Miettimistä!

Järki yläpäähän!

Aina on uskottu, että mies on naista viisaampi. Osoittakaa, miehet, se todeksi, valitsemalla lastenne äideiksi kunnollisia, sydämellisiä naisia! Jos naisen äly ja hermot ei kestä kotona oloa ja lasten kunnollista ja turvallista hoitoa, ostakaa hänelle nukke, tai muu pehmolelu! Nyt on liikaa viattomat lapset joutuneet kärsimään äideistä, joilla ei ole enää normaaleja äidin vaistoja, sydäntä ja halua hoitaa kotiaan!
Juoksuaika on vielä kesken ja oma etu mennee lasten, kodin ja miehen ohi!! Ehkäisyt on keksitty, ei pitäisi enää syntyä ainuttakaan lasta, jota ei osata/haluta rakastaa ja hoitaa!!

22

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkeä ja tunnetta!

      Tuossa on kyllä vinha perä! Rakennekynsinen siideripissis, saattaa näyttää mukavalta seuralaiselta ja varmaan sitä onkin, mutta äidiksi ei välttämättä paras mahdollinen. Biletys, muoti ja helppo elämä houkuttaa liikaa. Vauvan yövalvomiset, korvakivut, uhmaikä ym. tulee yllätyksenä, jota ei sitten halutakkaan, ja omat menot voittaa.
      Myös isovanhempien jatkuva hyväksikäyttö on yleistynyt, kun viihteelle pitää päästä. Olisi kyllä syytä miettiä näitä asioita etukäteen! Vauva ei ole lelu!

    • Myö ite!

      Ei noi issoo asiaa täällä osata mettii!! Lapsia tehdään sen kummemmin miettimättä!

      (ja sen huomaa!!)

    • Katso niin et kadu!

      Ois oikeesti syytä miettiä,niin paljon istuu yh ym äitejä kaljoilla, joko naapurissa tai baareissa. Ei semmosten äitien lapsista ihan tasapainoisia tule!

    • mies täältä.

      Nimimerkille "Myö ite!" sanon, että lapsia ei tehdä, vaan saadaan jos saadaan!
      Ja mielestäni kyllä yleisesti ottaen naiset ovat viisaampia kuin miehet. Mutta kelvoton mies voi pilata hyvänkin naisen, jos nainen ei pääse suhteesta eroon.

    • Varoitus!

      Jos nainen tupakoi, ryyppää eikä huolehdi omasta eikä kotinsa siisteydestä, kierrä kaukaa! Älä ainakaan perhettä perusta!

      • Nuo merkit

        ovat jo ne ensimmäiset merkit holtittomasta naisesta. Voihan sellaista aina paneskella ja mukavaahan se joskus onkin, mutta tarkkana pitää olla eikä ainakaan lapsia tehdä. Jos tekee niin siitä alkoi rahanmeno ilman mitään määrää. Kertaalleen eronneeseen, etenkin sellaiseen jolla on jo lapsi tai useampia, pitää suhtautua mitä suurimmalla varovaisuudella.


      • mies täältä.
        Nuo merkit kirjoitti:

        ovat jo ne ensimmäiset merkit holtittomasta naisesta. Voihan sellaista aina paneskella ja mukavaahan se joskus onkin, mutta tarkkana pitää olla eikä ainakaan lapsia tehdä. Jos tekee niin siitä alkoi rahanmeno ilman mitään määrää. Kertaalleen eronneeseen, etenkin sellaiseen jolla on jo lapsi tai useampia, pitää suhtautua mitä suurimmalla varovaisuudella.

        Ja taas! LAPSIA EI TEHDÄ, VAAN SAADAAN JOS SAADAAN!!!


      • ÄLÄ HUUTA
        mies täältä. kirjoitti:

        Ja taas! LAPSIA EI TEHDÄ, VAAN SAADAAN JOS SAADAAN!!!

        ÄLÄ HUUTA ÄLÄ HUUTA ÄLÄ HUUTA ÄLÄ HUUTA


    • Vastuuta ja lämpöä!

      Se on kumma, että niitä tekee ja SAA, hyvin helposti just ne, jotka ei niistä just paljon perusta! Kunhan lapsirahat ja elatusmaksut tulee ajallaan, lapsen hyvinvointi ja turvallisuus ei paljon kiinnosta! Ehkäsyt on oikeesti keksitty!!!
      Itse olen lapseton, tahtomattani, ja huolehdin ja kannan vastuun koirastani paremmin, kuin moni lapsestaan! Älä ala moralisoimaan eläimen lapseen vertaamisesta, tiedän myös, että ihminen on pahempi peto, kuin eläin!

      • heli38

        mulla on koira,sen nimi on mikki,välillä mä leikin,että se on mun poika ja puen sen ja sit syötän sitä herkuilla.
        mikki on 1v2kk vanha mäyräkoira ja vähän villi,mutta ihana.


    • kunnon mies.

      Savonlinnassa on näitä alle kolmekymppisiä
      yksinhuoltaja äitejä vaikka kuinka.

      ja taas tiedän yhden tulevan lisää!

    • Nähty on!!!!

      Ei siinä mitään, jos on, kunhan hoitavat lapsensa kunnolla! Mutta ne jotka haluaa lapsen varjolla jäädä vaan kotiin makoilemaan, ja isäehdokkaita kokeilemaan, täytyy varoa! Lapsi oppii äkkiä, että työnteko ei ole välttämätöntä ja elää saa, miten huvittaa!
      Pikkurikollisia kasvaa just näitten vetelien ja välinpitämättömien äitien "hedelmistä"!

      • hessu38

        Terve heli, mulla on saksanpaimenkoira ja sen nimi on Musti.leikin välillä, että se on mun poikaystävä ja sit teen sen kanssa vaikka lapsia.voisko musti nähdä mikin, jos niistä tulis ystävät ja kiva perhe?


    • Molo pöksyyn!!

      Alussa oli jotain miesten älyykkyydestä??!! Edellä esimerkki tälläisestä miehestä, tulevasta isästä (?), jota kannatta varoa! Toivottavasti tollaisten "älykköjen" siittiöt ei idä!!!

      • hessu38

        En oo vielä tulossa isäks, enhän voi mustin kanssa lasta saada, musti on koira, uroskoira..


    • -äit auta-

      Yksi asia on täysin unohtunut:
      PILLUNHIMO.
      Nuorilla miehillä on siihen valtava hinku. Sitä on saatava. Hölmöt tyssit ovat samanlaisen himon vallassa ja sitten unohtuu nuo pikkuveijjarin sadetakit.
      Muutenkin jos taloudessa on eletty päivä kerrallaan tai suurin pitkänajan suunnitelma on ollut ostaa koko laatiko olutta niin ei tajuta elämää eteenpäin.
      Sitten yllättäen puolituttu tyssi tönöttää tiineenä eikä tiedetä mitä pitäisi tehdä.
      Hupsista heikkaa..... mitäs nyt?

    • Ei akkaa

      Miepä en hommaa minkään laista eukkoo en nyt enkä ikinä.
      Semmosta paska sakkia nyky Suomen naiset että hyi perkele. Kyllä elämä on ihanaa kun yksin olla saan.

    • Lapsi parat!

      Just noin tapahtuu valitettavan usein! Niistä tuloksista saa sitten lukea lehdistä kauhu-uutisia. Ja historialla on tapana toistua, ei tälläsistä vanhemmista ole ohjeitten antajaksi perillisilleen! Melkein jo päältä päin näkee, että tossa odotellaan tulevaa lastenkotilasta yms.......valitettavasti!

    • äidinkielenopettaja.

      Niin, kyllä roskaväeksi luokiteltaville pitäisi olla mahdollista suorittaa sterilointi. Muutenhan tässä kohta huononee perintöaines jo niin, että luku- ja kirjoitustaitokin unohtuu. Pienenä ennakkoaavistuksena tästä voidaan pitää täälläkin jatkuvasti vastaantulevaa yhdyssanojen kirjoittamista erikseen!

    • Onnistunut "roska"!

      Se on totta, että jos ei osaa kirjoittaa oikein, on varmasti huono äidiksi tai isäksi!!??
      Mielestäni oikeesti riittää, jos kasvattaa lapsensa rakkaudella ja huolehtii hänen perusturvallisuudestaan koko lapsuuden ajan , taaten onnellisen, satujen ja leikkien täyttämän lapsuuden. Monen, mielestään viisaan, kakarat on menneet pilalle ihan siinä, missä niittenkin, jotka eivät kirjoita yhdyssanoja oikein!! Rajoja, ja etenkin rakkautta - siinä eväät hyvään vanhemmuuteen!

      • niin se on.

        Kyllä näin on asia! Pikku kirjoitusvirheet eivät tee kestään automaattisesti huonoa isää taikka äitiä. Kunhan ei vain tuo äidinkielenopettaja itse olisi kasvatuksessaan liian tarkka, jolloin taas hänen lapsensa joutuvat kärsimään! Jos nimittäin hänellä niitä on.


    • Pienien puolta!

      Lasten lisäksi näillä kotona vetelehtivillä on usein vierellä syyttömiä, puolustuskyvyttömiä eläimiä!!On niin hienoa kertoa, kuinka rakastaa lapsia ja eläimiä! Totuus on se, että jos lapsi kiukuttelee, tai eläin pelkää tai vaatii ulos, tai ruokaa, niitä kuritetaan tai suljetaan vaikka komeroon, kunhan äitillä/isällä on hauskaa!! Hei tänä iltana, jos olet tälläisessä kylässä pitämässä "hauskaa", niin katso, että KAIKILLA on hauskaa!!! Tee myös ilmoitus, jos huomaat, että lapsi tai eläin kärsii!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe