Peli poikki

uusi Yritys

Nyt on Mäkisen vuoro yrittää pistää peli poikki. Yritys ei siinä onnistunut. Mitenhän nyt käy?

8.12.2014 esityslistalta:
"Kunnanhallitus päättää antaa vt.kunnanjohtajalle valtuudet selvittää mahdollisuudet järjestää kaikkien rikostutkintaan, mm. kunnanjohtaja Anna Mäkelän erottamisprosessiin ja konsernivalvontaan, liittyvien asioiden hoito laillisella tavalla ja esteettömässä kokoonpanossa."

Nyt siis selvitellään että mites Resort ja kj erottaminen menikään. Mites ex-kunnanjohtajan nyt käy? Onko Mäkelä erotettu vai ei jos kh ei sitä vieläkään vahvista?

Onko arvauksia mitä kh päättää?
a) ei käsitellä
b) pyydetään lausunto kuntaliitolta
c) oma esitys joka hyväksytään 8-1 ja poikii kaksi eriävää
d) annetaan Mäkiselle täydet valtuudet

43

709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaulustyöläinen

      Nyt raapii Kurula ja kumppanit pallejaan...äkkiä lemppuporukka pystyyn ja potkut.

      "Ei niillä muotoseikoilla ole väliä, aikamme kun annetaan kenkää, löytyy passeli kunnanjohtaja siihen hyvään vanhaan malliin". Mitä sitä laista, pääasia että luottamusta piisaa!

      Hölmölän kunnanhallitus kykenee arvaamattomiin suorituksiin...aluksi jättävät pöydälle, siellä se konsernivalvontakin pölyttyy...ja huseeraaminen jatkuu.
      Peli tulee kovenemaan entisestää, se on varma.

      Kohta on Levin Matkailukeskuksen kortit katsottava.

    • Selvä homma

      C), könkään juristi sorvailemaan tätä parhaillaan!

      • Selvää pässinlihaa

        Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon


    • Listaltapoisto

      Ainahan voi 'poistaa listalta' kuten aiemmin tehtiin. Se ei ole laillinen toimenpide, mutta ei sen niin väliä. Se kuitenkin antaa mainion työkalun eli kivat asiat käsitellään ja hankalat 'poistetaan listalta'. Saapi nähdä miten käy. Maallikko voisi ajatella että kunnanhallitus suhtautuu epäsuotuisasti ajatukseen, että vt.kj ryhtyy ratkomaan miten kunnanhallituksen toiminta järjestetään tässä keskusrikospoliisin tutkinnan kuumuudessa. Suurella mielenkiinnolla odotan, millä uusilla, innovatiivisilla käänteillä kj pelaa oman pesää puhtaaksi ja kampittaa muita.

    • Listaltapoisto

      Edelliseen, pikku kirjoitusvirhe eli korjattuna siis miten kunnanhallitus pelaa omaa pesää puhtaaksi ja kampittaa muita. Aiemmin kj ja nyt vt.kj ovat siis yrittäneet pitää edes minimaalista laillisuuden ja säädyllisyyden ilmapiiriä yllä.

    • selviö

      a) pöydälle jää

    • Uusi Yritys

      Pitääkö kunnanhallituksen asettaa Mäkelän erottaminen voimaan?
      Jos asia jää pöydälle niin erottamiselle ei tule sinettiä?

      Mielenkiintoinen kokous tulossa. Nythän erottamisen hylkäys/hyväksyntyä ei ole listalla, vaan siellä pohditaan esteellisyyksiä aivan kuten puoli vuotta sitten. Kh agendaan taitaa sopia asian pitkittäminen. Silloin saavat hallita Resortia ja pohtia miten saavat laittomalta näyttävät potkut laillisiksi. Oisko valiokunnan raportti vasta ensimmäinen hyväksytty versio ja koko ajan olikin tarkoitus tehdä versio 2.0 joka on sitten se oikea oikea dokumentti?

      Innovaatioita kehiin!

    • tultamunille

      Olen ollut aina sitä mieltä, etteivät tuollaiset vouhakeakat pysty hoitamaan
      tärkeitä posteja. Se vaan on taivahan tosi. Syyttäköön valitsijat itseään.

    • 11*7

      Päätös: Kittilän kunnahallitus päätti, että irtisanominen on mennyt laillisesti.
      Tiedoksi: Mäkelä ja Rovaniemen hallinto-oikeus

      • Rahaa menee.

        Kunnanhallitus on jäävi päättämään kaupunginjohtajan asioista.


      • Mitä lista salaa?
        Rahaa menee. kirjoitti:

        Kunnanhallitus on jäävi päättämään kaupunginjohtajan asioista.

        Vielä on salainen esityslista. Voi vain arvata että siinä on Resortin juttuja. Salapoliisikolmikolla on rajattomat valtuudet neuvotella Matkailukeskuksen kanssa. Se suhmuroitiin alkukesästä.


      • jäävikö...pah
        Rahaa menee. kirjoitti:

        Kunnanhallitus on jäävi päättämään kaupunginjohtajan asioista.

        Eikös se päättänyt että mitään erityistilintarkastusta ikinä olisi tehtykään? Kittilässä voidaan päättää mitä halutaan


      • kaiken
        Mitä lista salaa? kirjoitti:

        Vielä on salainen esityslista. Voi vain arvata että siinä on Resortin juttuja. Salapoliisikolmikolla on rajattomat valtuudet neuvotella Matkailukeskuksen kanssa. Se suhmuroitiin alkukesästä.

        Todistetusti Resortin jutut ovat pyörineet salaisella listalla. Nimenomaan se erityistilintarkastuksen kieltäminen on päätetty salaisella listalla.

        Matkailukeskuksen kanssa on peli vielä kesken. Mikähän siinä on että esimerkiksi kirjettä ei voi merkitä tiedoksi? http://dynasty.kittila.fi/kokous/2014944-3.HTM
        Ex-kunnanjohtajakin vihjailevasti kyseli että mikä on se laillinen este että kirjettä ei voi julkistaa. Niinpä, taitaa olla kunnalle vahingolliset puuhat kolmikolla menossa kun itselleen myöntämällä mandaatilla pitävät salaisia neuvotteluja.

        Kolmikko touhuaa kulisseissa kohti mahtikäskyn maalia numero 2.


    • uusi Yritys

      Lopputulema oli siis c) mielenkiintoisella käänteellä.

      Nyt siis myös vt. Kunnanjohtaja on päätetty esteelliseksi koska on osallistunut asioiden valmisteluun (kuten kunnanjohtajan kuuluukin).

      Kunnanhallituksen argumentointi on rautaista: "Kunnanhallitus katsoo toimineensa voimassa olevien lakien ja hallintosäännön mukaisesti". Miten tuohon voi väittää vastaan vaikka kolmea pykälää aiemmin viimeksi rikottiin kuntalakia viemällä asia valtuustoon ilman minkäänlaista valmistelua.

      Ei mene nallekarkit tasan kunnallisessa päätöksenteossa. Tässä on törmätty ja kovaa jonkinlaiseen perustavanlaatuiseen ongelmaan kunnallisessa vallankäytössä. Hallitus voi sanoa mitä vaan, ja asiat ovat silloin niin ilman sen kummempia perusteluja. Tai jos jotakin perustellaan, niin unohdetaan kaikki vastakkaiset mielipiteet vaikka niissä olisi jäätävät perustelut. Tästä on objektiivisuus kaukana. Miten tästä täysin subjektiivisesta vallanpitämisestä ei seuraa mitään sanktioita? Ja nämä herrat hallitsevat 50 miljoonan euron budjetilla toimivaa kuntaa. Siis 50 miljoonaa muiden rahaa! Homma olisi bueno jos olisi omat rahat kyseessä, mutta eihän tämä ole enää todellistakaan. Peli pitäisi saada poikki ja pian ja katsoa missä meni vikaan, vai menikö ollenkaan, ja sen jälkeen jatkaa viisastuneena.

    • Puhelimet pois

      Anna mäkelä ehti antaa omansa poliisille, Kim Tim Kurula viisastui. Nyt ei hankita todisteita kokouksesta, ei s.....a. Fiksu ihminen olisi vaikka nauhoittanut puheenvuorot.

      Kokouksen järjestäytymisen yhteydessä kunnanhallituksen puheenjohtaja Timo Kurula esitti, että puhelimet kerätään yhteen koriin kunnanhallituksen kokousten ajaksi tai puhelimet pidetään suljettuna laukussa, ettei kokousta häiritä. Puhelimeen ei vastata kokouksessa ja pidetään taukoja, jolloin voi hoitaa puhelut.

      Puheenjohtaja totesi, että kirjataan jäsenten kanta puhelinten sulkemiseen.

      Vt. kunnanjohtaja Esa Mäkinen ilmoitti, että hänelle puhelimen sulkeminen tai pois kerääminen ei käy. Hän tarvitsee puhelinta virkatehtävien hoitamiseen koko ajan. Äänettömällä hän voi puhelinta pitää.
      Valtuuston puheenjohtaja Inkeri Yritys ilmoitti, että hän pitää puhelimen äänettömänä laukussa.
      Jäsen Hille Kuusisto ilmoitti, että hänelle puhelimen sulkeminen ei käy.
      Jäsenet Milja Nikka ja Merja Korva ilmoittivat, että heille puhelimen sulkeminen sopii. Myös jäsen Tarmo Salonen ilmoitti, että hänelle järjestely käy.
      Jäsen Paula Nevalainen ja varajäsen Mauri Taskila sekä valtuuston 1. varapuheenjohtaja Markku Mäkitalo ilmoittivat pitävänsä puhelimen kiinni.
      Puheenjohtaja Timo Kurula ilmoitti pitävänsä puhelimen äänettömänä laukussa.

      Hille Kuusisto ilmoitti jättävänsä asiaan kirjallisen vastineen.

    • Valtiomies

      Hienoa muuten, että piti kirjata jäsenten kanta kuka antaa puhelimen Kurulan koriin. Ei Jeesus mitä valtiomiesmäisyyttä. Ja tämä jamppa haluaa kansanedustajaksi!!!

    • uusi Yritys

      No Timohan jo vaan valmistautuu tulevaisuuden Kittilään. Olkoon vaikka 'Kittilä 2.0'. Kunhan nämä pikku muodollisuudet saadaan valmiiksi, ja jakkaralle oikea mies, niin sitten kunnan työpäivä ja kokoukset jaetaan 45min mittaisiin oppitunteihin joita seuraa 15 min tauko. 45 tunti sisältää opetusta kj päätöksistä sekä Kittilän yleistietoa. Tauon aikana voi käydä vaikka ulkoilemassa. Vähintään kolme oppituntia viikossa varataan liikuntaan jotta virkamiehet ja luottamusmiehet ovat kunnan tehtävien vaatimassa kunnossa. Tuntien aikana ei tietenkään saa olla puhelimet päällä joten sitä on hyvä harjoitella ennakkoon ettei tule kulttuurishokkia. Jokaisen lukukauden lopussa on koe, josta täytyy päästä läpi tai joutuu hyllytetyksi ja hallinto-oikeuteen. Poissaoloista tai eriävistä mielipiteistä seuraa automaattisesti jälki-istuntoa.

      • Krimin Kittilä

        Tämä, nimim. Uusi Yritys, oli täydellisin ja todennäköisin tulevaisuudenkuva! Harmi vain että siinä käynnistyy pakolaisvirta pois Kittilän kansantasavallasta. Sen voi estää kun laittaa vihreät miehet kunnanrajalle.


    • uusi Yritys

      Tämä korostaa hyvin nykyistä kulttuuria: "turha äksyillä, se on demokratiaa". Vastaus Kuusistolle kun hän kysyi mitä asiaa hallitus on viemässä valtuustoon. Mitään ei siis valmisteltu joten on täysin avointa mitä valtuustossa tehdään. Yrityksen kohtalo on sinetöity ja hylltys on aivan varma 16.12. Pääsisköhän paikan päälle katsomaan talven parasta komediaa...

      http://dynasty.kittila.fi/kokous/20141009-3-3.PDF

      • Pyrky johtajaksi

        Helpottuisiko Kittilän tilanne, että Kurulasta tulisi vt. kunnanjohtja ja sitten kunnanjohtaja? Hänhän haki kunnanjohtajaksi silloin kun Mäkelä tuli valituksi. Melkoisen teatterin Kurula on valjastanut. On niin sokea itselleen, ettei näe toimintansa motiiveja!!! Haluaa kunnanjohtajaksi keinoilla millä hyvänsä!

        Kittilän ongelma on myös se, ettei siellä siedätä osaavia naisia - ainoastaan Palosaari kelpaa. Innovatiivisen sotejohtaja - naisen työ tehtiin mahdottomaksi, joten hän oitis lähti pois. Mäkelän ammattitaitoa kukaan ei ole kiistänyt, ei muuta kuin ulos Kittilämafian tieltä. Inkeri Yritys on asiallinen, ansioitunut ja osaava henkilö. Jo vuosia mafia porukka on yrittänyt hänet " ulkoistaa" ja sama syönti jatkuu.

        Miten ihmeessä nykyaikana Kittilän naiset eivät näe tätä asetelmaa???


      • Puk-Han
        Pyrky johtajaksi kirjoitti:

        Helpottuisiko Kittilän tilanne, että Kurulasta tulisi vt. kunnanjohtja ja sitten kunnanjohtaja? Hänhän haki kunnanjohtajaksi silloin kun Mäkelä tuli valituksi. Melkoisen teatterin Kurula on valjastanut. On niin sokea itselleen, ettei näe toimintansa motiiveja!!! Haluaa kunnanjohtajaksi keinoilla millä hyvänsä!

        Kittilän ongelma on myös se, ettei siellä siedätä osaavia naisia - ainoastaan Palosaari kelpaa. Innovatiivisen sotejohtaja - naisen työ tehtiin mahdottomaksi, joten hän oitis lähti pois. Mäkelän ammattitaitoa kukaan ei ole kiistänyt, ei muuta kuin ulos Kittilämafian tieltä. Inkeri Yritys on asiallinen, ansioitunut ja osaava henkilö. Jo vuosia mafia porukka on yrittänyt hänet " ulkoistaa" ja sama syönti jatkuu.

        Miten ihmeessä nykyaikana Kittilän naiset eivät näe tätä asetelmaa???

        Kun Kurula pääsee kunnanjohtajaksi niin joutuuko Kittilässä muut samannimiset (jos on) henkilöt muuttamaan nimensä?


      • koululaisten paappa
        Pyrky johtajaksi kirjoitti:

        Helpottuisiko Kittilän tilanne, että Kurulasta tulisi vt. kunnanjohtja ja sitten kunnanjohtaja? Hänhän haki kunnanjohtajaksi silloin kun Mäkelä tuli valituksi. Melkoisen teatterin Kurula on valjastanut. On niin sokea itselleen, ettei näe toimintansa motiiveja!!! Haluaa kunnanjohtajaksi keinoilla millä hyvänsä!

        Kittilän ongelma on myös se, ettei siellä siedätä osaavia naisia - ainoastaan Palosaari kelpaa. Innovatiivisen sotejohtaja - naisen työ tehtiin mahdottomaksi, joten hän oitis lähti pois. Mäkelän ammattitaitoa kukaan ei ole kiistänyt, ei muuta kuin ulos Kittilämafian tieltä. Inkeri Yritys on asiallinen, ansioitunut ja osaava henkilö. Jo vuosia mafia porukka on yrittänyt hänet " ulkoistaa" ja sama syönti jatkuu.

        Miten ihmeessä nykyaikana Kittilän naiset eivät näe tätä asetelmaa???

        Ei se kuule kunnanjohtajan pallia hae. Ny se petaa rehtorin paikkaa ittellensä. koululautakunta on palosaarten työntekijöilla ja kepulaisilla kuorrutettu ja valinta tullee olemhan läpihuutojuttu.Kevhäällä jääpi nyk reksi pois ja timppa haluaa valtaa ja paremman palkan. eihän sillä ole rehtorin kokemusta sekuntiakaa eikä halua tehä mithän ylimääräsätä mutta kaipa ne työtki voipi jollaki muulla teettä koska ossaa kyllä luikerrella ittensä irti mistä vain, niinkö on nyt nähty


    • *reps* *tuplareps*

      EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ, onko tämä totta??? Puhelimet ehdotetaan kerättäväksi pois. Näin makiasti en ole nauranut kuin sillon ku anopin tissit jäi mankelin väliin

      • Saivartelua

        .. puhelimien keräyksee, taulujen, tietokoneiden yms. metsästykseen Kurtulan taito riittää. Mitenhän ko. toiminta osoittaa Kititlän strategioiden suuntaista toimintaa? Nippelien pyöritys ja nappuloiden räpläys Kurula-dynastialla on hallussa. Suuria linjoja ei hallita, vain saivartelua.


      • uusi Yritys
        Saivartelua kirjoitti:

        .. puhelimien keräyksee, taulujen, tietokoneiden yms. metsästykseen Kurtulan taito riittää. Mitenhän ko. toiminta osoittaa Kititlän strategioiden suuntaista toimintaa? Nippelien pyöritys ja nappuloiden räpläys Kurula-dynastialla on hallussa. Suuria linjoja ei hallita, vain saivartelua.

        Nimenomaan! Hallintosääntöä on näperrelty kohta vuosi ja on saatu aikaan muutaman rivin poisto nykyisestä. Taas päätettiin että työ jatkuu ensi vuonna....


    • könkhäältä kajahtaa

      Kittilän kannattaisi perustaa oma itsenäinen valtio. Voisi säätää omat lait niin ei tulisi minkäännäköisiä ongelmia esteellisyyksien ja lainnoudattamisien kanssa. Yksipuoluejärjestelmä siellä jo (lähes) toimiikin. Sen nimeksi voisi laittaa Könkään työväenpuolue

    • Kallon kingi

      Rikosepäilyjen kohteena olevat luottamusmiehet luulevat että hyökkäys on paras puolustus. Ilmeisesti intissä opittu strategia. Ei vain nyt toimi, kyllä krp haastattelee kaikkia asianosaisiksi ja vastaajiksi epäiltyjä aikanaan. Kutsu tulee aikanaan, jos ei vielä ole tullut. Paidan kaulus käy ahtaaksi, hiki helmeilee otsalla - mitä tulikaan tehtyä. Samalla tulee tutustuttua Rovaniemen putkaan, matkailu avartaa tunnetusti. Ei kannattaisi uhrata omaa mainetta ja taloutta yhden jolosaaren takia. Sakkoja on ikävä maksella eikä oma nimi rikosrekisterissä ole mikään meriitti. Mitäs jos Kittilän luottamusmiehet kerrankin ajattelisitte omilla aivoilla ettekä tottelisi sätkynuken lailla naruja vetelevää, joka homman nimen tietävänä pääsee leivättömässä pöydässä kuin koira veräjästä?

    • uusi Yritys

      Putka ja hikikarpalot? Salli minun nauraa! Sehän tässä vitsi onkin että ei tästä seuraa juuri mitään!

      Vaikka menisi rikoslain puolelle niin pikkusakot ja sillä selvä. Massiiviset vahingonkorvaukset lankeaa kunnalle joka voi ne edelleen laittaa luottamusmiehille, mutta eihän nämä nyt koskaan tule sellaista päättämään. Kuntalaiset siis maksaa tämänkin lystin!

      Mikä maine tässä menee? Voidaan ajatella että valtuusto on läpileikkaus kunnasta joten enemmistön mielestä maine vain kasvaa ja valtuusto profiloituu Kittilän tinkimättömänä puolustajana.

      Täydellinen kaappaus sanon minä.

    • ent.talouspäällikkö

      Kunnissa pahimmat vahingot aiheuttavat erittäin usein maallikot. Vähintään opistotason tutkinnon omaavat, osaavat johtaa kuntaansa päätös ehdotuksinaan oikein.
      Hyvin opiskellut, eivät lähde tyhmiin ratkaisuihin mukaan. He yrittävät kaikin keinoin kuntaansa oikeaan suuntaan ja rötöstelijät kiinni. Kyllä kuntalaiset tietävät, mitä tulee tehdä.
      Selkeästi kunnassa on käynyt niin, että vt. kunnanjohtajaksi helposti pyrkii juuri se, joka jäi nyt peruskoulun ensiluokalle, tuplaamaan.
      Siitä on hyvä, että lännen mies nopeana ehti ampua ensin.

      • Keittiöturisti

        Totta toinen puoli. Kunta juridiikkaa ei tekniika opintoihin kuulu jne. Opiskelu antaa toki muita valmiuksia. Nämä tapaukset ovat keittiöjuristille selviä, mutta kunnanhallitukselle ylivoimaisia.


    • Puhelinterroristit

      Luuleeko ne ehkä, että joku voisi vaikka äänittää niitä kokouksia, vai mikä ihmeen puhelininnostus nyt meneillään. Liekö Anna Mäkelän puhelimessa on sellaisia viestejä, että ne ovat saaneet tämän puhelinhysterian aikaan. Kaivelkaapa muistin syövereistä, mitä olette Annalle lähetelleet.

    • satunnainen lukija

      Voiko tosiaankin olla totta, että kuntaa yritetään johtaa vahvemman oikeudella. Historiassa on useampiakin esimerkkejä kyseisestä johtamismallista......Aatu Euroopassa.....isä aurinkoinen idässä.......kuka se teillä olikaan tätä diktatuuria rakentamassa ja omia lakejaan tekemässä......ei hyvä

    • tunturien takaa

      Kaiken ihmettelyn ja irvailun keskellä pitää kyllä kysyä,että johdetaanko kuntia nykyään eriävillä mielipiteillä JOKA asiaan ja todistajien läsnäololla normaalissa keskustelussa?
      Eikö sieltä "kunnan pöydältä" kannattais laskeutua ihan normaaliin elämään?Mielestäni kuntia johdetaan,kuten muitakin firmoja,yhteistyöllä ja samaan hiileen ja tunturiin puhaltamisella.Yhteistyössä on voimaa!

      • Uusi Yritys

        Laita esimerkki turhasta eriävästä mielipiteestä. Erotuskomiteakaan ei niitä löytänyt vaikka käänsi kaikki kivet.

        Joillekin ei mene kaaliin että lakia ei saa rikkoa vaikka kaikki olisivat rikkomisen kannalla.

        Eriävä mielipide kuuluu jättää jos päätös ei mennyt laillisesti. Nythän niitä laittomia pätöksiä suorastaan tehtaillaan ja seurauksena on suuri määrä eriäviä. Se että kunnasta löytyy vain kolme itsenäiseen ja lainmukaiseen ajatteluun kykenevää on suorastaan surullista


      • uusi Yritys
        Uusi Yritys kirjoitti:

        Laita esimerkki turhasta eriävästä mielipiteestä. Erotuskomiteakaan ei niitä löytänyt vaikka käänsi kaikki kivet.

        Joillekin ei mene kaaliin että lakia ei saa rikkoa vaikka kaikki olisivat rikkomisen kannalla.

        Eriävä mielipide kuuluu jättää jos päätös ei mennyt laillisesti. Nythän niitä laittomia pätöksiä suorastaan tehtaillaan ja seurauksena on suuri määrä eriäviä. Se että kunnasta löytyy vain kolme itsenäiseen ja lainmukaiseen ajatteluun kykenevää on suorastaan surullista

        Tässä vielä suora lainaus erottamisraportista jossa on käyty läpi aivan kaikki eriävät mielipiteet:"eriävien mielipiteiden määrä ei ole osoittautunut niin suureksi kuin valiokunnalle on ilmoitettu ja suullisissa kuulemisissa on esitetty. Eriävissä mielipiteissä on pääosin viitattu siihen, että tehdyt päätökset olisivat lainvastaisia. Tällöin eriävän mielipiteen jättäminen on ollut täysin perusteltua.”

        Tämän jälkeen on yksi (1) esimerkki perustellusta eriävästä mielipiteestä jossa voi olla virheellistä tietoa yhden nimen osalta. Valitettavasti valiokunta jatkaa valitsemallaan linjalla ja ei esitä mitään todisteita että asia olisi toisin. Siis ei tiedetä että oliko siinäkään mitään virhettä.

        Vahvasti mennään mielikuvilla ja väärällä tiedolla jos todetaan että eriävät ovat änkyröintiä.


    • Näin on

      Niin eriävä mielipide on nimenomaan læittomuuden testiä. Ja puhdistaa Viro. -

    • Kunta kummajainen

      Uusi yritys,

      jos kunta olisi OY, sen taru olisi loppu. OY ei voisi toimia näin, kunnalla taas on rahaa veromarkoista joita on helpompi hallita.
      Jos näyttää tulevan miinusta, nostetaan katetta palveluista.

      Päätöksiä tekevät saattavat olla umpitolloja joille tase on tuntematon. Mistä tase johdetaan on varmasti monelle aivan käsittämätöntä.

      Toinen puoli on myös se että asiat hallitsevia varmasti löytyy. Heitä taas sotkee ryhmäpäätökset joiden organisaattori voi kuulua näihin ensimmäisiin, tolloihin.

    • Uusi Yritys

      Kokoomuksen hörhö oletko tosissaan vajonnu niin alas että haet suomi24:stä tukea lapselliselle touhulles.

      • Kunta kummajainen

        ??? Vaikka onkin kirjoitettu pe yönä, niin silti. Asia jäi hieman auki, mistäs nyt kokoomuksen tähän tempaisit? Kyse siitä riittääkö valtuustossa tai kh:ssa kaikilla kompetenssia käsitellä talousasioita?
        50milj OY:n budjetti sai valtuustossa hyväksynnän, kuinka moni sen ymmärsi.


      • uusi Yritys
        Kunta kummajainen kirjoitti:

        ??? Vaikka onkin kirjoitettu pe yönä, niin silti. Asia jäi hieman auki, mistäs nyt kokoomuksen tähän tempaisit? Kyse siitä riittääkö valtuustossa tai kh:ssa kaikilla kompetenssia käsitellä talousasioita?
        50milj OY:n budjetti sai valtuustossa hyväksynnän, kuinka moni sen ymmärsi.

        joku lainaa nimimerkkiä. Minullekin jäi auki että mitäs lapsellisuuksia tämä isolla U:lla aloittava tarkoitti.


      • Kaulustyöläinen
        uusi Yritys kirjoitti:

        joku lainaa nimimerkkiä. Minullekin jäi auki että mitäs lapsellisuuksia tämä isolla U:lla aloittava tarkoitti.

        Mainitsin aiemmin, potkut kaikille. Linja pitää, kosto on suloinen.
        Hille sai osansa Tuikun tie torpattiin kärsijänä matkailijat. Alppikoulun koordinaattorin osa-aikainen toimi ehdotettiin lopetettavaksi. Tämä haisee pahalle.
        Ehdottaja hallituksen jäsen ja kannattajan sidonnaisuuksista hyhyhyh.
        Koordinaattori on tulkki joka joutuu todistamaan. Ehdotus vedettiin tauon jlk.pois. Miten tämän voisi käsittää? Mielestäni se haisee, koko tunturi haisee. Yhtiön moraali jatkaa tuttua linjaa.


    • lkjadföasdfh

      Ei näin toimi kukaan järkevä. Tossa palaa näpit

    • Täällä näin

      Kittilässä voi toimia ohjeiden mukaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe