Naiset ja viesteihin vastaaminen treffeillä

miekkonemistälie

Olen palvelussa ilman kuvaa oleva parhassa deitti-iässä oleva mieshenkilö.

Kuvan puute johtuu siitä, että haluaisin selvittää onko langan toisessa päässä olevalla naisella jotain muitakin mielenkiinnon kohteita kuin sixpack tai muut ulkoiset avut. Olen ihan hyvännäköinen normaali mies.

Olen lähetellyt naisille (myös kuvattomille) viestejä, joissa on ollut muutakin kuin kehuja naisen ulkonäöstä. Olen lukenut profiilit, kommentoinut kirjoituksia ja kertonut itsestäni. Osaan naisista olen jopa vähän ihastunut profiilin ja kuvan perusteella… Jep, virrrhe.

Sitte se varsinainen valituksen aihe. Emäntiä ei näemmä kiinnosta vastailla kuvattomille. Ne jotka vastaa, vastaa parilla sanalla jotain epämääräistä. Ja kun yrittää jatkaa keskustelua niin hiljaisuuden seinä on vastassa.

Koittakaa nyt naiset tajuta, että myös meissä kuvattomissa on oikeasti hyviä ja katseenkestäviä normaaleja miehiä etsimässä seuraa. Ei kaikki miehet ole tuolla pelkän pimpsan perässä eikä kaikki varatut ole myöskään mitään pelimiehiä. (joka toinen ilmotus sisältää varotukset siitä miten varatut vois mennä sinne johonkin mihin aurinko ei paista…) Olisi ihan kohteliasta edes yrittää keskustella kyselijöiden kanssa, kait teitäkin nyt kiinnostaa mitä miehen päässä liikkuu? Vai onko niin että vain lompsan paksuus, motskarit ja tatuoinnit ja sixpäkit merkitsee jotain?

16

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • trollibensa

      Vika ei ole kuvattomuudessasi.

      Vika on siinä ettet osaa kirjoittaa oikeanlaisia avausviestejä.

      Ymmärrän että sen vian löytäminen sieltä omasta päästä sattuu ja on helmpompi ulkoistaa omat epäonnistumisensa jonnekin muualla, kuten sinä teet ulkoisytamalla ne naisten oletettuun käytökseen kuvattomien profiilien suhteen.

      Itse kuvattomalla profiilla ja jopa muutaman sanan mitäänsanomattomalla profiilitekstillä saan keskimäärin kymment avausviestiäni kohden 4-6 erittäin asiallista vastausta.

      Elämä on.

      • 29+2

        Asiahan ei minulle kuulu muttta miks pitää kymmenille keskustella. Eikö jutut ja ulkoinen olemuksesi riitä pidempään suhteeseen. Tein profiilin ja selailin potenttiaalisia ehdokkaita aikani. Löysin sieltä aika kiinnostavan naisen joka oli ollut treffisivuilla vuoden päivät. Sit minä laiton hänelleviestiä ja ilmotin siinä että hänet minä otan seuraavana päivänä piilotettiin profiilit. Ja homma pyörii.
        Ja sen minkä minä tiedän naisista ei niiden näköä pidä mennä netissä kehumaan . Sit kun silmiin katsot silloin voit kehua. Mut asenne on tärkein ja ei pidä nöyristellä.
        Elä myöskään luota keneenkään .


    • Janine3

      Mieluummin hauska, pitkä, persoonallinen ja juuri MINUN profiililleni osoitettu kirje (eli ei copypastattu sarjaviesti) joltain kuvattomalta tyypiltä kuin tylsä, epähauska, plattu, kliseinen ja, mikä hirveintä, ehkä vielä yhdyssanavirheitäkin sisältävä viesti komealta kuvalliselta tyypiltä. =)

      Kyl sen kuvan ehtii nähdä. Mut täällä nyt miesten kanssa viestiteltyäni jonkin aikaa oon tajunnut kuinka harvinaisia ihania jalokiviä ovat hyvin kirjoittavat miehet. Semmoset jotka oikeeasti ajattelevat millainen fiilis heistä syntyy ja panostavat siksi siihen tapaan millä kertovat itestään.

      Miehille tiedoks: panostakaan siihen tekstiin. Älkää olko yliystävällisiä lepertelijöitä ja höpiskö jostain fukken takkatulista ja viinipulloista. Kyl meitin tyttöjen huumorintaju kestää, persoonallisuutta peliin äijät.

      BTW, oon itekin kuvattomana täällä, ihan siks koska jos mun työpaikan äijät sais tietää että haen seuraa niin seuraukset olis kiusalliset. Nytkin ne kyselee poikaystävistä ja kiehnää ihan tarpeeks. Eli ymmärrän jos mieskin on ilman kuvaa. Ei se oo kaikille niin fukken yksinkertaista vaan pistää lärviä ruutuun koko maailmalle.

      • 5+2

        Jos etsii pelkkää kirjeenvaihtokaveria niin oikein kirjoitus ratkasee. Mutta tosimiehet on erikseen. Moni hyvin oikein kirjottava ei saa sanaan suustaan kasvotusten.


      • Janine3
        5+2 kirjoitti:

        Jos etsii pelkkää kirjeenvaihtokaveria niin oikein kirjoitus ratkasee. Mutta tosimiehet on erikseen. Moni hyvin oikein kirjottava ei saa sanaan suustaan kasvotusten.

        No mulle sivistys ja fiksuus ovat kriittisen tärkeitä ominaisuuksia miehessä. Viitteitä niistä näkee aika nopeasti tekstissä. Oikeinkirjoitus (joka sekin muuten on yhdyssana) on siis erittäin lupaava merkki.

        Mä haluan tavata fiksuja miehiä. Vaikka olisivatkin tositilanteessa vähän ujompia kuin kirjoitellessa. Poikkeuksiakin toki on mutta huono äidinkieli yleensä korreloi aika matalan sivistyksen ja kaikenlaisten jääräpäisten periaatteiden kanssa. Ei semmosten kanssa voi jutella mistä vain. Ja mä en halua mitään emmäätiärä-miestä.

        Jos mä missaan jonkun ihanan siksi että se ei dysleksian vuoksi saa aikaan kovin kaunista tekstiä, niin sitten mulla kävin vaan tosi huono tuuri ja se on mun moka.

        Mulle hyvä teksti on samaa kuin monelle komea profiilikuva. Vaatimus.


    • sussu2

      Me naiset saadaan niin paljon viestejä, ettei varattu mies kiinnosta. Vapaana seuraa etsivät taas hyökkäävät kimppuun kuin sika limppuun.

      Malttia myös tuonne nettideitteihin. Kukaan normaali ihminen ei heti kerro koko elämäänsä ventovieraalle.

    • Siis mitä täh?

      Nyt on vaikeuksia luetun ymmärtämisessä: mitä tarkoitat tuolla "kaikki varatut eivät myöskään ole mitään pelimiehiä"? Oletko siis itse varattu, vai mitä yrität tuolla ilmaista?

    • 3+21

      Netissä pärjää vain kakan puhujat ja pelimiehet. Se on toinen juttu kuka pärjää tosielämässä ja kasvotusten . Ja kuinka pitkään.

    • Miäs33Treee

      Älä lähetä avauksia. Itse kyllästyin aikoja sitten siihen että henkilökohtaisesti naiselle jonka kriteereihin sovin kirjoitettu pitkäkin viesti sai aina vaan käynnin profiilissa tai ei edes sitäkään ilman vastauksia joten olen ottanut sen asenteen että en kirjoittele yhdellekään naiselle koska NAISET EIVÄT VASTAA AVAUKSIIN se on täälläkin usein todettu fakta. Yleensä saat selitykseksi että et kirjoita sitä ja kopioit tätä ja blaa blaa. Kuvattomiin naiset ei vastaa ja kuvallisiin vain jos kuvassa oleva mies on komea. Itse siis olen kuvallinen ollut aina.

      Nyt olen panostanut erittäin kattavaan profiiliin johon sisällyttänyt myös huumoriakin keventämään tunnelmaa ja kolmeen selkeään kuvaan. Profiiliini olen kirjoittanut suoraan että avauksia en tee joten jos sukupuoliroolitus estää sinua lähestymästä mua emme valitettavasti koskaan tapaa. Tämä vaan siitä syystä että en vain enään niiden kymmenien ja satojen vastaamattomuuksien kanssa ala taistelemaan.
      Ja todellakin homma toimii näin. Naiset lähestyvät avauksilla, hyvin monet kirjoittavat kauempaakin että "paras profiili ikinä mitä olen nähnyt" yms kehuja satelee. Nyt kolme kiinnostavinta olen rankannut kärkeen ja yhden heistä tapaan perjantaina.

      Kolmen säännön neuvon annan.
      1. Panosta kattavaan huolellisesti tehtyyn profiiliin äläkä unohda huumoria ja kerro kuitenkin realistisesti mitä haet.
      2. Valitse vähintään kaksi selkeää kuvaa itsestäsi ja mielellään koko vartalo kuvia ettei tule pettymyksiä sillä hyvin moni nainen on kranttu ja uskoo vasta kun näkee.
      3. Älä tee avauksia vaan ole passiivinen koska nainen kuitenkin loppupeleissä on se joka kumppanin valinnan suorittaa. Avausten teko naisille on nykypäivää ja itse olen huomannut kuinka kiitettävän yleistä se on kun asiasta profiilissa ystävällisesti mainitsee.
      Jos on marisijoita joiden mukaan miehen kuuluu tehdä avaus voit jättää sellaisen omaan vanhoolliseen arvoonsa sillä jos profiilisi "kiinnostaa" naista ja hänen arvomaailmansa ei salli avaus viestiä tehdä ei se todellisuudessa ole kiinnostanut vaan jääräpäisesti märehditään omissa tuskissan ja se on heidän murheensa.

      • trollibensa

        Hmmmm...

        Tuossa eniten ratkaisevaa on asenteesi. Ei siis se teetkö avauksia vai et, vaan se että osoitat olevasi alfa. Ainakin jossain määrin.

        Siitä ne naiset kiinnostuu. Sama tuossa avaajan nillityksessä etteivät naiset vastaa, eivät tietenkään jos mies on ihan munaton ja tuo sen teksteissään esiin.

        Pitää olla äijä asenne, pitää antaa ymmärtää että panee mutta antaa ymmärtää ettei kuitenkaan ehkä sinua. Heittää haaste.


      • höpöhöpöff

        Höpö höpö. Vain tapa, millä tavalla kirjoittaa ratkaisee. Minulle naiset vastaavat usein, vaikka minulla ei ole kuvaa.
        Miten viestin tekee on ratkaise.


    • ihan miten vaan

      Mikä idea haaskata päiviä viikkoja kuukausia tutustumassa kertomassa itsestään kaikki ja sitten kun miestä näkee niin .... en ole a-seksuaali ja mieheen pitää olla seksuaalinenkin kiinnostus.... sori, en etsi kaverisuhdetta tai solukämpistä, sen takia en vasta kuvattomille, en halua tuhlata aikani.

      • Janine3

        Ihmiset ovat kokonaisuuksia, eikä esim. seksuaalinen vetovoima, äly, huumorintaju, empatia yms. ole mitään erillisiä ominaisuuksia ainakaan mulle, vaan kulkevat kaikki käsi kädessä. Mä en tunne mitään seksuaalista vetoa mieheen, jolla on vieraannuttava arvomaailma, tai joka on sivistymätön, ennakkoluuloinen tms. Ihan sama kuinka komea naama tai lihaksikas kroppa.

        Pelkkä kuva ei kerro mitään oleellista. Jos kuvaan liittyy hauska ja fiksu tapa kertoa itsestään, niin johan herää kiinnostus. Ja seksuaalinen vetovoima mitataan vasta kun ollaan treffeillä, en tajua miten jotkut näkevät sen jo jostain kuvasta.


      • 21+5
        Janine3 kirjoitti:

        Ihmiset ovat kokonaisuuksia, eikä esim. seksuaalinen vetovoima, äly, huumorintaju, empatia yms. ole mitään erillisiä ominaisuuksia ainakaan mulle, vaan kulkevat kaikki käsi kädessä. Mä en tunne mitään seksuaalista vetoa mieheen, jolla on vieraannuttava arvomaailma, tai joka on sivistymätön, ennakkoluuloinen tms. Ihan sama kuinka komea naama tai lihaksikas kroppa.

        Pelkkä kuva ei kerro mitään oleellista. Jos kuvaan liittyy hauska ja fiksu tapa kertoa itsestään, niin johan herää kiinnostus. Ja seksuaalinen vetovoima mitataan vasta kun ollaan treffeillä, en tajua miten jotkut näkevät sen jo jostain kuvasta.

        kuva ja kaikki muu, miten kirjoittaa, mitä kirjoittaa, mitä kyselee, mistä kyselee jne. pohjustavat sen vaikutelman haluanko lähteä tutustumaan paremmin, koska oikeassa olet kokonaisuus ratkaisee ja netti ei kerro koko totuutta

        kuva ei ole tärkein mutta välttämätön siinä kokonaisuudessa jo heti alusta, ulkoäöllä ON merkitystä vaikka ei olisi komein mies kuitenkin miellyttävä


    • 5+5

      Suosittelen tapaamaan mahdollisimman nopeasti. Minä viestittelin yhden naisen kanssa 5 kuukautta lopulta käytiin kahveella. Sit nainen vaan totesi että ei tuntenut kemiaa vaikka juttu luisti kasvotusten.

    • Hipi hipi hipi...

      Jos varattu haluaa seuraa, niin maksulliset naiset on varmaan se "oikea" osoite. Miksi joku vapaa nainen sotkeutuisi sinun pettämiskuvioosi? Oletko harkinnut, että menisit jollekin terapeutille juttelemaan näistä asioista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe