"Miten Jumala voi hävitä näin monta äänestystä peräjälkeen?"

Jari Tervolta

"Helsingin Sanomat teetti keväällä 2013 TNS Gallupilla selvityksen kansalaisten suhtautumisesta kansalaisaloitteisiin. Tasa-arvoista avioliittolakia kannatti 58 prosenttia kyselyyn vastanneista. Sitä vastusti 37 prosenttia.

Viime keväänä tasa-arvoisen avioliittolain kannatus oli vielä entisestään noussut. Tahdon13 –kampanjan Taloustutkimuksella teettämän kyselyn perusteella uutta lakia kannatti peräti 65 prosenttia kyselyyn vastanneista. Vastustajien määrä oli tippunut 27 prosenttiin.

Kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliittolaista allekirjoitti yli 160 000 ihmistä.

Kansa on siis selvästi suvaitsevampi ja sivistyneempi kuin edustajansa. Omaa pienuuttaan ei tällä kertaa pääse kansan selän taakse piiloon.

Ennen eduskuntaäänestystä ihmisoikeuksia on jälleen vastustettu raamatullisin perustein. Nämä perusteet ovat riipaisevan joustavia. Niitten voimalla on vastustettu keskiolutta, aborttia, naispappeja ja sukunimilakia. Aina yhtä turhaan. Miten Jumala voi hävitä näin monta äänestystä peräjälkeen?"

11

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko ihmiskunta sittenkin kehittynyt ihmisenä suvaitsevaisempaan suuntaan vaikka taistelu sieluista eri uskontojen välillä käykin edelleen kiivaana. Onko Julma hirmuinen ja kiivas kiukkuinen sanoma väistymässä ja valtaapitävien pelote heitä nöyristelevästä suhtautumisesta väistymässä sisäisen tietoisuuden tieltä.

      Mene ja tiedä, mutta tutkiskelemalla sisintään voi kenties löytää vastauksen.

    • Totuus ei pala tules

      On se vaan mielenkiintoista että sen allekirjoitti vaan 160000 ihmistä. Sehän tarkoittaa sitä että silti suurin osa suomalaista vastustaa näitä homo liittoja!

      Homot eivät tule koskaan saamaan "liitolleen" Jumalan siunausta koska homous on synti Raamatun mukaan eikä Jumala koskaan toimi omaa Sanaansa vastaan.

      Olen laittanut merkille ettei valtamedia julkaise homovastaisia kommentteja ja näin ollen ihmisille voi tulla mielikuva että kaikki ovat homoliittojen kannalla.

      Ei Jumala ole koskaan hävinnyt yhtään erää tai äänestystä. Laki tulee varmasti menemään läpi aikanaan koska profetioiden kuuluu toteutua. Homous on murhien, velhouksien ja haureuden kanssa niitä merkkejä jotka toteutuvat lopun ajassa.
      Paha saa palkkansa ja Jumala voittaa, näin kertoo meille Raamattu.

      Rakastan homoja lähimmäisinäni mutta en hyväksy sitä luonnotonta syntiä mitä he harjoittavat. Tehkää siis parannus, kehoitan parannukseen myös Tervoa joka on kadotuksen tiellä.

      • SYNTINEN

        Ja näin kertoi meille täysin synnitön ihmispolo, joka luulee pääsevänsä taivaaseen, kun haukkuu meitä syntisiä!

        P.S. Etkös muista: Se, joka teistä on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven!
        TAIS UNOHTUU, vai mitä!


      • Totuus ei pala tules kirjoitti: ”Homot eivät tule koskaan saamaan "liitolleen" Jumalan siunausta koska homous on synti Raamatun mukaan eikä Jumala koskaan toimi omaa Sanaansa vastaan.”

        Entämä kirkon sisällä. Miten käsität liiton tilanteessa, jossa esim. avioliitossa oleva pappi tai hänen aviopuolisonsa ei ole uskaltanut tulla kaapista ulos, eli elävät yhteisön painostuksesta ’kulissiavioliitossa’. Toteutuuko silloin mielestäsi Jumalan tahto.

        Ovatko he avioparina mielestäsi oikeutettuja saamaan ja kasvattamaan lapsia.


      • SYNTINEN

        Jaa niin, entäs tää transupappi sitten tuolta itäsuomesta? Muutti ittensä miehestä naiseksi ja on edelleen kirkon palveluksessa?
        Jos sää oot taivaan portinvartijana, niin et varmaan päästäis tätä transupappia taivaaseen! Oon ihan varma.

        Mää, jos olisin taivasportinvartija, niin päästäisin tän transupapin heti taivaaseen, sillä on se jo saanu maan päällä kärsiä niin maan helkkaristi, että on taivaspaikkansa ansainnu!
        Saattaa olla , että sua en päästäis taivaaseen, kun et kerran ihan oikeesti rakasta homoja, sanot vaan niin!
        Kattoin just sieluus ja näin totuuden, valehtelet rakastavasi homoja!


      • SYNTINEN kirjoitti:

        Jaa niin, entäs tää transupappi sitten tuolta itäsuomesta? Muutti ittensä miehestä naiseksi ja on edelleen kirkon palveluksessa?
        Jos sää oot taivaan portinvartijana, niin et varmaan päästäis tätä transupappia taivaaseen! Oon ihan varma.

        Mää, jos olisin taivasportinvartija, niin päästäisin tän transupapin heti taivaaseen, sillä on se jo saanu maan päällä kärsiä niin maan helkkaristi, että on taivaspaikkansa ansainnu!
        Saattaa olla , että sua en päästäis taivaaseen, kun et kerran ihan oikeesti rakasta homoja, sanot vaan niin!
        Kattoin just sieluus ja näin totuuden, valehtelet rakastavasi homoja!

        ”Mää, jos olisin taivasportinvartija, niin päästäisin tän transupapin heti taivaaseen, sillä on se jo saanu maan päällä kärsiä niin maan helkkaristi, että on taivaspaikkansa ansainnu!”

        Samoin perustein kuin Fordilla ajavat. Eiköhän jokainen ole taivaspaikkansa ansainnut maallisen kilvoittelun päätteeksi. Mitä se sitten on, on toinen juttu ja uskonasia.

        Mielestäni tärkeintä itselle ja kanssaihmisille on kuitenkin se, mitä tässä ja nyt tekee. Tehtyä ei tekemättömäksi saa, mutta mitä virheistä voi oppia lienee jo positiivista ihmisen kehityksessä.

        Tosin opiksi ottaminen on sekin oma lukunsa. Tekeekö samat virheet uudestaan, mutta niin, ettei siitä jää ’kiinni’, vai niin, että toimii toisin, ettei tee samaa virhettä.


      • Rakkauseipalatulessa

        "Asiasta uutisoi ensimmäisenä sanomalehti Pohjalainen.

        Facebookissa Pöntinen kuvailee olleensa jyrkästi sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan. Hän kertoo joutuneensa miettimään kantaansa uudelleen, kun asia tuli omassa lähipiirissä henkilökohtaiseksi.

        Ensin Pöntisen lähisukulainen solmi hiljattain liiton samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa. Pöntisen hieman kaukaisempi sukulainen oli myös tehnyt samoin jo aiemmin.

        - Jouduin esittämään itselleni kysymyksen. Hylkäisinkö oman lapseni jos hän olisi homo ja haluaisi naimisiin toisen miehen kanssa? Vastaus oli yksinkertainen. En voisi milloinkaan hylätä lastani siitä syystä, Pöntinen kirjoittaa.

        Poliitikko kuvailee nähneensä hääjuhlassa kahden ihmisen onnen ja tunteneensa suurta myötäonnea. "Rakkaus on suurin", Pöntinen kirjoittaa.

        - Jotta voisin olla muille rehellinen, on minun oltava rehellinen itselleni. Siksi haluan myös julkituoda asian avoimesti esiin. Näen asian uusin silmin, hän päättää.

        Lähde: Pohjalainen

        JENNA HEINO
        [email protected]"


    • Luetaanpa tarkempaan

      Hei: "SYNTINEN"
      Eihän tuo edellinen kirjoittaja sanonut synnitön olevansa, eikä muita hauku. Huomasitkos kun tuos sanottiin että hän rakastaa homoja lähimmäisinä muttei hyväksy heidän tekojaan.
      Pitäs sinunkin olla senverran suvaitsevainen että hyväksyt hänetkin lähimmäisenä vaikka oletkin eri mieltä., eikö?
      Et kai sinäkään lastasi vihaa jos hän talostasi ikkunan rikkoo? Kaiketi rakastat häntä lapsena, mutta tuota tekoa et hyväksy?
      Tais nyt mennä puurot ja vellit sekasin.

      • Homolapsi

        Sinä siis vihaat lastasi, koska hän on homo!


      • SYNTINEN

        "Huomasitkos kun tuos sanottiin että hän rakastaa homoja lähimmäisinä muttei hyväksy heidän tekojaan."

        En oo koskaan kuullu luterilaisen papin tai seurakuntalaisen sanovan, että rakastavat homoja! Lausunto on bullshittiä!

        Mutta sensijaan olen kuullut, nähnyt televisiosta ja vielä lukenut lehdistäkin, että katoliset papit rakastavat homoja ja erityisesti nuoria homoja!
        Että mahtaako tuo tyyppi ny sitten rakastaa homoja ihan katoliseen tyyliin?!
        Kukapa tietäisi?!


    • hävinnyt..

      Allopaattinen lääketiede (koululääketiede) on Kuhnin kuvaamaa normaalitiedettä parhaimmillaan. Olemme kuitenkin lähestymässä hetkeä jolloin lääketieteessä tapahtuu paradigman vaihto ja sekavat teoriat saavat antaa tilaa uusille, todellisuutta paremmin kuvaaville malleille.

      Murrosta pidättelee vielä hetken se tosiasia, että allopaattisen lääkebisneksen kannalta sen perustana olevan teorian heikkoudet ovat paremminkin siunaus kuin kirous. Mikäli allopaattinen lääketiede korjaisi perusteorioidensa heikkoudet, tuhoaisi se samalla oman tuottoisan liiketoimintansa.

      Väitänkin, että allopaattinen lääketiede on tätä nykyä lähinnä tieteelliseksi hiottu menetelmä jonka avulla yksilö kyetään oireita peittelemällä saattelemaan pois homeostaasista.

      Tämän jälkeen voidaankin siirtyä core-bisnekseen eli kontrolloimaan ja säätelemään saavutettua epätasapinotilaa kemikaalien ja kirurgian avulla. Kyseessä on siis nerokas bisnesmalli joka takoo rahaa sitä enemmän mitä suurempi osa kansasta saadaan ajautumaan pois homeostaasista.

      Tämän pohjalta käy ymmärrettäväksi myös se, miksi allopaattinen lääketiede jatkuvasti vähättelee ruokavalion ja elämäntapojen merkitystä terveyden ylläpidossa sekä tukee ruokavaliosuosituksia joita noudattamalla homeostaasin ylläpitäminen on pidemmällä tähtäimellä lähes mahdotonta.

      Allopaattinen lääketieteemme on liiketoiminnan ala joka takoo suuria voittoja homeostaasista sivuun ajautuneiden massojen tietämättömyyden kustannuksella.

      Näillä voitoilla voidaan huoletta synnyttää tusinoittain parhaaseen katseluaikaan näytettäviä lääkärisarjoja sekä ”dokumentteja” joiden tarkoituksena on myydä allopaattinen inkvisitio massoille edistyksellisenä tieteenä.

      Ikävä tosiasia kuitenkin on, että käynti allopaattisen lääkärin vastaanotolla jättää ongelmien alkusyyn lähes poikkeuksetta hoitamatta samalla kun niistä kertovat oireet pyritään piilottamaan jollain puoli-ilmaisella öljypohjaisella kemikaalilla jonka patenttitodistus, pseudotieteelliset tilastotutkimukset sekä ennen kaikkea massiivinen markkinointikoneisto on muuttanut ihmelääkkeeksi. "

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      91
      4286
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4202
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3966
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2807
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2521
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2003
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1649
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe