Lihavuus + munan koko

bmi

Netti on täynnä ristiriitraista infoa. Lihavuus kuulemma haittaa ja ei hattaa, samaten munan koolla kuulemma on väliä ja ei ole väliä.

Olen joka tapauksessa melkoisen lihava, enkä oikein tiedä missää menee liaallisen lihavuuden raja ja onko se suoraan verrannollinen BMI:n (liikakiloihin) vai vaikuttaako ruumiinrakennekin siihen kuinka lihava saa olla? Itse en ole siis ruuminrakenteellisesti mikään 175-senttinen, pallonmuotoinen lihava jätkä, vaan pituutta on 182 cm ja olen rakenteeltani hieman jässikkämäinen. Eli ideaalipainokin on luultavasti korkeampia kuin joillan samanpituisilla, hieman hintelämmillä jätkillä.

Onko lihavuus sitten vähemmän va enemmän haitallista, jos se näkyy pääasiassa isona kaljamahana? Monet eivt edes meinaa uskoa, että olen reilusti ylipianoinen, sillä mustat vaatteet peittävät hyvin isoa mahaa ja saavat näyttämään hoikemmalta. Jonkun verran olen törmännyt myös juttuihin "miehekkäästä kaljamahasta", mutta en kyllä osaa uskoa niihin yhtään.

Tästä päästään myös munan kokoon. Sinällänsä ongelmaa ei pitäisi olla, sillä pituutta on 17,7 senttiä ja ympärymittaa 13 senttiä, mikä on jonkin verran yli keskimääräisen (googletuksen perusteella keskimääräinen on siinä 15/12,5). Iso maha kuitenkin sinällänsä rajoittaa seksiä ja lisäksi rasvakerros munan ympärillä pienetää etenkin visuaalista kokoa. Nahasta mittaamalla näkyvää osaa on siinä 13-14 senttiä, mutta käyttövaraa ei toki siihen lopu. Sitä on varmaan 16-17 senttiä, toki siihen vaikuttaa naisenkin mahdolliset läskit.

Eli munan siis pitäisi rittää, mutta lihavuuden takia en ole tästäkään läheskään varma.

Ongelmat joka tapauksessa vituttavat, koska ne liittyvät pitkälti fyysiseen olemukseen. Sosiaalisissa taidoissa tuskin on suuremmin vikaa, koska vahvoista mielipiedeistä ja näkemyksistäkin huolimatta, osaan ilmaista itseäni ja jopa provota siten, ettei se kuitenkaan aiheuta verbaalista tappelua. Pärjään myös keskusteluissa ja olen muutamien (naispuolisten) henkilöiden mukaan kuulemma ihan aidosti hauska. Tämä lisää vain vitusta, jotka johtuvat fysiikasta.

Toki periaatteessa ihan turha avautuminen. Pystyisin kyllä ihan kotikonsten laihduttamaan itseni panokuntoon ja pääsemään jopa kohtalaisen hyvään fyysiseen, mikä varmasti postais suurimman osan epävarmuustekijöistä. Ongelma on kuitenkin aika. Lähden varmaan perjantana (jälleen kerran) baarin ja luultavimmin tapaan siellä mukavaa seuraa, joka on kohtuullisen usein naispuolisesta. Harvemmin se kuitenkaan johtaa mihinkään, yllämainituista syistä.

2

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • baheera

      Niin no toiset tykkää toiset ei...esim nainrn on yleensä haiseva läskipallero jos bmi on normaalin ylärajoissa tai vähön sen yli... miehistä en osaa sanoa mitä ajattelevat toisista mieheistä... itselle ja monille tutuilleni ei kuitenkaan miehen ylipaino ole estänyt suhdetta törkeinyä on mitä siellä korvien välissä liikkuu...

      • baheera

        Niin ja siis mitä tulee tuohon munan kokoon niin itse ainakin koen miehen 17cm isoksi...ei haittaisi vaikka olisi vähän pienempikin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe