Veet face vahaliuskojen käyttöohjeet?

Karvanaama pulassa

Ostin paketin Veet face liuskoja poistaakseni viiksi ja leukakarvoja.

Luin paketin moneen otteeseen ja kokeilin yhtä liuskaparia säärikarvoihin kuten neuvottiin. En saanut karvoja pois alueelta, alueelle tuli tahmainen punainen (vaha)kerros, tuoksui imelältä kun otin liuskan pois. Eli en osannut kaiketi käyttää oikein tuotetta. Tahmakerroksen sain pois toki kyllä. Eikä punoituskaan jäänyt. En kyllä tuntenut mitään nipsaisuakaan kun liuskat otin, että joku meni vikaan...? Muistan kun kosmari joskus ottanut pois kulmakarvat vahaliuskalla, kyllä se vähän nipisti kun tarra otettiin pois.

Kuuluuko liuskojen käsilämmittämisen jälkeen ne 2 liuskaa repäistä irti toisistaan vai ei? En repäissyt kokonaan niitä vaan pistin ne molemmat iholle. Ohjeessa luki jotain että toiset karvat kasvaa toiseen suuntaan, toiset taas toiseen ja että pitää molemmat suunnat ottaa huomioon kun poistaa karvoja. Toisaalta taas luki että käsiteltyä aluetta ei saa käsitellä toiseen kertaan? Suomennus oli huono ja käyttäjä tyhmä, joten kiltit ihmiset, auttakaa minua, miten noita käytetään?

Miksi paketissa oli niin vähän niitä jälkihoitopyyhejuttuja?

Tälle viikonlopulle taidan leikellä edelleen kynsisaksilla karvani pois, luulin että tänään uskaltaisin kokeilla noita kasvoihin mutta ei lupaavalta näyttänyt ;(

11

1446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap.

      Auttakaa nyt joku, vai onko näitä ostanut kukaan muu kuin minä.. en osaa käyttää, karvat ei lähde mutta kaamea punainen tahma jää kyllä ihoon.

      • Väärä_tuote

        Veet Face vahaliuskat on tarkoitettu kasvojen karvoituksen poistoon, joten tiukemmassa olevat säärikarvat ei ehkä lähde.
        Sinällään ote käyttänyt liuskoja oikein, mutta lämmitys on ollut ehkäpä liiankin tehokasta ja siksi vaha tarttui ihoonkin tiukasti. Veetin vahaliuskoissa on kaikissa tyypeissä sama ongelma, vahaa tarttuu ihoon enemmän ja vähemmän. Siksi lopetin niiden käytön ja hankin epilaattorin.


      • Ei_kannata_ostaa

    • jepzzzzzzzz

      Hei!

      Minä en onneksi lukenut mitään käyttöohjeita :)
      Tein näin:
      1. Irrotin liuskat toisistaan. (en tiennyt että olisi pitänyt lämmittää ensiks käsillä, joten en lämmittänyt).
      2.Käytin sitä liuskaa johon oli jäänyt enemmän vahaa. Kiinnitin vahaliuskan käsiteltävään alueeseen ja revin karvojen kasvusuuntaan (esim. ylähuulialueella alaspäin).
      3. Vähän otti kipeetä mutta karvat lähti yhdellä käsittelyllä.
      4. Käytin samaa vahaliuskaa useampaan kertaan eri alueille.
      5. Putsasin jälkihoitopyykkeellä, niitä tosiaan oli aika vähän paketissa mukana, mutta luulisin että esim. meikinpoistoaineella lähtee pois myös.

      Nuo on tarkoitettu nimenomaan hentojen karvojen poistamiseen, varmaan niillä ei lähde säärikarvat pois? Mutta kuule, jotta sinun ei tarvitse toista kertaa vahaliuskoja käyttää, hanki itsellesi Vaniqavoidetta, suosittelen lämpimästi! Itse löysin tietoa täältä:http://sannaetna.blogspot.fi/p/karvojen-poisto.html

      • alkuperäinen

        Hei!
        Kiitos vinkeistä, täytyy kokeilla etten lämmitä liikaa niitä. Vaikuttaa kyllä jotenkin koko touhu aika epätoiviselta suttaamiselta ja voi olla että toista pakettia en osta. No en ainakaan jos tämä eka paketti menee opetteluun ja silti karvat on ja pysyy nassussa...

        Ps. Kyllä, ihan kasvojen karvoihin olen kokeillut niitä, kasvoissani ei kasva säärikarvoja :) onneksi sentään vaikka aika jytyjä jotkut ovatkin! Ei voi puhua hennoista karvoista vaan kovista, pikku saksilla ne olen tähän asti ottanut pois. Ja en syö edes mitään hormooneja, millainenhan rehotus kasvoissani olisi jos popsisin jotain tabuja :o


      • Järeämmät_keinot

        Kerroit näin aloituksessa: "Luin paketin moneen otteeseen ja kokeilin yhtä liuskaparia säärikarvoihin kuten neuvottiin. En saanut karvoja pois alueelta, alueelle tuli tahmainen punainen (vaha)kerros, tuoksui imelältä kun otin liuskan pois."
        Nuo kasvoille tarkoitetut liuskat eivät mahdollisesti toimi samoin säärikarvoihin kokeiltaessa. Toisaalta varsinaiset partakarvat lienee tiukimmin ihmisen ihossa istuvia karvoja. Parran poistossa lienee tehokkainta laserepilointi tai neulaepilaatio, jolloin karvat saa pysyvästi pois.


      • aionkoklata

        Mistä sitä Vaginavoidetta saa?


      • alkup
        Järeämmät_keinot kirjoitti:

        Kerroit näin aloituksessa: "Luin paketin moneen otteeseen ja kokeilin yhtä liuskaparia säärikarvoihin kuten neuvottiin. En saanut karvoja pois alueelta, alueelle tuli tahmainen punainen (vaha)kerros, tuoksui imelältä kun otin liuskan pois."
        Nuo kasvoille tarkoitetut liuskat eivät mahdollisesti toimi samoin säärikarvoihin kokeiltaessa. Toisaalta varsinaiset partakarvat lienee tiukimmin ihmisen ihossa istuvia karvoja. Parran poistossa lienee tehokkainta laserepilointi tai neulaepilaatio, jolloin karvat saa pysyvästi pois.

        No niinpäs laitoinkin säärikarvakokeiluni aloitukseeni, sori dementia, ei enää muista mitä on kirjuutellut... Anyway, kokeilin sitä myös nassuuni ja karvat pysyivät. Nyt olen leikellyt kynsisaksilla tai sitten sheiwerillä olen ottanut enkä ole koskenutkaan vahaliuskoihin, tarvinnee joku kerta kokeilla. Duunissa kun kyselin kavereilta, niin kukaan ei ole noita kokeillut vaan saksilla kaikki ottavat... taitaa olla aika turha keksintö koko vanaliuskat? Kalliiksi ainakin tulee käyttö, vaikka toimisivatkin.


    • jepzzzzzzzz

      Vaniqavoide on reseptilääke, mutta lääkäri kyllä kirjoitti minulle reseptin ihan sen perusteella kun sanoin että halusin ihokarvoista eroon, ja että olin kuulluut Vaniqan olevan tehokas siihen. Olisko hinnassa muuten paikkakuntakohtaisia eroja, minulle maksoi vain noin viiskymppiä, ei 70 kuten Sanna Etna kirjoittaa.

    • jäpävaa

      Käyko se myös kivespusseihin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1604
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1452
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1308
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      84
      1245
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe