Minkälaista palkkaa arvostat?

Kysyjä

Minkälaine palkka riittää sinulle?

13

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoitoalalla..

      Nälkä valitettavasti kasvaa aina syödessä mutta mun mielestä 3000e/kk brutto kuulostaisi jo hyvältä. Se on mulle kuitenkin vain juuri ja juuri mahdollista jos teen 3-vuorotyössä jokaisen viikonlopun ja paljon yövuoroja..

    • ei hullumpi.....

      50 000 € /kk nettona.

    • iha ok

      2000€ kelpaa, mutta saa semmoset 2385€ kun verot otetaan pois

    • jarmonensuomesta

      Sellainen että kattaa menot ja vähän jäisi päälle "ylimääräiseen".

      Koska palkka (normaalisti) nousee pikkuhiljaa tai joillain nopeamminkin, myös elintasoa nostetaan ja menot nousee. Siten vanha palkka ei enää ehkä riittäisikään ilman että pitäisi tehdä suuria downsiftauksia(kas, trendisana prkl) elämäntyyliin.

      Joskus 10v sitten kun eräässä firmassa sain 1800e brutto alkupalkaksi olin hemmetin tyytyväinen, koska edellisessä paikassa sain osa-aikaisena vain noin 1500 bruttona. Nykyisessä paikassa palkka n 3500 kuukaudessa bruttona, mutta menot sellaiset että ei asuntolainaa edes maksettaisi paljon pienemmillä tuloilla. Eli, minulle ei riittäisi alle 3000 tulot nykytilanteessa. Tai hätätilanteessa, se vaatisi kovia kiristyksiä menoihin, mm. auton myymistä osa-maksujen lopettamiseksi jne.

      En silti valita vaikkei säästöön jää centtiäkään, en elä kädestä suuhun.

    • 1999

      sellainen jolla tulee toimeen haluamallaan tasolla ja jää säästöönkin sopivasti. Eli sillä mitä nyt saan.

    • 1 aik.+1 lapsi

      1500€ netto.

    • Nälkäpalkkalainen

      Kun joskuskaan olis sellainen työpaikka, jonka palkka riittäis normaaliin elämiseen, eikä tarvis olla vähän väliä sossunluukulla....

    • haistapaskasuomi

      Palkka jolla maksaa asumisensa ja normaalit muut elinkustannukset ja säästöönkin jäisi edes muutama satanen kuukaudessa ilman suurempaa tinkimistä.
      Palkan pitäisi myös nousta elinkustannusten nousun suhteessa eikä polkea vain paikallaan jolloin käytännössä köyhtyy koko ajan. Tällainen syö kyllä motivaatiota ja alkaa v1tuttamaan edes käydä töissä.
      Esim. vuokrien nousu on ollut jo pitkään pöyristyttävän suurta vuosittain mutta palkat eivät ole nousseet juuri lainkaan! Ikää on jo sen verran etten kerkeä enää tässä elämässä mitään asuntolainojakaan maksamaan joten peli on menetetty minun kohdalla jo 90-luvun laman takia!

    • Työn orja sorron yöstä

      Tuommoiset 3000€/kk riittäisi minulle oikein hyvin, ja saisi riittää muillekin. Nyt saan sellaiset 1900€ verojen jälkeen kuussa, silläkin toki toimeen tulen kun ei onneksi enää ole velkaa. Mutta on se aika huonosti melko vaativasta kaksivuorotyöstä, jota olen sentään tehnyt jo 17 vuotta. Asuinseudullani ei valitettavasti juuri vaihtoehtoja ole.

    • 8+88

      Ikävää, kun 2-vuorohommassa ei saa enempää.En pystyisi olee vuorohommissa, kokeilin 2005 ja jäi alle 3kk mittaiseksi, pyysin sitten päivä hommiinja sainkin.Silti palkkani oli jo 2009 yli3400e/kk, nyt olen ollut työtön 2009 lähtien ja olen tyytyväinen tuloihini sekä elämääni.

      • 10+1

        Mielestäni tämä, että olet työtön ja tyytyväinen tuloihisi on selvä merkki siitä, että näitä työttömyyskorvauksia ja muita rahoja mitä kaltaisillesi loiseläjille maksetaan on varaa kiristää.
        Näin saataisiin työnhakuun intoa ja meidän maksajien taakkaa kevennettyä.


      • vääkävääk
        10+1 kirjoitti:

        Mielestäni tämä, että olet työtön ja tyytyväinen tuloihisi on selvä merkki siitä, että näitä työttömyyskorvauksia ja muita rahoja mitä kaltaisillesi loiseläjille maksetaan on varaa kiristää.
        Näin saataisiin työnhakuun intoa ja meidän maksajien taakkaa kevennettyä.

        @10 1
        Maksele sinä vaan taakkaa jota nämä sossupummit aiheuttaa, siis nämä jotka ei koskaan ole töissä käyneet, ja jätä v. tuilemati vanhoille jotka ovat työvuotensa tehneet ja nuoremmille paikkansa jättäneet. Jollei he olisi vapaaehtoisesti taloutensa niin salliessa pois töistä jääneet, olisi nuoret saaneet lopputilin. Olisiko se sinun mielestäsi ollut parempi vaihtoehto, vai etkö kateudeltasi sitä voi edes ajatella.Minkä takia ei sellaiset joilla siihen varaa, saisi pois jäädä, vielä lisäksi kun työnantajat sponsoroi tämän mahdollisuuden.Ei se sinulta pois ole.


    • 8+88

      se tarkoittaa myöskin sitä, että olen saanut riittävää palkkaa, jotta on kannattanut jäädä vapaaehtoisesti työttömäksi...tuskin kukaan jää pelkän työttömyyskorvauksen varaan, on oltava myökin jotain takataskussa.
      Sitäpaitsi,työnanta maksaa sen anssin suuruista sakkoa työttömyys ajaltani sakon muodossa TVR.lle, josta se sitten maksetaan työttömyyskassan kautta minulle...ja muille irtisanomilleen joista oli tuolloin yli 30 vapaaehtoista.Eli, työnantajakin vapaaehtoisesti maksaa ne sakot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe