Vai premium muka

juippi tollo

Joudun liikkumaan päivittäin erään automaatti vaihdelaatikko korjaamon ohi ja pannu merkille huvittuneena tämän ns. premium merkin BMW :n hyvä edustavuus pihalla odottamassa vuoroaan. Tämän aamuinen saldo oli 3 bemaria 2 volvoa 1 chrysler ja pari muun merkistä. Bemari on ylivoimaisesti edustetuin merkki korjaamon pihalla ollut vuosikausia. Hyvin on Volvokin pärjännyt. Ameriikkalainen Crysler vaikka vähänlaisesti Suomessa liikenteessä on sekin korjaamon pihalla lähes viikottain.
Olenkin aina pitänyt BMW:tä semmoisten kiiluvasilmäisten houkkien kulkineena ja sen voi havaita niiden liikenne käyttäytymisessä. Semmoisia mainonnan uhriahan ne paidankuluttajat onkin. Eipä mulla sinänsä mitään BMW :tä vastaan ole vaan nämä luonnevikaiset houkat pilavat koko auton maineen. Itse en ikikuuna päivänä tule bemaria ostamaan. Maine menee. Tällä hetkellä ajan uudehkolla vähän päälle 50000€ maksavalla autolla jonka maksoin käteisellä, niin että rahaa löytyy houkat. Muuten joku psykopaatti kailotta ei sulla mitään rahaa ole ostaa BMW:tä . Tosin Saksasta rahdattuja turkkilaisten siirtotyöläisten ajamia bemarin raatoja suurimmaksi osaksi taitaa Suomen teillä liikkuvat bemarit olla.

16

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säälittävä tapaus

      Ja käy päivittäin laskemassa eri merkkiset autot ja tee muistiinpanot. Autoja pitää huoltaa ja myös vaihdelaatikoita huolletaan.
      Ehkä sinullakin on joskus varaa laadukkaaseen automaattiautoon kun oikein ahkerasti käyt töissä ja keskityt omaan tekemiseen ja lopetat kadehtimasta muita.

    • rispektii

      Niin, sou wat?

    • köyhyys on sairaus.

      Nimimerkki.

      • ei köyhä eikä kipeä

        Eipä ole köyhyys sairaus muuten kuin yhteiskunnallisesti yleisellä tasolla. Ei myöskään ole häpeä olla työläinen, mutta helvetin suuri synti on, jos työläinen on porvari.


    • Bmw aut. 490tkm

      Jospa ne bemarit on korjaamon henkilökunnan autoja? Ymmärtävät hyvän päälle ja työn puolesta tietävät missä merkissä laatikko kestää... ;)

      • muka premiumia hah a

        No, eivät ole. Seisovat parkissa yleensä viikon verran. Kyseessä on automaatti vaihteistojen korjaamo. Siis parkissa seisovat on hajoneita... eli pazkana.
        Korjaamon parkkipaikka onkin hyvä paikka seurata mitkä merkit siellä on hyvin edustettuna. Bemari on ylivoimainen voittaja, lienee muutenkin täyttä skeidaa johon kaikenmaailman äly vapaat höhlät saadaan kuzetettua.


    • Parkkipirkko007

      Onko kaikki parkissa olevat autot hajonneita? Meidän parkkipaikalla on sitten helvetin monta hajonnutta harmaata toyotaa, myös punainen Volkswagen pärjää hyvin tässä "vikatilastoissa" :)

      • 1+1=3

        Tyypillinen bimeri bimahtanut. Ei mitään logiikkaa ajatuksen juoksussa. Korjaamon pienellä parkkipaikalla seisovat korjausvuoroansa odottavat hajonneet autoromut. Ei se mikään yleinen parkkipaikka ole. Saitko muuten ajokortin ihan ensi yrittämällä vai etkö ollenkaan?


      • Parkipirkko007
        1+1=3 kirjoitti:

        Tyypillinen bimeri bimahtanut. Ei mitään logiikkaa ajatuksen juoksussa. Korjaamon pienellä parkkipaikalla seisovat korjausvuoroansa odottavat hajonneet autoromut. Ei se mikään yleinen parkkipaikka ole. Saitko muuten ajokortin ihan ensi yrittämällä vai etkö ollenkaan?

        Ihan ekalla yrityksellä sain kaikki kortit (A, B, C,) Kipitä nyt sinne tarhaan, joku päivä sullakin on oma lada (tai jopa Toyota ja tuulipuku)


    • hieman tyhmä aloitta

      Pitäisi varmaankin ymmärtää ensin mitä Premium tarkoittaa autojen yhteydessä.

      • hieman tyhmä vastaa

        no selitähän nyt itse neropatti kaikille mitäs se premium oikein sinun nerokkaan tietämyksesi mukaan autojen yhteydessä sitten tarkoittaa!odotan mielenkiinnolla!ja miten se eroaa muista aiheyhteyksistä!ymmärsitkö?


    • hassu yhteensattuma

      Hassua, katsastuskonttorin henkilökunnan parkkipaikalla pelkkiä Toyotoja..

      • He ovat katsos

        jo oppineet kokemuksensa myötä. Tiedän itsekin sellaisen konttorin vaikken enää nykyisin ole siellä käynyt kun vieressä on parempi yksityinen konttori.


    • onpa urpoja

      Jo on harrastukset kerro vielä nimesikin kun olet noin innokas.
      Nyt voit todistella itsellesi, että ei se haittaa vaikka ei olekkaan varaa BMW:hen

      • Not Bemu

        Miten niin ei ole varaa, laitatko kaikki rahasi johkin Bemuun?


    • Pitäisi kestää

      121tkm ja 8 lovinen automaatti alkoi luistaa.
      Ehkä öljynvaihto vaikka 50tkm välen olisi pelastanut laatikon, tai ainakin näin epäili varaosatoimittaja saksan maalla.
      Ilmeisesti öljynvaihto ei kuulu huolto-ohjelmaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe