Millaisia on nähtävyydet Kiuruvedellä?

Helteinen lemu?

Onkos keskustassa muuta nähtävää kuin kuin se matala oja abc aseman luona joka yhtyy järvessä ehkä kirkkaampaan jäteveden puhdistamon veteen, mutta on tuoksultaan kitkerämpi eläin peräiseen veteen verrattuna varsinkin kesäaikaan?

45

2145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuhma tytär

      onhan se nykkeilevä TEPPO yhtystä

    • Munasarjat paukkuu

      Melkein heteroseksuaali Teppo. Teppo asustaa Yhtylässä. Kova nyrkkeilemmään. Todella näyttävä ilmestys Kiuruveden yöelämässä. Saletti katseiden kääntäjä. Tepolla on kokemusta monelta ori saralta. Painaa tarvittaessa päälle kuin höyryveturi. Ovat käyneet kuvausryhmät ihan etelästäkin kuvaamassa hänen jalka ja käsityöskentelyä. Siinä silmä lepää kun lasti lähtee rytmikkäästi sykkien.

    • Teppo Yhtylästä

      Teponkin täytyy tunnustaa hieman hörähdelleensä viestiäsi lukiessa hei! 70-luvun hippiaikoina Yhtylän kakkospyssykin ajautui muuten samoihin lakoihin naisen kanssa pienissä höyryissä et sillei hei! Teppo otti hallusinaatioita aiheuttavaa jauhetta ja luuli miehekkään vartalon omaavaa friidua kundiksi hei! Oli kova morkkis aamulla gay-kulttuurin pettämisestä.

      • Viikset kasseilla

        Nuoruudessa sitä vielä etsii itseään. Taikatattien alaisena varsinkin saattaa sattua tuollaisia lipsahduksia. Eihän tuo pidemmälle katsottaessa hyväksi voi olla jos miehinen nyrkkeilijä paljastuisikin lihapiirakan ystäväksi, taikka jopa faniksi. Fermoonit ovat myrkkyä stallone tyyliselle ori nyrkkeilijälle. Miehisistä proteiniruiskeista suoraan suolesta imeytyen (kuin suppo) saa mahtavat protskut ja testot suoraan irti ja elimistön omaan käyttöön.


    • pervo 61

      ABCeellä kantsii käydä iltaisin,siel istuskelee kiree perperisiä teinityttöjä,ovat aivan selvästi aisomista vailla

      • Suolet Sykkimään

        Käyttävätkö lowfaisteja ja tongeja varmasti?


      • kiuruvetinen aina
        Suolet Sykkimään kirjoitti:

        Käyttävätkö lowfaisteja ja tongeja varmasti?

        Jauhiaisella on kortonkihaalari. Ja sukset. Ja voiteet. Ja Jumalaan uskoo iso mies.

        Työaikana lipsahteli hiihtämään omia latujaan kuin lapset koulussaan.

        Lapset kertoi.


    • Pervoile kotonasi

      Eikös ole normaalia, että joko istuu tai seisoo, joillakin seisokki"pysäkillä"jos ei tajua.. Teinit varmaan miettii minne paeta pervoja ukkoja jotka jotain seuroissa käyviä vanhojapoikia ja luulee pöydän olevan katettu 50v odottelun ansiosta teineillä, kun oma nuoruus jääny papoilta elämättä.

      • ParempiakinPaikkoja

        Siellä huoltoasemallakos sitä nuoruutta vietetään thongit vakosessa?


    • Abcdefk

      Abc on uskonnonliikkeiden ulkopuolinen ja voi houkuttaa nuoret sekä vanhatpojat pohtimaan seksuaallisia nautintoja...Nähtävyys sinällään.. Ennen oli vain pieni oja nyt noin hyvä paikka nähdä nuori istumassa ja vanhapoikakin tulee peräkammarista ja valvoo 21..

    • oikaisu!

      Talvella on jäässä joten se puhdistamon oja voi olla sulana, kannattaisi antaa oikeaa infoa turisteille jos joku aikoo käydä. Keskustassa ei kanssa talvella ole ketään.

    • Jääpaska

      Eikä myöskään niin haise, kovemmalla pakkasella ne matalat järvet on umpijäässä ja ei voi pimmeen aikana epätoivoset hukuttautua..Luonto ajatellu tämänkin valmiiksi..

    • mökkikylä

      Mittään ei ole nähtävää eikä koettavaa, kameratolppia muutama niin muuten ei tarvihteisi hiljentää siinä kohtaa. Korpea on riittämiin ympärillä joka suuntaan ja autioituu kokoajan lisää..

    • Nähtävyys

      Kiuruveden nähtävyydet??????

      No, ne on kyllä tosi vähissä.

      Kiuruvedellä ei ole muita nähtävyyksiä kuin sateen piiskaamia lehmän passkoja.

    • väen paljous??

      Olisiko 80-luvulla nähty ruuhka keskustassa joka puhuttaa vieläkin... Osalle joka ei asu siellä on selvinny, että puolet väestä oli jo silloin pois lähtemässä..Jotku yhä ihmettelee mistä johtui..

    • SKP-Kves

      Yhtlän kauhun eli tuttavallisemmin Testo-Tepon treenejä kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Salilla ja baarissa. Säkit saa kyytiä niin että rytmikäs lätke vain kuuluu.

    • suosittelenkohan

      Siellä suolla asustaa maankuulu hiihtäjäsuku. Jauhiaisia ovat ja kovasti uskovaisia.

      Käykää katsomassa.

      • Puikkos Jartsa

        Mikkee suo ja missä? Tarkoitatko hiihtäjillä Myllylää vai Mietoa? Vai jotahhii Nykäs Mattia joka harrastaa mäkihyppypuukotuskaraokea yms.


    • Yhtymä kaikkiin

      Yhtälailla yhtylän"teppoja"kylä pullollaan, verkkarit jalassa kaljakassia raahaavaa väkeä.. Maalla asuneita poikamiehiä muuttaa kammarista "kaupunkiin"ja jatkaa samaa peräkammarin elämää..Muutos ei kovin suuri, paitsi voi sanoa asuvansa kaupungissa, Äiti vielä ruokkii.. Sitten baarissa jo kehutaan tilalla, jos joskus vanhemmat sen jättää.. Siksi myös lehmä patsas, että muistaa maaseudun joka odottaa perijää vai kerkeekö perintä ensin..Nähtävyys??

    • Kunnanvaltuutettu

      Huvittava ja samalla surullinen kuvaus. Täyttä totta ikävä kyllä. Kiuruvetinen aines on valitettavan heikkoa, jos vertaa etelän kasvukeskusten ihmisiin. Siellä ihmiset koittavat kehittyä ja sivistyä, mutta Kisiksellä riittää, kun osaa kaljapullon aukaista hampaillaan tai saada maitoa tulemaan ulos lehmän utareesta. Valtaosa tämänkin palstan vierailevista kommentoijista ei osaa edes oikeinkirjoitusta välttävästi, saati tuoda ilmi ajatuksiaan ymmärrettävästi viinan/lietteen turmelemilla aivoillaan.

    • kunta-arvio

      Mitäpäs jää kunnanvaltuutetulle tehtäväksi, että onnistuu katu-uskottavuuden paremmaksi? Miten estää erakkokaupungiksi muuttuminen, kun ei ole teollisuutta, kunnallisia palveluita tai terveydenhuoltoa? Tyhmiltä vaikuttavat palstalaiset jo tajuaa saati valtuutettu.. Onko kunnanvaltuusto vai teatteri jota seurataan enempi jatkossa, kummassa on paremmat näyttelijät..

    • VesuriLumihautaHevospiä

      Kiuruvesihän on Alibista tuttu paikka. Saavutus sinänsä.

    • Kansantahto:)

      Syrjäistä seutua pidetään hyvänä paikkana tehdä kaikkea pientä rikosta ja myydä netissä kamaa, kun oletetaan jo ettei näy edes kartalla niin ei osata epäillä mitään tapahtuneenkaan entisessä uskonnollisessa kaupungissa.. Paikalliset pohtii pirun päässeen irti ja tekee parannustyötä ovelta ovelle jotta kansalaiset kääntyisi parempaan suuntaan.. Täytyisi vaan malttaa äitin puuropatojen luota löhteä maailmalle ja oikeita töitä hakemaan josta palkka maksetaan.. Ei pelkkä syrjäkylällä asuminen riitä jotta saisi palkan..

    • kuravesi

      Monesti kiinnostaa poismuuttajaa ja ohiajavaa käydä katsomassa, että kuinka surkeasta paikasta on lähteny ja pois päässy niin voi varoen kertoa myös muille, että lähtekää nyt vielä, kun voi.. Huomioitavaa on, että Pohjois-Koreasta ei pääse vaikka haluaa. Paikalliset vielä voi pyytää takaisin jäämään ja kunta tarjoaisi tontteja halvalla..

    • iltalypsyllä

      Paikallisena ei ole kyllä paljon mainittavataa. Kesällä "vihreäniitty"joka on suunnattu iäkkäille ja millanen sää sattuu olemaan,kestää yleensä viikon.. Silloin on ulkopuolisia käymässä, sitten on konemessuilla maanviljelyskoneita esillä. Museo on joskus auki ja kirkko.

    • Orm Punavihreä

      Kirsikkana kakun päälle vielä se että ihmiset yrittävät kaupitella talojaan ja osakkeitaan aivan järkyttävillä hinnoilla, ei paljoa jäädä ruuhka-Suomen tasosta. Pitää olla joko mieleltään järkkynyt lottovoittaja tai muuten sekaisin jos haluaa maksaa 50-luvun talorötisköstä satatuhatta.

      • kvettä

        Lukuisat tyhjillään olevat talot, erinäiset hökkelit menevät purkuun kun ei löydy ostajia.. kylä autioituu, palvelut heikkenee entisestään


    • kiurupesä

      Suurimman osan on tehnyt itseoppineet timpurit ja virheiltä ei ole vältytty..Muualle mieli tekee niin ajatellaan saada hyvä lähtöraha.. Myyntiajat voi olla toki elinikä niillä hinnoilla ennenkuin menee.. ulkopuolelta, kun ei ostajia ole ja oman kylän väki ei osta toisiltaan ja miksi ostais?

      • ex kiurvetinen

        Kiurveellä yleinen apatia, juoppohulluus, mielenterveys ongelmat ja pimeys päässä ja ulkona vain jatkuu,,,,.
        Elekeehän mittää, kevät tuloo mutta pään tyhjyyttä peräkamarissa se ee poista, heh hee!


    • kuollukiuru

      Autiotalot on surkea nähtävyys ja niiden ainoa hyötyjä voisi olla isommat tilat niin kauan kuin ne tarvitsee peltoa. Mainitut peräkylän tilan poikien muutto keskustaan uneksimaan tilan perinnöksi saamisesta pitäö heidät kai työrenkinä joita sossu pahimmillaan ruokkii niin onhan tila tuottavampi ilman kykenemätöntä perillistä. Toki joku "natalia" voi korjats potin sitä ennen. Siitähän se nähtävyys "syntyy", muuten kuollut kylä.

    • järvi?

      Mikäs paikka on kiuruvesi? Onko se kirkonkylä.?Ainakaan ei netistä mitään löydy mainintaa,että siellä mitään tapahtuu?

    • huono perintö

      Moni perintöasia nykyään on vieläpä riitainen vaikka olisi "odotettu" asia. Oletus voi olla suurempi saada helposti rahaa, kunhan köllöttelee tekemättä perinnön eteen mitään. Nähtävyyksiä voi olla nämä riidat syrjäkylillä joka läheltä pääsee seuraamaan ja sitten muutto jo pois..

    • vetelä?

      Olisiko sittenkin "veteläkiuru" niin oppinu maalaiseksi korsi suussa, bongareiden suosikki?

    • aisaerkki

      Olipa illalla tuas kirreillä pierettimillä varustettuja 20v kimmoi,me 50v ukot katseltiin pimpsan maku jo pyöri suussa

    • peräkammari

      Joillakin Erkeillä on valitettavasti liian myöhä"sytytys", kun menee 30v siitä milloin olisi täytyny toimia. Myötähäpeä on tuossa se tunne..Olisiko erkillä perintörahoja niin voisit vaikka ulkomailta ostaa aidon tai pumpattavan kirree pepusen.

    • veteläiset

      Voisi olla hyvä nimen vaihdos jos laittaisi"vetelä" virallisesti? Mainostaa voisi tule vetelän kylään niin enempi saisi turisteja? Vetelien juhlaviikko niin kaikki ryntäisi?

    • yöntumma

      Uimarannat on kesällä matalia ja uimasta noustuaan on niinkuin olisi ulkomaalainen, kun vesi värjää itekseen tummaihoiseksi. Kannattaisi tulla kauempaakin kokeilemaan tällainen kokemus kesäaikaan?

      • päivänvalo

        Todella suuri viisaus..."uimarannat on kesällä matalia....", niin ne muuten on
        muuallakin maailmassa!
        Mutta jos älyät mennä rannalta ulapalle päin, jopa rupiaa vettä piisaamaan,
        suattaa tulla äkkisyvväys.


    • ei nähtävyys

      Hyvä huomio, että mualimalla on samanlaista kuin kuraveellä, rannat matalis, toki puhtaampia. Ulpalla on myös yhtä matalaa ja paskasta, että eroavaisuuttakin löytyy.. Vesi nimi perässä on vähän niinkuin piloillaan laitettu, ei kannata olettaa sen olevan laatusana tässä yhteyvessä..

    • muuttokiuru

      Elikkä tämän perusteella ei yhtään mittään nähtävää? Kuoleutuva maalaiskylä johon ei kehitys yllä tai tapahtumat, mitä ihmiset siellä sitten tekee?

    • kepu2015

      Maidon tuotto on Suomen huippua ja lehmiä on tosi paljo, tärkeä elämisen muoto ja jos vieremän kanssa yhtyy niin syntyy ponsselehmiä. Vaalit ratkaisee paljon jos keskusta voiton vie.

    • oukonen

      Kiuruvesi on aivan turha kaupunki suomessa

      • ex kiurvetinen

        Kaikki kiuveteläiset pitäs hommata siperiaan vankileirille, niin kun ennen wanahaan.


      • Puusepän poika

        Ja Somessa


      • NikkisMac1
        Puusepän poika kirjoitti:

        Ja Somessa

        Toverit!!!! Siperia on hieno paikka ja se opettaa!! Syttynyt yötähden läävä, kaipuuni sinne vain on, niin pientä rataa, maapallo makaa, tähdet tähdet....
        Laulu se on minun iloni, näinä juopottelun öinä.
        Tiluliluliiiiiiiiiii...tiluliluliiiiiiii......


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe