jenkkifudis ja vanhemmuus

11+5

mitenköhän paljon palstalla pyörii jefupelaajia keillä on jo iäkkäämpää jälkikasvua ? kaipaisin nimittäin hieman neuvoja muilta vanhemmilta. en kuulu mihinkään toiseen yhteisöön joten joudun turvautumaan jefu kollegoihini täällä palstalla. usein olen neuvoja saanut useissa asioissa joten toivottavasti myös tällä kertaa. eli siis mitä mieltä olette siitä että tyttäreni ei enää suostu tulemaan kanssani miestin pukukopin puolelle kun käymme yhdessä lauantai iltaisin mäkelänrinteen uimahallissa jossa olemme käyneet siitä lähtien kun tyttö aloitti uimakoulun 5-6 vuotiaana (sijaitsee velodromin vieressä)? aiemmin uimahallissa käynti on ollut meille yhteinen viikon kohokohta mutta viime viikolla jostain syystä (nykyään 15 vuotias) tyttäreni kieltäytyi tulemasta pukuhuoneisiin JA EN KAI minä nyt hyvänen aika sentään uskaltanut häntä yksin päästää sinne naisten puolellekaan. miten siellä nyt alaikäinen tyttö yksin pärjäisi. hän jäi sitten mököttämään uimahallin kahvioon siksi aikaa kun itse kuin 25 metrin vetoja 12 kappaletta (2min 30sek palautuksilla). ei tästä nyt hänelle mitään hampaan koloon jäänyt varmaankaan mutta miten ratkaisen ongelman jos tytär alkaa pelleillä samalla tavalla tulevana lauantaina ? onko kellään muilla vanhemmilla kokemusta vastaavista ja miten olette nämä kasvatus ongelmat ratkaisseet ? onko neuvoja ? pelaan jenkkifudista 2.divisioonassa eräässä helsinkiläisessä joukkueessa jos sillä nyt on merkitystä

25

601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+2

      Benny Hill,

    • 11+4

      mihin aikaan ootte lauantaina menossa ? niin voin tulla ehkä treenien jälkeen tsekkaan tyttäres saunakuntoa

    • 1+4

      Liian pitkät palautukset sulla

    • 3+5

      tää kanssa saman häiriintyneen junnun tekstejä. onneksi suomessa kela tukee psykoterapiaa. suosittelen sinulle

    • Rainbow Bear

      Valitettavasti en osaa kasvatusneuvoja antaa kun emme ole pelikaverini/kumppanini kanssa vielä saaneet jälpolvea hankittua, mutta kun parisuhdelaki hyväksytään lopullisesti, aiomme laittaa adoptiopaperit heti häiden jälkeen vireille. Saattaa tulevaisuudessa punanuttujen jengistä löytyä useampikin kansainvälisen adoption hedelmä. Oma "Nigerian Nightmare:imme". Sydämeni pakahtuu ilosta jo asiaa ajatellessani

      • sorrynokidstokouv

        Valitettavasti Kouvolaan ei anneta adoptiolapsia.


    • 10+2

      mites meni tän viikonlopun uimahalli vuoro ? voisiko isä ystävällisesti kertoa ? laitoitko tyttäresi kuriin ? miten pitkät palautumiset pidit uintivetojen välillä

    • 12+17

      Hyi hel_etti mitä juttua täälä kirjoitetaan.

    • 19+6

      Priapismi eli kestoerektio on pitkään jatkuva erektio, jolla ei ole mitään tekemistä seksuaalisen kiihottumisen kanssa. Tavallisimmin se johtuu Viagran tai muiden erektiolääkkeiden käytöstä. Se on myös yleinen ilmiö miehillä, jotka kärsivät sirppisoluanemiasta. Joskus ikuisuuksia jatkuvan erektion taustalla voi olla vamma tai huumeiden käyttö. Priapismin kanssa ei ole leikkiminen: jos erektio ei ota laskeakseen, kannattaa hakeutua ensiapuun. Kuuden tunnin jälkeen penikseen voi tulla pysyvä vaurioita.

      • StrongerFasterSmarte

        Mulla tuli yleensä erektio peleissä, mutta munasuojat peittivät sen ja yleensä se sitten laski suihkun/saunan jälkeen. Ei siitä mun mielestäni ollut mitään haittaa eikä pelikaverit tuntuneet välittävän enää sen jälkeen kun selitin minkä takia mun oli pakko runkata suihkussa. Kerran tosin jouduin dopingtestiin ja se oli vähän hankalaa. Ensinnäkin se testaaja luuli, että olin kovana sen takia kun se seisoi siinä vieressä. Toiseksi faktahan on se, että on mahdotonta kusta jos on kunnon erektio. Jouduin siis tyydyttämään itseni sen testaajan katsoessa päältä ja sitten vielä odottelemaan vartin, että sain virtsattua. Ei se tosin mua oikeastaan haitannut, vaan oli lähinnä kiihottavaa.

        Sen jälkeen olen silloin tällöin etsinyt tietoisesti mahdollisuutta masturboida tuntemattomien edessä. Usein sen järjestäminen on kovin vaikeaa, mutta olen huomannut Velodromin itäkaarteen alusen olevan mitä parhaimman paikan tätä tarkoitusta varten. Etenkin näin syyspimeillä kaarteen varjo tarjoaa mainion suojan valmistautua piilossa ja incognito kunnes olen valmis tuomaan esitykseni huipentuman yleisön eteen.

        Niin että jos aloittaja haluat yhdistää uimahallikäyntiisi myös seksuaalivalistuksellisen aspektin, voisimme sopia asiasta vaikkapa ensi lauantaita silmällä pitäen. Yksityiskohtien tarkemman pohtimisen jätän sinun pohdittavaksesi koska en tohdi näin lapsettomana antaa kasvatusneuvoja kokeneemmilleni.


    • 5+7

      voit toki tulla lauantaina samaan aikaan uimahalliin. tytär järjesti tyypillisen kiukuttelukohtauksensa valitettavasti myös viime lauantaina joten odotan että hän valitettavasti heittäytyy taas hankalaksi ensi viikonlopun uimahallikäynnillä. nyt en enää jaksa kuunnella tätä kiukuttelua vaan ensi lauantaina aion pakottaa vaikka sitten raahaamalla hänet pukukoppiin, eihän nyt lapsi voi pompottaa tuolla tavalla vanhempaan (vaikka amerikkalaissarjojen teinit niin tekevät ja antavat huonoja käyttäytymismalleja pilalle hemmotelluille länsimaisteineille). olisi helpompaa laittaa hänet kuriin mikäli saisin siihen pari auttavaa käsiparia. pitää vaan hoitaa homma siten etteivät uimavalvojat huomaa. tervetuloa siis mukaan. noin kahden kolmen aikaan päivällä ollaan menossa. myös muut ovat tervetulleita mukaan mutta olisi hauska ehkä kuulla kuinka moni teistä olisi tulossa. ps. mäkelänrinteen uimahallissa ei saa uida uimashortseissa vaan pitää olla pikkuhousut eli tiedätte miten varautua

    • Erkki, lapsia löytyy

      onko sen lapsen pakko uida? huomaan viesteistäsi ettei lapsi välttämättä tykkää uimisesta ja siksi ei halua tulla uimaan. Harrastakaa jotain muuta esimerkiksi.
      Itse keräilen postimerkkejä (ahvenamaalaisia ja suomalaisia)
      Muita postarien kerääjiä?

      • 13+1

        https://www.youtube.com/watch?v=iwo338Ezcjo

        On vanhempien vastuulla ohjata lapsiaan ja muokata heistä yhteiskuntakelpoisia. Tuollainen 1970-lukulainen kaikki pelaa-kasvatus ei ole onnistunut kuin tuottamaan pullamössöjä ja sateenkaariperheitä. Nostan aloittajalle hattua kun hän kantaa vastuunsa kuten vanhemman kuuluu!

        Oheisessa videossa lisää mallia vastuullisesta vanhemmuudesta. Meilläkin Roostersissa on ongelma näiden hipsterien ja muiden itsekastraatiomuotiin hurahtaneiden kanssa. Asiat olivat paremmin lökäpöksyaikoina kun pelaajat olivat nopeita ja vahvoja. Isot lihakset eivät mahdu homoverkkareihin prkl!


    • Vaari vm 1954

      Hyvä Jefupelaaja-Isä. Murhemielin lueskelin yhä uudestaan ja uudestaan kertomustanne. Toisaalta tämä kaikki, mikä silmiemme edessä niin laaja-muotoisesti kaikissa eri ilmiöissään yhä tihenevässä määrin näyttäytyy, on jo Kirjoissa Ennustettu: "Tulee vanhemmillensa tottelematoin sukupolvi". Mitä entisajan viisaat sanoivatkaan: "Joka kuritta kasvaa,se kunniatta kuolee". Toisaalta ihmettelen sitäkin, miten Arvoisa Isä, ei nyt millään pahalla, mutta KUINKA OLETTE PÄÄSTÄNEET TILANTEEN TUOHON PISTEESEEN?!! Jossakin vaiheessa olette kenties stressin työttömyyden avioreon ymv ymv johdosta, vaikka eihän mikään tekosyy ole pätevä mikä lastenkasvatuksen laiminlyönnin nimessä annetaan, vuoksi olleet jonakin tyttärenne kasvatukselle merkittävänä hetkenä poissaoleva kenties jopa välinpitämätön ja ette ole osanneet/jaksaneet/ muistaneet samoja tarkkoja tiukaltakin kuulostavia rajoja pitää ja valvoa. SANOISIN ETTÄ KAIKKEIN MERKITTÄVINTÄ KASVATUKSEN SARALLA ON VALVOA NIITÄ RAJOJA MITKÄ ON KERTAALLEEN ASETTANUT. TÄSTÄ EI SAA TINKIÄ!!!!!! Anteeksi että kirjoitan suurin kirjaimin ja huutomerkein, mutta jotenkin olen rivienvälistä lukevinani, että ikäänkuin nyt asioiden alkaessa karatessa käsistä kohdistamassa syytöksiä vikuroivaan jälkikasvuunne, kun kuitenkin Teillä Isänä olisi ennen kaikkea nyt Peiliinkatsomisen Paikka. Teidän ei auttane nyt kuin mennä nöyränä mieluiten itkua tuhertaen tyttärenne luo ja pyytää kasvattajana epäonnistumistanne anteeksi ja selitää kärsivälliseti ja juurta jaksain ja rakkaudella miksi Teidän mielestä olisi nyt ensiarvoisen tärkeää, että Hän palaisi Ruotuunsa, olipa sitten kyse siitä, mille puolelle uimahallissa hakeudutaan tahikka muista Elämän kysymyksistä. Parhain Terveisin, jo onnistuneesti Lasten lasten Vaari vm 1954 (Roosters) (vaimoni lähti, siitä haluaisin joskus keskustella en tiedä saako täällä)

      • Uskollinen forver

        hyviä neuvoja, hyviä kokemuksia.
        Täällä voit keskustella vaimosi lähtemisestä, ei mitään hätää sen suhteen. Luottamuksellisesti.
        Mites Vaari vm1954, olen 35-vuotias nuorekas sinkku ja tekisi mieli vakiintua, joten olen ajatellut lasten tai lapsen hommaamista. Onko kannattavaa puuhaa? Mieli tekisi tosiaan rauhoittua ja lopettaa pelin pelaamien (on the field & off the field)
        Olen ajatellut lapsen rauhoittavan elämääni ja tuovan sisältöä torstai-iltojen tyhjyyteen.
        Olenko valmis, olen kuitenkin kolminkertainen amerikkalaisen jalkapallon suomenmestari, joten pitkäjänteisyyttä ja sisukkuutta löytyy.


      • Rohkeasti etiäpäin!
        Uskollinen forver kirjoitti:

        hyviä neuvoja, hyviä kokemuksia.
        Täällä voit keskustella vaimosi lähtemisestä, ei mitään hätää sen suhteen. Luottamuksellisesti.
        Mites Vaari vm1954, olen 35-vuotias nuorekas sinkku ja tekisi mieli vakiintua, joten olen ajatellut lasten tai lapsen hommaamista. Onko kannattavaa puuhaa? Mieli tekisi tosiaan rauhoittua ja lopettaa pelin pelaamien (on the field & off the field)
        Olen ajatellut lapsen rauhoittavan elämääni ja tuovan sisältöä torstai-iltojen tyhjyyteen.
        Olenko valmis, olen kuitenkin kolminkertainen amerikkalaisen jalkapallon suomenmestari, joten pitkäjänteisyyttä ja sisukkuutta löytyy.

        Kyllä noilla meriiteillä pari lastakin tulee kasvatettua. Amerikkalaisen jalkapallon suomenmestaruuksia ei kuitenkaan jaella missään paakarin tiskillä eli tekijämiehestä on kyse kun on rautaa kaulassa. Kannustan sinua ilman muuta adoptoimaan pari lasta. Tarkoitusperistäsi riippuen Länsi-Afrikka tai Kaakkois-Aasia voisivat olla hyviä alueita alkaa kartoittaa mahdollisuuksiasi uusiin perheenjäseniin.


    • Epätoivoinen isä Hki

      Pahoittelen jo etukäteen keskustelun kaappaamista, mutta en viitsinyt avata aiheelleni uutta ketjua. Haluaisin siis tiedustella laji-ihmisten kantaa arkaan aiheeseen. Olen huolissani tyttäreni lesboudesta. Kyselin jo asiaa Iltalehden 100 kysymystä seksistä -palstalla: http://www.iltalehti.fi/satakysymystaseksista/2014121518913259_qs.shtml

      Olen toki kiitollinen siitä, että sain lehdessä vastauksen kysymykseeni, mutta olen pettynyt kun vastauksessa ei otettu mitenkään kantaa siihen kuinka saan tyttäreni eheytettyä ja parannettua tästä vitsauksesta. Sen sijaan kliininen seksologi Santalahti suositteli minulle vertaistuen hakemista ja tämän takia haluankin kysellä muiden jenkkifutisvanhempien neuvoa asiaan. Onko teillä siis antaa parempaa ja käytännöläheisempää ohjetta siihen kuinka lesbouden perverssio saadaan ajetuksi viattoman tytön sielusta? Tänä päivänä ei kirkkokaan lie tee manauksia aiheen tiimoilta? Tai en ortodokseista niin tiedä, mutta kynnys Ryssänkirkkoon on vielä liian korkea minulle.

      Sen sijaan olen ajatellut viedä tyttäreni jenkkifutistreeneihin. Joukkueurheilulla on tunnetusti positiivisia vaikutuksia lasten ja nuorten kehitykseen ja elän toivossa, että tyttäreni saisi harrastuksen kautta tervettä itsetuntoa eikä joutuisi enää turvautumaan muiden naisten tukeen seksuaalisuutensa suhteen. Kuulisin mielelläni muiden vanhempien kommentteja sen suhteen onko tällainen lähestymistapa toimiva ja kannatettava. Pelaan itse East City Giantsissa, jos sillä nyt on asiaan mitään vaikutusta, mutta tyttäreni joutuisi hakeutumaan johonkin toiseen seuraan. Tämänkin suhteen olisin kiitollinen vinkeistä.

    • Johan_B

      Hyvä Epätoivoinen isä Hki,

      Valitettavasti en osaa auttaa siinä kuinka lesbouden perverssio saadaan ajetuksi viattoman tyttönne sielusta mutta tiedän mistä hakea apua. Ryssäinkirkossa sentään jonkin verran eheyttämistä vielä harrastetaan. Suuri Isä Putin on pitänyt tästä huolen ja varmistanut komiteansa johdolla että samat lempeät tuulet ovat levinneet myös kaikkiin enitsen Neuvostoliiton alueen ortodoksiseurakuntiin. Onneksi syntisessä maailmassa on sentään jäljellä vielä edes yksi valtakunta jonka itsenäisyyspäivän juhlissa eivät homot tanssi eivätkä sosiaalitoimistot rahoita luonnotonta tyttö tyttö elämäntapaa. Epätoivoinen isä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä joko Helsingin seudun ortodoksisen hiippakunnan hengelliseen johtajaan Pyhään Nikodeemukseen (vapautuu vankilasta helmikuun alkupuolella) tai vaihtoehtoisesti Tehtaankadun suurlähetystön kautta suoraan Mihail Kalašnikov junioriin (suurlähetystössä mahdollisesti käydessäsi tarvitset mukaan jenkkifudismalliset lonkka- ja häntäluusuojat). Mikäli yhteydenotto ujostuttaa, voitte myös tulla seuraamaan tämän kuukauden viimeistä eheyttämisseremoniaamme Lapinlahteen Helsingin ortodoksisen seurakunnan hautuumaalle puoliltaöin ylihuomenna. Takaan että tulet vaikuttumaan idän mystiikasta huomattavasti enemmän kuin ahneiden kapitalistien kehittämästä amerikan pallosta.


      Pikaista paranemista tyttärellenne toivoen,
      Dosentti J. Bäckman

      Ps. Tiedustelen samaan hengenvetoon myös kuulumisia isältä kuka harmitteli teini-ikäisen tyttärensä kiukuttelua uimahallin miespukuhuoneeseen astumisen vuoksi ja vanhempiaan häväisten vaati päästä riisutumaan mielummin naisten tiloihin. Olen nähnyt yliopistourallani lukuisia vastaavia tapauksia - ja ikäväkseni joudun kertomaan - että merkit viittaavat siihen että lesbouden perverssio on vallannut myös teidän tyttärenne hauraan sielun. Toivotan teille voimia tähän taisteluun jonka liberaali taloustiede on ajanut yhteiskuntaamme kuin myrkylle immuunit luteet tai turkiskuoriaiset. Toivoisin myös että kertoisitte miten viimeiaikaiset uimahallivisiittinne ovat sujuneet? Tarvittaessa myös sinä olet tervetullut eheyttämisrituaaleihimme edellä mainittuun paikkaan.

    • 7+4

      onko se tapahtuma nyt siis tänään puolilta öin vai huomenna perjantaina ?

      • 13+18

        Viimeisin tieto, perustuen desantti Bäqmannilta tulleeseen hätäviestiin, on että tapahtuma on peruttu taantumuksellisten (vastavallankumouksellisten) voimien toiminnan seurauksena. Desantti Bäqmann on joutunut vetäytymään ns. maan alle suojaan valkoisten tappokomission asetamien toimintaryhmien alta. Hän esittää pettymyksensä sen nyt ilmeiseksi käyneen seikan suhteen, että liitto ja tämä puoliepävirallinen keskustelupalsta on näemmä Kokoomuksen taantumuksellisten voimien hallussa eikä siten nauti kansankomissioiden ja -neuvostojen luottamusta.


    • junioriCOACH

      nyt junnut ES juominen loppuu, kone kiinni, pelikamat päälle ja ulos heittelemään palloa

    • 8+5

      miksi tehtaankadulle tarvii ottaa lonkka ja häntäluu suojat ? käykö jos ne on sellaiset mitkä on leikattu retki patjasta

    • ISÄTÖN_poika

      Isänpäivästä ei ole kulunut kauaa. mutta sain juuri puhelun entisen pelaajan isältä. hän oli kannelmäessä. voisiko joku paikalla oleva käydä tiedustelemassa paikallisen Britannian liepeillä mikäli henkilö on paikan päällä? kuitenkin pakkasyö tulossa ja vähäpätöisemmissäkin ilmasto-olosuhteissa on ihmishenkiä menehtynyt. arvostan mikäli havainnot raportoidaan tälle palstalle. kaveri vastaa yleeensä huutoihin "EPI" tai ihan vain lyhenteettä "ENTISEN PELAAJAN ISÄ"

    • sitäeitiedä

      onko tämä tyttö nyt 19-vuotias? Ehkä abiturientti vai vajosiko ammattikoulun kesken jättäneiden varjoihin ja nyt jo jälkikasvua löytyy työttömän autoasentajan kanssa?
      Kunhan kyselen!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe