Miten saan hänet tulemaan treffeille?

rrakastunutt

Olisko kenelläkään vinkkejä, miten saada 16-vuotias tyttö takuuvarmasti treffeille? Ite oon pari vuotta vanhempi poika. Onko liian suuri ikäero?

14

357

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiiidofjdosfsd

      Riippuu onko sun pari vuotta just tasan 2 vuotta (ei oo liika suuri)
      vai pari vuotta (no kymmenen)

      Jos olet siis itse alta 20v. niin ei ole liian suuri ikäero mun mielestä. Tytön vanhemmat voi olla eri mieltä, eli varovaisesti lähde liikkeelle.
      Jos teillä on jotain yhteistä, niin helpohko ehdottaa treffejä.
      Paras on kimppatreffit, eli että pyydät vaikka häntä ottamaan pari kaveria mukaan, ja sinä myös, ja meette vaikka porukalla hohtokeilaamaan...

    • oota-et-rupsahtaa

      Älä ikinä lähde noin noin nuoren kanssa mihkään, rakastut siihen korvias myöte ja oot ihan kuses koko ukko. Noin nuoret on vaan liian täydellisiä vartaloltaas..

    • teinisessiäosa351

      Ensinnäkin.. Et ole rakastunut, vaan ihastunut. Et voi rakastua henkilöön josta et kaikesta päätellen tiedä juuri mitään.

      Toisekseen.. Jos kyseessä on tosiaan parin vuoden ikäero, niin siitä ei kannata ottaa stressiä. Tytön vanhemmat saattaisivat suhtautua vähän nuivasti, mutta se menee ohi viimeistään siinä vaiheessa kun seurustelu vakavoituu. Mun mielestä esim. 16w muikki voisi ihan hyvin olla vielä vaikkapa 20w jätkän kanssa.

      • hanki-nainen

        Siin on 4 vuottta, eikä ole oikein sopivaa. Tuo 16 vaan on just suojaiän ylittäny eikä siis edes täysi-ikäinen toisin kuin 20v mies..


    • rrakastunutt

      Oon 18, joten tuskin kahden vuoden ikäero paha on? Mutta, kun en uskalla lähestyä häntä, ei hän kuitenkaan minusta tykkäisi :(

      • Tuohon ikään (tai ikäeroon) en nyt lähe ottaa kantaa sen enempiä mut ite nuorempana, just ajokortti-iässä vähän samanlaisia tilanteita tuli ku pääs liikkeelle ja "baanalla" tuli neitoja vastaan. Ei se auta ku kysyä, meni vituks tai ei mut tulihan kysyttyä. Pakithan sielt tulee yleensä must joskus ehkä ei :)

        Takuita ei saa kunnolla edes autoa ostaessa et semmosta..


    • tsyys

      Ite olin vähänaikaa sitten treffeillä yhden naisen kanssa. Alotettiin keskustelu tinderissä ja puhuttiin paljon leffoista ja yleisistä asioista (koulu, työt yms.)
      Parin päivän keskustelun jälkeen puhuttiin yhdestä tv sarjasta, joka tältä naiselta oli joskus jäänyt kesken. Ite katsoin parhaillaan kyseistä sarjaa ja sanoin vain vihjaillen, että naisen pitäisi liittyä seuraan. Nainen vastas, että sun luo vähän turhan pitkä matka. Vastasin, että ajan viikonloppuna siitä ohi ja kaappaan hänet samalla matkaani (vitsikkäästi). Tuon enempää yksityiskohtia mainitsematta tavattiin siis 3 päivää myöhemmin, kun aloitin hänen kanssaan keskustelun.

      En ole normaalisti mikään sanaseppo naisten kanssa, mutta kyllä niihin tuntuu huumori ja sopivissa määrin röyhkeys ja itsevarmuus vetoavan. Jos jossain netin tai kännykän kautta viestittelee niin sen huomaa todella nopeasti, onko vastapuolella minkäänlaista kiinnostusta. Ite alotin sanomalla "moi".
      Jos nainen on kiinnostunut niin hän vastaa kysymyksiisi, kyselee myös sulta asioita ja juttelee hyvin vapautuneen oloisesti asiasta kuin asiasta.

      Ite oon joskus kylmiltään pyytänyt ihastuksiani kahville ja pyytänyt numeroita, mutta ei ole ikinä toiminut. Ensin pitää saada juttua aikaan ja jossain sopivassa välissä alkaa vihjaileen siitä, että on kiinnostunut ja lopulta ehdottaa tapaamista... onnea matkaan! :)

      • tottamaarnäinon

        Tuo on totta, että kylmiltään tosta vaan tokaset "lähetkös kahville" toimii vaan ha-a-a-a-arvoin ja silloinkin pitää pyytäjän naama ja olemus miellyttää heti vastapuolta.


    • Alaikäinen hän

      Alaikäisen kanssa vehtaamalla voi joutua hankaluuksiin koska alaikäisiin ei ole hyvä sekaantua.

      • rrakastunutt

        Tuskin kovin paha 2 vuoden ikäero. Mutta koska pyydän häntä treffeille? Jos perjantaina kysyn, en kehtaa ensi viikolla mennä kouluun :(


      • Rohkeutta
        rrakastunutt kirjoitti:

        Tuskin kovin paha 2 vuoden ikäero. Mutta koska pyydän häntä treffeille? Jos perjantaina kysyn, en kehtaa ensi viikolla mennä kouluun :(

        Älä sitä jää häpeemään jos hän ei lähde sun kanssasi treffeille. On elämän luonnollisin asia kysyä, vaikka toinen ei olisikaan innostunut lähtemään. Joskus tilanne voi tulla niin yllätyksenä että katuu myöhemmin kun ei lähtenytkään.
        Mutta oikeesti, hän on alaikäinen ja joudut vastuuseen alaikäiseen sekaantumisesta jos vanhemmat asian haluaa niin nähdä. Se ei ole hyvä. Treffaa menemättä liian pitkälle.


    • rrakastunutt

      Eli en voi pyytää häntä treffeille, kun hän on 16v. Pitääkö tässä odotella sitten 2 vuotta, että ite oon 20 ja hän 18?!?!?!

      • amna palaa!

        Voit pyytää. Ei ikäero kovin iso ole, eikä siinä ainakaan mitään laitonta ole, toisin kun joku täällä halua uskotella.


    • 2+18

      Pyydä johonkin juttuun, vaikka leffaan.
      Sano että sinulla on pari leffalippua, kiinnostaisiko häntä lähteä ("kun kaverisi ei pääsekään") ja ne on huomiselle illalle. Tyttö voi aina perääntyä fiksusti sanomalla että on muuta menoa tai jotain muuta. Kumpikin voi säilyttää kasvonsa, koska varsinaisista treffeistä ei ollut kyse.

      Myös tuo hohtokeilaus juttu oli hyvä idea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3067
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2922
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2105
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1952
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1502
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe