Homoavioliittokeskustelu yhdistää vanhoillislestadiolaisia

en Helsingin ry

ja selvästi voidaan myös havaita, että ainakin hetkellisesti keskustelu hajoittaa liberaali/räyhääjälestadiolaisia itseään toisistaan.

Itseasiassa eilen ilmestynyt lestadiolaisten nimissä avattu facebook-sivu paljastaakin, ettei siellä olekaan arvioitua sataa liberaalia lestadiolaista peukuttamassa, vaan ainoastaan muutama. Hekin "tanjoineen" ym. ovat aiemmilla toimillaan osoittaneet peukuttavan ja räyhäävän lestadiolaisuutta ja sen oppia vastaan hautaan asti. Ei siis omaa elämää.
Surkuhupaisaa, että tuollaiset "kaikkia vl-oppia" vastustavat henkilöt esiintyvät lestadiolaisuuden nimissä. Mielestäni sivuston perustajien olisi pitänyt valita taustayhteisökseen vaiheeseen jääneet aivopestyt tollot, joilla ei ole omaa aivotoimintaa lainkaan.

Tänään sivuston sävy onkin sitten hiukan muuttunut. Kiitos siitä eräälle ulkopuoliselle kommentoijalle, kuin sen seurauksena myös sivuston perustajalle.

Sivuston tarkoitushan ei ole edistää sukupuolineutraalia avioliittolakia, joka se tietenkin olisi mielestäni hyvä peruste, vaan tarkoitus on mustamaalata uskonnollinen yhteisö, jonka opit ei miellytä.
Taustalla on siis entinen lestadiolainen (tai muutama), aivopesty ja loppuelämäkseen vaiheeseen jäänyt traumaatikko, jonka oikeasti pitäisi käydä terveydenhuollossa läpi kivulias terapiaprosessi. Sen jälkeen jos vielä kiinnostaa (jota epäilen vahvasti) pitäisi perustaa vastaava sivusto oman taustayhteisönsä nimissä, eikä lestadiolaisen uskovaisen taustayhteisön nimissä.

Amen.

18

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helluntail. sisaret

      Hyvä kirjoitus. Sanamuodot kohdillaan ja asiasisältö erinomainen. Kiitos meidänkin puolesta.

    • 11+9

      Pitäisi olla rehellinen noissa nimtyskäsitteissä eikä puhua avioliitosta, vaan homo- ja lesboliitosta.

      • avaaja kysyy

        Kenen?


      • 11-1

        Eikö suurin osa avioliitoista johda eroon. Voitaisiin rehellisyyden nimissä kutsua siis avioeroliitoksi.


    • esirukoilija

      Tasa-arvoinen avioliittolaki on asia, jota itse ainakin kannatan. Ehkä ristiriitaista on se, että ole uskomassa ekli siis vanhoillislestadiolainen. Pidän kuitenkin mielipiteistänä niin sanottua matalaa profiilia. Elikkä en tuo suusanallisesti julki.

      • 1+1

        Mitä yrität sanoa, voitko suomentaa?


      • reps ;)
        1+1 kirjoitti:

        Mitä yrität sanoa, voitko suomentaa?

        hehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


    • ekumenia-VL

      Minäkin vastustan VL-opeista mm. "SMP-->TULIMERI" -oppia. Taidan olla Räyhääjä. Toki vastustan myös sukupuolineutraalia avioliittoa.

    • LukekaaRaamattua

      Kyllä Uuden Liiton srk:n jäsenten ja "johtajiston" tulisi ottaa vaarin Raamatun varoituksista, eikä suostua vastoin Jumalan Sanan ilmoituksen vastaiseen menettelyyn lähteä "siunaamaan " homoseksualismissa elävien suhdetta. Jumala ei siunaa syntiä, eikä Hänen palvelijansakaan sitä tulisi tehdä.

      Vanhassa Liitossa "Jumalan valittua kansaa" Israelia varoitettiin ryhtymästä synteihin mitä ympäröivissä pakana kansoissa tehtiin. Samoin Uuden Liiton srk:n jäseniä varoitetaan muistuttamalla mitä tapahtui Israelin kansan erämaavaelluksen aikana niile jotka lankesivat ja alkoivat mm. haureutta harjoittamaan (1.Kor.10:8.)"..8. Älkäämmekä harjoittako haureutta, niinkuin muutamat heistä haureutta harjoittivat, ja heitä kaatui yhtenä päivänä kaksikymmentä kolme tuhatta. 9. Älkäämme myöskään kiusatko Herraa, niinkuin muutamat heistä kiusasivat ja saivat käärmeiltä surmansa. 10. Älkääkä napisko, niinkuin muutamat heistä napisivat ja saivat surmansa tuhoojalta. 11. Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut..."

      3.Moos.18:22. "...Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus. 23. Älä sekaannu mihinkään eläimeen, ettet siten itseäsi saastuttaisi. Älköönkä nainen tarjoutuko eläimelle pariutuaksensa sen kanssa; se on iljettävyys.

      24. Älkää saastuttako itseänne millään näistä, sillä näillä kaikilla ovat itsensä saastuttaneet ne kansat, jotka minä karkoitan teidän tieltänne. 25. Ja maa tuli saastaiseksi, ja minä kostin sille sen pahat teot, niin että maa oksensi ulos asujamensa. 26. Sentähden noudattakaa minun käskyjäni ja säädöksiäni älkääkä mitään näistä kauhistuksista tehkö, älköön maassa syntynyt älköönkä muukalainen, joka asuu teidän keskellänne - 27. sillä kaikkia näitä kauhistuksia ovat tehneet tämän maan asukkaat, jotka olivat ennen teitä, niin että maa tuli saastaiseksi - 28. ettei maa teitäkin oksentaisi, jos te sen saastutatte, niinkuin se on oksentanut ulos sen kansan, joka oli ennen teitä.

      29. Sillä jokainen, joka tekee minkä tahansa näistä kauhistuksista, hävitettäköön kansastansa, kaikki, jotka semmoista tekevät. 30. Sentähden noudattakaa minun määräyksiäni, ettette seuraisi niitä kauhistavia tapoja, joita on seurattu ennen teitä, ettekä saastuttaisi itseänne niillä. Minä olen Herra, teidän Jumalanne.".."

      >>>>>>>>>>>>>....Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi....

      • en Helsingin ry

        Minulle on aivan sama meneekö laki läpi vai ei, ei voisi se asia vähempää kiinnostaa, eikä siten vaikuta elämääni, eikä enempää uskonelämäänikään, jota sitäkään ei ole olemassakaan.

        Minua "kiinnostaa" aiheen ympärillä pyörivät rotat ja yritän ilmituoda heitä kaikelle kansalle. Tässä maassa on uskonnonvapaus eikä sitä vapautta pidä antaa rottien syötiksi.


      • sdfgjlljgfddg
        en Helsingin ry kirjoitti:

        Minulle on aivan sama meneekö laki läpi vai ei, ei voisi se asia vähempää kiinnostaa, eikä siten vaikuta elämääni, eikä enempää uskonelämäänikään, jota sitäkään ei ole olemassakaan.

        Minua "kiinnostaa" aiheen ympärillä pyörivät rotat ja yritän ilmituoda heitä kaikelle kansalle. Tässä maassa on uskonnonvapaus eikä sitä vapautta pidä antaa rottien syötiksi.

        No se mitä lie sitte.


      • melperi7
        en Helsingin ry kirjoitti:

        Minulle on aivan sama meneekö laki läpi vai ei, ei voisi se asia vähempää kiinnostaa, eikä siten vaikuta elämääni, eikä enempää uskonelämäänikään, jota sitäkään ei ole olemassakaan.

        Minua "kiinnostaa" aiheen ympärillä pyörivät rotat ja yritän ilmituoda heitä kaikelle kansalle. Tässä maassa on uskonnonvapaus eikä sitä vapautta pidä antaa rottien syötiksi.

        ##Tässä maassa on uskonnonvapaus eikä sitä vapautta pidä antaa rottien syötiksi.####


        Hyvin kiteytit.


    • toiveikas vl-gay

      Mukava kuulla

    • 333+333

      Homokeskustelu yndistää vanhoillisia meihin muihin uskoviin. Olemme samassa yhteisessä uskossa!

      • ekumenia-VL

        Aika vitsin murjasit. Et varmaan ole oikea VL. Sillä VL-oppien mukaan uskovia koko maailmassa ovat vain ja ainoastaan VL-kristityt, pikkulapset ja kehitysvammaiset. Mutta kevennyksenä aika älykäs heitto! Kiitos!


    • en oma tytär

      valitettavasti helluntailainen mielipuoli heinolasta tulee mulkolemaan ja pilaamaan uskovaisten suuren päivän ja rakkauden kaksoiskäskyn toteutumasta nauttimisen

    • 16+18

      Rössypottujen syöjien on tekopyhää vastustaa sukupuoineutraalia avioliittolakia. Veren syöjät ja keskenään romanttiseen avioliittoon tähtäävät miehet ovat molemmat Jumalan edessä kovien rangaistusten kohteina:

      3. Moos 7:27 Jokainen, joka syö verta, poistettakoon kansansa keskuudesta.

      3. Moos. 20:13 Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava.

      • Oula zemppaa

        Kato lappix ei uskalla enää kirjoittaa omalla nikillä.

        Poro traumaa??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe