Kysyisin

vaanettä

Mua kiinnostaisi tietää, että ketä teistä puhuminen ammatti-ihmisen kanssa auttaa?? Siis oikeasti!! Mitä asioita viette keskusteluun?? Uskallatteko puhua pahimmista traumaattisista asioistanne? Luotatteko ammattiapuun?? Pelkäättekö puhumista??

8

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 0+0

      Minä en voinut mistään keskustella psykiatrin tai terapeutin kanssa mistään koska psykiatrini oli yhteydessä vihamieheeni joka taasen kertoi koko laitoksen väelle millainen kauhea ihminen olen.Eli en luota ammattiapuun.

      • 0+0

        Väsyneenä tuli ylimääräinen mistään-sana kirjoitukseen.Pahoittelen.


    • Sisäpiiriläinen

      Minulla on sisäpiirin tietoa he kaikki ovat meitä vastaan, älä kerro mitään mitä et kertoisi minulle tai yksinäisinä tunteina pimeässä itsellesi muistellessasi tätä hetkeä kun nyt luet kirjoitukseni.

      Öisin he kävelet pimeitä katuja pitkin kohtaamispaikkaa ja siellä jakavat kaikki salaisuudet ja arkaluontoisemmatkin asiat toistensa kanssa. Lääkärin vaate ja vala ovat vaihtuneet kaavuiksi ja he saavat tästä energian ja voimansa aivan kuten me saame leivästä ja vedestä.

      Kuuntele kun sanon sinulle! Lopeta siellä käynti ja etsi vastauksia vanhoista teksteistä. En tarkoita uskontoja, ne ovat kaikki heidän vallassa ja se pyhä mitä niissä on on teennäistä ja väärin käytetty työkalu. Tiedät kyllä mitä tarkoitan.

      Elämme surullisia aikoja ja olen pahoillani että olet tässä ajassa kanssani, mutta yhdessä voimme yhdistyä ja olla enemmän. Kuuntele ja opit! Ota käteni ja kävelemme yhdessä sinne mistä me vain unelmoimme. En voi kirjoittaa nyt enemmän, vain 15min joka päivä muuten he löytävät minut. Palaan asioihin ehkä jo huomenna.

    • vaanettä

      Höh, mun mielestä tää oli ihan asiallinen kysymys...sain järkyttäviä vastauksia. Kuka vastaisi asiallisesti.

      • 0+0

        Minä vastasin ihan asiallisesti! Minua hoitava psykiatri oli koko "hoitoajan" yhteydessä vihamieheeni joka kertoi hänelle millainen olen ja mitä olen tehnyt.
        Huomasin kyllä psykiatrin jutuista että hän on puhunut vihamieheni kanssa asioistani mutta vasta hoidon päätyttyä sain tietää että heidän yhteydenpito oli jatkuvaa.Joten en varmasti luota ammattiapuun!


    • vaatetta

      Noin yleisesti ottaen sä menet vastaanotolle ja kerrot siellä; mitä?? Ammattiauttaja ei tunne sua, eikä varsinkaan puhu sun asioita eteenpäin. Eikä sitä kiinnostaisi sellaista tehdäkään. Mutta mitä asioita puhutte siellä?? Arkipäiväisiäkö vai?

    • asdfawef

      Itse olen käynyt juttelemassa, mutta mitään hyötyä en koe siitä saaneen. Yleensä tulee vain huonompi mieli.

    • Varo mitä sanot

      Tärkeintä on, että voit luottaa vastapuoleen ja, että koet hänen ottavan ongelmasi tosissaan ja haluavan aidosti auttaa sinua. Tämä ei usein ole mahdollista valtion terveydenhoitojärjestelmässä, missä esimerkiksi psykoterapeutit ja psykologit usein raportoivat keskusteluista psykiatrille tai muulle auktoriteetille, joka voi siten pakottaa asiakkaan psykiatriseen laitokseen.

      Koska julkisen terveydenhuollon henkilökunnalle ei monesti voi, uskalla tai kannatakkaan puhua todenmukaisesti, vaan siloitella todellisuutta, ei apua yleensä voi sitä kautta saadakaan. Kaikki hoito pitää perustua luottamukseen ja asiakkaan päätösten täydelliseen kunnioittamiseen ja seuraamiseen. Näin ei voi olla, kun psykiatrilla on aina lopullinen päätösvalta henkilön vapauteen ja annettavaan käsittelyyn liittyen.

      Suositan itse aina hakeutumaan yksityiselle tai kolmannen sektorin palveluihin, missä asioistaan voi keskustella avoimemmin ilman pelkoa pakottamisesta tai vangitsemisesta. Huomaa kuitenkin, että laki muuttui juuri kesällä 2014 siten, että myös yksityisen psykiatrit voivat määrätä ihmisen vangittavaksi psykiatriseen laitokseen, joten ole varovainen mitä kerrot myös yksityisellä psykiatrilla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe