Lihavat naiset

-Femme-

Voisitko seurustella lihavan/ylipainoisen naisen kanssa? Itselläni on tällä hetkellä n. 15 kg ylimääräistä. Pidän itse hoikista naisista.

55

589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • banaanibaletti

      En.

    • tässäpä tätä

      Tottakai voisin. Ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa.

    • 14+14

      Itse olen n. 15kg ylipainoinen ja onnellisesti parisuhteessa.

    • uytuyt

      Kannattaa etsiä kaltaistaan. Mieti terveyttäsi, hyvinvointiasi ja ulkonäköäsi.

    • Mievaanpohjoiskarjal

      Ikävä kyllä en todellakaan. Haluan kaltaiseni sopusuhtaisen ja liikunnallisen. Ja onnekseni sen myös löysin!

    • sini...

      Mä en vaan pystyisi siihen. En pidä lihavia seksikkäänä.

    • 76876

      Voisin, voin pitää myös seksikkäänä, jos nainen on sitä. Se ei ole riippuvaista kiloista.

      Terveyden kannalta olisi kuitenkin hyvä pitää huolta vartalosta.

    • kaputsiino

      Kyllä, jos ei joka päivä tarvi kuulla asiasta valitusta. Muutama kilo sinne tai tänne.
      ei liika laihuuskaan oo kaunista.

      Jos on sinut sen asian kanssa että ihmiset on erilaisia ja erimallisia.

      Maailmassa on paljon tärkeämpääkin kuin oman vartalon miettiminen.

    • monesta asiasta

      Voisin. Tosin sekin on tapauskohtaista ja riippuvaista niin monesta muustakin asiasta kuin mitä vaaka näyttää.

      15 kg ylimääräistä ei ole vielä paljoa ja jotkut näyttävät oikeastaan paremmilta hieman pehmeämpinä ja pyöreämpinä. Tosin minua itseä kyllä etoisi jos toinen vain mässäisi päivästä toiseen kaikkea todella epäterveellistä. 15 kg ylimääräistä on ihan ok, jos muuten syö ja elää suht koht normaalisti ja terveellisesti, mutta jos ahmii kamalasti pullaa, kakkua, sokeria,rasvaa, niin sitten ei oikein viehätä. Tarkoitan tällä tosiaan, että se on päivittäistä ja silloin kyseessä on syömishäiriö. 100 kg ylimääräistä on jo liikaa.

      Sairaalloinen lihavuus ja sairaalloinen laihuus, molemmat yhtä kamalia. 15 kg ylimääräistä ei vielä mielestäni edusta sairaalloista lihavuutta. Alipainoinenkaan ei viehätä ollenkaan eikä se, että henkilö on ns. aivoton (ajatusmaailma pyörii vain ja ainoastaan kalorien laskemisessa, palautusjuomissa ja pelkässä urheilussa tai että henkilö on kuntosalilla aamusta iltaan). Ilkeä haukkuminen muita läskiksi ei myöskään ole kovin viehättävää.

      Seksikkyys on todellakin aivan muuta kuin kilot. Henkilö voi olla kovinkin hoikka, mutta kuitenkin kylmä kuin jää ja haluton kuin lahna.

    • munmielipide

      15 kg on jo liikaa.. Normaalipainon ylärajalla/ 5-7 kg yli ja lihaksia niin on perfecto

    • .........

      Voisin. Ja ylipainokin voi johtua niin monesta asiasta. Mutta jos syynä olisi vaan dokailu ja epäterveelliset elämäntavat eikä mitään halua eikä kiinnostusta omasta terveydestä niin sitten en kyllä voisi seurustella.
      Tällä hetkellä olen kyllä ihastunut hieman ylipainoiseen naiseen. Hän on aika hot.

    • 14+1

      Miksipä ei? Ajatusmaailma ja kemiat ratkaisee paljon enemmän. Tärkeämmäksi ominaisuudeksi nostaisin hyvän perus hygienian.

      • TOTUUS,

        Suurin osa lesboista on todella lihavia rumia tatuoituja lyhyttukkasia ne hoikat ja kauniit lebakot ovat vain elokuvissa/tv-ohjemissa


      • toisenlainentotuus.
        TOTUUS, kirjoitti:

        Suurin osa lesboista on todella lihavia rumia tatuoituja lyhyttukkasia ne hoikat ja kauniit lebakot ovat vain elokuvissa/tv-ohjemissa

        Enemmistö heteroista myös edustaa tuota ulkonäkökategoriaa...lihavia,lyhyttukkaisia, tatuoituja yms...


    • ällöä löllöä

      En vois. Ylipaino vaan jotenkin ällöttää. :(

    • forever alone

      No olin silloin hoikka ja ex-tyttöystäväni olikin ylipainoinen! Ei aina ole painosta vain persoonasta ja luonteesta. Totta kai ,että eivät aina haluaisi ylipainoisen kanssa. On olemassa ,että jokin sairautta ettei voi pysyä hoikkana. Kuulin tapauksesta. Nyt olen onnellinen ja yksin elää :) kun harrastukseni mahdollisuuksia saa muuta.

    • ei aina ole

      Ei se hoikkuus ja kauneus aina ole tie onneen ja menestykseen. Olin aikaisemmin hyvin hoikka ja silloin osa naisista joko petti minua tai jätti minut. Tilalle ottivat tanakamman, tyhmemmän ja rumemman. Seksistäkään se ei ole koskaan ollut kiinni, sillä olen ollut aina se, joka haluaa.

    • Ihmiset näyttää niin erillaisilta joku 15 kg ylipaino voi lihaksikkaalla näyttää lievältä ylipainolta toisella enemmän. Mun mielestä pieni ylipaino/ pyylevyys tekee joistakin naisista lähinnä söpöjä :D mutta, sitten jos, alkaa olemaan enemmän menee jo - puolelle. Mää tykkään itte liikkua/ lenkillä =) just semmoinen, että ei karsata ajatusta lenkistä ja viihtyy ulkona/ luonnossa on iso plussa =) Mää oon ulkoilma ihminen. Mulla oli hoikka nainen joka, oli sohvaperunoiden kuningatar oli aina ärsyttävää, kun ei ollut oikein yhteistä säveltä, kun toinen halus olla aina vaan sisällä ja mää viihdyn kauniilla säällä enemmän pihalla...

      • Ja tosiaan mielummin vähän pyöreempi ja sohvaperuna, kun semmoinen joka, on kesto dietillä, ei voi syödä mitään hyvää jne. Exä oli taas sitten tää ääripää :DD


    • Hyvä alotus!

      Kysyt voisiko seurustella ylipainoisen kanssa? Mitä on ylipaino? Minkä päällä oleva kilomäärä luokitellaan ylipainoksi ja kuka sen luokittelee?

      Kerrot sinulla olevan 15 kg ylimääräistä. Joillakin naisilla normaalipaino omasta mielestä on jo ylimääräistä ja joidenkin kohdalla suurikin ylipaino "ei haittaa, itse läskini kannan"- ajatuksella.

      Sinunkin kohdalla voi joku sanoa, että olet normipainoinen - joku riisitautinen taas voi pitää sua ties minä...

      Mulla on määrätty periaate näissä hommissa :)

      A) en vaadi kumppaniltani yhtään enempää, mitä itselläni on antaa ja se pätee myös läskieni kohdalla. Jos mulla on se kymppi "liikaa" niin mikä olisin toiselta vaatimaan mannekiinivartaloa. Siks toiseks mitä sekin tarkoittaa?

      B) jos on ns. ylipainoa, niin puhtaus/raikkaus on kaiken a ja o. Jos hiki haisee ja laiskuuttaan ei jaksa pitää itsestään huolta, niin kiitos, mutta ei kiitos.

      C) luonne se kai tärkein on, joka saa ensin ihmisestä kiinnostumaan. Läski, sen edut tai haitat, tulee vasta jälkijunassa..

    • jatkuvanälkäsyö

      Mielestäni se on naisen sisin, mikä ratkaisee. Ei ole väliä onko liikakiloja, kunhan on itse sinut kilojensa kanssa. Tietenkin, jos on ylipainoa sairaalloisesti, onhan se terveydellisistä syistä parempi yrittää laihduttaa ja muutenkin selvittää syyt syömiseen. Itse oon ns.normaalipainoinen,kohta viisikymppinen, tykkään liikkua, syön normaalisti kaloreita laskematta.

    • 9+3

      voisin.

    • 8 + 10

      Itse olin aiemmin sitä mieltä, että en voisi. Mutta sitten rakastuin ja lujaa naiseen, jonka paino oli varmaan tuplat omaani. Eikä häirinnyt kilot eikä vatsamakkarat, rakkaus ja henkilö itse oli se tärkein.. Suhde ei kuitenkaan kestänyt, mutta hyvän opetuksen sain itselleni ettei ulkokuori kerro kaikkea. Pinnallisen kauneuden voittaa moninkertaisesti sisäisesti kaunis ja itsensä tunteva ihminen!

    • Ei haittaa

      Tärkeintä on kokonaisuus ja se miten kilonsa kantaa. Seurustelen reilusti ylipainoisen naisen kanssa joka kuitenkin on liikunnallinen ja syö suht terveellisesti. Hänen kohdallaan perintötekijät vaikuttavat lihavuuteen. Mitä vanhemmaksi tulee sitä vähemmän ulkoiset asiat merkitsevät, sisäinen kauneus ratkaisee. Itse olen normaali painoinen.

    • singulaari

      Oikein mielelläni seurustelisinkin. Sopivan pyöreä miellyttää enemmän kuin hoikka. Tietysti korvien väli se ratkaiseva tekijä on.

    • rjrlq

      ihrassa ei ole mitään kiihottavaa, varsinainen turnoff. Luulisin kuitenkin, että jos on hyvä tyyppi ei kilotkaan haittaa ainakaan henkistä yhteyttä. Sängyssä joutuis kuitenkin katteleen niitä selluliitteja ja makkaroita, joten enpä tiedä siitä puolesta.

    • hkhhb v

      En voisu, koska en pysty tuntemaan seksuaalista vetoa lihaviin.

    • tykkäänpulleista

      Olen luuviulu! Bmi 18! Mun mielestä pulleat naiset on seksikkäitä!

    • ruislinnunlaulu

      Rikoksien teko on valinta! Jumala loi meille vapaan tahdon! Lesbous ei raamatun mukaan ole valinta!

    • normaalipainoinen

      Normaalipaino ihanne, koska terveysnäkökulma tärkeämpi, mutta ulkonäön puolesta pidän kyllä ylipainoisista naisista, ehkä enemmänkin kuin hoikista, ylipaino lisää ainakin joidenkin naisten söpöyttä ja seksikkyyttä, kunhan ylipaino ei mene ihan överiksi. Mielummin ylipainoinen, kuin himotreenaaja/terveysintoilija, kunhan ei ole sohvaperuna. Jos sohvaperuna, niin mielummin sitten vaikka se himotreenaaja/terveysintoilija..

    • säkkipimeää

      Paino on asia, johon jokainen voi helposti vaikuttaa. On tyhmää pilata elämänsä ja mahdollisuutensa epäterveellisillä ja epäpukevilla liikakiloilla. Tartu itseäsi niskasta ja laihduta. Tämän ketjun "kannustavat kommentit" on takuulla lihavien kirjoittamia. Ei kukaan valitse lihavaa, jos on normaalipainoinen vaihtoehtona.

      • saunaan8

        Jos on varaa valita, niin voi valita minka vaan.
        Jos kaikki ois samanlaisia, maailma olisi aika tylsä paikka.


      • mahiksia täynnä

        Kyllä joku valitsee lihavankin, vaikka olis varaa valita. Nimittäin on sellaisia ihmisiä, jotka tykkäävät vain ja ainoastaan lihavista ihan samalla tavoin kuin joku tykkää vaikka vain bruneteista, luurangoista tai vain pelkästään oman ikäisistä tai pelkästään omasta sukupuolesta. On jopa olemassa sellainen fetissi, että kiihottuu vain ylipainoisista ihmisistä, että revipä siitä=)


      • $^5$^^
        mahiksia täynnä kirjoitti:

        Kyllä joku valitsee lihavankin, vaikka olis varaa valita. Nimittäin on sellaisia ihmisiä, jotka tykkäävät vain ja ainoastaan lihavista ihan samalla tavoin kuin joku tykkää vaikka vain bruneteista, luurangoista tai vain pelkästään oman ikäisistä tai pelkästään omasta sukupuolesta. On jopa olemassa sellainen fetissi, että kiihottuu vain ylipainoisista ihmisistä, että revipä siitä=)

        Mua huvittaa, että lihaville laihat on aina luurankoja. No, ehkäpä mullekin lihavat on tästä lähtien aina läskejä. :)


      • Valoa säkkiin

        "Ei kukaan valitse lihavaa, jos on normaalipainoinen vaihtoehtona."
        Miten niin ei kukaan? Jos sinä tai ystäväsi ette valitse, niin ei se tarkoita kaikkia muita. Voi ajatella omilla aivoillaankin mitä mieltä asioista on, eikä mennä muiden mukaan. On kyllä niitäkin, joille esim äly ja luonne tärkeämpiä ominaisuuksia ja niihin ihastuu. Ulkonäkökin viehättää enemmän kun tykkää ihmisestä muuten.

        "jokainen voi helposti vaikuttaa."

        Ei pidä paikkaansa. Ei voi jokainen helposti vaikuttaa.


      • aivotON

        Onneksi on varaa valita. Mä ottaisin mielummin pikkuisen pyöreän, kuin epäsuvaitsevaisen ja ulkonäkökeskeisen naisen. ;)
        Niin ja itse olen suht timmissä kuosissa.


      • mahiksia täynnä
        $^5$^^ kirjoitti:

        Mua huvittaa, että lihaville laihat on aina luurankoja. No, ehkäpä mullekin lihavat on tästä lähtien aina läskejä. :)

        En ole lihava, vaan normipainoinen ja timmi mimmi. Silti ottaisin mielummin normipainoisen tai pyöreähkön naisen kuin liian hoikan. Salilla näen aivan tarpeeksi syömishäiriöisiä ihmisiä, joiden elämä pyörii ainoastaan ulkonäön, painoindeksin, palkkareiden, treenien jne. ympärillä.

        On kivempi halata ja kosketella kun naiselta löytyy muotoja ja on sentäs rinnat. Useimmiten hoikilla naisilla niitä rintoja ei löydy laisinkaan, ellei ole silarit (en suosittele) Syömishäiröisen kanssa on muutenkin aika vaikeaa tuo yhteiselämä. Sitä treffailee sitten pelkästään sairaalassa ja katselee kun mimmi on letkuissa tai sitten katselee kun toinen on huonovointisena ja oksentelee/pyörtyilee. Se ei ole kivaa eikä suositeltavaa elämää kenellekään. Liian hoikalla useimmiten myös viiraa tuolla yläpäässä, sekään ei ole kivaa. Hoitamattomana anoreksia johtaa kuolemaan ennenaikaisesti. Ei ole myöskään kiva, että se tyttöystävä makaa haudassa jo todella nuorena.

        http://areena.yle.fi/tv/2257196


      • ohmygodzilla
        mahiksia täynnä kirjoitti:

        En ole lihava, vaan normipainoinen ja timmi mimmi. Silti ottaisin mielummin normipainoisen tai pyöreähkön naisen kuin liian hoikan. Salilla näen aivan tarpeeksi syömishäiriöisiä ihmisiä, joiden elämä pyörii ainoastaan ulkonäön, painoindeksin, palkkareiden, treenien jne. ympärillä.

        On kivempi halata ja kosketella kun naiselta löytyy muotoja ja on sentäs rinnat. Useimmiten hoikilla naisilla niitä rintoja ei löydy laisinkaan, ellei ole silarit (en suosittele) Syömishäiröisen kanssa on muutenkin aika vaikeaa tuo yhteiselämä. Sitä treffailee sitten pelkästään sairaalassa ja katselee kun mimmi on letkuissa tai sitten katselee kun toinen on huonovointisena ja oksentelee/pyörtyilee. Se ei ole kivaa eikä suositeltavaa elämää kenellekään. Liian hoikalla useimmiten myös viiraa tuolla yläpäässä, sekään ei ole kivaa. Hoitamattomana anoreksia johtaa kuolemaan ennenaikaisesti. Ei ole myöskään kiva, että se tyttöystävä makaa haudassa jo todella nuorena.

        http://areena.yle.fi/tv/2257196

        Kaikki laihat ei ole anorektikkoja. Sori nyt vaan.


      • mahiksia täynnä
        ohmygodzilla kirjoitti:

        Kaikki laihat ei ole anorektikkoja. Sori nyt vaan.

        En ole niin väittänytkään enkä ole kirjoittanut, että kaikki laihat olisivat anorektikkoja, että sori nyt itsellesi vaan. =) Että olet ihan omassa päässäsi tuon väittämän kehitellyt, sori nyt vaan.

        Vaikka en itsekään viehäty yli satakiloisista, niin kuitenkin tällaisia ihmisiä on olemassa. Se, että minä en pidä tietynlaisista ihmisistä, niin se ei tarkoita sitä, että kukaan muukaan ei pidä. Se, että sinä pidät laihoista, ei tarkoita sitä, että kaikki tykkäisivät samoista asioista kuin sinä.


      • Dieetit vaihtohon
        mahiksia täynnä kirjoitti:

        En ole lihava, vaan normipainoinen ja timmi mimmi. Silti ottaisin mielummin normipainoisen tai pyöreähkön naisen kuin liian hoikan. Salilla näen aivan tarpeeksi syömishäiriöisiä ihmisiä, joiden elämä pyörii ainoastaan ulkonäön, painoindeksin, palkkareiden, treenien jne. ympärillä.

        On kivempi halata ja kosketella kun naiselta löytyy muotoja ja on sentäs rinnat. Useimmiten hoikilla naisilla niitä rintoja ei löydy laisinkaan, ellei ole silarit (en suosittele) Syömishäiröisen kanssa on muutenkin aika vaikeaa tuo yhteiselämä. Sitä treffailee sitten pelkästään sairaalassa ja katselee kun mimmi on letkuissa tai sitten katselee kun toinen on huonovointisena ja oksentelee/pyörtyilee. Se ei ole kivaa eikä suositeltavaa elämää kenellekään. Liian hoikalla useimmiten myös viiraa tuolla yläpäässä, sekään ei ole kivaa. Hoitamattomana anoreksia johtaa kuolemaan ennenaikaisesti. Ei ole myöskään kiva, että se tyttöystävä makaa haudassa jo todella nuorena.

        http://areena.yle.fi/tv/2257196

        Ja on myös normaalipainoisia joilla on tosi tosi pienet tissit, kuten esim. mä.


      • Ei läskeille!
        mahiksia täynnä kirjoitti:

        En ole niin väittänytkään enkä ole kirjoittanut, että kaikki laihat olisivat anorektikkoja, että sori nyt itsellesi vaan. =) Että olet ihan omassa päässäsi tuon väittämän kehitellyt, sori nyt vaan.

        Vaikka en itsekään viehäty yli satakiloisista, niin kuitenkin tällaisia ihmisiä on olemassa. Se, että minä en pidä tietynlaisista ihmisistä, niin se ei tarkoita sitä, että kukaan muukaan ei pidä. Se, että sinä pidät laihoista, ei tarkoita sitä, että kaikki tykkäisivät samoista asioista kuin sinä.

        Mä ainakin ottaisin mieluummin sen tissittömän laiheliinin kuin ihrapyllyisen paksukaisen.


      • mahiksia täynnä
        Ei läskeille! kirjoitti:

        Mä ainakin ottaisin mieluummin sen tissittömän laiheliinin kuin ihrapyllyisen paksukaisen.

        No, siitä vaan ota se tissitön laiheliini, ole hyvä vain=) Ei ole minulta pois=)

        Se vaan, että jos sinä haluat tissittömän laiheliinin, niin se ei tarkoita, että kaikilla olisi samanlainen maku kuin sinulla. Maailma ei ole sama kuin sinun napasi=)


      • Gaylaaja 2
        mahiksia täynnä kirjoitti:

        En ole lihava, vaan normipainoinen ja timmi mimmi. Silti ottaisin mielummin normipainoisen tai pyöreähkön naisen kuin liian hoikan. Salilla näen aivan tarpeeksi syömishäiriöisiä ihmisiä, joiden elämä pyörii ainoastaan ulkonäön, painoindeksin, palkkareiden, treenien jne. ympärillä.

        On kivempi halata ja kosketella kun naiselta löytyy muotoja ja on sentäs rinnat. Useimmiten hoikilla naisilla niitä rintoja ei löydy laisinkaan, ellei ole silarit (en suosittele) Syömishäiröisen kanssa on muutenkin aika vaikeaa tuo yhteiselämä. Sitä treffailee sitten pelkästään sairaalassa ja katselee kun mimmi on letkuissa tai sitten katselee kun toinen on huonovointisena ja oksentelee/pyörtyilee. Se ei ole kivaa eikä suositeltavaa elämää kenellekään. Liian hoikalla useimmiten myös viiraa tuolla yläpäässä, sekään ei ole kivaa. Hoitamattomana anoreksia johtaa kuolemaan ennenaikaisesti. Ei ole myöskään kiva, että se tyttöystävä makaa haudassa jo todella nuorena.

        http://areena.yle.fi/tv/2257196

        Tää tyyppi ei siis haluu normaalia, hoikkaa naista, jos tällä on pienet tissit? :'D huh huh, joillekin ne tissit tuntuu olevan elämää tärkeämmät...


      • Gaylaaja 2
        Gaylaaja 2 kirjoitti:

        Tää tyyppi ei siis haluu normaalia, hoikkaa naista, jos tällä on pienet tissit? :'D huh huh, joillekin ne tissit tuntuu olevan elämää tärkeämmät...

        Ja tarkoyin siis tota Mahiksia-pellee.


      • Ei läskeille!
        mahiksia täynnä kirjoitti:

        No, siitä vaan ota se tissitön laiheliini, ole hyvä vain=) Ei ole minulta pois=)

        Se vaan, että jos sinä haluat tissittömän laiheliinin, niin se ei tarkoita, että kaikilla olisi samanlainen maku kuin sinulla. Maailma ei ole sama kuin sinun napasi=)

        Mulla on jo. Kolmatta vuotta.


      • mahiksia täynnä
        Gaylaaja 2 kirjoitti:

        Tää tyyppi ei siis haluu normaalia, hoikkaa naista, jos tällä on pienet tissit? :'D huh huh, joillekin ne tissit tuntuu olevan elämää tärkeämmät...

        No, huh huh. Joillekin se laihuus ja ulkonäkö on elämää tärkeämpi! Itse ainakin viehätyn naisellisista naisista, siis naisista, joilla on naisen vartalo, lesbo kun olen. Pitäisikö minunkin ajatella, että kaikki muut viehättyvät vain ja ainoastaan samoista asioista kuin minä? No, huh huh!


      • mahiksia täynnä
        mahiksia täynnä kirjoitti:

        No, huh huh. Joillekin se laihuus ja ulkonäkö on elämää tärkeämpi! Itse ainakin viehätyn naisellisista naisista, siis naisista, joilla on naisen vartalo, lesbo kun olen. Pitäisikö minunkin ajatella, että kaikki muut viehättyvät vain ja ainoastaan samoista asioista kuin minä? No, huh huh!

        Tämä viesti oli tuolle gaylaaja-pelleprovolle!


      • huhuhuuuh
        mahiksia täynnä kirjoitti:

        Tämä viesti oli tuolle gaylaaja-pelleprovolle!

        Huh huh!


      • mahiksia täynnä
        huhuhuuuh kirjoitti:

        Huh huh!

        No huh huh! Joillekin se provoaminen on elämää tärkeämpää!


      • GabriellaM
        mahiksia täynnä kirjoitti:

        No huh huh! Joillekin se provoaminen on elämää tärkeämpää!

        Jeesus! Kaikesta tekin saatte riidan aikaan. Vai onko tässä taas joku joka vaan keskustelee/riitelee itsensä kanssa saadakseen huomiota? Jotkut tykkää paksukaisista ja jotkut ohukaisista. That's it. Antakaa jo olla.


      • tekosyitä riittää
        Valoa säkkiin kirjoitti:

        "Ei kukaan valitse lihavaa, jos on normaalipainoinen vaihtoehtona."
        Miten niin ei kukaan? Jos sinä tai ystäväsi ette valitse, niin ei se tarkoita kaikkia muita. Voi ajatella omilla aivoillaankin mitä mieltä asioista on, eikä mennä muiden mukaan. On kyllä niitäkin, joille esim äly ja luonne tärkeämpiä ominaisuuksia ja niihin ihastuu. Ulkonäkökin viehättää enemmän kun tykkää ihmisestä muuten.

        "jokainen voi helposti vaikuttaa."

        Ei pidä paikkaansa. Ei voi jokainen helposti vaikuttaa.

        ja lässyn lässyn. koita vaan karistaa ne liikakilot. jos et siihen pysty, et mihinkään elämässä.


      • siitä vaan laihdutta
        $^5$^^ kirjoitti:

        Mua huvittaa, että lihaville laihat on aina luurankoja. No, ehkäpä mullekin lihavat on tästä lähtien aina läskejä. :)

        näin juuri. nykymaailma on pullollaan noita avuttomia läskejä, jotka syyttää muita kunnostaan. ihan itse ovat ruokaa ittensä täyteen sulloneet.
        normaalipainoinen ja laiha on kaksi eri asiaa.
        joo, onhan niitä pervertikkoja, sellaisiakin, jotka tykkää syöttää kumppaninsa satojen kilojen painoiseksi. tais tulla jokin dokkarikin aiheesta, jenkeistä tietysti.


    • nou tänks

      En voisi. Minua viehättää hoikat naiset. Itsekin olen hoikka.

    • 16+9

      Haluaisin itse oikein lihavan naisen itselleni, mielellään oikein lihava, 130 kiloa tai enemmän..

    • 10+7

      en koskaan ole ollut "kovin" lihava mutta laihduttuani 12kg alkoi ihan eri tavalla seuraa löytymään.. miehistä.. joita en siis halua ja naisia en tiedä missä tapais, työpaikka-ihastukset on tietty aina heteroja.. tarpeeks, kun ikää tulee uskaltaa tommostakin jo kysyy suoraa .. ilmeisesti omalla kohdallani sinkkuus johtuu lähinnä yläpäästä ei ulkonäöstä vaan ihan muista jutuista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe