HYVÄ KALLE JOKINEN!

Tämä selkeää!

Kansanedustajamme Kalle Jokinen ( Kok ) teki miehentyön ja oli homoliittoja vastaan, mutta ikävä kyllä sekään ei riittänyt vaan homoliittojen kannattajat voittivat.

On todella surullista katsottavaa kuinka moraalitonta suomen touhu on kautta linjan.

32

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei.

      Niin moni teki paljon työtä kuluneina viikkoina ja erityisesti viimeisinä päivinä tämän asian tiimoilta, puolesta ja vastaan. Kun on kaksi vaihtoehtoa, joista on äänestettävä, toinen voittaa, toinen häviää. Näin kävi nyt. Jotkut ovat pettyneitä ja surullisia. Toiset juhlivat ja ovat iloisia. Itse kyllä näen Suomessa moraalittomuutta niin monessa paikassa, tämä asia ei ole edes omalla listallani. Mielestäni on moraalitonta esimerkiksi loukata ja vahingoittaa toista ihmistä, pelata rahapelejä tai käyttää päihteitä niin että ihmissuhteet tai talous menevät huonoon jamaan tai se, että jätetään auttamatta kadulla tai muualla apua tarvitseva tai se, että asunnottomien oloja tai omaishoitajien tai yksinäisten asemaa ei paranneta... Lista on pitkä. Se, että ihmiset välittävät ja huolehtivat toisistaan, ei ole yhtään moraalitonta, päinvastoin. Mitä hyvää sinä voisit tehdä?

      Pirkko-pappi

    • Ei selkeää

      Onkohan sama mies, joka kannattaa sote uudistusta ja Hennaa.Molemmat aiheuttavat jo yksinään konkurssin orimattilalle. Saati molemmat yhdessä.

      • Asia linjalla

        Paskat Hennoista ja Soteista! Tärkeämpää on se, että on homovastainen. Saa mun äänen.


      • Just jooo
        Asia linjalla kirjoitti:

        Paskat Hennoista ja Soteista! Tärkeämpää on se, että on homovastainen. Saa mun äänen.

        Homo vastaisuus on Miehessä hyvä merkki. Ikävä puoli tässä Kallessa on se että hän taitaa olla Hennahankkeen kannattajia sekä Nato myönteinen?

        Ei Hennalle
        Ei EU:lle
        Ei Natolle


      • Karjalan poika
        Just jooo kirjoitti:

        Homo vastaisuus on Miehessä hyvä merkki. Ikävä puoli tässä Kallessa on se että hän taitaa olla Hennahankkeen kannattajia sekä Nato myönteinen?

        Ei Hennalle
        Ei EU:lle
        Ei Natolle

        Tiedätkö edes sitä mikä on NATO?


      • res. vänrikki
        Karjalan poika kirjoitti:

        Tiedätkö edes sitä mikä on NATO?

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Nato

        Kyllä Nato tiedetään ja varsinkin se että USA on se joka siinä organisaatiossa vie ja muut vikisee.


    • Ei Venäjää

      Hyvä että on Nato myönteinen. Suomi ei voi mitään ilman Natoa Venäjän hyökkäykselle, etenkin kun Putin sanoi, että he ovat ydinasevaltio.

      • Ei Natolle

        Kehtaatko väittää että Suomi ei voisi Venäjän hyökkäykselle mitään? Suomen armeijalla ei olisi suuriakaan vaikeuksia torjua Venäjän hyökkäystä koska armeijamme on hyvin varustettu ja sotilaidemme taistelutahto ja moraali on korkeaa tasoa. Venäjän armeijalla taas on suuria ongelmia niin kaluston kun sotilaiden motivaationkin kanssa - Kalusto Venäjän armeijalla on lähinnä romurautaa jolla ei Suomea nitistetä ja sen tietää jokainen suomalainen sotilas sekä Venäläinen upseeri.

        Toisekseen niin kauan kun Suomi ei ole Naton jäsenmaa, Venäjällä ei ole minkäänlaista syytä hyökätä Suomeen - eikä olisi tietysti Natomaanakaan ennen kun Venäjän ja Naton välit olisivat räjähdyspiteessä ja sota olisi idän ja lännen välillä alkanut.

        Natomaa Suomi olisi sodan tullen Venäjän ensimmäisiä hyökkäyskohteita ja Suomi vedettäisiin mukaan konfliktiin heti alkuunsa. Mutta jos Suomi on liittoutumaton, niin Venäjästä ei ole minkäänlaista uhkaa, se on varma.

        Ydinaseita on turha edes puhua mitään, koska kenellekään ei tulisi mieleenkään käyttää ydinaseita Suomea vastaan.

        Selkiskö!


    • Reaaliteettiä

      Voi voi sinun lapsellisia ajatuksiasi. Uskotko edes itse tuohon.

      • tottttaaa

        Tietenkin uskon - sinulla sen sijaan todellisuus hukassa.


    • airam1

      Jaa, minä olen vissiin sitten vahvasti homomyönteinen kun mielestäni tuon avioliittolain läpimeno oli hieno juttu. Yleensäkin vaikea tajuta mikä on niin kauheaa homoseksuaalisuudessa, homoja on aina ollut joka yhteiskunnassa se tietty määrä kautta ihmiskunnan historian. Alkaisitteko sorsia omaa lastanne kun hän paljastuisi homoksi, eikö lapsiaan aina rakasta ehdoitta?
      Kalle Jokinen on yks turha polliisi muiden polliisien seassa eduskunnassa. Ei valistuneessa yhteiskunnassa tarvitse valita poliiseja eduskuntaan, mitä he siellä tekevät?

    • mummi21

      Homofobiasta kärsiville siteeraan Jari Tervoa joka sanoi että usko, toivo, rakkaus ja suurin niistä on rakkaus.

      • Mirkku-Maarit

        Sori Kalle, enää et saa ääntäni. Tämä äänestys oli vaan yksi juttu eduskuntatyössä, mutta osoitti asenteesi noin laajemminkin. Olet liuan konservatiivi makuuni.


      • ei homo
        Mirkku-Maarit kirjoitti:

        Sori Kalle, enää et saa ääntäni. Tämä äänestys oli vaan yksi juttu eduskuntatyössä, mutta osoitti asenteesi noin laajemminkin. Olet liuan konservatiivi makuuni.

        Ei taida Kalle sinun äänestäsi perustaa, jos vakaumuksensa mukaan äänesti.

        Muutenkin, kumpiko parempi,äänestää oman vakaumuksensa mukaan vai miellytääkseen muita.

        Ja muutenkin tämä homo hysteria saisi jo ihan oikeasti rittää, mutta pelkäämpä pahoin että ei.
        Montako promillea kansasta näitä puppeleita oikein on.


      • Kuoliko rakkaus

        Ei riittänyt homolain isälle suvaitsevaisuus eikä rakkaus kun erosi homppeli miehestään/naisestaan, tässä tapauksessahan ei voi sanoa kummasta (miespuolisesta kuitenkin) Yhtä ne homot ja lesbot eivät sentään osaa, lisääntyä luonnollisella tavalla.Siihen sentään ei lakimuutokset auta. Minulla on peräaukko ulostamista , ei lasten tekoa varten


      • 0,6 % homoja
        ei homo kirjoitti:

        Ei taida Kalle sinun äänestäsi perustaa, jos vakaumuksensa mukaan äänesti.

        Muutenkin, kumpiko parempi,äänestää oman vakaumuksensa mukaan vai miellytääkseen muita.

        Ja muutenkin tämä homo hysteria saisi jo ihan oikeasti rittää, mutta pelkäämpä pahoin että ei.
        Montako promillea kansasta näitä puppeleita oikein on.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Homoseksuaalisuus

        Hoookkaneita on Suomessa alle 1 % SIIS ALLE PROSENTTI ja niiden takia haaskataan aikaa kirkon ja eduskunnan taholta.


      • jotain rajaa

        Aika mielenkiintoista leimata tasa arvoisen avioliittolain vastustajat homofobiasta kärsiviksi.

        Minun puolesta homot kuteutukoot niin paljon kuin haluavat, mutta jotain rajaa ja perinteisiä arvoja tulisi kunnioittaa. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto miun mielestä. Kysymys kuuluukin, pystykö sinä kunnioittamaan minua tai Kalle Jokista jos näin ajattelemme. Kaikkinaiset tv ohjelmat kyllä tekee homoille suurta karhunpalvelusta siinä että lähes tulkoon jokaisessa viihde ohjelmassa on näitä homorummun pärisyttäjiä,miehet suutelevat miehiä osoittamalla ettei siinä mitään pahaa ole. Entistä enemmän vaan ällöttäää ei homofobisuuden vuoksi vaan tämän yleisen ilmiön takia. Seuraavaksi säädetään peräreikä rasismi laki, jos et anna homolle joudut linnaan.


    • Erottu on

      Mä erosin kirkosta. Olkoo mun puolesta tästälähin homojen pesäpaikka. Kai ne alkaa siellä kohta hiv viiniä ehtoollisellaki juottaa.

      • J a e a e m a e a e

        Kiitos.


    • jödgördg

      Tähän mennessä olen äänestänyt Kallea joka vaaleissa, mutta homovastaisuus tuli ikävänä yllätyksenä. Minun ääntäni ei ensi vaaleissa saa.

      • Mirkku-Maarit

        Mä erosin kirkosta jo aikoja sitten, mutta siksi, että en usko. Tottakai kansanedustaja äänestää vakaumuksensa mukaan, mutta jos hänen vakaumuksensa on eri kuin minun, äänestän jotain toista. Homous ei ole valinta eikä kenenkään syy tai synti, siksi siitä ei tarvitse ketään rankaista. Vastustajat voisivat tutustua aiheeseen tieteen näkövinkkelistä tunteidensa sijaan.


    • xfghjedyh

      Hienoa luettavaa tällaine "asialline" kysymyksen asettelu. Se on hienoa, että Orimattilassa näin. Että näin. Et mä sitä ja mä tätä ja mä mätä..

    • kuspaeae

      eikö jaejae kuulu tukijoihin

      • rthjk

        Jääpää lukeutuu niihin


    • Koskinen

      Minä äänestän Kalle Jokista, mutta ihan muista syistä kuin mikä hänen kantansa on tasa-arvoiseen avioliittolakiin.

      • Viepänen

        Mä en taida äänestää, kun on niin Hennan puolesta.


      • Äänestän
        Viepänen kirjoitti:

        Mä en taida äänestää, kun on niin Hennan puolesta.

        Hennahan meni Europarlamenttiin eikä Kalle tainnut koskaan oikein tuota tyttöstä kannattaa.


    • Kippuravarvas 1

      Juu kauheaa katsottavaa nuo lesbojen touhut.

    • Avustajan mielipide

      Muistanpa, että kyseisen kansanedustajan avustaja oli kansaedustaja ehdokkaana ollessaan Nastolassa puhumassa, hän olisi sallinut keinohedelmöityksen samaasukupuolta oleville pareille. Onkohan vielä samaa mieltä. Vai onkohan takki kääntynyt niinkuin monessa muussakin asiassa? Totuus kuitenkin on on se, että sitä mieltä kuin kansakin ollaan vaalien alla ja mistä mielipiteestä eniten hyötyä.

      • Lisäys edelliseen

        Tämän lausunnon antoi vuonna 2003 maaliskuussa vaalitilaisuudessaan.


      • Pitkämuistinen

        Muistatkos sinä itse mitä tyhmyyksiä olet suustasi vuosikymmen sitten lasketellut. Tuskin. Jos kuitenkin muistat ja kaikesta tuolloin sanomastasi olet edelleen täysin samaa mieltä, niin olet kehityksestä paikoillesi pysähtynyt törppö, joka ei kykene havainnoimaan maailmaa ja tarvittaessa arvioimaan omia näkemyksiään uudelleen.


      • Long memory too
        Pitkämuistinen kirjoitti:

        Muistatkos sinä itse mitä tyhmyyksiä olet suustasi vuosikymmen sitten lasketellut. Tuskin. Jos kuitenkin muistat ja kaikesta tuolloin sanomastasi olet edelleen täysin samaa mieltä, niin olet kehityksestä paikoillesi pysähtynyt törppö, joka ei kykene havainnoimaan maailmaa ja tarvittaessa arvioimaan omia näkemyksiään uudelleen.

        Niin..kyseinen henkilö on Hennaakin tainnut jo hinkua ja fantasioida 10 vuotta mutta ei ole itsekään kyennyt arvioimaan ja havainnoimaan hankkeen ääliömäisyyttä uudelleen. Ajat ovat nyt todellakin muuttuneet noista ajoista ja tilanteet. Oikorataa kun tehtiin niin kaikki ympäristökunnat kuvittelivat kultasuonen avautuvan. Muille kunnille karu totuus on nyt jo kuitenkin paljastunut mutta ei näille meidän törpöille. Kukahan on se paikalleen pysähtynyt megatörppö? Kysynpä vaan. Asiaan takaisin, 10 vuotta sitten homohyväksyntää ei ollut näin paljon kun nyt mutta silloin kuitenkin homot nastolassa kelpasivat kun oli itse ehdokkaana. Asiat ovat nyt muuttuneet myönteisempään suuntaan homostelujen suhteen, mutta eräs henkilö ei ole sopeutunut ajan mukana vaan päin vastoin. Nyt vastustetaan vaikka yleinen mielipide on aivan muuta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe