Mitä suosittelette?

käveleväihmiskoe

Olen tämmöinen kokeilunhaluinen ja utelias pikkupaskiainen. Olen koleillut holia ja kukkaa erikseen ja yhdessä. Mietin että mitä seuraavaksi kokeilisi. Itsekuria kyllä löytyy älkää pelätkö että koukkuun jään. Eli mikä olisi jokin mielenkiintoinen huume josta koituisi mahdollisimman vähän fyysistä haittaa kerran kokeiltuna. Olen kuullut että lsd saattaa varastoitua kehoon ja vapautua pitkän ajan jälkeen yllättäen. Jos tämä pitää paikkansa lsd ei ole vaihtoehto. Entä muut psykedeelit? Essot on kuullema kivoja.

17

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äläkokeilemitää

      Ei LSD eikä psykedeelit varastoidu kehoon. Kyseessä on enemmänkin aivojen oppimiseen liittyvä ilmiö. Takautuvia vaikutuksia voi saada muistakin huumeista kuten extaasista. Mitään ei voi suositella kokeilemaan kun tykkäät kuitenkin kaikesta mitä kokeilet ja kohta vedät kaikkea mahdollista ja vielä yhtäaikaa. Kokeile vaikka kuntoilua ja raakaruokaa.

    • käveleväihmiskoe

      Mm. Piriä, subua, lappuja(lsd?) On tyrkytetty mutta en oo ottanu koska en halua tuhota terveyttäni. Nii että en vedä mitä sattuu.

    • käveleväihniskoe

      Kuntoiluun olen kyllä sortunut tulee aika euforinen olo. Ja raakaruoka on kuraa. Joo ja heittäkääs nyt joku niitä aineita mitkä antaa uutta näkökulmaa tähän maailmaan.

    • ---------

      dxm

    • Päihteitä nassuun

      Kyll se on se ekstaasi tai Sitten crack-kokaiini poltettava kokaiini on mahtavaa jompikumpi näistä on kokeilemisen arvoinen. Sanon näin,että heroiini kannattaa myös kokeilla jos sitä saa käsiin .

    • sekcert

      oisit jättäny edes sähköpostin, tai tehnyt profiilin sillä tähän en ala vastaamaan

    • Kokeillut

      Itse olen 16-vuotias ja kannabiksen jälkeen seuraava huume mitä testasin oli subu...
      Suosittelen kyllä kerran kokeilemaan (itsellä jäi tähän yhteen kertaan) sillä seoli aika jännä kokemus ^_^. Mutta tosiaan jos haluat testaa jotain huumetta minkä haluat olevan hauskaa ja mielenkiintoista kokeile mämmiä!! Eli mdma seon aivan vitun hauskaa tavaraa ja sillä voi boostailla koko yönläpi kevyesti, mutta sitten onki aivot seuraavan päivän melkosta soossia.

      • huohhh!!

        Oo onnellinen että subut jäi yhteen kertaan,mul on läjä kavereita koukussa ja 2 kuollu jo ton paskan takia. Lopeta toi touhu vieläku voit,don`t be stupid!

        äläkä jumalauta mene suosittelemaan kenellekkään jos et tajua itsekkään aineesta ja sen vaarallisuudesta mitään,notkuminen on salee kivaa mutta siitä se helvetti vasta alkaakin jos ei osaa pitää kontrollia mikä on melko harvinaista jos puhutaan subust.


    • ttt3

      jos haluat matkalle LSD tai sienet, ei pitäis kerrasta jäädä vaivaamaan.

    • UniTRIPPI

      Miten olisi Endorfiini tai Adrenaliini? Nämä 2 on melko vaarattomia, tai jotta saisit adrenaliinin virtaamaan KUNNOLLA tarvitsen tilanteen jossa sinulla on vaara loukkaantua.

      Jos taas trippailu kiinnostaa, kannattaa kokeilla selko-unia, tämä taas on melko vaikea opetella, mutta voin luvata, että tämä "trippi" on yksi parhaista, voit määritellä täysin mitä unessasi tulee tapahtumaan, eikä mitkään fysiikan lait päde.

      Voit toki olla laiska paska ja vetää lapun naamaan, tai nähdä vähän vaivaa ja TRIPPAILLA JOKA YÖ ILMAN MITÄÄN RISKEJÄ.

    • PIKKU-_-PASKA(>*_*<)

      Vaarattomin on heroiini ISO HUOMIO (OIKEALLA ANNOSTUKSELLA) !!!!!!! Se on se kunnon puoli synteettinen opiaatti vai opioidi tai sitten oksikodoni on kanssa samnmoinen . Et voi tärvellä terveyttä oikeastaan pätkän vertaa jos muutaman kerran kokeilet . Tottakai sitten vieroitusoireet pitää kärsii mutta elämä on .

      • Eieieiei

        Trolli. Polle on se pahin älkää IKINÄ koskeko siihen paskaan monia kuollut siihen. Helposti tulee yliannostus ja koukku on yksi pahimmista. Ja kallista kun mikä.


    • mitä jos

      Jos olet kokeilunhaluinen, niin mitä jos kokeilisit opiskella itsellesi ammatin ja siirtyä työelämään? Jäisi tuollaiset hörhöilyt vähemmälle ja sinusta olisi jotakin hyötyäkin yhteiskunnalle.

    • mp12

      joo haluat kokeilla ilman mitään haittoja, no ekstaasiin ei ole vielä monikaan kuollut se ois sulle vaan huonoa tuuria. ei kait mikään mikä sotkee pään ole täysin vaaratonta ellet ole eritäin hyvissä väleissä jonkun psykan tai orionin isojen johtajien kanssa. vaikka jos ostat kujilta mesen voit saada fillarin. koska jokainen ahne vitun narkkari haluu sun eget.

    • Terve_elämä

      Kannattaa kokeilla punttisalia ja juoksulenkkiä. Esim. naisten parvessa ne kantaa pitemmän päälle paremmin kuin pössyttely, piikittely tai pämppääminen. Ja sitten, jos tahtoo, niin on helpompi vaihtaa leidiä. Teet sellaisen ohjelman jota seuraat ja näet tuloksia.

    • 6käryä

      Jos tuntisin sut tai olisit kaverini, käräyttäisin ;)

    • deelitonttu

      LSD on fyysisesti turvallista ja sen käyttö itsereguloivaa. Viimeistään suomen hintataso estää tai ainakin vähentää liiallista käyttöä. Suurin riski liittyy siihen että LSD:nä myydään muita psykedeelejä, jotka ovat potentiaalisesti vaarallisia. Helpoiten ilman testikittejä feikin LSD:n tunnistaa mausta, lähes kaikki muut lapuille laitettavat kemikaalit maistuvat tosi vahvasti kemikaaliselta ja pistävältä. Nykyään feikki LSD:nä enimmäkseen myydään 25x-nbomeja, jotka aiheuttavat myös puutumisen tunteen suuhun. Sen lisäksi että ne voivat tappaa muutamankin lapun annostuksilla huonolla tuurilla, yleensä niissä lapuissa on paljon vahvempi annos kuin keskiverto LSD-lapussa. Kannattaa siis maistaa lappua ja jos maistuu kemikaaliselta niin joko heittää pois tai sitten ottaa vain puolikas lappu ainakin ekalla kerralla. Nämä feikki LSD:t aiheuttavat paljon vahvempaa vasokonstriktiota kuin LSD ja koko lapunkin annos voi olla fyysisesti vähintään epämukavaa, riippuen henkilöstä myös vaarallista.

      Jos ei ole mielenterveysongelmia, masennusta tai mitään suuria traumoja niin huonon tripin todennäköisyys silloin tällöin käytöllä on aika pieni. Kunhan set ja setting on kunnossa niin kaikki menee yleensä hyvin. LSD voi myös laukaista piileviä mielenterveysongelmia. LSD-kokemus voi olla myös jotain niin suurta ja ajatuksia herättävää, että maailmankuvasi tai asenteesi tiettyjä asioita kohtaan saattaa muuttua täysin.

      Älkää koskeko mihinkään opiaatti tai pirikuraan, vaan laajentakaa tajuntaa psykedeeleillä. Elämänsä vaan pilaa potentiaalisesti muilla.

      Ekstaasia/MDMA:ta jos aiot kokeilla niin muista se että se on tosi raskasta aivojen serotoniinireseptoreille. Osalle ihmisistä voi tulla jo yhdestä kerrasta isommilla annoksilla muutaman päivän viiveellä lyhyt masennus. Ja suositeltu tauko käyttökertojen välillä on 3kk, vähimmillään mieluusti 1kk. Ekstaasitableteissa voi myös olla ties mitä tutkaristimuja ja piriä, jotka voivat pahentaa MDMA-laskuja. Ja muista juoda vettä reilusti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe