mitähän kanerva ja orpo ym, ym

ota vastuu

vastaavat , kun koulussa kysytään mikä on äidin nimi-lasse mikä on isän nimi-pekka, siitä alkaa lapsen kiusaaminen toivottavasti pystytte elämään päätöksenne kanssa.

17

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhautunut!

      Kylläpäs olet lapsellinen. Miksi helvetissä opettajat kyselisivät lasten vanhempien nimiä koko luokan kuullen? Ota asioista selvää ennenkuin tulet lässyttämään tänne. Ja jos kysyisikin niin ihan kuin ne lapset olisivat siitä jotenkin raiteiltaan, eivätköhän ole oppineet elämään asian kanssa jo kauan ennenkuin sinunlaiset paskahousut astuu tielle kettuilemaan. Pidä huoli omista asioistas, pässi!!

    • huh mikä pelle

      kuules nyt pelle veronmaksajana se kuuluu kaikille , kun lapset rupeavat oireilemaan ja tarvitsevat psykiatreja, muuten heistä kasvaa sinunlaisiasi raiteiltaan menneitä aikuisia, joten neuvon sinua hakeutumaan pikaisesti lääkäriin, heti kun olet toimeentulo hakemuksesi täyttänyt.

    • fakta juttu

      lapsella voi olla vain 1 äiti, ja1 isä tämä vaan on biologinen totuus.

    • jepijee

      Lastentarhassa kirjoitetaan äitienpäivä korttia johon lapsi kirjoittaa: äidilleni Martille.

      Jos on ollut yksinhuoltajaäideilläkin rankkaa isänpäiväkorteja kirjoitellessa, niin se on vain johtunut lutkahtavista miehistä jotka mielellään tumputtelelevat sielä sun täällä,mutteivät osaa vastuutaan kantaa. Ja kukaan ei ole heille mitä ilmeisemmin antanut yksinkertaistakaan ehkäisyinformaatiota jos lutkina haluavat elää.

      • 12+1

        Miksi lapsi kutsuisi miespuolista vanhempaa äidiksi?

        Miksi lapsi käyttäisi vanhemmasta tämän etunimeä?

        Miksi lapsen edellytettäisiin osaavan kirjoittaa jo lastentarhaikäisenä?

        Vastusta jos vastustat, mutta keksi nyt edes vähän järkevämpiä kauhuskenaarioita.


    • huh, huh

      miksi lapsen pitäisi oppia elämään homojen kanssa?

    • ni jooooo

      Nyt mä kerron jotakin "lastensuojelusta" ystäväni puolesta . "Mä oon asunu laitoksessa. kohta neljä vuotta. Kun mä tulin tänne, asiat oli hetken niinkuin piti. Kuitenkin ensimmäisen vuoden sisällä alkoi tapahtua asioita, joita ei olisi pitänyt. Täällä ohjaajat ja varsinkin meidän laitoksen johtaja käyttää henkistä väkivaltaa nuoria vastaan. Meitä kiristetään, uhkaillaan ja haukutaan. Minut itseni on ajettu siihen pisteeseen, etten oikeasti tiedä enää yhtään mitä tehdä. Lastensuojelu laitoksissa tulisi auttaa nuoria heidän ongelmissaan ja tukea pärjäämään tulevaisuudessa omillaan. Mitä täällä sitten todellisuudessa tapahtuu? En tiedä edes mistä aloittaa. Nuoria haukutaan ja lannistetaan. Esimerkiksi tänä päivänä, eräs ohjaaja sanoi minulle että jaloissani on 'raskausarpia' koska olen lihonut todella paljon ja näytän kuvottavalta. No tämähän oli aivan pieni asia. Toissa kesänä olimme Turussa laitoksen kanssa. Minulle tuli riitaa laitoksen ohjaajien kanssa. Jouduin olemaan KAKSI päivää huoneessani ilman ruokaa, vettä tai mitään. Minua kiellettiin tulemasta huoneesta ulos. En saanut siis syödä, juoda tai oikeastaan nousta sängystä ylös koko sinä kahtena päivänä. Välillä huoneessani kävi joku ohjaajista huutamassa minulle. Minulta takavarikoitiin puhelin. Pyysin kaveriani laittamaan mummolleni viestiä että tarvitsen apua. Kun ohjaajat kuulivat tästä, he soittivat mummolleni ja väittivät minun valehtelevan. En saanut puhua mummoni kanssa itse. Toisena päivänä he tutkivat tavarani. Ja kuten arvata saatatte, minulla oli aika heikko olo kun en ollut saanut ruokaa tai vettä päivään. No minun tavarani tutkittiin. Huono oloni pistettiin sen piikkiin, että olisin juonut alkoholia jolta tyhjä novelle pulloni oli haiskahtanut. Näin ei kuitenkaan ollut. Syksyllä, lähdin kahden kaverini kanssa hatkoille täältä laitoksesta, en yksinkertaisesti kestämyt joka päiväistä haukkumista ja huutamista. Jäimme kiinni toisena hatka päivänä. Laitokseen saapuessani takaisin, minut vietiin lääkäriin. Näin he sanoivat lääkärille " Tämä tyttö yritti aiheuttaa tulipalon jättämällä lampun jonka johto oli seinässä sänkynsä alle. Kysyimme tytöltä miksi hän näin teki ja hän sanoi tahtovansa omaohjaajansa kuolevan ja laitoksen palavan.Hän on itselleen ja muille vaaraksi." ANTEEKSI VITTU MITÄ?!

    • siin sitä o

      Ei en ollut sanonut noin en todellakaan. Tämä tapahtui vuosi sitten. mutta sehän oli vielä pientä. Kerran eräs ohjaajista sanoi minulle näin "jos aiot kulkea samoja polkuja kuin äitisi aikoinaan kulki, miksi et tappaisi itseäsi saman tien?" Kerron vähän tämän hetkisestä tilanteestani. Pääsin opiskelemaan. Millä tavalla tämä laitos tukee koulun käyntiäni? He eivä osta minulle kouluuni tarvittavia asioita esimerkiksi työ vaatteita tai kirjoja. Minun pitäisi maksaa ne itse. Mutta mistäs minä rahat niihin taion, kun laitos vie opintotukeni. Minua on haukuttu lihavaksi, rumaksi, säälittäväksi kakaraksi, niin tyhmäksi etten koskaan tulisi pärjäämään koulussa ja vaikka miksi muuksi ohjaajien toimesta! Olen yrittänyt puhua sossuilleni asioista, mutta minua ei uskota. Meitä nuoria usutetaan toistemme kimppuun. Meidän laitoksessa on joukkorangaistukset käytössä. Minun äitini on kuollut ja pidän äitinäni tätiäni joka on minut kasvattanut. Laitos yrittää estää minua tapamaasta tätiäni milloin milläkin tekosyyllä. Sossuille tietenkin väitetään, että näin ei ole tapahtunut. Minulla on puhelimessani useita äänitteitä joissa laitoksen johtaja uhkailee minua. Yhdessä äänitteessä hän sanoo näin " jos et tee tarkalleen niin kuin minä sanon, minä valehtelen sosialityöntekijällesi että olet käynyt päälleni." Useissa äänitteissä minua haukutaan tai uhkaillaan muuten. Tänään kaksi ohjaajaa ratsasivat huoneeni. He repivät vaatteet alas kaapeista, ja tavarat lipastosta niin että osa meni rikki. He jättivät huoneeni aivan järkyttävän näköiseksi ja ottivat siitä kuvia. He aikovat lähettää ne sossuilleni ja väittää että minä olen itse sotkenut huoneen tähän kuntoon ja että olen aivan sairas päästäni. Eilen äänitin uusimman äänitteeni, siinä johtaja ja oma ohjaajani puhuvat puhelimessa. Kirjoitan tähän osan puhelusta. "Meidän on pakko saada lääkärit uskomaan että tyttö on sairas. Muuten tyttö keksii vielä jotakin jolla pilata maineemme." Tällä lauseella vedottiin siihen, kun olin ilmoittamassa lehteen tämän laitoksen toiminnasta. Syy miksi en ilmoittanut oli se, että johtaja uhkasi julkaista lehteen minusta asioita jotka eivät ole totta. Tälläistä on täällä "lastensuojelulaitoksessa." Ja en edes kertonut tähän puoliakaan tapahtumista! "Laitos sijaitsee siis Rautavaaralla , ja nimi on Lakota . Kuva on siis tytön huoneesta, kun ohjaajat ratsasivat sen , ei edes siivonnut jälkiä
      !

      • ei hyvä

        eihän nuo paikat oo muuta kun rahastusta,ja henkistä ahdistelua. näyttöä löytyy takavuosilta.


      • rasmus563

        Aika hyvin KEKSITTY tarina!!! Jatka samaan malliin, niin hienosti menee!!


    • 9+18

      Mun äidin nimi oli Ritva ja isän nimi on Timo, mutta ihan sujuvasti ne meidän koulun pikkupsykopaatit mua silti kiusasivat.

    • aikuisen halut

      jos 6-vuotiaille tehtäisiin kysely haluaako 2 äitiä, 2isää vai äidin ja isän, niin mitä veikkaat lopputuloksesta.?

    • Esimerkiksi muille
      • fasius

        Siitä vaan, idiootti!!!


    • priimus inter pares

      Haluaisin mieuusti 2 äitiä ja ainakin 2 isää.

      Isoisäni poikaystävän ex-vaimo on paras ystäväni.

      Koulussa muut oppilaat ovat kateellisia, koska minulla on niin mukava perhe eikä kukaan kiusaa eikä hakkaa, vaan mua rakastetaan ja kunnioitetaan lapsena ja ihmisenä.

    • Mene kouluun

      Aloittajalla on koulu jäänyt pahasti kesken? Lauseen ensimmäinen kirjan sekä sukunimen , kuuluu kirjoittaa isolla kirjaimella.

    • ota vastuu

      kuka sen määrää kirjoittaako isolla tai pienellä kunhan kirjoittaa niin että näkyy, vai oletko ammatiltasi kielipoliisi.? sitä paitsi mulla oli koulussa kirjoitus10, mutta otin6 markkaa rahassa niin todistukseen tuli vaan 4.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe