Jatkuvaa muuttamista muillakin?

Hip Hei!

Taas tuli se tunne että pitää muuttaa, olenhan minä jo tässä nykyisessä asunnossa reilut 6kk asunutkin... Huoh...

Selailin vanhoja papereitani, minulla on ollut viimeisen 25 vuoden aikana 46 virallista osoitetta kasa epävirallisia niinä aikoina kun olen ollut poste restantessa kirjoilla. En vain pysty olemaan samassa vuokra-asunnossa pitkään, ainakaan yksikseen ja aina välillä tulee otettua niin kalliita asuntoja ettei vuokran jälkeen jää kuussa käteen kuin muutama satanen. Nytkin olen maksellut 980 euron kuukausivuokraa vaikka nettotuloni kuussa ovat vain 1400 euroa.

Välillä mania ajaa uuteen paikkaan tai kaupunkiin, välillä taas masennuksissa haluan erakoitua ja se onnistuu helpoiten muuttamalla muualla ja "unohtamalla" kertoa asiasta ihmisille. Nyt tämä kaikki kuitenkin muuttuu sillä on aika karistaa Suomen pölyt jaloista ja suunnata takaisin maailmalle. Omaa vuokra-asuntoa en aio enää ikinä ottaa vaan asun joko tuttavia, miesystävien tai sitten vaikka ihan vain jossain halvassa motellissa. Ihanaa olla taas ilman mitään mikä sitoo liikaa!

6

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hui Hai!

      Ex-vaimoni on bipo ja hän on eromme jälkeen muuttanut neljän vuoden aikana 6 kertaa vuokra-asunnosta toiseen. Hän kertoo vaan kyllästyneensä ja haluavansa muualle. Yleensä muutto tapahtuu kun kesälomarahat tai veronpalautus kolahtaa tilille.
      Saa nähdä tuleeko loppuviikosta taas viesti että nyt on muutto edessä...

    • 7+5

      Kun muutin vanhempieni luota pois 17-vuotiaana en asunut yhdessäkään asunnossa yhtäjaksoisesti vuottakaan, lyhimmillään en edes kuukauttakaan joissain asunnoissa ehtinyt asua. Ei syynä aina ollut tämä maanis-depressiivisyydestä johtuva käytös tai rauhattomuus, vaan elin muutenkin aika vaihtelevaa elämää. Toki välillä kaupunki ja jopa maakin saattoi vaihtua viikon mietiskelyn jälkeen, mutta useimmin ihan käytännönsyistä vaihdoin asuntoa.

      Ensimmäinen yli vuoden kestänyt asumisjakso tuli vasta parisuhteessa 29-vuotiaana miehen kanssa joka oli minuun ja kaikkiin aiempiin miehiini verrattuna oikea viilipytty ja hänen rauhoittava vaikutuksensa sai minut pysymään samassa suhteessa ja asunnossa hänen kanssaan vuosia.

    • titityy...

      Mistä oikein saat rahaa tuohon? Itse olen muuttanut myös monta kertaa, mutta sitä rajoittaa aika paljon toimeentulon kanssa venkoilu ja muut taloudelliset ongelmat. Minun pipi päällä kun ei pysty edes säännöllistä työtä tekemään. Tai epäsäännöllistä. Miten sen ottaa. Toisaalta näyttää siltä että sinulla on liuta tuttavia. Minä olen taitavasti polttanut siltoja takanani juuri sen takia kun aina haluan aloittaa alusta.

      • turhautunutttt

        Mulla iskee masennus oloissa usein tarve muuttaa. Joko haluan vaihtelevuutta tai sitten kadota ja saada uuden alun. Vähintää parin kuukauden välein tulee fiilis että nyt pitää päästä pois. Viimeiset kaksi kuukautta vuoro viikoin päätän että muutan ja sitten vaihdan taas mieltä. Turhauttavaa. Kun saiskin iskostettua päähän että muuttaminen ei olen ratkaisu masennukseen, luultavasti siellä uudessakin asunnossa alkuhuuman jälkeen ahdistaa.


    • MuuttoMies87

      Ja taas näkyy lähellä oleva bipo muuttavan, ei asunut nykyisessä asunnossa kuin 8 kuutautta :O

      Ei hänellä kyllä ole oikein mitään muutettavaakaan, vain parisen pahvilaatikkoa ja kasa vaatteita joten kai tuota pitää käydä taas autolla ne kuskaamassa johonkin uuteen kämppään. Vaikka olen tuntenut hänet jo lapsuudesta saakka, niin tätä muutto innokkuutta en vain ymmärrä, ainakaan näissä tapauksissa missä ei edes kaupunkia tai kaupunginosaakaan vaihdeta.

      Vuokrat on aina maksanut, joten siitä ei ole kyse. Ideoita?

    • SairausVie

      Siskoni oli kuulemma taas muuttanut, aiemmin hän asui jonkin miesystävänsä luona, sitten viime keväänä erosivat ja hän oli kuukauden "asunnottomana" kunnes sai pikku yksiön josta on nyt muuttanut pois. En tiedä minne tai kenen luo hän on muuttanut, sillä hänellä on ollut "hiljaista kautta" nyt jo yli 1.5v ajan eikä hän oikein kerro mitään minulle tai äidillemme, facebookista seuraan hänen elämäänsä vain vaikka samassa kaupungissa jälleen asumme vuosien jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe