EU -raportti täynnä kannabisvastaisuutta

siitä raportista

EU -raportti täynnä kannabisvastaisuutta. Tässä yksi kohta:

"Among the 10 countries, Hungary has the highest prevalence of cannabis users in
treatment (see Figures 15 and 16), estimated at 45 cannabis clients in treatment per
100 000 inhabitants (2004). Hungary is followed by Malta (32 per 100 000 in 2003),
Estonia (15 per 100 000 in 2003) and the Czech Republic (14 per 100 000 in 2004). In
all remaining countries there are 10 or fewer cannabis clients per 100 000. As is also
evident in the pre-2004 EU Member States (see Montanari et al., this monograph), all
of the new EU states have experienced a substantial increase in cannabis admissions
to treatment in the past 10 years. This increase is, however, proportionately higher in
Hungary than in the other countries. The reason behind this may be attributed to the

proportionately high possibility of referrals (choosing treatment as an alternative to
the legal process) rather than a greater need for treatment in Hungary. In 2004, for
example, more than half of the clients entered treatment in the frame of referrals, and
not on the basis of experiencing physical or mental problems which requires professional
help."


http://www.emcdda.europa.eu/publications/monographs/cannabis



EU-raportista löytyy 750 sivua tutkittua tieotoa kannabiksen myrkyllisyydestä. Silti narkkarit uskovat EU-raportin väittävän kannabista alkoholia turvallisemmaksi, koska aiheesta on julkaistu virhepäätelmiin perustuva sanomalehtiartikkeli.

Sanomalehtiartikkeli EI ole validi kumoamaan EU-raporttia.
Ko. EU raportista löytyi 15 viitettä siitä että kannabis aiheuttaa skitsofreniaa.
Osa tutkimuksista perustui lääketieteellisiin kokeisiin, osa oli tilastollisia tutkimuksia. Silti kannabiksen käyttäjät ja kannabisuutiset kieltävät kannabiksen aiheuttavan skitsofreniaa väitteillä, jotka perustuvat mielikuvitukseen.

157

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sterge Joint

      Miksi skitsofrenia ei sitten ole yleistynyt, vaikka kannabiksen käyttö on kieltolain aikana maailmassa lisääntynyt erittäin paljon? Kyllä se on myös päivänselvää, että kannabis on alkoholia vähähaittaisempaa. Joka muuta väittää, on joko tyhmä tai valehtelee.

      • kuugg

        No onhan skitsofrenia lisääntynyt.


      • jointti
        kuugg kirjoitti:

        No onhan skitsofrenia lisääntynyt.

        Väkilukukin on lisääntynyt.

        Hampun on todettu olevan hyvin haitaton aine mitä tulee sen enempää fyysisiin kuin psyykkisiin ongelmaan. Hyvä vertailukohta on tässäkin alkoholi, joka on koviakin laittomia huumeita vaarallisempi ja haitallisempi huume. Se nopeuttaa spykoosin kehittymiistä n. 200 kertaa tehokkaammin kuin hamppu.

        Alkoholin tosin pitää sanaa "nopeuttaa". Huumeet eivät meinaan sinällänsä aiheuta spykoosia eivätkä oikeastaan edes laukaise, vaan lähinnä nopeuttavat sen puhkeamista. Eli jos ihminen menee spykoosiin alkoholion, hampun, lsd:n, pirin ym. käytöstä, sille ihmiselle kehittyisi ajan myötä spykoosin.

        Huumeet pikeimmin auttavat erilaisiin spyykkisiiin, koska se koittavat aivotoimintaa siten helpottavat. Mutta spykooseja ja skitsoiluja ne aiheuttavat vain ihmiselle, joilla sairastuvat niihin muutenkin jossain vaiheessa elämäänsä.

        Voin omaltani osaltani vahvistaa tutkimusten tulokset. Alkoholista on tullut lähinnä monen putken jälkeen liskojen yö, joka efekti tosin heikkenee kunhan etsit tietoja asiasta ja tiedät mikä sen aiheuttaa. Kannabis ei sijaan ole aiheuttanut mitään mielenterveysongelmia, ei vaikka olen sekakäyttänyt sitä alkoholin kanssa välillä viikonkin putkeen.


      • Mikko Origami
        kuugg kirjoitti:

        No onhan skitsofrenia lisääntynyt.

        Hollannissa kannabista saa aika vapaasti coffee shopeista, mutta silti siellä on esim. skitsofrenian esiintyvyys puolet tai kolmasosa verrattuna Ruotsiin ja Suomeen. Asia olisi aivan toisin päin, jos kannabiksen ja psykoosien välillä olisi aito kausaalinen yhteys.

        Kannabispsykoosi tulee yhdelle 10 000:sta käyttäjästä (eli on todella harvinainen, kun esim. paniikkihäiriö tulee ilman päihteitäkin yhdelle 40:stä), ja että nämäkin harvat tapaukset ovat todennäköisimmin väärin diagnosoituja ACI- ja HCU-tapauksia eivätkä aitoja kannabispsykooseja.

        Eli jo entuudestaan selvä asia on että kuningas alkoholi on monien tutkimuksien ohella satoja kertoja pahempi aine kuin kannabis.

        http://www.laakarilehti.fi/files/nostot/2012/nosto9_1.pdf


      • Faktuaali
        Mikko Origami kirjoitti:

        Hollannissa kannabista saa aika vapaasti coffee shopeista, mutta silti siellä on esim. skitsofrenian esiintyvyys puolet tai kolmasosa verrattuna Ruotsiin ja Suomeen. Asia olisi aivan toisin päin, jos kannabiksen ja psykoosien välillä olisi aito kausaalinen yhteys.

        Kannabispsykoosi tulee yhdelle 10 000:sta käyttäjästä (eli on todella harvinainen, kun esim. paniikkihäiriö tulee ilman päihteitäkin yhdelle 40:stä), ja että nämäkin harvat tapaukset ovat todennäköisimmin väärin diagnosoituja ACI- ja HCU-tapauksia eivätkä aitoja kannabispsykooseja.

        Eli jo entuudestaan selvä asia on että kuningas alkoholi on monien tutkimuksien ohella satoja kertoja pahempi aine kuin kannabis.

        http://www.laakarilehti.fi/files/nostot/2012/nosto9_1.pdf

        Että ihan yhdelle kymmenestä tuhannesta? Eli on kannabispsykoosi on erittäin harvinainen. LSD psykoosi taasen lienee yleisempi, vaikka LSD lienee vesiliukoinen.


    • MinäVaan

      Hyvä että olet kiinnostunut tästä aiheesta.

      Lainasit EMCDDA:ta: "The reason behind this may be attributed to the proportionately high possibility of referrals (choosing treatment as an alternative to
      the legal process) rather than a greater need for treatment in Hungary."

      Siinähän se tärkein sanotaan. Eli kannabiksen hoitoon hakeutuminen on yleistynyt. Ei sen takia, että kannabis aiheuttaisi enemmän ongelmia, vaan sen takia, että lakia on muutettu niin, että rangaistus voidaan välttää hoitoon hakeutumalla.

      Tämän seurauksena kannabiksen käytöstä kiinni jäädessä ihmiset hakeutuvat hoitoon ja vievät hoitopaikkoja sellaisilta henkilöiltä, jotka sitä oikeasti kaipaisivat. Tietenkin mainitsemisen arvoista on myös tuon päättömän politiikan kustannukset.

      "EU-raportista löytyy 750 sivua tutkittua tieotoa kannabiksen myrkyllisyydestä."

      Missä kohti EU-raporttia mainitaan kannabiksen olevan myrkyllistä?

      "Silti narkkarit uskovat EU-raportin väittävän kannabista alkoholia turvallisemmaksi, koska aiheesta on julkaistu virhepäätelmiin perustuva sanomalehtiartikkeli. "

      En tiedä mitä EU-raportti väittää kannabiksesta, enkä myöskään perusta kantaani sanomalehtiartikkeliin. Sen sijaan tiedän esimerkiksi seuraavat faktat, jotka voit halutessasi tarkistaa osoitteesta päihdelinkki.fi ja sieltä löytyvästä pikatietoa osioista.

      1) Alkoholia voi nauttia kerralla tappavan määrän. Kannabikselle tämä ei ole mahdollista.
      2) Alkoholin pitkäaikainen käyttö voi johtaa maksa-, haima- ja munuaisvaurioita. Kannabiksen pitkäaikaiskäytön ei ole todettu aiheuttavan maksa-, haima-, tai munuaisvaurioita.
      3) Alkoholin vieroitusoireet ovat vakavat ja niissä voi esiintyä alkoholipsykoosia ja sellaisia kouristuksia, jotka voivat johtaa kuolemaan. Kannabiksen vieroitusoireet ovat alkoholiin verrattuna lieviä: lähinnä nukahtamisvaikeuksia, ärtyneisyyttä, hikoilua, mielialojen vaihtelua, ahdistuneisuutta. Samat toki esiintyvät alkoholinkin kohdalla voimakkaampina, jopa kertakäytön jälkeen. Tätä alkoholin aiheuttamaa myrkytystilaa kutsutaan krapulaksi.

      "Silti kannabiksen käyttäjät ja kannabisuutiset kieltävät kannabiksen aiheuttavan skitsofreniaa väitteillä, jotka perustuvat mielikuvitukseen. "

      Kyllä kai kannabis voi laukaista skitsofrenian. Mutta kun kerran alkoholiin verrattiin, niin osaatko sanoa kuinka usein alkoholi laukaisee tai aiheuttaa skitsofrenian? Kuinka paljon alkoholi kasvattaa väkivaltaisuutta verrattuna esimerkiksi selvinpäin olemiseen tai kannabiksen käyttöön? Oletko perehtynyt asiaan vai huuteletko omiasi?

      • kukkapenkin känniääliö

        Kyllä alkoholi on paljon kannabista vaarallisempi huume. Joka päivä Suomessa hakataan ja tapetaan ihmisiä kännissä.


      • Heli bell
        kukkapenkin känniääliö kirjoitti:

        Kyllä alkoholi on paljon kannabista vaarallisempi huume. Joka päivä Suomessa hakataan ja tapetaan ihmisiä kännissä.

        http://www.iltasano
        mat.fi/kotimaa/art-1417492899376.html


        Polvijärven heinäkuisesta kirvessurmasta epäilty nuorimies on saanut syytteen murhasta.

        Syyte luettiin hänelle Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa tiistaina. Syyttäjä vaatii miehelle elinkautista vankeusrangaistusta.

        Surma tapahtui heinäkuussa syrjäisellä kesämökillä Polvijärvellä Pohjois-Karjalassa, jossa kolme alle 20-vuotiasta nuorta oli viettämässä vapaa-aikaansa.

        Paikalla olivat syytetty ja hänen tyttöystävänsä sekä yhteisestä sopimuksesta myöhemmin paikalle kutsuttu syytetyn miespuolinen kaveri. Iltaa vietettiin saunoen, grillaten ja alkoholia nauttien.

        Aamuyöllä nainen ja syytetyn kaveri menivät nukkumaan ja syytetty jäi yksin ulos valvomaan.

        Jossain vaiheessa yötä hän nouti liiteristä kirveen ja surmasi sillä mökissä sohvalla nukkuneen kaverinsa lyömällä tätä toistakymmentä kertaa kirveellä päähän ja ylävartasloon.

        Eri sängyssä samassa huoneessa nukkunut tyttöystävä ei herännyt tapahtuman aiheuttamiin ääniin.

        Surmatyön tehtyään mies raahasi vielä elossa olleen uhrin läheiseen jokeen ja peitti tämän risulla. Myös kirveen hän heitti veteen.

        Tämän jälkeen mies itse soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti kaverinsa kadonneen. Tyttöystävän herättyä ja löydettyä uhrin rantavedestä mies soitti uudelleen hätäkeskukseen ja ilmoitti kaverinsa löytyneen kuolleena.

        Poliisin alun perin tappona tutkima henkirikos on syyttäjän mielestä murha, koska se on tehty erityisen raa’alla ja julmalla tavalla. Veteen joutuessaan uhri vielä eli. Hän kuoli hukkumalla.

        Sekä syyttäjä että puolustus pitävät surmatyötä täysin käsittämättömänä. Järjellistä motiivia sille, miksi mies surmasi parhaan kaverinsa, ei tutkinnassa eikä oikeudessakaan löytynyt.

        Jonkinlaiseksi motiiviksi oikeudessa nousi esiin mustasukkaisuus. Syytetty oli illan mittaan saanut sellaisen vaikutelman, että kaveri lähenteli hänen tyttöystäväänsä.

        Oikeudessa kuultu entinen tyttöystävä ei kuitenkaan muistanut mitään tällaista tapahtuneen.

        Puolustus myönsi surmatyön, mutta kiisti murhan. Sen mielestä kyseessä oli tappo.




        Siinäpä taas yksi tapaus jossa alkoholia käyttänyt riehui kuin mielipuoli ja tappoi kaverinsa.


      • Heli bell
        kukkapenkin känniääliö kirjoitti:

        Kyllä alkoholi on paljon kannabista vaarallisempi huume. Joka päivä Suomessa hakataan ja tapetaan ihmisiä kännissä.

        http://www.iltasano
        mat.fi/kotimaa/art-1417492899376.html


        Polvijärven heinäkuisesta kirvessurmasta epäilty nuorimies on saanut syytteen murhasta.

        Syyte luettiin hänelle Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa tiistaina. Syyttäjä vaatii miehelle elinkautista vankeusrangaistusta.

        Surma tapahtui heinäkuussa syrjäisellä kesämökillä Polvijärvellä Pohjois-Karjalassa, jossa kolme alle 20-vuotiasta nuorta oli viettämässä vapaa-aikaansa.

        Paikalla olivat syytetty ja hänen tyttöystävänsä sekä yhteisestä sopimuksesta myöhemmin paikalle kutsuttu syytetyn miespuolinen kaveri. Iltaa vietettiin saunoen, grillaten ja alkoholia nauttien.

        Aamuyöllä nainen ja syytetyn kaveri menivät nukkumaan ja syytetty jäi yksin ulos valvomaan.

        Jossain vaiheessa yötä hän nouti liiteristä kirveen ja surmasi sillä mökissä sohvalla nukkuneen kaverinsa lyömällä tätä toistakymmentä kertaa kirveellä päähän ja ylävartasloon.

        Eri sängyssä samassa huoneessa nukkunut tyttöystävä ei herännyt tapahtuman aiheuttamiin ääniin.

        Surmatyön tehtyään mies raahasi vielä elossa olleen uhrin läheiseen jokeen ja peitti tämän risulla. Myös kirveen hän heitti veteen.

        Tämän jälkeen mies itse soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti kaverinsa kadonneen. Tyttöystävän herättyä ja löydettyä uhrin rantavedestä mies soitti uudelleen hätäkeskukseen ja ilmoitti kaverinsa löytyneen kuolleena.

        Poliisin alun perin tappona tutkima henkirikos on syyttäjän mielestä murha, koska se on tehty erityisen raa’alla ja julmalla tavalla. Veteen joutuessaan uhri vielä eli. Hän kuoli hukkumalla.

        Sekä syyttäjä että puolustus pitävät surmatyötä täysin käsittämättömänä. Järjellistä motiivia sille, miksi mies surmasi parhaan kaverinsa, ei tutkinnassa eikä oikeudessakaan löytynyt.

        Jonkinlaiseksi motiiviksi oikeudessa nousi esiin mustasukkaisuus. Syytetty oli illan mittaan saanut sellaisen vaikutelman, että kaveri lähenteli hänen tyttöystäväänsä.

        Oikeudessa kuultu entinen tyttöystävä ei kuitenkaan muistanut mitään tällaista tapahtuneen.

        Puolustus myönsi surmatyön, mutta kiisti murhan. Sen mielestä kyseessä oli tappo.




        Siinäpä taas yksi tapaus jossa alkoholia käyttänyt riehui kuin mielipuoli ja tappoi kaverinsa.


      • pukki tulee
        Heli bell kirjoitti:

        http://www.iltasano
        mat.fi/kotimaa/art-1417492899376.html


        Polvijärven heinäkuisesta kirvessurmasta epäilty nuorimies on saanut syytteen murhasta.

        Syyte luettiin hänelle Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa tiistaina. Syyttäjä vaatii miehelle elinkautista vankeusrangaistusta.

        Surma tapahtui heinäkuussa syrjäisellä kesämökillä Polvijärvellä Pohjois-Karjalassa, jossa kolme alle 20-vuotiasta nuorta oli viettämässä vapaa-aikaansa.

        Paikalla olivat syytetty ja hänen tyttöystävänsä sekä yhteisestä sopimuksesta myöhemmin paikalle kutsuttu syytetyn miespuolinen kaveri. Iltaa vietettiin saunoen, grillaten ja alkoholia nauttien.

        Aamuyöllä nainen ja syytetyn kaveri menivät nukkumaan ja syytetty jäi yksin ulos valvomaan.

        Jossain vaiheessa yötä hän nouti liiteristä kirveen ja surmasi sillä mökissä sohvalla nukkuneen kaverinsa lyömällä tätä toistakymmentä kertaa kirveellä päähän ja ylävartasloon.

        Eri sängyssä samassa huoneessa nukkunut tyttöystävä ei herännyt tapahtuman aiheuttamiin ääniin.

        Surmatyön tehtyään mies raahasi vielä elossa olleen uhrin läheiseen jokeen ja peitti tämän risulla. Myös kirveen hän heitti veteen.

        Tämän jälkeen mies itse soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti kaverinsa kadonneen. Tyttöystävän herättyä ja löydettyä uhrin rantavedestä mies soitti uudelleen hätäkeskukseen ja ilmoitti kaverinsa löytyneen kuolleena.

        Poliisin alun perin tappona tutkima henkirikos on syyttäjän mielestä murha, koska se on tehty erityisen raa’alla ja julmalla tavalla. Veteen joutuessaan uhri vielä eli. Hän kuoli hukkumalla.

        Sekä syyttäjä että puolustus pitävät surmatyötä täysin käsittämättömänä. Järjellistä motiivia sille, miksi mies surmasi parhaan kaverinsa, ei tutkinnassa eikä oikeudessakaan löytynyt.

        Jonkinlaiseksi motiiviksi oikeudessa nousi esiin mustasukkaisuus. Syytetty oli illan mittaan saanut sellaisen vaikutelman, että kaveri lähenteli hänen tyttöystäväänsä.

        Oikeudessa kuultu entinen tyttöystävä ei kuitenkaan muistanut mitään tällaista tapahtuneen.

        Puolustus myönsi surmatyön, mutta kiisti murhan. Sen mielestä kyseessä oli tappo.




        Siinäpä taas yksi tapaus jossa alkoholia käyttänyt riehui kuin mielipuoli ja tappoi kaverinsa.

        Siinä yhden reppanan elämä tuhoutui lopullisesti, ja toisen korjasi tuoni. Yhdistävä tekijä oli taas tappava huume, alkoholi.


      • isämmaan puolustajja
        pukki tulee kirjoitti:

        Siinä yhden reppanan elämä tuhoutui lopullisesti, ja toisen korjasi tuoni. Yhdistävä tekijä oli taas tappava huume, alkoholi.

        Eerokin Hyvinkäällä ammuskeli 12 kaljapullon voimin, tappoi muutaman ihmisen ja pilasi elämänsä, joka ei oikein ollut vielä alkanutkaan.


      • Kohtuukäyttäjä

      • Trr beliivi

      • Trr beliivi

      • Drrmuda

      • liuyhnfgd

      • Kohtuukäyttäjä
        Trr beliivi kirjoitti:

        Valitettavasti se jää aika harvalla muutamaan drinkkiin viikossa. Jos jäisi, tilanne ei olisi alkoholihuumeen suhteen näin paha, että se on eniten Suomea tuhoava asia:

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tutkijat-suomessa-meneillaan-alkoholikatastrofi/1889630

        Tilanne on Suomessa arveluttava alkoholin väärinkäytön takia, ja koska syy on siis väärinkäyttö, eikä siis alkoholi itsessään. niin silloin on käytävä "väärinkäytön" kimpuun, ...eikä alkoholin kimppuun.

        Väärinkäyttö ...minkä asian tai välineen kanssa hyvänsä on vaarallista...näistä mainittakoon ...vesi, auto, puukko, suola, sokeri.....eli helpompi olisi etsiä jokin väline tai asia,...mikä ei olisi vaarallinen väärinkäytettynä...sitä kun minulle ei ainakaan tule mieleen kovin äkkiä.

        Jos kaikki asiat..välineet, ja aineet hävitettäisiin yhteiskunnastamme, ...jotka väärinkäytettynä ovat vaarallisia, ...niin mitä meille jäisi jäljelle ?

        Eli ainoa oikea lähestymistapa tähän asiaan on käyttöohjeiden lukeminen ja noudattaminen.,eli oikein käyttö.

        Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus...joka tosin on pitkäaikaista ja aikaaviepää toimintaa...mutta ainoa oikea tapa.


      • Moss Bnsid
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Tilanne on Suomessa arveluttava alkoholin väärinkäytön takia, ja koska syy on siis väärinkäyttö, eikä siis alkoholi itsessään. niin silloin on käytävä "väärinkäytön" kimpuun, ...eikä alkoholin kimppuun.

        Väärinkäyttö ...minkä asian tai välineen kanssa hyvänsä on vaarallista...näistä mainittakoon ...vesi, auto, puukko, suola, sokeri.....eli helpompi olisi etsiä jokin väline tai asia,...mikä ei olisi vaarallinen väärinkäytettynä...sitä kun minulle ei ainakaan tule mieleen kovin äkkiä.

        Jos kaikki asiat..välineet, ja aineet hävitettäisiin yhteiskunnastamme, ...jotka väärinkäytettynä ovat vaarallisia, ...niin mitä meille jäisi jäljelle ?

        Eli ainoa oikea lähestymistapa tähän asiaan on käyttöohjeiden lukeminen ja noudattaminen.,eli oikein käyttö.

        Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus...joka tosin on pitkäaikaista ja aikaaviepää toimintaa...mutta ainoa oikea tapa.

        Alkoholi on tappava huume, joka aiheuttaa lopulta aktiivikäyttäjälleen heroiiniriippuvuuteen verrattavan sairauden, joka pääsääntöisesti on aina ennenaikaiseen kuolemaan johtava. Kuolema tulee erittäin suuren kärsimyksen jälkeen, joka voi kestää vuosikausia. Kovien huumeiden kuten alkoholin, kohtuukäyttö on monille ihmisille erittäin vaikeaa,ja tästä syystä alkoholista onkin päässyt tulemaan isänmaatamme ja sen kansalaisia eniten tuhoava asia.

        Eikös se lisäksi ollut niin, että itsellesikin (ja perheellesi) alkoholi on aiheuttanut erittäin paljon ongelmia? Mutta jokainen rakastaa huumettaan, vaikka se tuhoaisikin kaiken tärkeän. Etkös niin ole todennut?


      • Moss Bnsid
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Tilanne on Suomessa arveluttava alkoholin väärinkäytön takia, ja koska syy on siis väärinkäyttö, eikä siis alkoholi itsessään. niin silloin on käytävä "väärinkäytön" kimpuun, ...eikä alkoholin kimppuun.

        Väärinkäyttö ...minkä asian tai välineen kanssa hyvänsä on vaarallista...näistä mainittakoon ...vesi, auto, puukko, suola, sokeri.....eli helpompi olisi etsiä jokin väline tai asia,...mikä ei olisi vaarallinen väärinkäytettynä...sitä kun minulle ei ainakaan tule mieleen kovin äkkiä.

        Jos kaikki asiat..välineet, ja aineet hävitettäisiin yhteiskunnastamme, ...jotka väärinkäytettynä ovat vaarallisia, ...niin mitä meille jäisi jäljelle ?

        Eli ainoa oikea lähestymistapa tähän asiaan on käyttöohjeiden lukeminen ja noudattaminen.,eli oikein käyttö.

        Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus...joka tosin on pitkäaikaista ja aikaaviepää toimintaa...mutta ainoa oikea tapa.

        "Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus."

        Sinulle annettiin aikoinasi runsaat varat ja isot resurssit valistaa myös alkoholista, mutta viinaa rakastavana juoppona et halunnut sitä tehdä. Valistusmatkasi ympäri Suomea mahdollistivat sinulle ryyppäämisen iltaisin joka kaupungissa, josta et enää ehtinyt ajamaan yöksi kotiin.


      • joop akkuna
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Tilanne on Suomessa arveluttava alkoholin väärinkäytön takia, ja koska syy on siis väärinkäyttö, eikä siis alkoholi itsessään. niin silloin on käytävä "väärinkäytön" kimpuun, ...eikä alkoholin kimppuun.

        Väärinkäyttö ...minkä asian tai välineen kanssa hyvänsä on vaarallista...näistä mainittakoon ...vesi, auto, puukko, suola, sokeri.....eli helpompi olisi etsiä jokin väline tai asia,...mikä ei olisi vaarallinen väärinkäytettynä...sitä kun minulle ei ainakaan tule mieleen kovin äkkiä.

        Jos kaikki asiat..välineet, ja aineet hävitettäisiin yhteiskunnastamme, ...jotka väärinkäytettynä ovat vaarallisia, ...niin mitä meille jäisi jäljelle ?

        Eli ainoa oikea lähestymistapa tähän asiaan on käyttöohjeiden lukeminen ja noudattaminen.,eli oikein käyttö.

        Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus...joka tosin on pitkäaikaista ja aikaaviepää toimintaa...mutta ainoa oikea tapa.

        Onkos noi sun pisteet "..." samanlainen asia kuin poikasi "joop"? Sellainen pakonomainen juttu?


      • Outo asia
        joop akkuna kirjoitti:

        Onkos noi sun pisteet "..." samanlainen asia kuin poikasi "joop"? Sellainen pakonomainen juttu?

        Isä on siis henkisesti korkein olento maailmassa ja poika Suomen kansallistietäjä. Kuinkas sattuikaan...


      • Asiantuntija -58
        Outo asia kirjoitti:

        Isä on siis henkisesti korkein olento maailmassa ja poika Suomen kansallistietäjä. Kuinkas sattuikaan...

        Yhdistävänä tekijänä valistusisällä ja joop-pojalla on sama sairaus - skitsofrenia.


      • kallista valistusta
        Moss Bnsid kirjoitti:

        "Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus."

        Sinulle annettiin aikoinasi runsaat varat ja isot resurssit valistaa myös alkoholista, mutta viinaa rakastavana juoppona et halunnut sitä tehdä. Valistusmatkasi ympäri Suomea mahdollistivat sinulle ryyppäämisen iltaisin joka kaupungissa, josta et enää ehtinyt ajamaan yöksi kotiin.

        Kuinkahan paljon näillä huumevalistusmatkoilla meni vuosien rahaa viinaan ja naisiin?


      • meiirkki
        Moss Bnsid kirjoitti:

        "Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus."

        Sinulle annettiin aikoinasi runsaat varat ja isot resurssit valistaa myös alkoholista, mutta viinaa rakastavana juoppona et halunnut sitä tehdä. Valistusmatkasi ympäri Suomea mahdollistivat sinulle ryyppäämisen iltaisin joka kaupungissa, josta et enää ehtinyt ajamaan yöksi kotiin.

        Nykyisinkin nämä irtihuumeesta-aktiivit kännäilevät runsaasti ja säännöllisesti, aivan kuten järjestön perustajakin.

        http://m.youtube.com/watch?v=imP6EC27MfQ


      • Kohtuukäyttäjä
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Tilanne on Suomessa arveluttava alkoholin väärinkäytön takia, ja koska syy on siis väärinkäyttö, eikä siis alkoholi itsessään. niin silloin on käytävä "väärinkäytön" kimpuun, ...eikä alkoholin kimppuun.

        Väärinkäyttö ...minkä asian tai välineen kanssa hyvänsä on vaarallista...näistä mainittakoon ...vesi, auto, puukko, suola, sokeri.....eli helpompi olisi etsiä jokin väline tai asia,...mikä ei olisi vaarallinen väärinkäytettynä...sitä kun minulle ei ainakaan tule mieleen kovin äkkiä.

        Jos kaikki asiat..välineet, ja aineet hävitettäisiin yhteiskunnastamme, ...jotka väärinkäytettynä ovat vaarallisia, ...niin mitä meille jäisi jäljelle ?

        Eli ainoa oikea lähestymistapa tähän asiaan on käyttöohjeiden lukeminen ja noudattaminen.,eli oikein käyttö.

        Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus...joka tosin on pitkäaikaista ja aikaaviepää toimintaa...mutta ainoa oikea tapa.

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.


      • Energetus
        Asiantuntija -58 kirjoitti:

        Yhdistävänä tekijänä valistusisällä ja joop-pojalla on sama sairaus - skitsofrenia.

        Saitte tänään käsityksen Raakkunan faijasta, Joka on aina mua sortanut, mun teini iästä asti. Kun ei edes hyvästä yrityksestäni huolimatta, voinut ÄIJÄ koskaan olla asiallinen ja mukava. Vaan koitti mun omia ajatuksia muuttaa omiensa kaltaiseksi, ja valtaansa aina mun yli pommittaa. Sitä on kestänyt pojat kuulkaa näihin päiviin asti, vaikka ikää on mulla about 50v. Ja lopulta se tais tajuta, minkälainen HÖLMÖ se on asenteessaan ollutkaan. Kun ainoaa Esikois poikaa on ainoastaan valtansa alle sovittaa. Vai voinko iloita tästäkään. Sillä vähän käy sääliks jo äijää, vaikka vieläkin se nyrkit pystyssä mun edessä heristelee, ja olis tosi tyytyväinen jos poliisit sai syyn mut pidättää. SAASTA! SÄ OLET OLLUTKIN JO OMASTAKIN MIELESTÄ, KUN MERKURIUS ON SUA RIIVANNUT, NÄIHIN PÄIVIIN ASTI. JA SÄ ET OO KYENNYT TOTA VAJAAN, JA LUONNE KÖYHÄN PLANEETAN ENERGIASTA, ITSEÄSI VAPAUTTAA. VAAN OOT OLLUT SEN ORJANA KOKO ELÄMÄS, NÄIHIN VANHUUDEN HÖPERYYDEN PÄIVIIN ASTI.


      • Joop joopasen joop
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija".

        Jos asia ei pitäisi paikkaansa, niin varmaan video olisi tässä ajassa jo youtubesta poistettu?


      • Leck Jammon
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Tunnustaakin omistavansa hullun paperit"

        Mutta ei kuitenkaan kuvittele olevansa henkisesti korkein olento maailmassa. Sellaisen kuvitteleminen vasta sairasta onkin.


      • Kännikommellus
        Joop joopasen joop kirjoitti:

        "Väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija".

        Jos asia ei pitäisi paikkaansa, niin varmaan video olisi tässä ajassa jo youtubesta poistettu?

        videon nimen mukaan siinä on Jukka kännissä. Jos asia ei olisi näin, olisi joko nimi vaihdettava tai video poistettava. Ihan turhaa kiukuttelua sellaiselle, jolla ei ole mitään tekemistä videon kanssa. Videon henkilö tuli kuvatuksi kaatokännissä, eikä siinä selittelyt tai uhkailu auta.


      • Buu uu uu
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa."

        Varmaan se on vuosien aikana havaittu yhtä turhanaikaiseksi kuin vaikkapa puuladon kanssa keskustelu. Sinä et keskustele, etkä myöskään valista. Olet lähinnä kannabispsykoottinen julistaja, jonka valistukseksi naamioitu julistus on vain lisännyt päihdeongelmia.


      • Kräämikaktus
        Kännikommellus kirjoitti:

        videon nimen mukaan siinä on Jukka kännissä. Jos asia ei olisi näin, olisi joko nimi vaihdettava tai video poistettava. Ihan turhaa kiukuttelua sellaiselle, jolla ei ole mitään tekemistä videon kanssa. Videon henkilö tuli kuvatuksi kaatokännissä, eikä siinä selittelyt tai uhkailu auta.

        Video on ollut netissä kuitenkin aika monta vuotta nimellä "Jukka Riipinen kännissä". Jos ei olisi, tuskin videota olisi niin nimetty.


      • Heino hei vaan
        Moss Bnsid kirjoitti:

        Alkoholi on tappava huume, joka aiheuttaa lopulta aktiivikäyttäjälleen heroiiniriippuvuuteen verrattavan sairauden, joka pääsääntöisesti on aina ennenaikaiseen kuolemaan johtava. Kuolema tulee erittäin suuren kärsimyksen jälkeen, joka voi kestää vuosikausia. Kovien huumeiden kuten alkoholin, kohtuukäyttö on monille ihmisille erittäin vaikeaa,ja tästä syystä alkoholista onkin päässyt tulemaan isänmaatamme ja sen kansalaisia eniten tuhoava asia.

        Eikös se lisäksi ollut niin, että itsellesikin (ja perheellesi) alkoholi on aiheuttanut erittäin paljon ongelmia? Mutta jokainen rakastaa huumettaan, vaikka se tuhoaisikin kaiken tärkeän. Etkös niin ole todennut?

        "Eikös se lisäksi ollut niin, että itsellesikin (ja perheellesi) alkoholi on aiheuttanut erittäin paljon ongelmia? Mutta jokainen rakastaa huumettaan, vaikka se tuhoaisikin kaiken tärkeän. Etkös niin ole todennut?"

        Ainakin on itse todennut, että isänsä oli alkoholisti joka joi vuosikymmenia, ja itsestään on todennut, että myös on alkoholi maittanut jossain vaiheessa elämää enemmän kuin liikaa. Todennäköistä on, että ongelmiakin on riittänyt.


      • Keppana höppänä
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta"

        Rakkautesi alkoholiin lienee tosiaan aika suurta, kun pitää jo ennen kuutta aamulla Suomen tappavinta huumetta puolustaa?


      • Salamatahdas
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta"

        Ei siinä sentään todettu, että viisi luotia päähän auttaa? Sellaisia usein kirjoittavat jotkut kannabista vastustavat henkilöt, sen olen huomannut. Mitä mieltä olet näiden väkivaltaisten seuraajiesi teksteistä, joissa toivotaan ihmisille väkivaltaista kuolemaa?


      • Erottawa
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä"

        Kävin lukemassa juttujasi Jehovantodistajien palstalla. Jopa siellä sinua pidetään aika outona tapauksena. Enpä olisi uskonut, mutta uskottava on.

        Tällaistakin siellä luki:

        "Luuletko jouko että täällä palstalla on huumeongelmaisia? Kun otetaan kuitenkin huomioon että toiset ovat aikaa ja vaivaa nähneet kymmeniä tai jopa satoja tunteja tehdessään tutkimustyötä,keräten lähdeaineistoa ja yrittäen antaa tietystä aiheesta mahdollisimman objektiivisen ja tieteellisen tutkimus tuloksen se tullaan lyttämään tämän kaltaisella kommentilla:

        Jo se, että kannabista ei ole täysin laillistettu missäänpäin maailmaa todistaa sen, että jotain asiassa mättää.

        Ja kun enenmmän nettiä käyttää niin kysynkin pitääkö nämä väitteet paikkaansa:
        Poikasi on asunut sinua paossa,ei siis lähtenyt vain huumematkoille?
        Teillä on suvussa diagnosoitua skitsofreniaa? Eli rajanveto siitä kannabikseen silloin mielestäni murenee aikalailla."



        Sillälailla.


      • Ei voi olla tottakaan
        kallista valistusta kirjoitti:

        Kuinkahan paljon näillä huumevalistusmatkoilla meni vuosien rahaa viinaan ja naisiin?

        "Jehovantodistaja olen ollut lapsesta lähtien (välillä erotettuna n 20 vuotta), takaisin tulin jehovantodistajiin n. 10 vuotta sitten. Erotuksen syy oli mieltymykeni vieraisiin naisiin."
        S
        Eli se mitä aiemmin on uumoiltu, pitää siis paikkansa.


      • Kohtuukäyttäjä
        Erottawa kirjoitti:

        "Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä"

        Kävin lukemassa juttujasi Jehovantodistajien palstalla. Jopa siellä sinua pidetään aika outona tapauksena. Enpä olisi uskonut, mutta uskottava on.

        Tällaistakin siellä luki:

        "Luuletko jouko että täällä palstalla on huumeongelmaisia? Kun otetaan kuitenkin huomioon että toiset ovat aikaa ja vaivaa nähneet kymmeniä tai jopa satoja tunteja tehdessään tutkimustyötä,keräten lähdeaineistoa ja yrittäen antaa tietystä aiheesta mahdollisimman objektiivisen ja tieteellisen tutkimus tuloksen se tullaan lyttämään tämän kaltaisella kommentilla:

        Jo se, että kannabista ei ole täysin laillistettu missäänpäin maailmaa todistaa sen, että jotain asiassa mättää.

        Ja kun enenmmän nettiä käyttää niin kysynkin pitääkö nämä väitteet paikkaansa:
        Poikasi on asunut sinua paossa,ei siis lähtenyt vain huumematkoille?
        Teillä on suvussa diagnosoitua skitsofreniaa? Eli rajanveto siitä kannabikseen silloin mielestäni murenee aikalailla."



        Sillälailla.

        Nimimerkki "Erottawa" lainasi toiselta keskustelufoorumilta kirjoituksen, joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen.

        Oli hyvä, että toit sen esille, koska se antaa lisätodistusta 12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan".


      • Giimmock
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Nimimerkki "Erottawa" lainasi toiselta keskustelufoorumilta kirjoituksen, joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen.

        Oli hyvä, että toit sen esille, koska se antaa lisätodistusta 12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan".

        Pitääkö se kirjoittamasi paikkansa, että sait potkut jehovantodistajista haureuden ja aviorikoksen johdosta? Vai onko sekin taas muiden keksimää "herjaa"?


      • Energetus
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Nimimerkki "Erottawa" lainasi toiselta keskustelufoorumilta kirjoituksen, joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen.

        Oli hyvä, että toit sen esille, koska se antaa lisätodistusta 12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan".

        Oman ilmoituksesi mukaan Ruotsissa asuva velipuolesi on skitsofreeninen. Miksi Veljesseuran palstalla valehtelet, että suvussasi ei ko. sairautta esiinny? Poikasikin, "Suomen kansallistietäjä" on myös skitsofreeninen..


      • Se ura kunta
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Nimimerkki "Erottawa" lainasi toiselta keskustelufoorumilta kirjoituksen, joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen.

        Oli hyvä, että toit sen esille, koska se antaa lisätodistusta 12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan".

        http://veljesseura.org/foorumi/viewtopic.php?f=6&t=6788&start=0


        Tuossa ketjussa "kohtuukäyttäjä/jouko pallari" sinua pidetään jankkaajana, jolla ei paljonkaan ole oppimishalua tai -kykyä. Eli olet tuolla ihan samanlainen kuin täällä ja joka paikassa muuallakin missä kirjoitat.


      • Menokeli
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa."

        Veljesseuran sivuilla sinultakin jää vastaukset antamatta, ainakin joku siellä niin kirjoittaa, eli käytöksesi on siellä samanlaista mitä se täällä on ollut myös vuosikausia.


      • Kohtuukäyttäjä
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Nimimerkki "Erottawa" lainasi toiselta keskustelufoorumilta kirjoituksen, joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen.

        Oli hyvä, että toit sen esille, koska se antaa lisätodistusta 12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan".

        linkki 19.11.2013 13:400
        Irti Huumeista -johtaja teki rikosilmoituksen törkyvideosta
        Maanantai 26.7.2010 klo 17.20 (päivitetty klo 22.00)

        Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja on tehnyt internetissä suuren suosion saaneesta videosta rikosilmoituksen.

        Jukka Riipinen kiistää olleensa edes Jyväskylässä kohuvideon tapahtumahetkellä.

        Jukka Riipinen kiistää olleensa edes Jyväskylässä kohuvideon tapahtumahetkellä. (IRTI HUUMEISTA)

        YouTube-videopalvelussa julkaistun videon selitystekstissä väitetään yhdistyksen toiminnanjohtajan Jukka Riipisen örveltäneen umpihumalassa Jyväskylässä.

        Videolla tunnistamaton mies kompuroi myöhään yöllä Jyväskylän kävelykadulla. Videon väitetään olevan kuvattu aamuyöllä 23. huhtikuuta.

        Riipinen kuitenkin itse kiistää, että olisi edes ollut Jyväskylässä tapahtuma-aikaan.

        - En edes käytä alkoholia kuin neljä kertaa vuodessa. Video on törkeää herjaa, Riipinen kertoo Iltalehdelle.

        Riipinen ei osaa sanoa, kuka on päättänyt levittää hänestä virheellistä tietoa. Hän kuitenkin kertoo, että linkki videoon olisi julkaistu ainakin Turun Seudun kannabisyhdistyksen Facebook-sivuilla.

        Perhettä haukuttu

        Jukka Riipinen nimitettiin Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtajaksi viime tammikuussa. Hän ei ole peitellyt jyrkkää kantaansa kannabiksen käyttöä vastaan ja epäilee, että videon takana saattaa olla joku, joka ei pidä hänen mielipiteistään.

        - Minusta on selvästi tullut jonkinlainen kannabiksen vihollinen numero yksi. On helppo puhua tällaista selän takana ja lällättää, mutta kukaan ei halua tulla puhumaan omalla naamallaan.

        Riipisen mukaan pahinta koko tapauksessa on kuitenkin se, että myös hänen perheensä on saanut videon takia herjaavia puhelinsoittoja.

        - Tein videosta maanantaina rikosilmoituksen ja poliisin mukaan sen lähettäjä voidaan vielä paikallistaa, Riipinen kertoo.

        Hänen mukaansa poliisi aikoo tutkia myös Turun Seudun kannabisyhdistyksen osuutta videon levittämiseen.

        Riipinen on tehnyt asiasta rikosilmoituksen sekä omissa nimissään että yhdistyksen toiminnanjohtajana.

        Video oli maanantai-iltaan mennessä poistettu YouTube-palvelusta.
        IL
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010072612094716_uu.shtml


      • Takavahtaaja
        Energetus kirjoitti:

        Oman ilmoituksesi mukaan Ruotsissa asuva velipuolesi on skitsofreeninen. Miksi Veljesseuran palstalla valehtelet, että suvussasi ei ko. sairautta esiinny? Poikasikin, "Suomen kansallistietäjä" on myös skitsofreeninen..

        Joku tuolla Veljesseuran palstalla toteaa käytöksesi olevan pakkomielteiselle narsistille luontaista. Onko sinulla asiaan jotain kommentoitavaa?


      • Limua or not
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille."

        Laitahan sinä kätesi Raamatulle ja pyhän kirjan kautta kiistä, että et itseäsi henkisesti korkeimmaksi olennoksi korottanut, niin puhu vasta sen jälkeen poliiseista ja muusta vastaavasta.


      • kasso
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        linkki 19.11.2013 13:400
        Irti Huumeista -johtaja teki rikosilmoituksen törkyvideosta
        Maanantai 26.7.2010 klo 17.20 (päivitetty klo 22.00)

        Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja on tehnyt internetissä suuren suosion saaneesta videosta rikosilmoituksen.

        Jukka Riipinen kiistää olleensa edes Jyväskylässä kohuvideon tapahtumahetkellä.

        Jukka Riipinen kiistää olleensa edes Jyväskylässä kohuvideon tapahtumahetkellä. (IRTI HUUMEISTA)

        YouTube-videopalvelussa julkaistun videon selitystekstissä väitetään yhdistyksen toiminnanjohtajan Jukka Riipisen örveltäneen umpihumalassa Jyväskylässä.

        Videolla tunnistamaton mies kompuroi myöhään yöllä Jyväskylän kävelykadulla. Videon väitetään olevan kuvattu aamuyöllä 23. huhtikuuta.

        Riipinen kuitenkin itse kiistää, että olisi edes ollut Jyväskylässä tapahtuma-aikaan.

        - En edes käytä alkoholia kuin neljä kertaa vuodessa. Video on törkeää herjaa, Riipinen kertoo Iltalehdelle.

        Riipinen ei osaa sanoa, kuka on päättänyt levittää hänestä virheellistä tietoa. Hän kuitenkin kertoo, että linkki videoon olisi julkaistu ainakin Turun Seudun kannabisyhdistyksen Facebook-sivuilla.

        Perhettä haukuttu

        Jukka Riipinen nimitettiin Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtajaksi viime tammikuussa. Hän ei ole peitellyt jyrkkää kantaansa kannabiksen käyttöä vastaan ja epäilee, että videon takana saattaa olla joku, joka ei pidä hänen mielipiteistään.

        - Minusta on selvästi tullut jonkinlainen kannabiksen vihollinen numero yksi. On helppo puhua tällaista selän takana ja lällättää, mutta kukaan ei halua tulla puhumaan omalla naamallaan.

        Riipisen mukaan pahinta koko tapauksessa on kuitenkin se, että myös hänen perheensä on saanut videon takia herjaavia puhelinsoittoja.

        - Tein videosta maanantaina rikosilmoituksen ja poliisin mukaan sen lähettäjä voidaan vielä paikallistaa, Riipinen kertoo.

        Hänen mukaansa poliisi aikoo tutkia myös Turun Seudun kannabisyhdistyksen osuutta videon levittämiseen.

        Riipinen on tehnyt asiasta rikosilmoituksen sekä omissa nimissään että yhdistyksen toiminnanjohtajana.

        Video oli maanantai-iltaan mennessä poistettu YouTube-palvelusta.
        IL
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010072612094716_uu.shtml

        Edelleen video näkyy ja nimi on "Jukka Riipinen kännissä".


      • Kohtuukäyttäjä
        Limua or not kirjoitti:

        "Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille."

        Laitahan sinä kätesi Raamatulle ja pyhän kirjan kautta kiistä, että et itseäsi henkisesti korkeimmaksi olennoksi korottanut, niin puhu vasta sen jälkeen poliiseista ja muusta vastaavasta.

        Tämä väite "henkisesti korkeimmaksi olennoksi korottanut" kuuluu jo vuosia sitten sinun itsesi lainaamaan kirjoitukseen jostain muualta, mutta ei minun kirjoituksestani.
        Olen usein pyytänyt sinua esittämään se linkki, joka olisi minun nimimerkin allekirjoittama.
        Tämä valheellinen väite kuluu 12.12,2014 poliisille vietävään aineistoon.


      • MorJor
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Tämä väite "henkisesti korkeimmaksi olennoksi korottanut" kuuluu jo vuosia sitten sinun itsesi lainaamaan kirjoitukseen jostain muualta, mutta ei minun kirjoituksestani.
        Olen usein pyytänyt sinua esittämään se linkki, joka olisi minun nimimerkin allekirjoittama.
        Tämä valheellinen väite kuluu 12.12,2014 poliisille vietävään aineistoon.

        Eli voit Pyhän Raamatunkin kautta vannoa, että et ole tekstiä kirjoittanut? Kirjoita totuus siis tähän ja nyt, niin uskon sinua. Eli "Pyhän Raamatun ja omantuntoni kautta minä, nimimerkki "Kohtuukäyttäjä", vannon, että en ole henkisesti korkein olento tässä maailmassa, kuten joku kirjoitti jo aikaa sitten.


      • Helmut Koll
        Buu uu uu kirjoitti:

        "Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa."

        Varmaan se on vuosien aikana havaittu yhtä turhanaikaiseksi kuin vaikkapa puuladon kanssa keskustelu. Sinä et keskustele, etkä myöskään valista. Olet lähinnä kannabispsykoottinen julistaja, jonka valistukseksi naamioitu julistus on vain lisännyt päihdeongelmia.

        "Varmaan se on vuosien aikana havaittu yhtä turhanaikaiseksi kuin vaikkapa puuladon kanssa keskustelu."

        Noinhan ne totesivat Veljesseurat-palstallakin, vähän eri sanoilla tosin.


      • Kohtuukäyttäjä
        MorJor kirjoitti:

        Eli voit Pyhän Raamatunkin kautta vannoa, että et ole tekstiä kirjoittanut? Kirjoita totuus siis tähän ja nyt, niin uskon sinua. Eli "Pyhän Raamatun ja omantuntoni kautta minä, nimimerkki "Kohtuukäyttäjä", vannon, että en ole henkisesti korkein olento tässä maailmassa, kuten joku kirjoitti jo aikaa sitten.

        Matteus 5:34-37 kieltää vannomisen.

        Ensinäkään minä en vanno ainakaan "hullun" edessä mitään, vaan sanani tulee riittää.

        Poliisi tutkii asiasta loput.


      • Kaukananen
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Matteus 5:34-37 kieltää vannomisen.

        Ensinäkään minä en vanno ainakaan "hullun" edessä mitään, vaan sanani tulee riittää.

        Poliisi tutkii asiasta loput.

        Ja Raamattu kieltää myös itsensä korottamisen. Hyvä kuitenkin tietää, että sinä kirjoitit sen tekstin. Sen tietää varmuudella siitä, että kovin kiemurtelet asian edessä, kun se esiin otetaan. Kuin käärme konsanaan. Lisäksi se tuleekin ottaa säännöllisesti esiin, koska se kuitenkin on yksi sairaimpia tekstejä joita netissä on koskaan nähty.


      • Tonde too
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Matteus 5:34-37 kieltää vannomisen.

        Ensinäkään minä en vanno ainakaan "hullun" edessä mitään, vaan sanani tulee riittää.

        Poliisi tutkii asiasta loput.

        "Sanani tulee riittää"

        Valehtelijan sanoja ei noteerata, vaikka niitä tulisi kuinka paljon tahansa.


      • Kertojako
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        linkki 19.11.2013 13:400
        Irti Huumeista -johtaja teki rikosilmoituksen törkyvideosta
        Maanantai 26.7.2010 klo 17.20 (päivitetty klo 22.00)

        Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja on tehnyt internetissä suuren suosion saaneesta videosta rikosilmoituksen.

        Jukka Riipinen kiistää olleensa edes Jyväskylässä kohuvideon tapahtumahetkellä.

        Jukka Riipinen kiistää olleensa edes Jyväskylässä kohuvideon tapahtumahetkellä. (IRTI HUUMEISTA)

        YouTube-videopalvelussa julkaistun videon selitystekstissä väitetään yhdistyksen toiminnanjohtajan Jukka Riipisen örveltäneen umpihumalassa Jyväskylässä.

        Videolla tunnistamaton mies kompuroi myöhään yöllä Jyväskylän kävelykadulla. Videon väitetään olevan kuvattu aamuyöllä 23. huhtikuuta.

        Riipinen kuitenkin itse kiistää, että olisi edes ollut Jyväskylässä tapahtuma-aikaan.

        - En edes käytä alkoholia kuin neljä kertaa vuodessa. Video on törkeää herjaa, Riipinen kertoo Iltalehdelle.

        Riipinen ei osaa sanoa, kuka on päättänyt levittää hänestä virheellistä tietoa. Hän kuitenkin kertoo, että linkki videoon olisi julkaistu ainakin Turun Seudun kannabisyhdistyksen Facebook-sivuilla.

        Perhettä haukuttu

        Jukka Riipinen nimitettiin Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtajaksi viime tammikuussa. Hän ei ole peitellyt jyrkkää kantaansa kannabiksen käyttöä vastaan ja epäilee, että videon takana saattaa olla joku, joka ei pidä hänen mielipiteistään.

        - Minusta on selvästi tullut jonkinlainen kannabiksen vihollinen numero yksi. On helppo puhua tällaista selän takana ja lällättää, mutta kukaan ei halua tulla puhumaan omalla naamallaan.

        Riipisen mukaan pahinta koko tapauksessa on kuitenkin se, että myös hänen perheensä on saanut videon takia herjaavia puhelinsoittoja.

        - Tein videosta maanantaina rikosilmoituksen ja poliisin mukaan sen lähettäjä voidaan vielä paikallistaa, Riipinen kertoo.

        Hänen mukaansa poliisi aikoo tutkia myös Turun Seudun kannabisyhdistyksen osuutta videon levittämiseen.

        Riipinen on tehnyt asiasta rikosilmoituksen sekä omissa nimissään että yhdistyksen toiminnanjohtajana.

        Video oli maanantai-iltaan mennessä poistettu YouTube-palvelusta.
        IL
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010072612094716_uu.shtml

        Jukka voi hyvinkin käyttää alkoholia neljä kertaa vuodessa. Tuossa on siitä yksi kerta. Voi tosin käyttää useampiakin kertoja.


      • Trrrscan
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Matteus 5:34-37 kieltää vannomisen.

        Ensinäkään minä en vanno ainakaan "hullun" edessä mitään, vaan sanani tulee riittää.

        Poliisi tutkii asiasta loput.

        Jo on melkoisen sekavaa juttua. Kannattaisiko uskonto ja päihdepolitiikka pitää suosiolla erossa toisistaan?

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10849039


      • Tottuus
        Kertojako kirjoitti:

        Jukka voi hyvinkin käyttää alkoholia neljä kertaa vuodessa. Tuossa on siitä yksi kerta. Voi tosin käyttää useampiakin kertoja.

        Video on netissä ollut jo useita vuosia, samalla nimellä. Siitä tekee johtopäätelmät.


      • Good years go by
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Nimimerkki "Erottawa" lainasi toiselta keskustelufoorumilta kirjoituksen, joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen.

        Oli hyvä, että toit sen esille, koska se antaa lisätodistusta 12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan".

        "12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan"."

        Tutkitaankos silloin myös kaikki nimimerkit, joiden takaa olet itse asioita selittänyt ja sekoillut?


      • Heli Verrassa
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Herjauskirjoitusta"

        Eikös herjauskirjoitus yleensä ole valhetta? Sinun touhuistasi on lähinnä kerrottu vain faktoja, jotka itse olet vuosien aikana itse tavalla tai toisella vahvistanut.


      • Takavahtaaja
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Matteus 5:34-37 kieltää vannomisen.

        Ensinäkään minä en vanno ainakaan "hullun" edessä mitään, vaan sanani tulee riittää.

        Poliisi tutkii asiasta loput.

        Varmasti kuitenkin sinäkin kohtuukäyttäjä olet sitä mieltä, että lusifersaatana-tekstin kirjoittaja on henkisesti ainakin jossain määrin sairas? Vai mikä on mielipiteesi asiaan?


      • Kasipasi
        Takavahtaaja kirjoitti:

        Varmasti kuitenkin sinäkin kohtuukäyttäjä olet sitä mieltä, että lusifersaatana-tekstin kirjoittaja on henkisesti ainakin jossain määrin sairas? Vai mikä on mielipiteesi asiaan?

        Onpas kohtuukäyttäjän vaikea vastata yksinkertaiseen kyllä tai ei-kysymykseen. Ei luulisi olevan vaikeaa, mutta jostain syystä on.


      • 605 EX
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Tämä väite "henkisesti korkeimmaksi olennoksi korottanut" kuuluu jo vuosia sitten sinun itsesi lainaamaan kirjoitukseen jostain muualta, mutta ei minun kirjoituksestani.
        Olen usein pyytänyt sinua esittämään se linkki, joka olisi minun nimimerkin allekirjoittama.
        Tämä valheellinen väite kuluu 12.12,2014 poliisille vietävään aineistoon.

        "Olen usein pyytänyt sinua esittämään se linkki, joka olisi minun nimimerkin allekirjoittama."

        Et sinä niitä hulluimpia juttujasi koskaan vakionimimerkeilläsi kirjoittele. Sen verran on tolkkua sentään.


      • Terapetti
        Energetus kirjoitti:

        Saitte tänään käsityksen Raakkunan faijasta, Joka on aina mua sortanut, mun teini iästä asti. Kun ei edes hyvästä yrityksestäni huolimatta, voinut ÄIJÄ koskaan olla asiallinen ja mukava. Vaan koitti mun omia ajatuksia muuttaa omiensa kaltaiseksi, ja valtaansa aina mun yli pommittaa. Sitä on kestänyt pojat kuulkaa näihin päiviin asti, vaikka ikää on mulla about 50v. Ja lopulta se tais tajuta, minkälainen HÖLMÖ se on asenteessaan ollutkaan. Kun ainoaa Esikois poikaa on ainoastaan valtansa alle sovittaa. Vai voinko iloita tästäkään. Sillä vähän käy sääliks jo äijää, vaikka vieläkin se nyrkit pystyssä mun edessä heristelee, ja olis tosi tyytyväinen jos poliisit sai syyn mut pidättää. SAASTA! SÄ OLET OLLUTKIN JO OMASTAKIN MIELESTÄ, KUN MERKURIUS ON SUA RIIVANNUT, NÄIHIN PÄIVIIN ASTI. JA SÄ ET OO KYENNYT TOTA VAJAAN, JA LUONNE KÖYHÄN PLANEETAN ENERGIASTA, ITSEÄSI VAPAUTTAA. VAAN OOT OLLUT SEN ORJANA KOKO ELÄMÄS, NÄIHIN VANHUUDEN HÖPERYYDEN PÄIVIIN ASTI.

        Hyvältähän ja terveellä pohjalla olevalta tuo isä/poika-suhde vaikuttaa. Ei paremmasta väliä...


      • 13+78
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "odennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet."

        Itse muistan sen ajan kun sinä ja silloin Tanskassa teltassa asuva poikasi toitte vuosikymmenia jatkuneen perheriitanne julkiseksi nettiin.


      • Niin ei oo joo
        Ei voi olla tottakaan kirjoitti:

        "Jehovantodistaja olen ollut lapsesta lähtien (välillä erotettuna n 20 vuotta), takaisin tulin jehovantodistajiin n. 10 vuotta sitten. Erotuksen syy oli mieltymykeni vieraisiin naisiin."
        S
        Eli se mitä aiemmin on uumoiltu, pitää siis paikkansa.

        Eikä julkituotu fakta ainakaan herjauksen tai kunnianloukkauksen mittoja täytä. Varsinkaan kun herjaus-syytteillä uhkaava itse asian julkistaa ja se on siis faktaa.


      • Niin ei oo joo
        Ei voi olla tottakaan kirjoitti:

        "Jehovantodistaja olen ollut lapsesta lähtien (välillä erotettuna n 20 vuotta), takaisin tulin jehovantodistajiin n. 10 vuotta sitten. Erotuksen syy oli mieltymykeni vieraisiin naisiin."
        S
        Eli se mitä aiemmin on uumoiltu, pitää siis paikkansa.

        Eikä julkituotu fakta ainakaan herjauksen tai kunnianloukkauksen mittoja täytä. Varsinkaan kun herjaus-syytteillä uhkaava itse asian julkistaa ja se on siis faktaa.


      • Ihme peliä
        Takavahtaaja kirjoitti:

        Varmasti kuitenkin sinäkin kohtuukäyttäjä olet sitä mieltä, että lusifersaatana-tekstin kirjoittaja on henkisesti ainakin jossain määrin sairas? Vai mikä on mielipiteesi asiaan?

        "Vai mikä on mielipiteesi asiaan?"

        Vaikeaa tuntuu olevan nyt kyllä vastata.


      • Jankuti Yang
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Nimimerkki "Erottawa" lainasi toiselta keskustelufoorumilta kirjoituksen, joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen.

        Oli hyvä, että toit sen esille, koska se antaa lisätodistusta 12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan".

        Ote toisaalta:

        "Kannabis on sinulle pakkomielle joka lähentelee jo liiallisuuksien rajaa. Oli se sitten pahasta tai ei, kannabiksen olemisesta hyvän ja pahan tiedon puuna , sinulle on annettu aikaa rauhassa antaa perusteita sille monta päivää ja monta sivua."


        Eli pidät yllä ihan samaa jankkaamista tuolla kuin muuallakin.


      • Sonnma
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta"

        Mitäs väitteitä nyt amahdat tarkoittaa?


      • Tipiti tyy tyy
        Ihme peliä kirjoitti:

        "Vai mikä on mielipiteesi asiaan?"

        Vaikeaa tuntuu olevan nyt kyllä vastata.

        Pikkulinnut lauloi sellaista, että anteeksi pyydellään heti, kun "kohtuukäyttäjä" ensin kertoo mielipiteensä kuuluisasta "lusifersaatana"-tekstistä, ja antaa mielipiteensä myös siitä, voidaanko sellaisen tekstin kirjoittajaa pitää missä määrin psyykkisesti sairaana.


      • Houhou
        Tipiti tyy tyy kirjoitti:

        Pikkulinnut lauloi sellaista, että anteeksi pyydellään heti, kun "kohtuukäyttäjä" ensin kertoo mielipiteensä kuuluisasta "lusifersaatana"-tekstistä, ja antaa mielipiteensä myös siitä, voidaanko sellaisen tekstin kirjoittajaa pitää missä määrin psyykkisesti sairaana.

        Aikasen vähän nyt pyydetään kohtuuäyttäjältä, mutta sitäkään vähää ei koskaan saada.


      • Jungerr
        Ihme peliä kirjoitti:

        "Vai mikä on mielipiteesi asiaan?"

        Vaikeaa tuntuu olevan nyt kyllä vastata.

        Kysymys lienee turhan yksinkertainen, eikä vaadi useiden rivien jaarittelua. Siinä ongelma.


      • Kohtuukäyttäjä
        Tipiti tyy tyy kirjoitti:

        Pikkulinnut lauloi sellaista, että anteeksi pyydellään heti, kun "kohtuukäyttäjä" ensin kertoo mielipiteensä kuuluisasta "lusifersaatana"-tekstistä, ja antaa mielipiteensä myös siitä, voidaanko sellaisen tekstin kirjoittajaa pitää missä määrin psyykkisesti sairaana.

        Olen jo aikaisemmin (vuosia sitten) kirjoittanut, että se (Lusiffer.Saatana ) on SAIRASTA TEKSTIÄ.
        Ja sairas on se ihminen joka sen jostain on noukkinut ja tuonut tälle foorumille.

        Eli, jos anteeksi pyyntö on siitä kiinni, niin nyt mielipiteeni on ilmaistu.

        Hyvää yötä.


      • Texxmar
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Olen jo aikaisemmin (vuosia sitten) kirjoittanut, että se (Lusiffer.Saatana ) on SAIRASTA TEKSTIÄ.
        Ja sairas on se ihminen joka sen jostain on noukkinut ja tuonut tälle foorumille.

        Eli, jos anteeksi pyyntö on siitä kiinni, niin nyt mielipiteeni on ilmaistu.

        Hyvää yötä.

        Ei se mielisairaan tuottama lusifer-teksti nyt sentään vuosia vanha ole, mutta sen kirjoittaja tosiaan on erittäin sairas ja kuuluisi pakkohoitoon. Hyvä, että olet lopultakn samaa mieltä siitä, että tekstin kirjoittaja on yksinkertaisesti täysin hullu. Eikä sen tekstin tänne tuojan tarvitse olla hullu, vaikka kirjoittaja selvästi onkin.

        Et kuitenkaan koskaan aiemmin ole asiaa kommentoinut, nyt oli ihku ensimmäinen kerta.


      • Oma pää, oma valinta
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Olen jo aikaisemmin (vuosia sitten) kirjoittanut, että se (Lusiffer.Saatana ) on SAIRASTA TEKSTIÄ.
        Ja sairas on se ihminen joka sen jostain on noukkinut ja tuonut tälle foorumille.

        Eli, jos anteeksi pyyntö on siitä kiinni, niin nyt mielipiteeni on ilmaistu.

        Hyvää yötä.

        En tarkoita tätä jolle vastaan vaan kaikki asian sivusta vatvojille. Yksi jp on jauhanut paskaa kannabiksesta ja mitä sitten? Niin on tehnyt moni muukin. En tarkoita puolustella valestajaa vaan toivon että puhuttaisi asiasta eikä jostain tyypistä.

        Näitä minä tiedän paremmin kuin muut sällejä on aina. Niihin on turhaa takertua henkilöinä. Antaa faktojen puhua puolestaan ja jättää nämä huutavat äänet omiin sfääreihinsä.


      • Palstarnakki

      • Deck and blacker
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta,"

        Mitäs väitteitä tarkoitat? Videotako? Jos sen nimi netissä on riipinen kännissä, niin etsi perusteluita ja pahoillaan olemisia videon nettiin laittaneilta. Älä minulle asiasta poraa.


      • Mietiman
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Alkoholi on terveellistä oikein käytettynä.

        http://www.terve.fi/ravinto/kippis-6-tapaa-joilla-alkoholi-hyvaksi

        Oletkos Jouko ajatellut, että niiden kymmenen vuoden aikana kun olet nettiä kannabisrasvoillasi ja itsekeksimilläsi teorioilla terrorisoinut, noin 50 000
        ihmistä on kuollut Suomessa alkoholiin?


      • Savu piippu.
        13+78 kirjoitti:

        "odennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet."

        Itse muistan sen ajan kun sinä ja silloin Tanskassa teltassa asuva poikasi toitte vuosikymmenia jatkuneen perheriitanne julkiseksi nettiin.

        Se julkinen riitely aiheutti myötähäpeää. Isä poikaa pahempi mutta kumpikin joutaa katsomaan peiliin.


      • Errehtyväinen
        Deck and blacker kirjoitti:

        "Myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta,"

        Mitäs väitteitä tarkoitat? Videotako? Jos sen nimi netissä on riipinen kännissä, niin etsi perusteluita ja pahoillaan olemisia videon nettiin laittaneilta. Älä minulle asiasta poraa.

        Pyydän anteeksi, että pidin videolla (jonka nimi oli "Jukka Riipinen kännissä) esiintyvää henkilöä nimensä mukaisena. Nimi kannattaa muuttaa tai video poistaa etteivät muutkin erehdy.


      • Heli verrassA
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi."

        Hyvä, että puuhaa riitää. Mitkä asiat sinusta ovat herjausta? Minusta valtaosa väitteistä joita on esitetty, ovat faktaa. Joset pidä niistä, ei se kiukuttelusta auta. Oletko koskaan muuten ajatellut, miksi saat aina samanlaisen vastaanoton joka palstalla kaikille itsekeksimille kannabisreorioillesi? Oli palsta sitten Tiede-lehden foorumi, tämä palsta, tai viimeisimpänä Veljesliiton foorumi?


      • Turuu belliver
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Matteus 5:34-37 kieltää vannomisen.

        Ensinäkään minä en vanno ainakaan "hullun" edessä mitään, vaan sanani tulee riittää.

        Poliisi tutkii asiasta loput.

        "Matteus 5:34-37 kieltää vannomisen.

        Ensinäkään minä en vanno ainakaan "hullun" edessä mitään, vaan sanani tulee riittää."


        Voihan se olla ns. Jumalan hullu...

        (1 Kor.3:18-19):

        "Älköön vain kukaan pettäkö itseään. Jos joku teistä on olevinaan viisas tässä maailmassa, hänestä täytyy ensin tulla hullu, jotta hänestä tulisi viisas. Tämän maailman viisaus on näet Jumalan silmissä hulluutta. Onhan kirjoitettu: -- Hän vangitsee viisaat heidän omaan viekkauteensa."


      • Lomskiss
        Terapetti kirjoitti:

        Hyvältähän ja terveellä pohjalla olevalta tuo isä/poika-suhde vaikuttaa. Ei paremmasta väliä...

        Nykyään pärjäävät sentään jo paljon paremmin. Lähinnä varmaan nyt sietävät toisiaan, eikä kumpikaan halua kauheasti riidellä. Muutama vuosi sitten tilanteet olivat aika tavalla erilaiset. Molempien kannattaisi pyytää anteeksi, sydämestä ja vilpittömästi, sillä aika kuluu, eikä huomisesta tiedä kukaan.


      • leveä hymy
        Mietiman kirjoitti:

        Oletkos Jouko ajatellut, että niiden kymmenen vuoden aikana kun olet nettiä kannabisrasvoillasi ja itsekeksimilläsi teorioilla terrorisoinut, noin 50 000
        ihmistä on kuollut Suomessa alkoholiin?

        Joukon vastaus kerran oli ettei kuolema ole pahin. Tiedä sitten mikä on pahin?
        Coloradon malli näyttää vähentäneen kaikenlaista rikollisuutta. Mitä mahtaa valistaja tuumata siitä kun laillistaminen toimii paremmin kuin kieltäminen?

        Alkoholia ja kannabista ei haluta vertailla kun siinä näkyy liian räikeästi ero kumpi on haitallisempi.


      • Ota rohkeasti yhteyttä
        Lomskiss kirjoitti:

        Nykyään pärjäävät sentään jo paljon paremmin. Lähinnä varmaan nyt sietävät toisiaan, eikä kumpikaan halua kauheasti riidellä. Muutama vuosi sitten tilanteet olivat aika tavalla erilaiset. Molempien kannattaisi pyytää anteeksi, sydämestä ja vilpittömästi, sillä aika kuluu, eikä huomisesta tiedä kukaan.

        Olisi hyvä jos isä ja poika menisivät perheterapiaan, saadakseen vähän purettua vuosien mukanaan tuomaa psyykkistä kuonaa pois perheestä.


      • Anteksi
        Mietiman kirjoitti:

        Oletkos Jouko ajatellut, että niiden kymmenen vuoden aikana kun olet nettiä kannabisrasvoillasi ja itsekeksimilläsi teorioilla terrorisoinut, noin 50 000
        ihmistä on kuollut Suomessa alkoholiin?

        Raskauden aikaisen alkoholinkäytön vammauttamia FAS-lapsia on 10 vuoden aikana syntynyt noin 6000. Jokaisen elämä tavalla tai toisella pilalla heti syntymästä. Osa tarvitsee jatkuvaa laitoshoitoa syntymästä kuolemaan asti. Perin kallista pienelle yhteiskunnalle.


      • Herska heppu
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Tilanne on Suomessa arveluttava alkoholin väärinkäytön takia, ja koska syy on siis väärinkäyttö, eikä siis alkoholi itsessään. niin silloin on käytävä "väärinkäytön" kimpuun, ...eikä alkoholin kimppuun.

        Väärinkäyttö ...minkä asian tai välineen kanssa hyvänsä on vaarallista...näistä mainittakoon ...vesi, auto, puukko, suola, sokeri.....eli helpompi olisi etsiä jokin väline tai asia,...mikä ei olisi vaarallinen väärinkäytettynä...sitä kun minulle ei ainakaan tule mieleen kovin äkkiä.

        Jos kaikki asiat..välineet, ja aineet hävitettäisiin yhteiskunnastamme, ...jotka väärinkäytettynä ovat vaarallisia, ...niin mitä meille jäisi jäljelle ?

        Eli ainoa oikea lähestymistapa tähän asiaan on käyttöohjeiden lukeminen ja noudattaminen.,eli oikein käyttö.

        Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus...joka tosin on pitkäaikaista ja aikaaviepää toimintaa...mutta ainoa oikea tapa.

        Voidaan siis myös todeta, että heroiininkäyttö ei ole ongelma, vaan ainoastaan heroiinin väärinkäyttö. Ja koska heroiini on vesiliukoinen, se on melkein yhtä vähähaittaista kuin alkoholikin. Riippuvuuskin on molemmissa samaa luokkaa sen jälkeen kun se on päässyt syntymään.


      • Herska heppu
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        " se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä."

        Missä kohdin mielestäsi on levitetty valheellisia tietoja?


      • Herska heppu
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Nimimerkki "Erottawa" lainasi toiselta keskustelufoorumilta kirjoituksen, joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen.

        Oli hyvä, että toit sen esille, koska se antaa lisätodistusta 12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan".

        "Joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen."

        Mitä pidät valheena?


      • Tierottaja

      • Nrrrrsis
        Ota rohkeasti yhteyttä kirjoitti:

        Olisi hyvä jos isä ja poika menisivät perheterapiaan, saadakseen vähän purettua vuosien mukanaan tuomaa psyykkistä kuonaa pois perheestä.

        http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Narsismi

        Narsisti ei koskaan näe omissa toimissaan mitään anteeksipyydettävää, vaan syyt ovat aina muissa asioissa tai tekijöissä.


      • mielenkiintoa huumeeseen
        Herska heppu kirjoitti:

        Voidaan siis myös todeta, että heroiininkäyttö ei ole ongelma, vaan ainoastaan heroiinin väärinkäyttö. Ja koska heroiini on vesiliukoinen, se on melkein yhtä vähähaittaista kuin alkoholikin. Riippuvuuskin on molemmissa samaa luokkaa sen jälkeen kun se on päässyt syntymään.

        Samalla argumentilla millä jukka puolustaa alkoholia, voidaan puolustaa myös heroiinia, ja monia muitakin huumeita? Onko jouko heroiini parempi ja turvallisempi huume kuin kannabis?


      • Vierestä seurannut:
        mielenkiintoa huumeeseen kirjoitti:

        Samalla argumentilla millä jukka puolustaa alkoholia, voidaan puolustaa myös heroiinia, ja monia muitakin huumeita? Onko jouko heroiini parempi ja turvallisempi huume kuin kannabis?

        mielenkiintoa huumeeseen11.12.2014 18:430 SULJE
        Samalla argumentilla millä jukka puolustaa alkoholia, voidaan puolustaa myös heroiinia, ja monia muitakin huumeita? Onko jouko heroiini parempi ja turvallisempi huume kuin kannabis?

        En ymmärrä, mitä tarkoitat "Jukalla ja hänen alkoholin puolustuksellaan", mutta Heroinia ja se turvallisuuteen voin vastata.

        Kaikki huumeet on vaarallisia, mutta eri tavoin.
        Herroini on hyvin vaarallnen siitä syystä, koska yliannostus voi tappaa hyvinkin nopeasti, ja riippuvaisuus heroiniin syntyy hyvin nopeasti. Irti pääseminen on hyvin vaikeaa.

        Kannabis ei tapa suoranaisesti mutta se on vaarallinen mielenterveydelle.

        Mielenterveys ihmiselle on tärkeää. Mielenterveyden vaurioitumista ei käyttäjä aina itse huomaa ( koska aivojen toiminta on jo heikentynyt) mutta sen huomaa läheiset ja ne jotka tuntevat kaverin. Piintyneelle kannabiksen käyttäjälle on irtipääseminen myös hyvin vaikeaa.


      • Khatoton
        Herska heppu kirjoitti:

        " se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä."

        Missä kohdin mielestäsi on levitetty valheellisia tietoja?

        "Missä kohdin mielestäsi on levitetty valheellisia tietoja?"

        Olisi myös kiva tietää.


      • hyvää valistusta
        Buu uu uu kirjoitti:

        "Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa."

        Varmaan se on vuosien aikana havaittu yhtä turhanaikaiseksi kuin vaikkapa puuladon kanssa keskustelu. Sinä et keskustele, etkä myöskään valista. Olet lähinnä kannabispsykoottinen julistaja, jonka valistukseksi naamioitu julistus on vain lisännyt päihdeongelmia.

        "julistaja, jonka valistukseksi naamioitu julistus on vain lisännyt päihdeongelmia."


        http://m.aamulehti.fi/kotimaa/tutkija-ylelle-huumevalistus-on-lisannyt-nuorten-kiinnostusta-kannabiksen-kokeil?v=1


      • Erretus
        Errehtyväinen kirjoitti:

        Pyydän anteeksi, että pidin videolla (jonka nimi oli "Jukka Riipinen kännissä) esiintyvää henkilöä nimensä mukaisena. Nimi kannattaa muuttaa tai video poistaa etteivät muutkin erehdy.

        Samaa myös pahoittelen, että on video vääränlainen, eikä hyvä lainkaan.


      • Herska heppu
        Vierestä seurannut: kirjoitti:

        mielenkiintoa huumeeseen11.12.2014 18:430 SULJE
        Samalla argumentilla millä jukka puolustaa alkoholia, voidaan puolustaa myös heroiinia, ja monia muitakin huumeita? Onko jouko heroiini parempi ja turvallisempi huume kuin kannabis?

        En ymmärrä, mitä tarkoitat "Jukalla ja hänen alkoholin puolustuksellaan", mutta Heroinia ja se turvallisuuteen voin vastata.

        Kaikki huumeet on vaarallisia, mutta eri tavoin.
        Herroini on hyvin vaarallnen siitä syystä, koska yliannostus voi tappaa hyvinkin nopeasti, ja riippuvaisuus heroiniin syntyy hyvin nopeasti. Irti pääseminen on hyvin vaikeaa.

        Kannabis ei tapa suoranaisesti mutta se on vaarallinen mielenterveydelle.

        Mielenterveys ihmiselle on tärkeää. Mielenterveyden vaurioitumista ei käyttäjä aina itse huomaa ( koska aivojen toiminta on jo heikentynyt) mutta sen huomaa läheiset ja ne jotka tuntevat kaverin. Piintyneelle kannabiksen käyttäjälle on irtipääseminen myös hyvin vaikeaa.

        "Kaikki huumeet on vaarallisia, mutta eri tavoin.
        Herroini on hyvin vaarallnen siitä syystä, koska yliannostus voi tappaa hyvinkin nopeasti, ja riippuvaisuus heroiniin syntyy hyvin nopeasti. Irti pääseminen on hyvin vaikeaa"

        Eli ihan samoilla sanoilla voidaan puolustaa heroiinia kuin alkoholiakin. Riippuvuuden ainoa ero on sen syntymisen nopeus. Ongelma ei siis ole heroiinin käyttö, vaan ainoastaan heroiinin väärinkäyttö. Alkoholikin yliannostus tappaa.


      • Faktis
        Vierestä seurannut: kirjoitti:

        mielenkiintoa huumeeseen11.12.2014 18:430 SULJE
        Samalla argumentilla millä jukka puolustaa alkoholia, voidaan puolustaa myös heroiinia, ja monia muitakin huumeita? Onko jouko heroiini parempi ja turvallisempi huume kuin kannabis?

        En ymmärrä, mitä tarkoitat "Jukalla ja hänen alkoholin puolustuksellaan", mutta Heroinia ja se turvallisuuteen voin vastata.

        Kaikki huumeet on vaarallisia, mutta eri tavoin.
        Herroini on hyvin vaarallnen siitä syystä, koska yliannostus voi tappaa hyvinkin nopeasti, ja riippuvaisuus heroiniin syntyy hyvin nopeasti. Irti pääseminen on hyvin vaikeaa.

        Kannabis ei tapa suoranaisesti mutta se on vaarallinen mielenterveydelle.

        Mielenterveys ihmiselle on tärkeää. Mielenterveyden vaurioitumista ei käyttäjä aina itse huomaa ( koska aivojen toiminta on jo heikentynyt) mutta sen huomaa läheiset ja ne jotka tuntevat kaverin. Piintyneelle kannabiksen käyttäjälle on irtipääseminen myös hyvin vaikeaa.

        Jos sulla on tasalaatuista heporiinia, harvemmin yliannostuksia tapahtuu. Ja vesiliukoisena hepoiini on myös aika vähähaittainen. Riippuvuus on toki kova, mutta niin on alkoholillakin.


      • asiaa pohtiva
        Faktis kirjoitti:

        Jos sulla on tasalaatuista heporiinia, harvemmin yliannostuksia tapahtuu. Ja vesiliukoisena hepoiini on myös aika vähähaittainen. Riippuvuus on toki kova, mutta niin on alkoholillakin.

        Varmaan on niin, että vesiliukoiset huumeet ja päihteet aiheuttavat hyvin kovan riippuvuuden.


      • hullunpyörä pyörii.

      • pondeus
        Herska heppu kirjoitti:

        Voidaan siis myös todeta, että heroiininkäyttö ei ole ongelma, vaan ainoastaan heroiinin väärinkäyttö. Ja koska heroiini on vesiliukoinen, se on melkein yhtä vähähaittaista kuin alkoholikin. Riippuvuuskin on molemmissa samaa luokkaa sen jälkeen kun se on päässyt syntymään.

        Totta. Ainoastaan heroiinin väärinkäyttö on ongelma. Sama koskee myös amfetamiinia. Kannabiksen väärinkäyttö, jossa sitä käytetään useita grammoja päivässä, on myös kohtuukäyttöä, jos kyseessä on lääkekäyttö. Päihdekäytössä asiat ovat eri tavalla, koska kannabismäärät ovat paljon vähäisempiä.


      • tausta pohtiija
        asiaa pohtiva kirjoitti:

        Varmaan on niin, että vesiliukoiset huumeet ja päihteet aiheuttavat hyvin kovan riippuvuuden.

        "Varmaan on niin, että vesiliukoiset huumeet ja päihteet aiheuttavat hyvin kovan riippuvuuden."

        Ilmeisesti, koska tiedetään, että rasvaliukoisen kannabiksen käyttäjistä suurin osa lopettaa käytön jossain vaiheessa, mutta moni käyttää vesiliukoisia huumeita elämänsä loppuun asti, ja haitat ovat myös sen veroiset.


      • rap pap

      • Helnut heps
        pukki tulee kirjoitti:

        Siinä yhden reppanan elämä tuhoutui lopullisesti, ja toisen korjasi tuoni. Yhdistävä tekijä oli taas tappava huume, alkoholi.

        Toistakymmentä kirveeniskua? Alkoholi tekee tosiaan ihmisestä usein todella hullun. Ehkä kyseessä oli alkoholipsykoosi?


      • miquelo orfeus
        Kräämikaktus kirjoitti:

        Video on ollut netissä kuitenkin aika monta vuotta nimellä "Jukka Riipinen kännissä". Jos ei olisi, tuskin videota olisi niin nimetty.

        Minäkin pyydän anteeksi, että erehdyin luulemaan videon henkilöä riipiseksi. Videon nimi ("jukka riipinen kännissä") ja henkilön samanlainen ulkonäkö todennäköisesti erehdyttävät jatkossa muitakin.


      • tuskuli
        hyvää valistusta kirjoitti:

        "julistaja, jonka valistukseksi naamioitu julistus on vain lisännyt päihdeongelmia."


        http://m.aamulehti.fi/kotimaa/tutkija-ylelle-huumevalistus-on-lisannyt-nuorten-kiinnostusta-kannabiksen-kokeil?v=1

        Narkofobiaa ja propagandaa verovaroin

        Raha-automaattiyhdistyksen yleisavustus IHRY:lle vuonna 2009 oli 288000 euroa, joka kattoi 46% yhdistyksen kokonaismenoista. Kokonaisavustusten määrä ja yhteiskunnan antamat palkkatuet muodostivat yhteensä 449675 euron summan. Tämän lisäksi IHRY on saanut huomattavia avustuksia useilta kaupungeilta, joissa yhdistyksellä on toimintaa. Mm. Helsingin kaupunki tuki vuonna 2009 IHRY:ä 10000 euron vuokratuella. Jäsenmaksutulot edustavat IHRY:n tuloista alle yhtä prosenttia.

        IHRY:n toiminta perustuu lähes kokonaan yhteiskunnan Raha-automaattiyhdistyksen kautta kanavoidun tuen varaan. Veronmaksajat rahoittavat toimintaa, joka tosiasiallisesti lisää huumehaittoja ja syrjäyttää kannabiksen käyttäjiä yhteiskunnasta. Valheellisen tiedon levittämisellä ja kannabiksen demonisoimisella ylläpidetään narkofobiaa, joka on edellytys IHRY:n kaltaisten huumekieltolakia ajavien yhdistysten toiminnalle ja rahoitukselle.

        Suomalaisen yhteiskunnan suhde huumeisiin on skitsofreeninen. Toisaalta olemme sitoutuneet virallisella tasolla näyttöön perustuvaan haittoja vähentävään huumepolitiikkaan, mutta samalla rahoitamme tätä virallista politiikkaa haittaavaa tunneperäisiin uskomuksiin perustuvaa toimintaa.

        Tällaisen toiminnan taustalla on useimmiten pelko ja yleisen turvattomuuden tunteen kokemisen lisääntyminen. Erilaisten yhteiskunnallisten ja sosiaalisten ongelmien taustalla on usein monimutkaisia prosesseja, joihin harvoin löytyy nopeita ja täydellisiä ratkaisuja. Omaa syyllisyyden ja voimattomuuden tunnetta yritetään vähentää nostamalla esiin yksittäisiä ilmiöitä, joihin voidaan henkisellä tasolla kiteyttää ja niputtaa kaikki yhteiskunnassa koetut ongelmat. Kannabiksen käyttäjät, romanikerjäläiset ja poliitikkojen lautakasat ovat saaneet toimia syntipukkeina ja sylkykuppeina samalla kun ongelmien todelliset syyt ja taustat voidaan kätevästi ohittaa.

        Riipisen henkilökohtainen tausta huumeongelmaisen lapsen isänä ja hänen yritys täyttää Torsti Koskisen jättämät saappaat valtakunnallisena huumeiden vastaisena auktoriteettina näkyy valitettavalla tavalla suomalaisen huumekeskustelun polarisoitumisena. On lähes mahdotonta käydä rakentavaa keskustelua ihmisen kanssa, joka on viettänyt öitä nukkuen kirveen ja pesäpallomailan kanssa huumevelkojien pelossa ja joka syyttää tapahtuneesta kannabista.

        Nykyisessä huumepoliittisessa keskustelussa vallitseva jyrkkä kahtiajako on kaikkea muuta kuin hedelmällinen, vaikka kieltolakia kannattavat tahot ovatkin viime vuosina joutuneet puolustuskannalle hatarine teeseineen. Onko Suomen valtiolla todella varaa rahoittaa omia kansalaisia syrjäyttävää politiikkaa syytämällä vuosittain miljoonia euroja verovaroja yhdistyksille, joiden toiminta näyttää keskittyvän julkiseen kannabiksen käyttäjien demonisointiin ja narkofobian levittämiseen?


      • truubert
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Tilanne on Suomessa arveluttava alkoholin väärinkäytön takia, ja koska syy on siis väärinkäyttö, eikä siis alkoholi itsessään. niin silloin on käytävä "väärinkäytön" kimpuun, ...eikä alkoholin kimppuun.

        Väärinkäyttö ...minkä asian tai välineen kanssa hyvänsä on vaarallista...näistä mainittakoon ...vesi, auto, puukko, suola, sokeri.....eli helpompi olisi etsiä jokin väline tai asia,...mikä ei olisi vaarallinen väärinkäytettynä...sitä kun minulle ei ainakaan tule mieleen kovin äkkiä.

        Jos kaikki asiat..välineet, ja aineet hävitettäisiin yhteiskunnastamme, ...jotka väärinkäytettynä ovat vaarallisia, ...niin mitä meille jäisi jäljelle ?

        Eli ainoa oikea lähestymistapa tähän asiaan on käyttöohjeiden lukeminen ja noudattaminen.,eli oikein käyttö.

        Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus...joka tosin on pitkäaikaista ja aikaaviepää toimintaa...mutta ainoa oikea tapa.

        Ote toisaalta:

        "Sinulla, Jouko, on aika monta kysymystä siinä alkuperäisessä Hyvän ja pahantiedon puu -ketjussa vastaamatta. Toivottavasti et aloita tässä ketjussa taas samaa asiaa alusta."

        Sinulla on joka forumilla ihan samanlaiset käytösmallit. Väität kovasti monenlaistakin asiaa (kuten täälläkin olet tehnyt monta vuotta) ja jätät joka puolella vastaamatta sinulle esitettyihin kysymyksiin. Onko sellainen mielestäsi asiallista.
        Ä


      • coppi psstard
        Energetus kirjoitti:

        Saitte tänään käsityksen Raakkunan faijasta, Joka on aina mua sortanut, mun teini iästä asti. Kun ei edes hyvästä yrityksestäni huolimatta, voinut ÄIJÄ koskaan olla asiallinen ja mukava. Vaan koitti mun omia ajatuksia muuttaa omiensa kaltaiseksi, ja valtaansa aina mun yli pommittaa. Sitä on kestänyt pojat kuulkaa näihin päiviin asti, vaikka ikää on mulla about 50v. Ja lopulta se tais tajuta, minkälainen HÖLMÖ se on asenteessaan ollutkaan. Kun ainoaa Esikois poikaa on ainoastaan valtansa alle sovittaa. Vai voinko iloita tästäkään. Sillä vähän käy sääliks jo äijää, vaikka vieläkin se nyrkit pystyssä mun edessä heristelee, ja olis tosi tyytyväinen jos poliisit sai syyn mut pidättää. SAASTA! SÄ OLET OLLUTKIN JO OMASTAKIN MIELESTÄ, KUN MERKURIUS ON SUA RIIVANNUT, NÄIHIN PÄIVIIN ASTI. JA SÄ ET OO KYENNYT TOTA VAJAAN, JA LUONNE KÖYHÄN PLANEETAN ENERGIASTA, ITSEÄSI VAPAUTTAA. VAAN OOT OLLUT SEN ORJANA KOKO ELÄMÄS, NÄIHIN VANHUUDEN HÖPERYYDEN PÄIVIIN ASTI.

        Mitäköhän tuumaisivat Veljesseurojen kirjoittajat ylläolevasta viestistä? Jokuhan siellä pokkana väittää, että mitään ongelmia ei ole koskaan ollutkaan...


      • hyväs käs
        Se ura kunta kirjoitti:

        http://veljesseura.org/foorumi/viewtopic.php?f=6&t=6788&start=0


        Tuossa ketjussa "kohtuukäyttäjä/jouko pallari" sinua pidetään jankkaajana, jolla ei paljonkaan ole oppimishalua tai -kykyä. Eli olet tuolla ihan samanlainen kuin täällä ja joka paikassa muuallakin missä kirjoitat.

        Hyvä kommentti:

        "Joukolle huomautus asiattomasta kirjoittelusta. Keskity enemmän aiheeseen ja vähemmän arvailemaan keskustelijoiden hoitotarpeita."

        Itse olet samanlainen mistä muita syytät, ellet pahempi.

        http://veljesseura.org/foorumi/viewtopic.php?f=6&t=6788&start=30


      • Trr beliivi
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Alkoholi on terveellistä oikein käytettynä.

        http://www.terve.fi/ravinto/kippis-6-tapaa-joilla-alkoholi-hyvaksi

        Toki alkoholi voi periaatteessa aiheuttaa jälkeläisillekkin ongelmia esim. kasvatuksellisista seikoista johtuen. Alkoholista riippuvaiset vanhemmat eivät osaa...eivätkä jaksa kiinnittää tarpeeksi huomiota lapsiensa kasvatukseen, ja niin jälkeläisetkin siitä kärsivät.

        Niinpä, kärsineet ovat.


      • Jouko 6
        truubert kirjoitti:

        Ote toisaalta:

        "Sinulla, Jouko, on aika monta kysymystä siinä alkuperäisessä Hyvän ja pahantiedon puu -ketjussa vastaamatta. Toivottavasti et aloita tässä ketjussa taas samaa asiaa alusta."

        Sinulla on joka forumilla ihan samanlaiset käytösmallit. Väität kovasti monenlaistakin asiaa (kuten täälläkin olet tehnyt monta vuotta) ja jätät joka puolella vastaamatta sinulle esitettyihin kysymyksiin. Onko sellainen mielestäsi asiallista.
        Ä

        truubert12.12.2014 14:010 SULJE
        Ote toisaalta:

        "Sinulla, Jouko, on aika monta kysymystä siinä alkuperäisessä Hyvän ja pahantiedon puu -ketjussa vastaamatta. Toivottavasti et aloita tässä ketjussa taas samaa asiaa alusta."


        Vastaan vain asiallisiin kysymyksiin.


      • Heli Verrassa
        Jouko 6 kirjoitti:

        truubert12.12.2014 14:010 SULJE
        Ote toisaalta:

        "Sinulla, Jouko, on aika monta kysymystä siinä alkuperäisessä Hyvän ja pahantiedon puu -ketjussa vastaamatta. Toivottavasti et aloita tässä ketjussa taas samaa asiaa alusta."


        Vastaan vain asiallisiin kysymyksiin.

        "Http://veljesseura.org/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=6728"

        Mitä epäasiallisia kysymyksiä sinulle tuossa ketjussa mielestäsi esitettiin? Sinä lähinnä jätät vastaamatta kysymyksiin, jotka koet kiusallisiksi ja joihin et kykene vastaamaan haluamallasi tavalla. Sillä tavalla, että vastaus tukisi omaa harhaista, itsekeksimääsi kannabisrasvauskoasi. Samanlaista vastaamattomuuden kaavaa olet käyttänyt koko sen ajan mitä olet netissä ollut "keskustelevanasi". Et sinä mitään keskustele, joten yritä päästä edes siitä harhasta eroon. Se olisi kohteliasta muille.


      • Helmutt Kohell
        Trr beliivi kirjoitti:

        Valitettavasti se jää aika harvalla muutamaan drinkkiin viikossa. Jos jäisi, tilanne ei olisi alkoholihuumeen suhteen näin paha, että se on eniten Suomea tuhoava asia:

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tutkijat-suomessa-meneillaan-alkoholikatastrofi/1889630

        Suomen tieverkosto alkaa kuulemma olla perin rapautunut. Koko tieverkon kunnostus priimaksi maksaisi noin 3 miljardia. Alkoholihaittoihin menee yli 10 miljardia euroa joka vuosi. Sillä rahalla pitäisi tieverkostoa hyvässä kunnossa aika monta vuotta. Eikös vaan?


      • q-uggo
        Vierestä seurannut: kirjoitti:

        mielenkiintoa huumeeseen11.12.2014 18:430 SULJE
        Samalla argumentilla millä jukka puolustaa alkoholia, voidaan puolustaa myös heroiinia, ja monia muitakin huumeita? Onko jouko heroiini parempi ja turvallisempi huume kuin kannabis?

        En ymmärrä, mitä tarkoitat "Jukalla ja hänen alkoholin puolustuksellaan", mutta Heroinia ja se turvallisuuteen voin vastata.

        Kaikki huumeet on vaarallisia, mutta eri tavoin.
        Herroini on hyvin vaarallnen siitä syystä, koska yliannostus voi tappaa hyvinkin nopeasti, ja riippuvaisuus heroiniin syntyy hyvin nopeasti. Irti pääseminen on hyvin vaikeaa.

        Kannabis ei tapa suoranaisesti mutta se on vaarallinen mielenterveydelle.

        Mielenterveys ihmiselle on tärkeää. Mielenterveyden vaurioitumista ei käyttäjä aina itse huomaa ( koska aivojen toiminta on jo heikentynyt) mutta sen huomaa läheiset ja ne jotka tuntevat kaverin. Piintyneelle kannabiksen käyttäjälle on irtipääseminen myös hyvin vaikeaa.

        "Mielenterveyden vaurioitumista ei käyttäjä aina itse huomaa ( koska aivojen toiminta on jo heikentynyt)."

        Naulankantaan. Sinä ja poikasi olette elävät todisteet väitteesi paikkansapitävyydestä.


      • Pipokuula
        Savu piippu. kirjoitti:

        Se julkinen riitely aiheutti myötähäpeää. Isä poikaa pahempi mutta kumpikin joutaa katsomaan peiliin.

        Ja nyt sitten kiistetään, että koskaan mitään ongelmia olisi ollutkaan.


      • Konsta Peli
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Kirjoitukseni "Kohtuukäyttäjä" 6.12.2014. k:lo 5:54 aiheutti samalta kirjoittajalta 8 kpl henkilöön kohdistuvaa herjauskirjoitusta, eikä tämä kohtuukäyttäjän kirjoitus edes ole provosoiva.
        Olen tulostanut kyseessä olevan sarjan -ja aikaisemmin olen tulostanut saman kaverin tuotoksista vastaavia herjauksia usita kymmeniä, joissa on ilmaistu myös herjattavan oikea nimi.
        Vaikka tämä herjaaja tunnustaakin omistavansa hullun paperit (tämän hän teki vuosia sitten, mutta minulla on tallessa hänen tunnustuksensa) ja olleensa useita kertoa pakkohoidossa, se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä.

        Todennäköisesti joku muu pilviveikko on käyttänyt hyväkseen kirjoittamiasi valheellsia tietoja ja herjauksia, ja levittänyt niitä myös muille keskustelufoorumeille. Niistäkin minulla on tulosteet.

        Tämä kaikki on lainvastaista toimintaa ja johtaa käräjätoimintaan.

        Vien tulostamani todistusaineston 12.12.2014 poliisille, joka saa tutkia, että kuinka vakavasta kunnianloukkauksesta on kysymys ja aloittaa mahdolliset syytetoimenpiteen sinua kohtaa.
        Poliisillahan ei ole vaikeuksia saada IP - osoittettasi selville, ja sitä kautta myös sinut tunnistetaan.

        Laitoit foorumille myös videon tuntemattoman humalaisen kukkapenkissä toikkaroinnista, väittäen sen olevan IHRYN toiminnanjohtajan, tämä asia on jo ollut poliisin tutkittavana ja todetttu, että ko. "toikkaroija" ei ole väittämäsi henkilö.
        Kyseessä olevan videokuvan on laittanut foorumille Turun kannabisyhditys, joka on jo saanut muistutuksen kyseessä olevasta asiasta ja asia piti olla loppuun käsitelty. Sinä sen sijaan toistat tätä samaa rikosta.
        Samassa llmiannossa tutkitaan myös tämä asia.

        Jos kuitenkin ennen tuota 12.12. 2014 päivää, myönnät, että väitteilläsi ei ole perusteita ja osoitat olevasi pahoillaan asiasta, niin pidättäydyn toistaiseksi viemästa todistusaineistoa poliisille.

        Ps. Herjauksien ja kunnianloukkausten sijasta sinun olisi pitänyt vastata ko. kirjoitukseen, jota et tehnyt yhdenkään sanan vertaa.

        "se ei silti oikeuta henkilökohtaisiin herjauksiin ja valheellisten tietojen levittämistä."

        Mitä tarkoitat herjauksilla ja valheellisilla tiedoilla?


      • Valistuttaja
        Energetus kirjoitti:

        Oman ilmoituksesi mukaan Ruotsissa asuva velipuolesi on skitsofreeninen. Miksi Veljesseuran palstalla valehtelet, että suvussasi ei ko. sairautta esiinny? Poikasikin, "Suomen kansallistietäjä" on myös skitsofreeninen..

        Suomen kansallistietäjän olisi kannattanut jättää LSD pois. Olisi todennäköisesti jäänyt kansallistietäjä Raakku syntymättä. LSD on aikasen ärhäkkää tavaraa, eikä ihan kaikille sovi.


      • Klaanipaavi

      • Pll-iisi
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Nimimerkki "Erottawa" lainasi toiselta keskustelufoorumilta kirjoituksen, joka juuri perustui tältä "Huumeet" palstalta lainattun valheeseen.

        Oli hyvä, että toit sen esille, koska se antaa lisätodistusta 12.12.2014 poliisilaitokselle vietävään aineistoon, ja siinä tutkitaan myös Nimimerkki "Peevelin" IP:een osoite, ja että onko sillä yhtäläisyyttä nimimerkki "Erottawaan".

        Aika äijä olet, joppeli. Sulla ei mennyt kuin hetki kun jo olit Veljesforumilla suosittelemassa ihmisille hoitoa, ja lopuksi lähdit "ovet paukkuen" sieltäkin ulos. Kysymyksiin jätit vastaamatta (kuten tapanasi on) ja hei vaan.


      • Andiskus
        Pll-iisi kirjoitti:

        Aika äijä olet, joppeli. Sulla ei mennyt kuin hetki kun jo olit Veljesforumilla suosittelemassa ihmisille hoitoa, ja lopuksi lähdit "ovet paukkuen" sieltäkin ulos. Kysymyksiin jätit vastaamatta (kuten tapanasi on) ja hei vaan.

        "Kysymyksiin jätit vastaamatta (kuten tapanasi on) ja hei vaan."

        Niinpä, ja sitten hän vielä luulee, että käy jotain rakentavaa keskustelua.


      • Lullebys
        coppi psstard kirjoitti:

        Mitäköhän tuumaisivat Veljesseurojen kirjoittajat ylläolevasta viestistä? Jokuhan siellä pokkana väittää, että mitään ongelmia ei ole koskaan ollutkaan...

        Kovia valehtelleen monet näistä uskovista. Valheet valluu selästä ko hanhenpaska, toinen pää on musta, toinen valkee.


      • Maan meininki

      • Maan meininki
        Helnut heps kirjoitti:

        Toistakymmentä kirveeniskua? Alkoholi tekee tosiaan ihmisestä usein todella hullun. Ehkä kyseessä oli alkoholipsykoosi?

        Taas humalainen riehui kirveen kanssa:

        Http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1418612257489.html?pos=ok-trm-uutk

        aisten rento sunnuntaihetki katkesi pelottavaan ovenkoputukseen

        Julkaistu: 15.12.2014 10:54

        LAHTI Kolmen lahtelaisnaisen sunnuntaipäivän vietto keskeytyi puoliltapäivin Lahden Mukkulan kaupunginosassa, kun asunnon ovea alettiin hakata voimakkaasti.

        Naisten avattua oven, seisoi oven takan mieshenkilö kirves kohotettuna. Mies käski huutaen naisten olla hiljaa.

        Naiset saivat otettua kirveen mieheltä ja löivät oven kiinni. Paikalle tullut poliisipartio otti epäillyn noin 50-vuotiaan miehen kiinni ja hänet vietiin Lahden pääpoliisiasemalle. Miestä epäillään laittomasta uhkauksesta.

        Hämeen poliisilaitokselta kerrotaan, että mies oli tapahtumahetkellä päihtynyt. Naiset puolestaan kertoivat poliisille keskustelleensa normaalisti ja kuunnelleensa radiota ennen tapahtumia.


      • nella salmo
        leveä hymy kirjoitti:

        Joukon vastaus kerran oli ettei kuolema ole pahin. Tiedä sitten mikä on pahin?
        Coloradon malli näyttää vähentäneen kaikenlaista rikollisuutta. Mitä mahtaa valistaja tuumata siitä kun laillistaminen toimii paremmin kuin kieltäminen?

        Alkoholia ja kannabista ei haluta vertailla kun siinä näkyy liian räikeästi ero kumpi on haitallisempi.

        http://m.suomi24.fi/node/6062884

        Ihan mielenkiintoinen ketju tuokin.


      • Formator

      • Ottaos sotta
        Leck Jammon kirjoitti:

        "Tunnustaakin omistavansa hullun paperit"

        Mutta ei kuitenkaan kuvittele olevansa henkisesti korkein olento maailmassa. Sellaisen kuvitteleminen vasta sairasta onkin.

        "Tunnustaakin omistavansa hullun paperit"

        John Nash "omistaa" myös, ja hänkin on oman alansa kiistaton nero.


      • woodent
        kukkapenkin känniääliö kirjoitti:

        Kyllä alkoholi on paljon kannabista vaarallisempi huume. Joka päivä Suomessa hakataan ja tapetaan ihmisiä kännissä.

        Alkoholi on erittäin tuhoisa huume, näkee sen uutisista jokainen, jolla "komentokeskus" toimii edes jollain tavalla.


      • Ydysvala
        Helmutt Kohell kirjoitti:

        Suomen tieverkosto alkaa kuulemma olla perin rapautunut. Koko tieverkon kunnostus priimaksi maksaisi noin 3 miljardia. Alkoholihaittoihin menee yli 10 miljardia euroa joka vuosi. Sillä rahalla pitäisi tieverkostoa hyvässä kunnossa aika monta vuotta. Eikös vaan?

        Turha on kitistä rahapulaa, jos alkoholihuumeen haittoihinkin on varaa upottaa miljardeja euroja.


      • Joka helvetin päivä
        Maan meininki kirjoitti:

        Rattijuoppo tappoi ihmisiä tahallaan:

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014121418926714_uu.shtml

        Poliisi epäilee: 21-vuotias nainen puukotti 19-vuotiasta miestä Kuopiossa

        Sunnuntai 21.12.2014 klo 17.20

        Poliisi tutkii puukotusta tapon yrityksenä.

        Pohjois-Savon hätäkeskukseen ilmoitettiin lauantaiyönä kello 23.20 mieshenkilöstä, joka oli hakeutunut sairaalahoitoon vakavien ylävartalon puukotusvammojen vuoksi. Uhri on kuopiolainen noin 19-vuotias mies, Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa.

        Poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä kuopiolaisen 21-vuotiaan naisen. Tutkinnassa on käynyt ilmi, että teko tapahtui yksityisasunnossa Särkiniemessä. Asianosaiset ovat toisilleen tuttuja, ja alkoholilla on ollut osuutta tapahtumiin.

        Rikosylikonstaapeli Jari Salokangas Itä-Suomen poliisilaitokselta on vielä vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. Hän ei halua täsmentää illanvieton luonnetta tai kaksikon suhteen laatua.

        - Kaikkia ei ole vielä saatu kuultua. Tekoa tutkitaan kuitenkin tapon yrityksenä, sillä puukonisku kohdistui hengenvaaralliselle alueelle. Yleensä kun puhutaan ylävartaloon kohdistuneesta iskusta, tarkoitetaan rinnan ja vatsan aluetta, Salokangas kuvailee Iltalehdelle.

        Poliisi on kuullut esitutkinnassa useita henkilöitä tapahtuman vuoksi.

        MARKKU SAARINEN

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014122118946565_uu.shtml


      • Juokaa enemmän
        Joka helvetin päivä kirjoitti:

        Poliisi epäilee: 21-vuotias nainen puukotti 19-vuotiasta miestä Kuopiossa

        Sunnuntai 21.12.2014 klo 17.20

        Poliisi tutkii puukotusta tapon yrityksenä.

        Pohjois-Savon hätäkeskukseen ilmoitettiin lauantaiyönä kello 23.20 mieshenkilöstä, joka oli hakeutunut sairaalahoitoon vakavien ylävartalon puukotusvammojen vuoksi. Uhri on kuopiolainen noin 19-vuotias mies, Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa.

        Poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä kuopiolaisen 21-vuotiaan naisen. Tutkinnassa on käynyt ilmi, että teko tapahtui yksityisasunnossa Särkiniemessä. Asianosaiset ovat toisilleen tuttuja, ja alkoholilla on ollut osuutta tapahtumiin.

        Rikosylikonstaapeli Jari Salokangas Itä-Suomen poliisilaitokselta on vielä vaitonainen tapauksen yksityiskohdista. Hän ei halua täsmentää illanvieton luonnetta tai kaksikon suhteen laatua.

        - Kaikkia ei ole vielä saatu kuultua. Tekoa tutkitaan kuitenkin tapon yrityksenä, sillä puukonisku kohdistui hengenvaaralliselle alueelle. Yleensä kun puhutaan ylävartaloon kohdistuneesta iskusta, tarkoitetaan rinnan ja vatsan aluetta, Salokangas kuvailee Iltalehdelle.

        Poliisi on kuullut esitutkinnassa useita henkilöitä tapahtuman vuoksi.

        MARKKU SAARINEN

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014122118946565_uu.shtml

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1419223584836.html

        Isä ei huolehtinut insuliinista - lapselle vaikea happomyrkytystila

        Julkaistu: 22.12.2014 15:10

        Isä laiminlöi tyttärensä diabeteksesta huolehtimisen, minkä seurauksena tyttärelle aiheutui vaikea happomyrkytystila, joka hoitamattomana olisi johtanut tytön kuolemaan.
        Käräjäoikeus tuomitsi isän heitteillepanosta neljän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen syyskuussa. Helsingin hovioikeus ei myöntänyt isälle viime viikolla valituslupaa, joten tuomio on nyt lainvoimainen.

        Lapsi oli osannut hoitaa sokeriarvojen mittaamiseen ja insuliinin pistämisen pääosin itse. Aikuisen piti kuitenkin laskea tarvittavan insuliinin määrä, joka riippui mm. veren sokeriarvoista ja aterialla nautittujen hiilihydraattien määrästä.

        Tyttö oli tapahtumapäivänä oksennellut koulussa ja lähtenyt kotiin. Tyttö oksenteli koko päivän ja illan niin, ettei mikään oikein pysynyt sisällä.

        Isän mukaan hän oli antanut pistoksia, mitannut lapsensa verensokeria ja veren happamuutta useita kertoja. Isän mukaan hän oli myös soittanut HUS:in neuvontapuhelimeen kaksi kertaa ja toiminut ohjeiden mukaisesti.

        Aamulla lapsen sokeriarvot olivat poikkeuksellisen korkeat. Lapsi oli jo niin sekava, ettei hänen puheestaan saanut selvää. Lopulta paikalle soitettiin ambulanssi. Soittaja oli lapsen sisarpuoli, joka tuli paikalle, koska huolestui tytön tilasta.

        Ensihoitaja kertoi, ettei hän ollut koskaan aikaisemmin nähnyt yhtä heikossa kunnossa olevaa diabeteslasta. Ensihoitajan mukaan isä oli selvästi päihtynyt, vaikuttanut välinpitämättömältä eikä isä edes tiennyt, missä lapsen insuliinit ovat. Ensihoitajan mukaan isä ei reagoinut edes siihen, kun hän sanoi, että lapsi olisi voinut kuolla.

        Vaikka lapsi oli pitkälti huolehtinut itse lääkityksestään, kokonaisvastuu hoidosta ei oikeuden mukaan voi olla 9-vuotiaalla lapsella.

        Tyttö joutui tehohoitoon useaksi päiväksi ja hän tarvitsi vielä senkin jälkeen sairaalahoitoa.

        Lääkärilausunnon mukaan tytön tila ei ole voinut mennä niin huonoon kuntoon yhtäkkiä ja yllättäen muutaman tunnin aikana, kuten isä kertoi. Oikeuden mukaan huolenpidossa oli tapahtunut vakavia laiminlyöntejä.

        Lapsi kertoi, että isä on viikonloppuisin yleensä humalassa eikä tiedä insuliinin oikeaa annostelua.

        Isä tuomittiin maksamaan lapselleen yhteensä 5000 euroa korvauksia mm. kärsimyksestä


      • Huoripukki
        Kohtuukäyttäjä kirjoitti:

        Tilanne on Suomessa arveluttava alkoholin väärinkäytön takia, ja koska syy on siis väärinkäyttö, eikä siis alkoholi itsessään. niin silloin on käytävä "väärinkäytön" kimpuun, ...eikä alkoholin kimppuun.

        Väärinkäyttö ...minkä asian tai välineen kanssa hyvänsä on vaarallista...näistä mainittakoon ...vesi, auto, puukko, suola, sokeri.....eli helpompi olisi etsiä jokin väline tai asia,...mikä ei olisi vaarallinen väärinkäytettynä...sitä kun minulle ei ainakaan tule mieleen kovin äkkiä.

        Jos kaikki asiat..välineet, ja aineet hävitettäisiin yhteiskunnastamme, ...jotka väärinkäytettynä ovat vaarallisia, ...niin mitä meille jäisi jäljelle ?

        Eli ainoa oikea lähestymistapa tähän asiaan on käyttöohjeiden lukeminen ja noudattaminen.,eli oikein käyttö.

        Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus...joka tosin on pitkäaikaista ja aikaaviepää toimintaa...mutta ainoa oikea tapa.

        "Alkoholin kohdalla se tarkoittaa kasvatus ja valistus...joka tosin on pitkäaikaista ja aikaaviepää toimintaa...mutta ainoa oikea tapa"

        Olisit sitten sitäkin edes vähän tehnyt kun sait rahat ja resurssit.


    • 564ty7tu

      Periaatteessa ihan sama. EU:ssa kyllä ymmärretään, että kannabiksen perässäjuoksentelu on typerää ajan- ja rahanhaaskausta, mikä johtaa siihen, että suomesta poiketen melkein missään käytöstä ei välitetä ja tuskimpa myynnistäkään. Kotikasvatuksestakaan ei (suomesta poiketen) juuri missään välitetä.

      Pian ollaan Suomessa pisteessä, jossa saa käyttää ja kasvattaa ihan vapaasti.

      • Kapulakiksi

        Ei olla. Ollaahan Suomessa.


      • 564ty7tu
        Kapulakiksi kirjoitti:

        Ei olla. Ollaahan Suomessa.

        Nimeomaan ollaan ja juuri sen takia, että ollaan Suomessa. Suomessa tehdään kuten EU:ssa käsketään eli myös kannabis tullaan astettain laillistamaan Suomessa.


      • jhgfd
        564ty7tu kirjoitti:

        Nimeomaan ollaan ja juuri sen takia, että ollaan Suomessa. Suomessa tehdään kuten EU:ssa käsketään eli myös kannabis tullaan astettain laillistamaan Suomessa.

        Vuoden alusta pitäisi muuttua mutta saa nähdä millaiseksi käytäntö muodostuu?


      • 564ty7tu
        jhgfd kirjoitti:

        Vuoden alusta pitäisi muuttua mutta saa nähdä millaiseksi käytäntö muodostuu?

        Siis seuraava askel Suomessa on varmaankin se, ettei käytöstä, hallussapidosta ja kotikasvatuksesta enää välitetä, vaikka se onkin sinällänsä laitonta. Sitä seuraa dekriminalisointi ja viimeinen vaihe on laillistaminen.

        Toki voi olla, ettei Suomessa kaikkia välivaiheita tule, jos EU päättää laillistaa nopealla aikataululla.


      • Gyylen
        jhgfd kirjoitti:

        Vuoden alusta pitäisi muuttua mutta saa nähdä millaiseksi käytäntö muodostuu?

        Mikä muuttuu? Mistä tiedät asiasta?


      • Ota siitä selvää..
        Gyylen kirjoitti:

        Mikä muuttuu? Mistä tiedät asiasta?

        Perustelut syyttämättä jättämiseen vuoden alusta ovat niin ympäripyöreät että aivan kiinni syyttäjästä. Tähtien ollessa suotuisassa asemassa ei syytettä mutta jos kuu (kautiset) niin syyte käytöstä, hallussapidosta ja kaikesta mitä keksivät.


      • bob marley fan man.peace
        Ota siitä selvää.. kirjoitti:

        Perustelut syyttämättä jättämiseen vuoden alusta ovat niin ympäripyöreät että aivan kiinni syyttäjästä. Tähtien ollessa suotuisassa asemassa ei syytettä mutta jos kuu (kautiset) niin syyte käytöstä, hallussapidosta ja kaikesta mitä keksivät.

        Minusta kannapiksesta ei ole kenellekkään haittaa, koska olen pössytellyt jo vuosia. Ei ole mitään haitttoja tullut.olen kohta jo 25vuotias. Että miettikääs sitä vastustajat!!!!


      • Puff, puff ja puuff!
        bob marley fan man.peace kirjoitti:

        Minusta kannapiksesta ei ole kenellekkään haittaa, koska olen pössytellyt jo vuosia. Ei ole mitään haitttoja tullut.olen kohta jo 25vuotias. Että miettikääs sitä vastustajat!!!!

        Mä olen 40 ja satunnaisesti on palanut yli 20 vuotta. Haitat tähän asti on yhdet sakot. Portti vitsi teorialla voi nakata politikkoja. Järkeä näihin lakeihin.


      • ganja
        bob marley fan man.peace kirjoitti:

        Minusta kannapiksesta ei ole kenellekkään haittaa, koska olen pössytellyt jo vuosia. Ei ole mitään haitttoja tullut.olen kohta jo 25vuotias. Että miettikääs sitä vastustajat!!!!

        Ihan sama vastustatko vai puhutko puolesta, kannabis tullaan joka tapauksessa laillistamaan, koska muutakaan vaihtoehtoa ei enää ole. Ei ole yksinkertaisesti resursseja jahdata kaikki kannabikse, käyttäjiä, myyjiä ja kasvattajia. Suomessakin on käyttäjiä on vähintään 300k (6% väestöstä) ja kotikasvattajia kymmeniä tuhansia.

        Poliisin resurssit ovat täysin riittämättömät tällä hetkellä ja suurin syy on juurikin toivoton huumesota, jolla yritetään muuttaa sosiaalinen ongelma rikosoikeudelliseksi ongelmaksi, mikä johtanut on lähinnä isoon mustan pörssin kauppaan ja kaman paskempaan laatuun. Sen sijaan, että huumeista saataisin veroa, nyt tuhlataan verorahoja toimintaan, joka käytännön tasolla suojelee huumeiden mustia markkinoita. Sen lisäksi koukkuun jääneet käyttäjät eivät uskalla alkoholistien tapaan hakea apua, koska avun sijaan saavat syytteen, mikä on harvinaisen tekopyhää kaksinaismoralismia.

        Lopulta tämä vuosikymmeniä kestänyt kieltolaki, joka on toteutettu lähinnä isojen multikansallisten firmojen rahavirtojen turvaamiseksi, tulee niin kalliiksi, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin myöntää kieltolain typeryys ja tehdä huumeista laillisia. Eli huumeet tullaan kyllä laillistamaan ajan myötä ja tulevat sukupolvet tulevat katsomaan huumeiden kieltolakia yhtä kriittisen kielteisesti kuin nykyajan tekopyhät länsimaalaiset katsovat alkoholin kieltolakia.

        Prosessia hidastaa lähinnä monet yksityisen sektorin lobbarit, joille kiektolaki on iso bisnes. Näihin kuuluu ainakin lääke-, öljy-, paperi-, ja puuvilla teollisuus sekä huumevalitusyhdistykset, joiden ei nykyisen lainsäädäntön takia tarvitse ymmärtää mistään, vaan riittää kunhan toistelee jenkkien laatimaa "alkoholi hyvä, muut huumeet paha" -propagandaa.


    • Vierestä seurannut:

      Ei niitä haittoja itse käyttäjä huomaakkaan.
      Mitä enemmän käytät kannabista, sitä vähemmän itse tajuat asiasta mitään.

      • Makkine oof guod

        Ei se oma poikasi joka käytti myös LSD:tä, ole mikään malliesimerkki kannabiksen haitoista. Varsinkin kun tiedetään se, että suvussanne esiintyy enemmänkin mielenterveys- ja päihdeongelmia.


        Samalla tavalla ajattelivat myös Veljesseurat palstalla. Osa ilmoitti sinun kanssasi käytävän keskustelun olevan myös hyvin turhauttavaa, ja aivan varmaan sen sitä onkin. Tuolla palstalla se tajuttiin hyvin nopeasti. Olethan täälläkin vuosikausia jankannut ihan samoja kannabisrasva asioita, mitään oppimatta, ja vastaanotto on myös joka paikassa ollut sinulle melko samanlaista.


        Olet kuin rikki mennyt kone, joka osaa kyllä ylläpitää sivistyneen näköistä keskustelua vaikka vuosikausia, mutta joka kuitenkaan ei koskaan mene minnekään.


      • Makkine oof guod

        Ei se oma poikasi joka käytti myös LSD:tä, ole mikään malliesimerkki kannabiksen haitoista. Varsinkin kun tiedetään se, että suvussanne esiintyy enemmänkin mielenterveys- ja päihdeongelmia.


        Samalla tavalla ajattelivat myös Veljesseurat palstalla. Osa ilmoitti sinun kanssasi käytävän keskustelun olevan myös hyvin turhauttavaa, ja aivan varmaan sen sitä onkin. Tuolla palstalla se tajuttiin hyvin nopeasti. Olethan täälläkin vuosikausia jankannut ihan samoja kannabisrasva asioita, mitään oppimatta, ja vastaanotto on myös joka paikassa ollut sinulle melko samanlaista.


        Olet kuin rikki mennyt kone, joka osaa kyllä ylläpitää sivistyneen näköistä keskustelua vaikka vuosikausia, mutta joka kuitenkaan ei koskaan mene minnekään.


    • narkit ei tajua

      kannabis narkit ei huomaa muutosta minkä kannabis tekee mutta muut näkee selvästi kuinka toinen muuttuu.

      • kjhgfd

        Selityksen makua. Yksikään työnantaja ei ole epäillyt käytöstä ja pari läheistä ovat yllättyneet kun kerroin polttavani toisinaan.Sen käytöstä ei muutu. Tietenkin jos on nuori ja haluaa kapinoida niin sehän näkyy. Silloinkin voi miettiä mikä oli syytä ja mikä seurausta.


    • Jassooo

      Huumeissa vaarallisinta on niiden laittomuus. Ei tarvinne paljoa tilastoja katsella voidakseen todeta, että huumeiden vastainen sota on silkkaa rahan tuhlausta. Vallitsevaa kysyntää ei poisteta "poistamalla" tarjonta. Jos on kysyntää, syntyy tarjontaa.

      Huumeiden laittomuus ainoastaan lisää rikollisuutta ja huumausaineiden haittavaikutukset vain korostuvat. En ota kantaa siihen ovatko huumeet miten haitallisia, mutta näiden laittomuudesta ja kieltämisestä ei ainakaan mitään hyötyä ole, nähtiin jo kieltolain aikaan.

      Ohessa hyvä kirjoitus aiheesta:
      http://talousfoorumi.com/viewtopic.php?f=8&t=42

      • ganja

        Hyöty riiippuu ihan näkökulmasta. Yhteiskunnalle huumeiden laittomuudesta on vain ja ainoastaan haittaa. Mutta lääke-, öljy-, paperi-, alkoholi-, sekä puuvillabisneksellä kieltolaki on helvetin tuottoisaa bisnestä. Siksi jenkit halusivat siitä laitonta.

        Poliisin kanta kieltolakiin on taas se, että kaikki pitää kieltää tai sitten kaikki pitää laillistaa. Pelkän ganjan laillistamista poliisi ei tue, koska poliiseille on huomattavasti turvallisempaa mennä pidättämään jokun hampun kotikasvattaja kuin järjestäytyneen kovan huumekaupan pomo.


      • ganjamäkeläinen.

        Voi ku sie oot heikki taas hyvät savut väsänny valmiiks. Kyl me ny kummiinki juoraan oikeen pulla kahviit täs enste.


    • narkki ooot

      nassukka ei tajua että kuituhamppu on laillista ja siitä tehdään tarpeellinen. saat siihen vaikka kuulee hallitukselta tukia. huume kasvi on eri asia. turhaan vässytät öljyhampusta.narkki

      • Argonoomi

        Kannabis on kyllä hieno kasvi. Olipa kyseessä sitten lääke-, kuitu- tai päihdekannabis. Yksikään toinen maailman kasveista ei ole niin monipuolinen.


    • old but true

      Mitä haittaa kannabiksesta?
      Aikakauskirja Duodecim
      2000;116(13):1353
      Toimitus

      Tänä keväänä on marssittu kannabiksen laillistamisen puolesta Suomessakin. Kannabiksen ystävät pitävät hasista ja marihuanaa alkoholia haitattomampina aineina. Mutta onko näin? Kannabis heikentää psykomotorista ja kognitiivista suorituskykyä kuten alkoholikin. Tämä näkyy mm. tavallista suurempina liikenneonnettomuuslukuina. Oppiminen ja koulumenestys heikkenevät kouluikäisillä (Social problems 1999;46:250). Vanhastaan tuttua on se, että pitkäaikainen käyttö johtaa riippuvuuteen. Viime aikoina on osoitettu, että myös vieroitusoireita voi esiintyä (Addiction 1996;91:1469). Pitkäaikainen käyttö aiheuttaa myös bronkiitin kaltaisia oireita ja muutoksia keuhkoissa (Addiction 2000;95:485). Keuhkoahtaumataudin vaara lisääntyy, ja keuhkosyövän kehittymistä ennakoivia histopatologisia muutoksia on havaittu. Kannabis on myös karsinogeeninen aine (Clin Rev Allergy Immunol 1997;15:243). Sen käyttö voi laukaista skitsofrenian, jos alttius siihen on ennestään olemassa. Näin kertovat viimeaikaiset tutkimukset. Vanhempiin tutkimuksiin kannabiksen haitoista ei ehkä kannata paljon luottaa, sillä nykyisin viljeltävien lajikkeiden kannabinolipitoisuus näyttää olevan suurempi kuin aiempien. Tämä on yksi syy siihen, että kannabiksen haitoista tiedetään vähemmän kuin alkoholin aiheuttamista ongelmista. Muita syitä ovat se, että kannabiksen pitkäaikainen käyttö on ollut aiemmin melko harvinaista, ja se, että käyttöä pyritään laittomana salaamaan. Kannabiksen haitoista on paljon vähemmän tutkittua tietoa kuin vuosikymmeniä tutkitun alkoholin haitoista. Tämä ei kuitenkaan todista sitä, että kannabis olisi vähemmän haitallista kuin alkoholi. Kannabiksen laillistaminen tuskin poistaisi tai edes vähentäisi alkoholin väärinkäyttöä, päinvastoin. Kansanterveyttä heikentäisi yksi sallittu vaara enemmän. Eikä uuden vaaran hillitsemiseksi olisi valmiita käyttäytymissääntöjä, ei ehkäisyä eikä hoitopalveluja. -KP

      Artikkelin tunnus: duo91603 (A0131353)
      © 2009 Kustannus Oy Duodecim
      http://www.terveysportti.fi/dtk/ltk/koti?p_haku=kannabis

      • Alä usko valheisiin

        "Vanhempiin tutkimuksiin kannabiksen haitoista ei ehkä kannata paljon luottaa."

        Niinpä. Vuoden 2000 jälkeen on tosiaan tapahtunut paljon. Kannabiskin on laillistunut eri puolella maailmaa.


      • Matoskainen

        Duodecim vaikuttaa vähän siltä, että puolueettomuus ei ainakaan ole päätavoitteenaan.


    • I am sorry but...

      Sorry mut kannabis ei ole edes kovin hyvä kipulääke, kertoo anestesiologian kipulääkäri Tarja Heiskanen.


      Kannabis kivunhoidossa
      http://www.skty.org/system/files/files/Kipuviesti 2-2009.pdf


      Kannabinoidijärjestelmä tarjoaa mahdollisuuksia lääkekehitykselle
      julkaistu 22.01.2011/Väitöskirjat
      Kannabinoidijärjestelmällä on moniulotteinen rooli elimistön toimintojen säätelyssä, joten se on kiinnostava lääkekehityksen kohde. Proviisori Katri Raitio valmisti väitöstutkimuksessaan uusia yhdisteitä, jotka sitoutuvat tehokkaasti kannabinoidijärjestelmään kuuluvaan CB2-reseptoriin.
      Kannabinoidireseptori CB2 löydettiin vuonna 1993, ja sen esiintyvyys on suurin elimistön puolustusjärjestelmän soluissa ja kudoksissa, kuten nielurisoissa, pernassa ja kateenkorvassa. Pienempiä määriä CB2-reseptoreita on löydetty esimerkiksi hermostosta, kilpirauhasesta, luuytimestä, sydämestä, keuhkoista, kohdusta ja ihosta. Kuten reseptorin laajasta esiintymisestä elimistön kudoksissa voi päätellä, kannabinoidijärjestelmällä ja CB2-reseptorilla sen osana on moniulotteinen rooli elimistön toimintojen säätelyssä. CB2-reseptorin kautta pystytään mahdollisesti tulevaisuudessa löytämään uusia keinoja muun muassa osteoporoosin, kivun, syöpäsairauksien sekä hermostollisten sairauksien kuten Alzheimerin taudin ja Parkinsonin taudin hoitoon.
      Toista elimistön kannabinoidijärjestelmään kuuluvaa CB1-reseptoria esiintyy runsaasti keskushermostossa. Vaikka myös CB1-reseptorin kautta vaikuttavilla yhdisteillä saattaa tulevaisuudessa olla useita lääkkeellisiä käyttötarkoituksia, niiden varjopuolena ovat mahdolliset psyykkiset sivuvaikutukset. Tästä esimerkkinä toimi CB1-reseptorin kautta vaikuttava laihdutuslääke, Acomplia-tuotenimellä markkinoille tullut rimonabantti, jonka myyntilupa peruutettiin Suomessa vuonna 2008 psyykkisten haittavaikutusten vuoksi noin kahden vuoden kaupassapidon jälkeen.
      Raition väitöstutkimuksen tarkoituksena oli suunnitella ja synteettisesti valmistaa uusia CB2-reseptoriin sitoutuvia yhdisteitä, jotka eivät kuitenkaan sitoutuisi CB1-reseptoriin. Nämä CB2-reseptorityyppiä suosivat eli CB2-selektiiviset yhdisteet eivät näin ollen aiheuttaisi lääkeaineina psyykkisiä sivuvaikutuksia. Syntetisoitujen yhdisteiden vaikutuksia CB2-reseptoriaktiivisuuteen tutkittiin solulinjassa, johon oli siirretty ihmisen CB2-reseptorigeeni. Vastaavasti yhdisteiden CB1-reseptorivaikutuksia tutkittiin runsaasti CB1-reseptoria ilmentävässä rotan pikkuaivopreparaatissa.
      Tutkimuksessa syntetisoitiin laaja sarja yhdisteitä, joista useat vaikuttavat tehokkaasti CB2-reseptorin aktiivisuuteen. Lisäksi löydettiin täysin uuden tyyppisiä, vaikutukseltaan heikompia yhdisteitä, jotka toimivat erinomaisina lähtökohtina CB2-selektiivisten lääkeaineiden kehittämiselle. Työssä saatujen tulosten perusteella tehtiin johtopäätöksiä yhdisteiden rakenteellisten muutosten vaikutuksista niiden biologiseen aktiivisuuteen. Nämä rakenneaktiivisuussuhteet ovat tutkijoiden käytettävissä suunniteltaessa uusia CB2-reseptorin kautta vaikuttavia lääkeaineita.
      Filosofian maisteri, proviisori Katri Raition väitöskirja, Design, Synthesis and In Vitro Evaluation of Novel Cannabinoid CB2 Receptor Ligands: A Structure-Activity Study (Uusien kannabinoidireseptori CB2:en sitoutuvien yhdisteiden kehittäminen), tarkastettiin 21.1. Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa. Väitös kuuluu farmaseuttisen kemian alaan.

      • Vipppfff

        Ei se tavalliseen kipuun hyvä olekkaan. Buranakin on tehokkaampaa. Johonkin MS-taudin hermokipuihin saattaa olla hyvä.


      • Belinnda
        Vipppfff kirjoitti:

        Ei se tavalliseen kipuun hyvä olekkaan. Buranakin on tehokkaampaa. Johonkin MS-taudin hermokipuihin saattaa olla hyvä.

        Varmaan on jotain Buranan luokkaa, mutta haittavaikutukset ovat vähäisemmät. MS-tautiin kannabis on paras lääke.


      • Jollastin

        Heiskanen itse toteaa, että mahdollisuudet ovat laajat, vaikka ensimmäinen valmistettu synteettinen lääke, Acomplia, ei vielä ollutkaan suuri menestys. Luonnonmukaisesta kannabiksesta sen verran, että mainittiinko sitä lainkaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe