Homoliittoa vastustavat

Leikkimökki

Vastatkaa, kiitos

1. Miksi ette halua homoliittoa laillistettavan? Mikäli kyse on
-siitä, ettei kaksi miestä/naista pysty lisääntymään, tapetaanko/kielletäänkö myös ne, jotka syystä tai toisesta eivät voi saada lapsia?
-Pakotetaanko ihmisiä hankkimaan lapsia?'
- Jos Raamattu kieltää homoliiton, onko miehellä oikeus _omistaa_ useita vaimoja?
- Jos homous on epänormaalia, miksi sitä tavataan yli sadoilla eläinlajeilla?

2. Edelliseen viitaten, miten homoliitto vaikuttaa teidän elämäänne?

3.Oletko rasisti?

4. Hyväksytkö lapsiavioliitot?
-Lapsiavioliitot aiheuttavat tuhansia kuolemia (tytöt kuolevat esim. synnytykseen), väkivaltaa ja raiskauksia. Homoliitto aiheuttaisi.. homojen menon naimisiin.

5. Saako homopari adoptoida lasta? Jos ei, miksi?
-Jos lapsi tarvitsee isän ja äidin, kielletäänkö yksinhuoltajuus?
-Jos lapsia kiusattaisiin, eikö ongelma olekaan kiusaajassa?
-Edelliseen vedoten, ovatko homoparien lapset alempiarvoisia?

21

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Homoko?

      1. Miksi ette halua homoliittoa laillistettavan?

      Samalla perusteella, kun en kannata insestiä enkä moniavioisuutta. Raamatulla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Eläimillä esiintyy muitakin mielenterveyshäiriöitä, miksi homous olisi tästä poikkeus?

      2. Edelliseen viitaten, miten homoliitto vaikuttaa teidän elämäänne?

      Se heikentäisi omaa elämänlaatuani näkiessäni yleisen moraalin rappeutuvan.

      3.Oletko rasisti?

      En, oletko sinä?

      4. Hyväksytkö lapsiavioliitot?

      En, hyväksytkö sinä.

      5. Saako homopari adoptoida lasta?

      Ei.

      -Edelliseen vedoten, ovatko homoparien lapset alempiarvoisia?

      Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia.

    • Mitäs sitten???

      1. Miksi ette halua homoliittoa laillistettavan? Kaksi homoseksuaalia voi jo nyt virallistaa parisuhteensa, en ymmärrä miksi tästä on noussut näin valtava kohu. Tietääkö kukaan mistä edes on kysymys. SUomessa on satoja homopareja, joilla on virallistettu parisuhde.
      2. Edelliseen viitaten, miten homoliitto vaikuttaa teidän elämäänne? Ei mitenkään

      3.Oletko rasisti?Määrittele rasisti!

      4. Hyväksytkö lapsiavioliitot? En vaan kaikki viralliset liitot pitäisi solmia vapaaehtoisesti. Mutta me länsimaalaiset emme voi puuttua kulttuureihin, joissa asiat on toisin. Me emme ole oikeassa joka asiassa.
      -

      5. Saako homopari adoptoida lasta? Saa ja ovat niin tehneetkin

    • JyrkkäEIhomoliitolle

      Homoseksuaalisuus on poikkeama ihmisen mielessä, siitä ei ole kahta sanaa. Eikä sitä poikkeamaa saa muutettua muuksi millään julkisuustempauksilla, laeilla, markkinoinnilla, aivopesulla jne. Homoilu on seksuaalinen perversio ja perversioita ei pitäisi julkisuudessa harjoittaa tai tuoda niitä julkisuuteen. Eihän kukaan kuksi koiraansakaan torikahvillassa. Miksi pitäisi hyväksyä esim. kahden miehen nuoleskelu siellä? On päivän selvää, mihin SETA on pyrkinyt näillä homoseksuaaleiden julkisuustempauksilla.

      HOMOSEKSUAALEIDEN KOHTELU IHMISINÄ

      On ihan ok, että homoseksuaaleja ihmisinä kohdellaan arjessa tasavertaisesti eli ei hakata, haukuta eikä syrjitä poikkeavuutensa vuoksi. Mies saa vapaasti himoita toista miestä jos siltä tuntuu, ja samoin nainen toista naista. Hiplatkoon toisiaan ihan vapaasti, mutta omissa oloissaan, ilman kirkkoa, liittoja, lakeja yms. Homoseksuaaleiden on ymmärrettävistä syistä kunnioitettava yhteiskuntaa, perinteistä kirkkoa ja uskontoa, sekä erityisesti lapsia, jotka kärsivät homoliitosta. Se on ihan tutkittua faktaa.

      HOMOSEKSUAALISUUS, PERVERSIOT, SYNNIT JNE

      Se, että homoseksuaaleja kohdellaan tasa-arvoisesti muilta osin, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että SETA, nimekkäät julkihomot sekä eduskunta saa vapaasti edistää normaalin elämän, kirkon ja uskonnon raiskaamista homoseksuaalisuudella. Miksi? Koska homoseksuaalisuus on seksiä, pornoa, hekumaa, riettautta, lihanhimoa jne. ja kuuluu samaan kategoriaan sadomasoleikkien, pissa ja kakkaleikkien, eläinseksin jne. kanssa ja sellaiset asiat ei luonnollisestikaan kuulu julkisuuteen, ei kirkkoon eikä lakeihin, vaan ne kuuluu ihmisen yksityiselämään, makuuhuoneisiin ja kaappeihin.

      PIDETÄÄN KIRKKO JA USKONTO PUHTAANA

      Miksi tällaisia em. säädyttömyyksiä pitäisi hyväksyä osaksi kirkkoa ja uskontoa kun se on vastoin Jumalan sanaa? S66t6nasta tällainen on. S66t6na nauraa räkättää ihmisen tyhmyydelle.

    • 11+14

      Parempi lapsen on kasvaa homokodissa kuin orpokodissa. Moniavioisuuden laillistaminen olisi luonnollinen jatkumo homoliittojen laillistamiselle. Mikä ettei! Jokainen aviossa oleva tai ollut tietää joka tapauksessa, miten helvetillisen kalliiksi ja rasittavaksi se voisi käydä. Ollien ja Outien olisi silti saatava oppivuotensa. Jotkut kun uskovat vasta kun itse kokevat.

      • Orpo lapsi

        Jokainen orpo lapsi toivoo isää ja äitiä, ei kahat miestä tai naista.

        Lue orvon tarina:


        And here is a sad story of someone who knows all about the risks to children. This is part of a speech from an adopted Asian French child:

        “Hello to all…. My name is Benoît Talleu, I am 17 years old. I am from Vietnam, but they adopted me as a baby. My parents adopted seven children, and I am the oldest. I am in this fight against gay adoption, along with associations for adopted children, because I have seen how this discussion has unfolded. People talk about this as if the primary concern were not us — the adopted children, ourselves.

        “If you ask what adoptees want, they will give you only one answer: ONE MOTHER, ONE FATHER. The words ‘mummy and daddy’ are the first words that an adoptee learns.


    • ex evljörö

      Uskoin minäkin ennen kirkkoon. sitten tuli räsänen...Räsäsen mukaan seuraava eduskunta voi kaataa tämän lakimuutoksen, me vomme äänestää myös sinua .......!

      • Ei tahdolle

        On oikein, että meille äänestäjille julkaistiin lista puolesta ja vastaan äänestämisestä!
        Onneksi minä saan äänestää vakaumukseni mukaan ja annan ääneni lain
        vastustajalle!
        Vaalit näyttävät mitä suuri enemmistö ajattelee...


      • Latteaa
        Ei tahdolle kirjoitti:

        On oikein, että meille äänestäjille julkaistiin lista puolesta ja vastaan äänestämisestä!
        Onneksi minä saan äänestää vakaumukseni mukaan ja annan ääneni lain
        vastustajalle!
        Vaalit näyttävät mitä suuri enemmistö ajattelee...

        Kaikki eduskunnan äänestystulokset ovat julkisia.


      • Uskon...

        Minun uskooni ja vakaumukseeni ei vaikuta yksikään kansanedustaja tai ministeri!
        Se säilyy hautaan asti! Ajattelen omilla aivoillani...


    • 3+3+3+3

      Ykköskysymyksesi kohta "tapetaanko/kielletäänkö myös ne, jotka syystä tai toisesta eivät voi saada lapsia?" on jokseenkin outo. Eiväthän tässä ihmiset, jotka eivät voi saada lapsia rummuttaneet saadakseen jonkin erikoisoikeuden..???
      Ja kuka on puhunut mitään homojen ja lesbojen "tappamisesta/kieltämisestä"? Heillähän on jo tähän mennessä ollut mahdollisuus rekisteröidä parisuhteensa, miksei se riittänyt?
      Miten niin pakotetaanko ihmisiä hankkimaan lapsia?
      Mitä tulee homoseksuaalisuuteen eläinmaailmassa, niin tunnettu tosiasia on sekin, että homoseksuaalisesti käyttäytyvä lauman jäsen eristetään laumasta.

      Miten homoliitto vaikuttaa sinun elämääsi, kun ilmeisestikin sitä puolustat?

      Mikä on rasismia?

      Mitä tekemistä homoliitoilla ja lapsiavioliitoilla on keskenään?
      Lapsia pitää suojella AINA ja KAIKKIALLA.

      Miksi homoparin pitäisi saada adoptoida? Eiväthän he voi kuitenkaan adoptoida oman "lajinsa" lasta eli homoparin tai lesboparin adoptioon antamaa lasta?
      Saako lapsi objektiivisen mallin vanhemmuudesta eläessään kahden äidin tai kahden isän kanssa?
      Lasta pitää pystyä suojelemaan kiusaamiselta jo ennakkoon - maailma on kova paikka eikä lesbo- tai homoparin lapsena kasvaminen ainakaan vähennä riskiä tulla kiusatuksi. Toki vika on kiusaajassa, mutta kysytäänkö sitä hetkellä, jolloin lapsi kokee kovia?

      Jokainen ihminen on yhtä tärkeä ja arvokas. Homoparien lapsetkin ovat kuitenkin saaneet alkunsa, kun miehen siittiö on hedelmöittänyt naisen munasolun - sitä eivät homot ja lesbotkaan voi muuksi muuttaa.

      • 3+3+3+3

        Lisäyksenä, että ensimmäinenkään homo- tai lesboparin lapsi ei ole heidän BIOLOGINEN jälkeläisensä, koska se ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Kahdesta munasolusta tai kahdesta siittiöstä ei synny lasta, sitä ei Jani Toivolakaan muuksi voi muuttaa....


    • Hömö liberaalisuomi

      Ollaan ottamassa isoja ja raskaita askelia kohti maamme rappiota. Synkkä äänestystulos. Homoparien puolesta äänestäneet löytävät tämän raskaan virheen vielä edestään. Ottavatko silloin vastuun hölmöilystään ?

      Avioliitto on naisen ja mihen yhteinen sopimus.

      • Homot kaappiin

        Käsittämätön äänestystulos.

        Enemmistö kansasta vastustaa lain muuttamista ja silti mämä hölmöt antavat Arkadianmäellä tyhmyyden tiivistyä


      • siellä paikka
        Homot kaappiin kirjoitti:

        Käsittämätön äänestystulos.

        Enemmistö kansasta vastustaa lain muuttamista ja silti mämä hölmöt antavat Arkadianmäellä tyhmyyden tiivistyä

        Jos et äänestä puolesta, tuskin sinua ensi kaudelle äänestetään. Ainoana Soini, jonka äänestysprossa tulee nousemaan. Kaappiin vaan homot, mutta kun eivät pysy siellä. Kaikki samaan isoon kaappiin, kaappi lukkoon ja avain kaivoon.


      • Homohallitus?
        siellä paikka kirjoitti:

        Jos et äänestä puolesta, tuskin sinua ensi kaudelle äänestetään. Ainoana Soini, jonka äänestysprossa tulee nousemaan. Kaappiin vaan homot, mutta kun eivät pysy siellä. Kaikki samaan isoon kaappiin, kaappi lukkoon ja avain kaivoon.

        Katson juuri ykkösen aamuTv:tä ja siellä haastateltiin lesboa sekä homoa. Hei mitä hittoa! Heidän keskustelustaan tuli tärkeimpänä ilmi, että nyt heidät hyväksytään yhteiskunnassa.
        Kyllä minun mielestäni heidät on hyväksytty aikaisemminkin ja jo vuosia on ollut jokaisessa tv:ohjelmassa kiintiöhomot. Itse homot ja lesbot ovat tehneet tästä asiasta suuren kynnyskysymyksen, kun nyt kuitenkin äänestettiin vain tasa-arvoisesta avioliittolaista.
        Miksi rekisteröityminen ei enää riitä vaan nimenomaan kirkon pitää heidät hyväksyä? Mäkinen sahasi omaa oksaansa ja hyväksyi, mutta aiheutti kirkosta eroamisen uuden buumin. Kyllä meilläkin eilen erosta keskusteltiin!

        Ps. Homo veti keskusteluun aiheen kuinka heidän yhtymisestään koiriin vertaillaan? Lakikysymyksessä ei kukaan ole vertaillu. Asian vetäminen tähän yhteyteen kertoo meille heteroille, että homosuhde on pääasiassa seksisuhde!


      • tetrg
        Homohallitus? kirjoitti:

        Katson juuri ykkösen aamuTv:tä ja siellä haastateltiin lesboa sekä homoa. Hei mitä hittoa! Heidän keskustelustaan tuli tärkeimpänä ilmi, että nyt heidät hyväksytään yhteiskunnassa.
        Kyllä minun mielestäni heidät on hyväksytty aikaisemminkin ja jo vuosia on ollut jokaisessa tv:ohjelmassa kiintiöhomot. Itse homot ja lesbot ovat tehneet tästä asiasta suuren kynnyskysymyksen, kun nyt kuitenkin äänestettiin vain tasa-arvoisesta avioliittolaista.
        Miksi rekisteröityminen ei enää riitä vaan nimenomaan kirkon pitää heidät hyväksyä? Mäkinen sahasi omaa oksaansa ja hyväksyi, mutta aiheutti kirkosta eroamisen uuden buumin. Kyllä meilläkin eilen erosta keskusteltiin!

        Ps. Homo veti keskusteluun aiheen kuinka heidän yhtymisestään koiriin vertaillaan? Lakikysymyksessä ei kukaan ole vertaillu. Asian vetäminen tähän yhteyteen kertoo meille heteroille, että homosuhde on pääasiassa seksisuhde!

        No sepäs tässä kummallista onkin, että nimenomaan homot ja lesbot ovat rummuttaneet sitä, ettei heitä ole hyväksytty?!?! Homoseksuaaleja ihmisiä on ollut kautta maailman sivun, so what? Jokaisella on oikeus kokea vetoa vaikka pölyimuria kohtaan, se on oma asia... Ilmeisesti heteroseksuaalisten olisi pitänyt kiivetä barrikaadeille huutamaan takaisin, että hei, meitä on kuitenkin enemmistö eikä meidän ole tarvinnut sitä erikseen kailottaa maailmalle! Homoseksuaalit ihan itse ovat tehneet asiasta niin hel-ve-tin suuren numeron, että tässä tilanteessa ollaan. Jos he eivät kestä elää omissa nahoissaan ilman erityisoikeuksia kuvitellen, ettei heitä hyväksytä, niin pitäisikö mennä kallonkutistajalle juttelemaan asioista?!


    • Allekirjoituksia...
    • Mökkiläinen

      Hyvä kysymys.
      1. Tasa-arvoista parisuhdelakia vastustaa varmaan vähemmistö. Sen sijaan avioliitto on vakiintunut käsite mies-nais-parille. En itsekään kannata termien määrittelyä aina uudelleen kulloisenkin poliittisen tuulen mukaan. Kaikki nelipyöräiset eivät ole autoja.

      2. Ei sitten mitenkään; niitähän on ollut iät ja ajat.

      3. Varmaan jonkin verran ainakin alitajuisesti, koska tummia, intiaaneja, kiinalaisia jne. ei asunut omilla kulmilla ensimmäiseen 25:een vuoteen.

      4. Riippuu mihin ikään raja vedetään ja kuka liitosta päättää.

      5. Sitä vaan. Suurempi ongelma saattaa olla lapsen saaminen edes adoption kautta.

    • EnTahdo
    • Vaikuta Nyt!

      Kansalaisaloite: Kansanäänestys avioliittolaista

      Kansalaisaloite laiksi neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliitosta ja heidän oikeudestaan hakea perheen ulkopuolista adoptioita

      Allekirjoita Kansalaisaloite:

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1041

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe