Salaiitto arkkipiispa polkee lasten ihmisoikeuksia

totuusesiinnyt

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopsin linkistä

      Otan esille yhden selkeän tasa-arvo ristiriita vaatimuksen. Seta ajaa aktiivisesti "tasa-arvoa" ja ihmisen oikeutta olla homoseksuaali, jota se tukee kaikin tavoin. Kun on kyse homoseksuaalista, joka haluaisi elää ja valita heteroseksuaalisuuden, niin Setan tasa-arvo loppuu siihen paikkaan, sillä he pyrkivät kaikin tavoin että hän jäisi homoseksuaaliksi, eikä valitsisi heteroseksuaalisuutta. Seta kampanjoi sen puolesta, että homosta ei voi tulla heteroa, vaikka näin on tapahtunut monta kertaa. Setan suvaitsevaisuus ja tasa-arvo on valikoivaa. Tällaista toimintaa voi kutsua harhauttavaksi toiminnaksi. Jotkut käyttävät siitä nimitystä petos. En provosoi ketään vastustamaan ja parjaamaan Setaa, vaan toin esille selkeän ristiriidan Setan toiminnasta.

    • desanttejakirkossa

      Olen miettinyt samaa. Kuinka paljon kirkon sisällä on ns. Desantteja, joiden tarkoituksena on vieroittaa kirkko pois kristinuskon perustalta. Mäkisen toiminta viittaa vahvasti sellaiseen. Raamatussa homoseksuaalisuuden toteuttaminen on vahvasti sanottu synniksi että sen pitäisi jokaisen sieltä osata lukea vähänkin jos teologiaan on perehtynyt. Joku on vielä väittänyt että Mäkinen olisi vapaamuurari.

    • okkigaam

      mooseksenlaissa Vt puolella luetellaankaikenlaista lakia. Mitä ei missään tapauksessa pystyisi nykyään noudattamaan.
      UT ei sanallakaan mainitse mitään tasa-arvo liitoista, laista tai vastaavasta.
      Arkkipiispa saa puolestani kertoa oman mielipitensä ja se ei ole ollenkaan väärin. Meillä on oikeus esittää ajatukset ääneen.
      Jumala ja hänen arvonsa ei heikkene - maapallo ja maailmankaikkeus liikkuu silti.
      maagikko

    • Elokuvaprojekti

      Taytyy laittaa elokuvan muotoon se, mita haluan sanoa. Alan valmistella leffaa allaolevasta aiheesta ja laitan sitten leffan nettiin joskus vuoden 2015 aikana. Alla on ote kirjastani Secret Galleries of Vatican Libraries:

      Kyseenalainen kiista homoliitoista Raamatussa

      Huomatkaa, etta ne Raamatun kohdat, joissa puhutaan homoseksuaaleja vastaan, ovat joidenkin profeettojen ja apostolien kirjoittamia, mutta Daavidin ja Joonatanin homoliittokeissista on Raamatun Jumala itse kertonut ja ilmoittanut: "Minun palvelijani Daavid on oleva heidän kuninkaansa, ja heillä kaikilla on oleva yksi paimen. Ja he vaeltavat minun oikeuksieni mukaan ja noudattavat minun käskyjäni ja pitävät ne." Raamattu, 1933/1938 suomennos, Hesekiel 37:24.

      KAIKKI NE IHMISET, JOTKA SANOVAT ETTEI RAAMATTU TUE HOMOJA, SUOSITTELEN ETTA LUETTE KAIKEN MITA OLEN NAYTTANYT RAAMATUSTA TASSA KIRJASSA DAAVIDIN JA JOONATANIN HOMOSUHTEESTA, JA JUURI NYT HAVAITSIN TEKSTIN RAAMATUN HESEKIELIN KIRJASTA, LUVUSTA 37, JAKEESTA 24, JOKA NOSTAA DAAVIDIN KAIKKIEN HOMOJEN KORKEIMMAKSI IDOLIKSI, JOTA PITAA SEURATA, JOTEN RAAMATTU SANOO, ETTA HOMOLIITTO ON ELAMAN LOPULLINEN PAAMAARA. OTE RAAMATUSTA ALLA:

      Hesekiel 37:24, suomennos 1933/1938

      24.Minun palvelijani Daavid on oleva heidän kuninkaansa, ja heillä kaikilla on oleva yksi paimen. Ja he vaeltavat minun oikeuksieni mukaan ja noudattavat minun käskyjäni ja pitävät ne.

      TARKEIN MUISTETTAVA ASIA HOMO DAAVIDISTA ON ETTA HAN OLI NUORI POIKA KUN HAN ALOITTI HOMOSUHTEENSA AIKUISEN MIEHEN JOONATANIN KANSSA. VOIT LUKEA KAIKKI VAHVISTAVAT TIEDOT TASTA AIHEESTA RAAMATUN OTTEISTA, JOTKA OVAT KIRJASSANI, JOTEN RAAMATTU ROHKAISEE HOMOLIITTOJEN SUOJAIKARAJAKSI NOIN 12 IKAVUOTTA. RAAMATULLA ON SELITYS TALLE HESEKIELIN KIRJASSA, LUVUSSA 37, JAKEESTA 15 JAKEESEEN 24 (RAAMATUN 1933/1938 SUOMENNOS):

      15.Ja minulle tuli tämä Herran sana:

      16."Sinä, ihmislapsi, ota puusauva ja kirjoita siihen: 'Juudalle ja häneen liittyneille israelilaisille'. Ota sitten toinen puusauva ja kirjoita siihen: 'Joosefille; Efraimin ja kaiken häneen liittyneen Israelin heimon sauva'.

      17.Ja pane ne lähekkäin, pääksytysten, niin että ne tulevat yhdeksi sinun kädessäsi.

      18.Kun sitten kansasi lapset sanovat sinulle näin: 'Etkö selitä meille, mitä sinä tällä tarkoitat?'

      19.niin puhu heille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan Joosefin sauvan, joka on Efraimin kädessä, ja häneen liittyneet Israelin sukukunnat, ja minä asetan ne yhteen Juudan sauvan kanssa ja teen niistä yhden sauvan, niin että ne tulevat yhdeksi minun kädessäni.

      20.Ja kun sauvat, joihin olet kirjoittanut, ovat sinun kädessäsi, heidän silmäinsä edessä,

      21.niin puhu heille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan israelilaiset pois pakanakansojen keskuudesta, minne vain he ovat kulkeutuneet, kokoan heidät joka taholta ja tuon heidät omaan maahansa.

      22.Minä teen heidät yhdeksi kansaksi siinä maassa, Israelin vuorilla, ja yksi kuningas on oleva kuninkaana heillä kaikilla. Eivätkä he enää ole kahtena kansana eivätkä enää jakaantuneina kahdeksi valtakunnaksi.

      23.Eivät myöskään he enää saastuta itseänsä kivijumalillaan, iljetyksillään eivätkä millään rikkomuksillansa, vaan minä vapautan heidät kaikista asuinpaikoistaan, joissa ovat syntiä tehneet, ja puhdistan heidät. Ja he ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa.

      24.Minun palvelijani Daavid on oleva heidän kuninkaansa, ja heillä kaikilla on oleva yksi paimen. Ja he vaeltavat minun oikeuksieni mukaan ja noudattavat minun käskyjäni ja pitävät ne.

      Tasta sitten alkaa leffassani seikkailu, kun leffan eras paahenkiloista loytaa nama Raamatunkohdat. Ortodoksikirkko alkaa jahdata hanta taman takia jne.

      theaarresakarilehtonen

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe