vastaus tervolle

HDavidsson

tervo kirjoitti yle blogissa. jostain syystä vastaustani ei ole julkaistu siellä, joten laitan tänne:

Tervo käyttää sana akrobatiaa, mutta ei puhu oikeaa asiaa.
Homoparithan nimenomaan eivät " huolehtisi" omista lapsistaan vaan heteroilta adoptoitoituja lapsia, joilta näin riistettäsiin oikeus isään tai äitiin.
Mies ja nainen on sielulliselta ja emotionaaliselta (ja fyysiseltä) rakenteeltaan erilaiset ja täydentävät toisiaan ja yhdessä muodostavat ehjän kokonaisuuden jota kasvava lapsi tarvitsee.
Kristinusko on eniten hyvinvointia tuottanut aate-- koko lähimmäisen rakkauden ajatus ja diakoniatyö on alkuisin kristityistä seurakunnista ja raamatusta.
Näitähän tervo ei arvosta, koska heittti televisiossa raamatun nurkkaan.
Antaisitko lapsesi adoptoitavaksi Tom of Finlandille?
On jo liikaa huonoja esimerkkejä, joissa pojat kyselevät miksei heillä ole isää vaan joutuvat elämään kahden lesboseksiä harrastavan naisen kanssa.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KokemusK

      "Homoparithan nimenomaan eivät " huolehtisi" omista lapsistaan vaan heteroilta adoptoitoituja lapsia, joilta näin riistettäsiin oikeus isään tai äitiin."

      Adoptioon annettavat lapset ovat kyllä jo lähtökohtaisesti syystä tai toisesta menettäneet ne alkuperäiset biologiset vanhempansa. Sen jälkeen yritämme löytää heille mahdollisimman hyvät adoptiovanhemmat. Mitään enempää heiltä ei enää kuitenkaan "riistetä", olivat adoptiovanhemmat sitten kätä vain.

      "Mies ja nainen on sielulliselta ja emotionaaliselta (ja fyysiseltä) rakenteeltaan erilaiset ja täydentävät toisiaan ja yhdessä muodostavat ehjän kokonaisuuden jota kasvava lapsi tarvitsee."

      Tuo on kauniilta kuullostava ajatus joka ei valitettavasti käytännössä vielä takaa yhtään mitään siitä että lapsella olisi oikeasti hyvä ja rakastava koti.

      "Kristinusko on eniten hyvinvointia tuottanut aate-- koko lähimmäisen rakkauden ajatus ja diakoniatyö on alkuisin kristityistä seurakunnista ja raamatusta."

      Raamatun ajatukset ovat kyllä kauniita ja ovat monen ihmisen henkilökohtaisen auttamishalun pohjana. Yhteiskunnallisella tasolla Raamattu kuitenkaan ei saanut lähes pariin tuhanteen vuoteen missään aikaan yhteiskuntaa joka olisi oikeasti taannut kaikille ihmisille vaikkapa yhtäläiset oikeudet ja ruumiillisen koskemattomuuden tai perustoimeentulon.
      Vasta ihmisoikeuksia ja yhteiskuntaa enemmän järjen tasolla käsittelevät ajatukset ovat viimeisen reilun sadan vuoden aikana johtaneet todelliseen hyvinvointivaltioon ja kansalaisoikeuksiin sekä -vapauksiin.

      "Antaisitko lapsesi adoptoitavaksi Tom of Finlandille?"

      Jokainen adoptiovanhemmaksi haluava arvioidaan samanlaisten (ja aika tiukkojen) kriteerien perusteella. Jokainen heteroparikaan ei saa automaattisesti adoptoida. Nykyisin on kuitenkin voimassa tilanne jossa samaa sukupuolta olevan kanssa asuva ei voi edes tulla arvoiduksi.

      "On jo liikaa huonoja esimerkkejä, joissa pojat kyselevät miksei heillä ole isää vaan joutuvat elämään kahden lesboseksiä harrastavan naisen kanssa."

      Missähän noita kyselyitä voi lukea?

      • Homo ex

        Eräs sukulaiseni on eronnut avioliitosta. Heillä on kaksi lasta, ja yhteishuoltajuus. Nyt on käynyt ilmi, että sukulaiseni ex-mies on homoseksuaali ja suunnittelee muuttavansa yhteen homomiehen kanssa. Tilanne on muuttunut oleellisesti erotilanteesta, joten sukulaiseni on päättänyt hakea yksinhuoltajuutta. Ymmärrän häntä täysin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      357
      4086
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1507
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      200
      1287
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe