Kovasti takkua Citikan myynti

huomioitsija

Mites se Citikan myynti sujui lokakulla? Onko tullu seurattua vai joko on niin täynnä citikointia, että ei kiinnosta tippaakaan Citikan myynti. No, minäpä kerron. Heikkoa oli. Myynti tippui edelleen jo ennestään surkeasta myynnistä. Nyt myytiin alle 200kpl Toistan alle 200....... C5 myytiin 18kpl ?????. Uusi malli kaiken lisäksi. Suorastaan sikahuonoa. Dacia taitaa mennä jo edelle, ainakin kohta. Ei kelpaa Suomalaisille Citikka. Ei se kyllä kelpaa juuri muallakaan, paitsi tietenkin sammakon syöjien valtakunnassa.

Ps. Verokkina, Toyota oli myyntilistan ykkönen (n.1200kpl) taas jälleen kerran. Niin ja maailman Best myös. USA:ssa myös jne. Että silleen.

12

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • murheen alho

      Suurin osa Suomalaisista on järki-ihmisiä. Lukevat testit ja kuuntelevat muiden autoilijoiden mielipiteitä. Sitten on tämä poikkeavien vähemmistö. Citikan omistajat. Niitä jotka nauttivat hinaajan kyydistä. Säälittäviä luusereita, väliinputoajia, ihmisiä jotka ovat aina väärässä paikassa väärään aikaan. Ainoa mitä heillä on jäljellä on vessanrengas kaulassa ja citikan avaimet rikkinäisissä taskuissa. Särkyneet unelmat, lama Suomen raunioilla ruokajonossa pitäen sitkeästi kiinni siitä, että sitikka tekisi jotain.

    • myynti hitti

      Näinköhän kerkeävät tällä myynti tahdilla kyhäämään Ranskassa lisää kotteroita Vai pitääkö laittaa hihnaan lisää kieroksia

      • sisäpiiriläinen

        Huonolta näyttää. Liukuhihna pysäytetään päivällä 4 tunniksi ja afriikan siirtotyöläiset pitävät siestaa ja välillä pistävät tanssiksi Bongo rumpujen tahdissa. Huonoa on Citikan kysyntä. Mutta ei syytä huoleen. Kohta Ranskan valtio myöntää EU tukiaisia 100miljoonaa alkajaisiksi. Uusi mallikin on taas kevääksi tulossa, kun Cactus ei mene kaupaksi toivotulla tavalla, käyneekö niin kuin C6:lle jonka valmistus lopetettiin jo parin vuoden jälkeen.Uuden mallin nimeksi tulee PiikkiCika. Kylkiin ei tässä innovaasisessa ratkaisussa tule muoviriepuja vaan mallinimen mukaisesti 5cm pitkiä teräspiikkejä. Nyt loppu Citikan kolhiminen parkki paikoilla lopullisesti.


    • Hyvä ostos

      Itse asiassa tuo C5 esiteltiin jo vuonna 2008. Ei siis mikään uutuusmalli. Pientä faceliftiä vuosina 2011 ja 2012.
      Minä ostin juuri tuollaisen 2011 mallisen C5 Tourer 2.0Hdi automaatin käytettynä, ja olen varsin tyytyväinen provoilijoihin. Samassa hintaluokassa olisi ollut vain Folkkareita, muutama Ford ja korealaiset. Toyotista pyydetään niin paljon, ettei luterilainen edes kehtaa tinkiä tarpeeksi. Moottori ja vaihteisto samaa tavaraa, mitä löytyy Fordista ja Volvosta, nykyisin myös Toyotasta. Sähköt samaa Boschia, kuin melkein kaikissa eurooppalaisissa, eikä ruostuminen ole ongelma. Minua ei ole koskaan härinnyt se, että naapurilla on eri merkkinen auto kuin minulla. Todennäköiseti matka taittuu yhtä hyvissä merkeissä vastakin, kuin edellisellä C5:lla.

    • Uutta C5:ttä odotell

      Olen vähän odotellut uutta C5-farkkua. Olisin halukas vaihtamaan nykyisen autoni siihen mutta tällä mennään ainakin -15 loppupuolelle. Olin siinä käsityksessä että uusi C5 olisi pitänyt tulla jo ja nollasarjan vikaherkät yksilöt olisi siinä vaiheessa myyty ja pahimmat lastentaudit korjattu kun ryhdyn autokaupoille.

      Ei vaan kuulunut mitään uutta C5:ttä. Näyttääkin nyt siltä ettei mitään uutta mallia tulekaan vaan varakkaita ja tyylitajuisia suostutellaan D5-mallin ostoon ja tilaa tarvitsevat taas isoon C4 Picasson ostajiksi.

      Uskoisin että ellei uutta viitosta tule niin saattaisin kallistua "sisarmalliin" 508SW:hen. Pitää toki kuunnella nykyisenkin auton edustajan vaihtotarjous.

    • mmmmmmmm

      Osta uusi ProAce,sehän on Citroen.

    • 11+15
      • Huvittavaa, kun nämä trollit kirjoittelee Suomen myynnin perusteella johtopäätöksiä. Suomi ei edusta edes sadasosaa autokaupan kokonaismarkkinoista.


      • Tojo jyrää kaikkiala
        landlord kirjoitti:

        Huvittavaa, kun nämä trollit kirjoittelee Suomen myynnin perusteella johtopäätöksiä. Suomi ei edusta edes sadasosaa autokaupan kokonaismarkkinoista.

        Mitäs huvittavaa siinä on. Kaikkia normaaleja kiinnostaa kotimaan asiat. Citikka ei yksinkertaisesti pärjää muille paremmille merkeille Suomessa. Myyköön ranskassa mitä pazkaa lystäävät. Minua ei kiinnosta. Citikan pää myyntialue on ranska. Kotimaassaan myydään tietenkin, muualla lillukanvarsi. Maailmanlaajuisesti tuntematon lähestulkoon. USA:ssa sai aikoinaan myyntikielon. Että, tämmöisestä höppänä merkistä kyse.


    • sdfghjk

      Citikkauskovainen lukee tilastoja citikkalasit silmillään, nukkuu citikkapeiton alla ja käy citikkap#skalla. Luuserimeininkiä.

    • ApuaApua

      Kaikki Shitikoita myyvien piirimyjien automyyjät on nykyään varustettu kaikkien Suomen paalaamoiden yhteystiedoilla olevilla käyntikorteilla joissa kehoitetaan varaamaan aika paalaamosta kolmen vuoden kuluttua rekisteröintipäivästä.

      Automyyjä kuittaa samalla pienen palkkion hyvästä kierrätystavasta koska muutenhan automyyjän tilipussi ei pääse ainakaan lihomaan olemattoman myynnin vuoksi !

      Tämä tuskin hirveästi vähentää Shitikka-myyjien käyntejä Kelan luukulla hakemassa toimeentulotukea !

      • Jumppahuit

        Hienoa. Sinussahan on tapahtunut hieman kehitystä. Olet oppinut jopa uuden sanan "paalaamo" ja yhdistämään sen eri trolleihin. Toivottavasti jatkat opiskelua ja löydät lisää sanoja, ettei kirjoituksesi jää pariksivuodeksi tuohon paalaustrolleihin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe