Joululahja nuorelleparille

en keksi mitään

Tai ei ne nyt enää ihan nuoria ole, yli kolmekymppisiä ja kohtalaisen hyvin toimeentulevia.

Tässä vanha äitimuori kyselee, mitä voisi ostaa tyttärelle ja tämän avomiehelle. Lahjakortti johonkin liikkeeseen tuntuu tylsältä. Viime vuonna ostin niille leffalippupakkauksen, muistaakseni neljä lippua ja laitoin tyttärelleni lisäksi jonkun vartalonhoitoainepakkauksen lisäksi. Olen huono keksimään mitään.

Jospa niiden kanssa samanikäisiltä löytyisi joku idea.

15

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en keksi mitään

      No nyt ne jäävät lahjatta, kun kukaan muukaan ei keksi.....vai keksiikö?

    • Mieluummin nyt !

      No kysyppä niiltä itseltään.koska ovat hyvin toimeentulevia ,niin on turha ostaa mitään vaan mallin vuoksi.Siten saavat mieluisaa ja kyllä meillä ikääntyneillä muoreilla on varaakin,kun olemma ikänsä töitä tehneet ja kaikkea on jo itsellä.Ei kannata pihistellä.

    • ninnisss

      Villasukat, hiusnaamio tai joku vartalonaamio, laadukasta suklaata, punaviiniä, joulukukka, jotain kauniita ja hyödyllisiä astioita joista pitävät tai hyviä keittiötarvikkeita jos ovat innokkaita kokkaamaan/leipomaan, musiikin kuunteluun kuulokkeet, pipoa, lapasta, kaulahuivia, kylpytakit, kirja, lehtitilaus... Ääh, en minä tiedä:D Pitäisi tietää vähän enemmän lahjojen saajista jotta voisi keksiä paremmin.

      • en keksi mitään

        Joo, vaikea niille on keksiäkin, siis sellaista, joka kävisi kumamllekin. Villasukat yms. on pois laskuista, joska tyttö on hyvä kutomaan. Kirjat on pois laskuista, koska mies ei lue mitään. Lehtiäkään ne ei lue kuin tabletilta. Ja keittiötavarat niillä käsittääkseni on jo, kaikki mahdollinen.

        menee vissiin jonkun tlsän laatusuklaan puolelle ja sitähän taas toinen osapuoli ei syö.


      • ........
        en keksi mitään kirjoitti:

        Joo, vaikea niille on keksiäkin, siis sellaista, joka kävisi kumamllekin. Villasukat yms. on pois laskuista, joska tyttö on hyvä kutomaan. Kirjat on pois laskuista, koska mies ei lue mitään. Lehtiäkään ne ei lue kuin tabletilta. Ja keittiötavarat niillä käsittääkseni on jo, kaikki mahdollinen.

        menee vissiin jonkun tlsän laatusuklaan puolelle ja sitähän taas toinen osapuoli ei syö.

        Vie hänelle jotain kivoja neulelankoja, ainakin minä ilahtuisin käsityön ystävänä.
        Oletko ihan varma, että heillä on valurautapata esim.?


    • pukin apulainen
      • Yltäkylläisyys

        Jos lahjaa täytyy oikein keksimällä keksiä, jätä ostamatta, lahjoita johonkin keräykseen vähävaraisten iloksi.


      • ei voi olla totta
        Yltäkylläisyys kirjoitti:

        Jos lahjaa täytyy oikein keksimällä keksiä, jätä ostamatta, lahjoita johonkin keräykseen vähävaraisten iloksi.

        Hyvin toimeentuleville ei tarvi ostaa mitään !

        Laula vaikka joululaulu niin eivät toiste enää odota lahjoja....: = )


    • yks lahjatonttunen

      Hei, olen kolmekymppinen ja itse ilahtuisin esim. herkkukorista :) siis sellaisesta mitä saa kaupasta valmiina, jos ei itse keksi täytettä. Glögiä, kahvia ja/tai mausteteetä, pipareita, suklaata, suklaattomalle esim. marmeladeja tai lakritsia, sinappia, viikuna-tai taatelihilloa jne.
      jos pitävät juustoista, voisi ajatella myös sellaista juustotarjotinta, missä alusta ja veitsikin mukana, siihen pari erilaista hilloa ja hyviä pipareita vielä mukaan. ehkä viiniä, jos he sellaisesta tykkäävät.

      miten olisi lahjakortti kylpylään, ravintolaan tai vaikka risteilylle? tai jotain ihan hassua, lahjakortit kaupunkisotaan, karting-ajelulle, seinäkiipeilyyn, lentokonekyyditykseen, salsatunnille... siis jotain yhteistä hauskaa tekemistä, ehkä jopa sellaista mitä kumpikaan ei ole tehnyt.

      1000 palan (tai jopa vielä isompi) palapeli, haastava, jonka kanssa kuluu aika yhdessä ja vaikka siihen oheen valmiiksi jo vaihtokehys, mihin valmiin kuvan voi laittaa.

      • voi pyhä sylvi

        Lahjakortti kaupunkisotaan on *hyvä* idea, siinä ei vaan ole kovat piipussa, jos olisi, näin ratkeaisi sekin ongelma. Typerin lahjaidea ikinä,


      • pyhät sylvit sullekk
        voi pyhä sylvi kirjoitti:

        Lahjakortti kaupunkisotaan on *hyvä* idea, siinä ei vaan ole kovat piipussa, jos olisi, näin ratkeaisi sekin ongelma. Typerin lahjaidea ikinä,

        miten niin kaupunkisota-lahjakortti olisi typerä? tampereella on esim. megazone, jossa olen kerran käynyt, ja sehän on ihan kivaa, olen nainen vieläpä, mutta olisipa kiva saada lahjakortti että tulisi lähdettyä sinne uudelleen.
        ei joululahjan tarvitse aina olla vakavahenkinen, vaan nimenomaan juuri sellainen että saajilla olisi hauskaa ehkä vähän arjesta poikkeavalla tavalla.
        Jos sinä et pidä ajatuksesta, niin ehkä joku toinen saattaa pitää.

        en nyt ihan ymmärtänyt kommenttiasi, ettei olisi kovat piipussa.. ei kai tarkoitus olekkaan satuttaa sitä avokkia, tai saada hengiltä, vaan nimenomaan pitää hauskaa, vaikka sinä ehkä sitten kommenttisi perusteella tekisit toisin..


      • en keksi mitään

        Sinulla oli hyviä ja ennen kaikkea hauskoja ideoita. Luin viestisi vasta nyt. Olen jo ehtinyt tässä keräillä jonkinsortin herkkukorin ja ajattelin, että se saa nyt kelvata. Valmiita herkkukoreja karsastan jostain syystä, niissä on yleensä jokin herkku, joka ei sitten olekaan mielestäni sopiva.

        Lahjakortit kaupunkisotaan täytyy hetikohta katsastaa netistä, kuulostaa hyvältä ja hauskalta - ehkä liian kalliilta, mutta en vielä tiedä. Nimittäin joulu tulee ensi vuonnakin.

        Lahjakortti kylpylään kuulostaa jopa minun ikäihmisen mielestä eläkeläisille sopivalta ja risteilyistä tuskin välittävät ne, jotka matkaavat omatoimisesti maita ja mantereita. Ja ravintolassa taitavat käydä muutoinkin milloin missäkin seurassa.


    • Niille joilla ei ole

      Paras idea niille joilla on jo kaikkea on ostaa kirkon ulkomaanavun tai muun järjestön kautta elämän elinehtoja köyhiin maihin tai avustukseksi pienen bisneksen aloittamiseen naisille (esim. kuusi kanaa). Mukaan voi laittaa paketin hyvää kahvia/teetä ja kortin jossa kerrotaan mitä ja miksi olet hankkinut heidän nimissään.

    • nelly.

      Entäs joku sellainen herkkukori jossa olisi kaikkea kivaa, kuten vaikka hyviä kahvia, teetä, suklaata, sinappia, pipareita, juustoja, punaviiniä, hunajaa ym. ja sitten vaikka lisäksi joitain saunajuttuja, kuten emendon saunatuoksut, saunahunaja, jotain sellaisia kivoja hemmottelujuttuja. Itse ainakin tykkäisin:)

    • keski-ikäisten äiti

      No lahjakortti uudelleen ;) tällä kertaa asuinpaikkanne tai lähikaupungin teatteriin. tai kummallekin oma ticknet lahjakortti vaikka 100€ / kpl niin voivat käydä missä konsertissa haluavat.
      Vaikeammaksi käy joka vuosi lahjojen osto omille työssäkäyville lapsille ja heidän puolisoilleen. Olen itse ostellut kattilasarjoja, paistinpannuja yms Tänä vuonna ostin lahjakortit vähän parempaan vaateliikkeeseen.
      Vaikka vaivihkaa kuuntelee pitkin vuotta mitä he aikovat tehdä ja minkälaiset harrastukset on mielessä niin sitten kun on lahjanosto aika niin eipä muistakkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe