VITAMIINIT JA HIVENAINEET AUTTAA PYSYMÄÄN TERVEENÄ

Luontaisterapeutti

C-VITAMIINI
Kaksi Nobel-palkintoa saanut Linus Pauling oli sitä mieltä, että syövän käsittelyyn ja ehkäisyyn tarvitaan 10 000 mg C-vitamiinia päivässä. Hänen elämänsä todistaa sen puolesta, että hän oli oikeassa. Tämä 93-vuotiaaksi elänyt Linus Pauling oli kuolemaansa asti opettajana University of Californiassa San Fransiscossa ja töissä Big Sur Ranchillaan Kaliforniassa.

E-VITAMIINI, BEETAKAROTEENI, SELEENI
Erityisesti syöpäpotilaiden tulisi saada E-vitamiinia, betakaroteenia ja seleeniä. E-vitamiini ehkäisee myös Alzheimerin tautia.

KALKKI, MAGNESIUM, BOORI
Munuaiskivien ehkäisyyn tarvitaan enemmän kalkkia, enemmän magnesiumia, enemmän booria. Kalsium vähentää munuaiskivien riskiä.

KUPARI
Entäs sitten harmaat hiukset, mikä ne aiheuttaa? Wallach vastaa: "Harmaat hiukset voivat olla ensimmäinen oire, joten kun sinä saat harmaita hiuksia voi se johtua kuparin puutteesta. Toinen oire voi olla rypyt, joustavat säikeet ihossasi häviävät. Alat muistuttaa kuivattua luumua. Sitten meillä on suonikohjuja, kun niitä alkaa esiintyä siellä täällä. Voit tietysti aina mennä plastiikkakirurgille ja antaa hoitaa asian, mutta on paljon halvempaa, tehokkaampaa ja varmempaa jos sen sijaan otat kuparia."

SELEENI
Jos sinulla on niin sanottuja vanhuuden pilkkuja käsissäsi, sinulla on mitä luultavimmin seleenin puute. " Ne ovat vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja ja jos sinulla on tietoa mistä se johtuu voit alkaa ottamaan kolloidista seleeniä ja kuudessa kuukaudessa se on poissa. Vahingot häviävät ulkopuoleltasi, ne häviävät sisältäsi, aivoista, sydämestä, maksasta ja munuaisista."
Sydänlihas tarvitsee seleeniä.

TINA
Varhainen tinan puute voi ilmetä kaljupäisyytenä. (Wallach)

BOORI
Boori auttaa valmistamaan estrogeeniä ja testosteronia. Jos elimistö ei saa tarpeeksi booria, naiset tulevat kärsimään paljon vaihdevuosista. (Wallach)
Boorin lähteitä ovat apilat, hedelmät, vihannekset ja palkokasvit.

SINKKI
Sinkin puutteen ensimmäinen oire voi olla huono haju- ja makuaisti. Ruoka ei enää maistu vaikka et ole vilustunut. (Wallach)

MAAMETALLIT
Maametallit, jotka saattavat pidentää elinikää, ovat lentimum, praseodyymi, neodyymi, samarium, jerobium, eterbium ja tulium.

KALSIUM
Kalsiumin puute aiheuttaa 147 eri sairautta. Mm. lonkkanivelten operoimiset ovat kalsiumin puutteen syytä. Painuneet ikenet johtuvat kalkin puutteesta. Jotta kalsium voi yleensä imeytyä tarvitaan d-vitamiinia ja magnesiumia!

MAGNESIUM
PUUTOKSEN OHJEET: rytmihäiriöt, ressi, lihaskireys, kivut, naksuminen, ummetus, pelko-, ahdistus- ja masennustilat! Magnesium edistää illalla otettuna unen tuloa.
KORKEA VERENPAINE (Wallach)
Kalkin puutos aiheuttaa korkeaa verenpainetta. Älä vähennä suolaa, tarvitset sitä. Käytä mieluiten ruususuolaa, himalajansuolaa ja jodipitoista suolaa.

MUNUAISKIVET (Wallach)
"Sinä tarvitset enemmän kalsiumia, ei vähemmän. Meillä on kouristuksia ja nykimisiä. Heräämme keskellä yötä kouristuksiin ja kipuihin emmekä tiedä miten selviytyisimme siitä."

PMS (Wallach)
"San Diegon yliopisto julkisti kolme vuotta sitten raportin jossa sanottiin että jos nainen kaksinkertaistaa kalsiumin saantinsa pääsee hän eroon 85 %:sta kaikista PMS-oireista."
"Selkäsärky lantion alaosassa. Useimmilla siitä kärsivistä on paikallaan istuttava tai yksitoikkoinen työ. Se on suuri ongelma, joka johtuu osteoporoosista nikamissa. Jos välilevyillä ei mitään mihin kiinnittyä sen tähden, että nikamarämistä on kalkki hävinnyt, mitä tapahtuu välilevyille? Heillä on ehkä sitä paitsi kuparin puute ja kudosten huono joustavuus."

DIABETES (Wallach)
Kromin ja vanadiinin puute johtaa verensokeriongelmaan ja jos annat sen mennä liian pitkälle se päätyy diabetekseen.
"Se aiheuttaa monenlaista sokeutta. Monenlaista munuaisongelmaa. Kaikenlaisia lihassairauksia. siihen sisältyvät sydänsairaudet, jotka ovat kuoleman syy numero yksi." Kaksi hivenainetta voivat estää ja parantaa diabeteksen: kromi ja vanadiini.
"Insuliinin käyttöä ei voi lopettaa yhtäkkiä, sitä pitää vähentää asteittain. Useimmilla ihmisillä kestää 4-6 kuukautta korvata insuliini kromilla ja vanadiinilla."

"Paras hyödynnettävyys on kuitenkin kolloidisilla mineraaleilla. Kolloidiset mineraalit imeytyvät 98 prosenttisesti. Kaksi ja puoli kertaa paremmin kuin kelatoidut mineraalit ja kymmenen kertaa paremmin kuin puhtaat metalliset mineraalit."

37

1361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HIPPOKRATES.
      • Outoa! Eikö totta!

        Miksiköhän HIPPOKRATES kuoli, vaikka eli niin terveellisesti omien lääkintäoppiensa mukaisesti!


    • Miksi kuoli?

      Onhan se melko yleistä, että jossain vaiheessa kuolo korjaa, vaikka elää kuinka terveellisesti ja kaikkien annettujen ohjeiden mukaan.

      Olisihan sekin erittäin mielenkiintoista, jos Hippokrates vieläkin kulkis keskellämme, ja hämmästelisi kuinka hänen linjaamansa terveyden hoito on muuttunut hänen ajoistaan ja suosituksistaan! Voisi hämmästys olla suuri?

      http://www.saunalahti.fi/arnoldus/hippokra.html

    • Osat vai kokonaisuus
      • Jalkeilla.

        Olisikohan mahdollista että vaihtoehtohoitojen joukosta joskus löytyisi joku hoitomuoto josta olisi ihan oikeasti jotain apua?


      • Vitamiiniterapia
        Jalkeilla. kirjoitti:

        Olisikohan mahdollista että vaihtoehtohoitojen joukosta joskus löytyisi joku hoitomuoto josta olisi ihan oikeasti jotain apua?

        Sinulla on selvästi vitamiinien puutos.
        Mene labraan teettämään vitamiinikartoitus.
        Senjälkeen tiedät mitä vitamiineja sinulta puuttuu.


      • ghjkfds
        Jalkeilla. kirjoitti:

        Olisikohan mahdollista että vaihtoehtohoitojen joukosta joskus löytyisi joku hoitomuoto josta olisi ihan oikeasti jotain apua?

        Skeposet ei tarvii vitamiineja, vaan syövät lantaa ja sitten tietysti puhuvat vain
        S.O.N.T.A.A.


    • Oikeesti apua

      Mistähän johtuu, kun niin monet menevät niiden "oikeiden" hoitojen jälkeen vielä sinne vaihtoehtoiselle puolelle vaivoihinsa apua kyselemään, kun kivut, vaivat ja kolotukset senkun vain jatkuvat?

      • Reikähoitoako?

        --kun kivut, vaivat ja kolotukset senkun vain jatkuvat?--

        Ja millähän vaihtoehtohoidolla nämä poistetaan?


    • Vaihtoehtoja

      > Ja millähän vaihtoehtohoidolla nämä poistetaan?

      Etkö aiheesta mitään edes tiedä, mutta vastaan pitää vaan väittää!
      Tuossa linkissä, muun esittelyn ohella on yksi esimerkki, jossa sairaanhoitaja ei ole saanut apua vaikeisiin kipuihinsa "omista hoidoistaan", vaikka vuosia ja vuosia on parannusta yrittänyt.

      Yksi vaihtoehtoinen käsittely korjasi hänen tilanteensa ja kivut hävisivät saman tien. Uusi kivuton elämä oli edessä!

      http://www.youtube.com/watch?v=al2OTUEUeqs

      • Homeopaatti...

        Homeopatia auttaa joka vaivaan!


    • Skepokin havaitsi

      Johan skepokin teki havaintoja. Havaitsi suorastaan uhkakuvia bisneksilleen. Kovin katkeraa vuodatusta tuntuu tulevan.

      • ?.?

        Missäkohtaa se katkeruus näkyy?


      • Henkiparantaja
        ?.? kirjoitti:

        Missäkohtaa se katkeruus näkyy?

        Jokaisesta kirjoituksestasi huokuu aivan tavaton katkeruus vaihtoehtohoitoja ja vaihtoehtohoitajia kohtaan.
        Siksi olet niin sairas, koska olet niin katkeroitunut.
        Katkeruus tuottaa monia sairauksia.


      • Ihan mahtavaa<3
        Henkiparantaja kirjoitti:

        Jokaisesta kirjoituksestasi huokuu aivan tavaton katkeruus vaihtoehtohoitoja ja vaihtoehtohoitajia kohtaan.
        Siksi olet niin sairas, koska olet niin katkeroitunut.
        Katkeruus tuottaa monia sairauksia.

        Uskomattoman hieno analyysi, saitko tuon tiedon korkeammasta tietoisuudesta vai tuliko se enkeliviestinä?


      • ccccccccccccccccc
        Ihan mahtavaa<3 kirjoitti:

        Uskomattoman hieno analyysi, saitko tuon tiedon korkeammasta tietoisuudesta vai tuliko se enkeliviestinä?

        Palstan pääskeptikko antoi tiedon intuitiivisesti palstalle kaukokirjoitusteleksinä varoittaakseen lammaslaumastaan eksyneitä skeposraukkoja , etteivät lankeasi vaihtoehtohoitoihin ja kauniisiin vaihtoehtohoitajattariin!


    • Skeposia esityksiä

      > 19. Vitamiinipetkuttaja antaa saman suosikkidiagnoosin lähes kaikille asiakkaille

      Viimeisten viidenkymmen vuoden aikana on noussut esiin yli parikymmentä muotihullutusta. Jotkut epätieteelliset hoitajat soveltavat yhtä tai useampaa näistä analyyseistä lähes jokaiseen potilaaseen, jonka he tapaavat. Tavallisimpia muotihullutuksia ovat lisämunuaisen uupumus, sienitulehdus, hiivasyndrooma, kilpirauhasen vajaatoiminta, vuotava suoli, kemikaaliherkkyys, sähköyliherkkyys, amalgaamimyrkytys, parasiitit. Jotkut näistä viittaavat oikeaan sairauteen, jota asiakkaalla ei ole, kun taas joitain ei ole tieteellisesti tunnistettu lainkaan. Monissa tapauksissa epästandardinomaista testiä käytetään ”diagnostisoimaan” niitä ja suositellaan lisäravinteita, detoksifikaatiota tai muita prosesseja niiden hoitamiseksi. Myös aiheeseen liittyvien materiaalien oheismyynti on suosittua (sähköä ilmassa).

      Asiakkaalla ei ole sairauksia, eikä ole tieteellisesti tunnistettu!

      Pitäisiköhän ruveta tunnistamaan?

      • Petkuttaja tunnistet

        Tunnet todella hyvin nuo petkutusasiat!
        Ilmeisesti olet tuo petkuttaja!


      • Tietämätön

        Mitä tarkoittaa "detoksifikaatiota" ?


    • Myynti ja mainonta
    • roepi

      Ihan vaan puuttumatta muuhun höpinään, nauratti tämä: "Maametallit, jotka saattavat pidentää elinikää, ovat lentimum, praseodyymi, neodyymi, samarium, jerobium, eterbium ja tulium."

      Mistäköhän enkelialkuainetaulukosta löytäisin esim. jerobiumia :D

      Osa listassa toki oikeitakin, mutta kun kopsaillaan noita hassuttelukirjoituksia niin kannattaisi ehkä tarkistaa onko lentimumia tai eterbiumia edes olemassa :D :D

      • Alkuaineet.

        Enkeliumi on unohtunut taulukosta kokonaan.


      • ipeoer

        Laboratorioeläimet tarvitsevat vähäisiä määriä seitsemää harvinaista hivenainetta. Ne kaksinkertaistavat eläinten eliniän. Sitä ei ole osoitettu vielä ihmisillä, mutta en aio odottaa 500 vuotta että lääkärit todistaisivat sen. He kiistelevät edelleen C-vitamiinin ja kalsiumin parissa. Ne eivät ole tappaneet yhtään laboratorioeläintä, päinvastoin. Ne eivät ole lääkkeitä. Nämä maametallit ovat lentimum, praseodyymi, neodyymi, samarium, jerobium, eterbium ja tulium. Täytyy olla joku syy että ne on nimetty vanhantestamentin kaupunkien mukaan.


      • Hoomeopatium.
        ipeoer kirjoitti:

        Laboratorioeläimet tarvitsevat vähäisiä määriä seitsemää harvinaista hivenainetta. Ne kaksinkertaistavat eläinten eliniän. Sitä ei ole osoitettu vielä ihmisillä, mutta en aio odottaa 500 vuotta että lääkärit todistaisivat sen. He kiistelevät edelleen C-vitamiinin ja kalsiumin parissa. Ne eivät ole tappaneet yhtään laboratorioeläintä, päinvastoin. Ne eivät ole lääkkeitä. Nämä maametallit ovat lentimum, praseodyymi, neodyymi, samarium, jerobium, eterbium ja tulium. Täytyy olla joku syy että ne on nimetty vanhantestamentin kaupunkien mukaan.

        Nämä Jerobiumit on taas näitä höyrypäiden juttuja.

        http://www.minaolen.com/lehti/art2_302.html


      • skeponium
        Alkuaineet. kirjoitti:

        Enkeliumi on unohtunut taulukosta kokonaan.

        UNOHDIT VALLAN SKEPONIUMIN!!!!
        KAIKKI SKEPOSET SISÄLTÄÄ JO SYNTYMÄSTÄÄN SAAKKA SKEPONIUMIA.
        SE EI LIUKENE MIHINKÄÄN, VAAN PYSYY SKEPOSISSA KOKO HEIFÄN ELINIKÄNSÄ.
        SKEPONIUMI TEKEE IHMISESTÄ HULLUN JA IDIOOTIN, NIINKUIN KAIKKI SKEPOSETOVAT.


      • mmmmmmmmm.

    • Paatti....

      Allopaattinen lääketiede (koululääketiede) on Kuhnin kuvaamaa normaalitiedettä parhaimmillaan. Olemme kuitenkin lähestymässä hetkeä jolloin lääketieteessä tapahtuu paradigman vaihto ja sekavat teoriat saavat antaa tilaa uusille, todellisuutta paremmin kuvaaville malleille.

      Murrosta pidättelee vielä hetken se tosiasia, että allopaattisen lääkebisneksen kannalta sen perustana olevan teorian heikkoudet ovat paremminkin siunaus kuin kirous. Mikäli allopaattinen lääketiede korjaisi perusteorioidensa heikkoudet, tuhoaisi se samalla oman tuottoisan liiketoimintansa.

      Väitänkin, että allopaattinen lääketiede on tätä nykyä lähinnä tieteelliseksi hiottu menetelmä jonka avulla yksilö kyetään oireita peittelemällä saattelemaan pois homeostaasista.

      Tämän jälkeen voidaankin siirtyä core-bisnekseen eli kontrolloimaan ja säätelemään saavutettua epätasapinotilaa kemikaalien ja kirurgian avulla. Kyseessä on siis nerokas bisnesmalli joka takoo rahaa sitä enemmän mitä suurempi osa kansasta saadaan ajautumaan pois homeostaasista.

      Tämän pohjalta käy ymmärrettäväksi myös se, miksi allopaattinen lääketiede jatkuvasti vähättelee ruokavalion ja elämäntapojen merkitystä terveyden ylläpidossa sekä tukee ruokavaliosuosituksia joita noudattamalla homeostaasin ylläpitäminen on pidemmällä tähtäimellä lähes mahdotonta.

      Allopaattinen lääketieteemme on liiketoiminnan ala joka takoo suuria voittoja homeostaasista sivuun ajautuneiden massojen tietämättömyyden kustannuksella.

      Näillä voitoilla voidaan huoletta synnyttää tusinoittain parhaaseen katseluaikaan näytettäviä lääkärisarjoja sekä ”dokumentteja” joiden tarkoituksena on myydä allopaattinen inkvisitio massoille edistyksellisenä tieteenä.

      Ikävä tosiasia kuitenkin on, että käynti allopaattisen lääkärin vastaanotolla jättää ongelmien alkusyyn lähes poikkeuksetta hoitamatta samalla kun niistä kertovat oireet pyritään piilottamaan jollain puoli-ilmaisella öljypohjaisella kemikaalilla jonka patenttitodistus, pseudotieteelliset tilastotutkimukset sekä ennen kaikkea massiivinen markkinointikoneisto on muuttanut ihmelääkkeeksi. "

      • Kundaliini.

        Siinä hyvä esimerkki tekstistä joilla hömelöitä huijataan.


      • nnnnnnnnnnm
        Kundaliini. kirjoitti:

        Siinä hyvä esimerkki tekstistä joilla hömelöitä huijataan.

        HÖMELÖITÄ OVAT VAIN SKEPOSET


    • Suomessa ihmiset saavat aina jonkinverran vitamiinia ja hivenaineita, ettei niiden tehoa tiedosteta.

      Mutta jos oikeasti jäisi ilman se voisi herättää nämä huuhaa-ihmiset,
      tuntuu, että monetkaan heistä, eivät oikeasti tiedä mistään.

      Ei tarvitse, kun jäädä ilman C-vitamiinia, jo alkaa hampaat suusta tippua, kun keripukki iskee.

      Kaikki mitä ihminen tarvitsee löytyy luonnosta.
      Jos luontoa ei olisi, ei olisi kauaa ihmistäkään. Monille se vain on niin vaikea käsittää.

      D-vitamiinin puute aiheuttaa riisitaudin.

      Pauligin ja Cameronin kokeilut auttoivat monia, mutta kuten arvata saattaa, saivat virallisen tahon niskaansa.

      • Syöppö.

        --Mutta jos oikeasti jäisi ilman se voisi herättää nämä huuhaa-ihmiset,
        tuntuu, että monetkaan heistä, eivät oikeasti tiedä mistään.

        Ei tarvitse, kun jäädä ilman C-vitamiinia, jo alkaa hampaat suusta tippua, kun keripukki iskee.--

        Mummeli hyvä, ei kukaan ole väittänyt etteikö ihminen tarvitsisi vitamiineja.


    • Käytin niitä esimerkkinä siksi, että olisi helpompi käsittää asioita.
      Nämä nykypäivän itsestäänselvyydet ovat olleet aikanaan huuhaata joillekin.
      Eli ei malteta katsoa asioita avoimin mielin, eikä sitä miten ne etenevät.

      Ymmärsit varmaan, etten tarkoittanut kenenkään väittäneen, ettei vitamiineja tarvita, et vaan halunnut ymmärtää.

      Kun puhutaan vitamiineistä, hivenaineista yms. se otetaan itsestään selvyytenä, mikä on koululääketieteen hyväksymää.
      Sen pisemmälle ei kyetä ajattelemaan.
      Eräs julkisuudessakin monasti ollut lääkäri, joka on aina pitäytynyt tiiviisti vain koululääketieteen puitteissa, viimeisessä ohjelmassa minkä näin, hän sanoi ´´tämän päivän huuhaa, voi olla huomispäivän tiedettä.´´
      Näinhän alituiseen käy.

      • virhepäätelmiä

        Otetaanpa ihan alusta:

        >Kaksi Nobel-palkintoa saanut Linus Pauling oli sitä mieltä, että syövän käsittelyyn ja ehkäisyyn tarvitaan 10 000 mg C-vitamiinia päivässä.

        Pauling oli kemisti. Hänen samaansa nobelit eivät millään tavalla liittyneet syöpään eivätkä C-vitamiiniin.

        >Hänen elämänsä todistaa sen puolesta, että hän oli oikeassa.

        Ei todista. Vanhaksi eläminen ei tarkoita, että henkilö olisi oikeassa.


      • virhepäätelmiä kirjoitti:

        Otetaanpa ihan alusta:

        >Kaksi Nobel-palkintoa saanut Linus Pauling oli sitä mieltä, että syövän käsittelyyn ja ehkäisyyn tarvitaan 10 000 mg C-vitamiinia päivässä.

        Pauling oli kemisti. Hänen samaansa nobelit eivät millään tavalla liittyneet syöpään eivätkä C-vitamiiniin.

        >Hänen elämänsä todistaa sen puolesta, että hän oli oikeassa.

        Ei todista. Vanhaksi eläminen ei tarkoita, että henkilö olisi oikeassa.

        Vanhaksi eläminen ei tarkoita myöskään sitä, että henkilö olisi väärässä.


    • Mikä todistaa?

      Mikä todistaa, että skepo olisi oikeassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      326
      3672
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1679
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1435
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      56
      1243
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      192
      1198
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe