos laki menee läpi,muuttuu koulukirjat,satukirjat,ei enää Prinssit saa Prinsessaa.ja niin edelleen.Jos oot vastahankaan sinut voidaan erottaa koulusta ja vaikka mistä,näin kävi amerikassa,johon tämä laki tuli,normaali muuttui epänormaaliksi ja epänormaali normaaliksi.En muista sitä osavaltiota missä näin kävi,jostain luin.Tämä on vasta alkua,kaikelle väärälle.Homoudesta voi vapautua,jos on halua,ei siihen synnytä.Jumala on antanut meille vapaan tahdon ja haluaa pelastaa kaikki Taivaaseen,mutta ??? ei sinne kaikki pääse,tehkää parannus ja uskokaa Jeesukseen,Hän antoi meille esimerkin,älkää tehkö syntiä ja eläkää Raamatun ohjeiden mukaan,Siunausta kaikille.

      • jösses

        Lopeta noi horinat uskonnosta,pleace! Jeesus eli kuten nykyiset nuoretkin.
        Kolmekymppiseksi kotona kuvitellen että äiti on neitsyt. Senkin jälkeen jos jotain teki niin sitä pidettiin ihmeenä. Ja raamattuhan on kopio vanhemmista
        kirjoituksista. Raamattu nimiseen kokoomateokseen on hyväksytty vain osa
        tunnetuista esim. evankeliumeista. Ja vielä. Onhan nykytekniikka todistanut
        ettei taivaassa ole mitään. Ei jumalaa. Ei jeesusta. Eikä taivaallista
        sotajoukkoa(enkeleitä).


    • jumalharha

      Voi olla vaikeaa elää ilman sitä uskonnon tai mielikuvitusystävien tuomaa turvaa, ja on hyvä jos se on teidän suojautumismekanismi, mutta se ei silti muuta sitä asiaa että jumalaa ei ole olemassa ja maailman kehitys jatkuu kokoajan, jumalaan uskominen onneksi ei enää ole niin yleistä. Jos ihmiset ymmärtäis että tätä universumia ei ole luotu meitä varten, ja että ollaan vaan yksi laji luonnossa, niin ehkä ymmärtäisitte kuinka jumala ei ole luonut ketään mieheksi ja naiseksi, eikä se ole luonut mitään muutakaan. Me olemme vain osa tätä luontoa, ja homoushan on luonnossa ilmenevä asia edelleenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe