Lidlissä tungosta

Lidlin asiakas

Lidlissä kova tungos tänäänkin . Nautin siitä ! Siellä myöskin teen ostokseni nykyisin ,vaikka olen nuoruudesta saakka ollut S-kaupan jäsenenä , tosin silloin olin SOK: jäsen . Miksi Lidlissä ? Rehellisenä ihmisenä en voi hyväksyä Valion ja S-kaupan pakkosyöttöä esim. maitotuotteiden osalta . Minä määrään mitä ostan ja kenen jalostamaa . Ei Valio ja S-kauppa !

Valio yrittää taas hämätä , onhan sakkoja tulossa peräti n. 70 milj. epärehellisyyden vuoksi , sakot on jo määrätty , mutta Valion valituksen vuoksi niitä ei ole tarvinnut maksaa vielä . Tuottaja , pidäpä silmäsi avoinna ! Maidon hintaa on laskettu , Valio vetoaa Venäjän pakotteisiin . Mutta se kerää jo sakkorahaa jolla sakot voisi maksaa . Tuottajaa isketään ! Niin , mietipä miksi Valion toimista on ollut kautta aikain pimeää ! Myös kuluttaja ! Pidä silmäsi auki sinäkin ja herää ! Venäjällä on pakkosyöttöä , ei Suomessa !

23

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työ pytty

      Kurppa pibbeli. Pashaa. Riblaakin osin. Lidelistä saa mahaani eväitä.

    • Lidlin asiakas

      Lidl ruuassa on usein hometta, joten homemaitoa, leipää sekä salattia.

      Pitäkää te haura-juustonne lidl ruuassa on enemmän homattakin!

      Usein löydän kerrostalon roskista ruokaa, joka on halpaa. siis halpaa en välitä muusta. Torilla otan Lokkia pyrstösulist kiinni ja syön sen löytämät ruuat. sekin on halpaa ja päälle ihana valkoinen kuuro Lidl-puuroa, siia lokinpaskaa kun lauma ja se ruokansa menettänyt lokki tekee kakkavieraat linnani edessä.

    • Lidlin asiakas

      vä,är- .--------- olen joutsen . kaulani , mutta on, valoinen ja turvonnut - kiitos lidl JODEL-jämiä - sätältävie ruokien katuvlot - on seksikäitä . sanon avaajnaa, tämän ghpeå! MOKU MOKU MOKU ZORK on lidh, herra Jeesus- perkre gjhiotkbld

    • Pro Lidl

      Suomessa kauppa on liiaksi keskittynyttä. S- ja K-ketjut väittävät olevansa markkinoilla pelkästä hyväntekeväisyydestä, mutta Lidlin tulo markkinoille alensi hintatasoa pysyvästi. Vastikään paljastui että Suomen Lidlin hintataso on tasan kaksinkertainen Berliinin Lidliin verrattuna. Suomalaiset maksavat saman tuplahinnan elintarvikkeista ja triplan muista hinnoista myös S- ja K-kaupoissa. Saksassa on sama ALV ja samanlaiset palkat ja kustannukset kuin Suomessa.

      PKO kauppaa bensaa ikään kuin öljyn hinnassa ei olisi tapahtunut mitään muutosta huioppuhintatasosta. Muualla suomessa myydään liki 30 snt halvemmalla.

      Lidlejä tarvittaisiin lisää. Joensuuhun mahtuisi kaksi Lidliä. Yksi jonnekin Noljakan perälle, toinen Reijolan suunnalle.

    • Markonevski

      Jokainen kaupparyhmä toimii oman strategiansa mukaan, niin tekee Lidlikin. Joka kylään ja kaupunginosaan ei tule Lidliä ikinä, ei vaikka miten täällä huudetaan kilpailun perään. En ymmärrä sitä, miksi kaupan pitäisi olla hyväntekeväisyyttä, en vaikka minkä kirjaimen alla toimittaisiin. Kuluttaja loppumetreillä tekee päätöksen ja ne, jotka ovat kuluttajamittareilla kilpailukykyisempiä, pärjäävät. Jollekin tuo kilpailukyky on hinta, toiselle laatu, kolmannelle koti/ulkomaisuus, paikallisuus, muttei tähän kannata kapitalismia tai kommunismiä sotkea, kuluttaja haluaa tuotteita ja kauppa rahaa, jolla se kehittää, maksaa ja jakaa voitot omistajille. En myöskään ymmärrä sitä, että vääristellään lukuja: Saksan yleinen ALV on 19 (Suomi 25) ja alennettu 7 (14/10). Saksassa on myös 80M asukasta suurinpiirtein samankokoisella alueella kuin meilä, markkinoille mahtuu enemmän pelureita ja kun muistetaan Saksan kansantuote, niin on oikeastaan aika yllättävää, että hintaero ei ole tuon suurempi (se ei todellakaan ole 50%, ellei halua provvosoida yksittäisillä tuotteilla, joka muuten onnistuu toisinkin päin. Äkkiä löysin tutkimuksen (6.2013), jossa todettiin, että ruokakorin hinta on Suomessa 19% korkeampi kuin Euroopassa keskimäärin.

      • Pro Lidl

        http://www.talouselama.fi/uutiset/hintaero jopa 238 suomen lidl on selvasti saksalaista kalliimpi/a2278069

        Mikä tuote Suomen Lidlissä on edullisempi kuin sama Saksassa?

        Entäs miten Saksan talousalueen suuri koko vaikuttaa Berliiniläisen natsi-siwan katetuottohinnoitteluun? Berliinin natsi-market voi myydä vain äärellisen määrän tavaraa. Lähtökohtaisesti samankokoiset Lidlit voivat myydä maksimissaan yhtä paljon riippumatta onko sijainti Saksassa tai Suomessa.

        Bensassa hintaeroa PKO vs Suomen edullisin asema löytyy maksimissaan yli 20 snt 11.12 tilanteessa. Prismassa Mobil 1 ESP 5W-30 maksaa litran purkissa 16,90-17,90. Saksasta saa 7,50 litran purkissa.


    • Markonevski

      Siteeraisin vielä mielelläni Lidlin Lauri Sipposta, joka sanoi: "Suomalaiset hullaantuvat muutaman serverin pystyttämisestä, mutta...". Lidl on investoinut Suomeen yli 700M euroa, S-ryhmä 500-600M joka vuosi tällä vuosikymmenellä, Kesko 300-500M samaan aikaan, liki jokaisella eurolla pyöritetään suomalaista yhteiskuntaa. Ehkä ei kannata narista homeisista yksittäistapauksista, vaan tehdä oma osto-strategia ja toteuttaa sitä ihan ilolla omassa ja parhaaksi katsomassaan kaupassa. (Eikä se bensakaan muuten Joensuussa ole 30 senttiä kalliinpaa kuin muualla ja meidän ilo on verot, jotka ovat kiinteät (jotka ovat 95E:llä 98 senttiä litra).

    • Markonevski

      Viimekuussa julkaistun tutkimuksen mukaan kananmunat ja voileipäkinkku olivat Suomen Lidlissä halvempia. Testikori maksoi Saksan Lidlissä 26,92 ja Suomen Lidlissä 20,18, euroja molemmat.

      Olet oikeassa, Lidlin menestys perustuu osaltaan tuotteiden rajalliseen kokoon (noin 2000 Suomessa). Lisäilot tulee loppuunviritetystä hankintakoneistosta ja valtaisasta ostovolyymistä. Talousmatematiikasta muistamme, että volyymi laskee yksikkökustannuksia (jos asiat tietysti tehdään oikein), Saksassa tuota volyymiä on, Lidlin liikevaihto on siellä yli 13 miljardia, taitaa ylittää koko Suomen päivittäistavarakaupan arvon. Kilpailu on Saksassa kovempaa, Lidlin kaltaisia halpaketjuja on useita ja kuljetuskustannukset/yksikkö ovat huomattavasti pienemmät kuin meillä. Kun tuohon lisätään vielä veroerot, niin edelleen selitys tuolle "Saksan Lidlissä on 25% halvemmat hinnat kuin meillä" alkaa olla kasassa, varsinkin kun muistetaan, että Lidlin tavoite ei ole olla täällä halvempi kuin Saksassa (tai muut ovat), vaan maksimoida Saksaan vietävät tuotot. Ainakin Suomessa tuo maksimointi toimii tällä hetkellä paremmin halvoilla hinnoilla, kuin esimerkiksi sanoilla lähi, luomu, kotimainen, tuore tai helppous.

      Tätä vastaan K/S/L sitten taistelevat, ulottamalla omat verkkonsa laajemmalle, kattamalla laajemmat palvelut ja valikoimat. Lidl tarvitaan, mutta toivotaan nyt sydän ristissä, etteivät nuo muut suuntaa (hintoja lukuunottamatta) strategiaansa Lidlin suuntaan.

    • Ihan vielä nyanssina, meillä byroslaviassa hintoihin vaikuttaa lasten hampaatkin, tuossa äskeisessä hintavertailussa oli mukana Freewayn 2 litran limsapullo ja limsassa on meillä 70 senttiä veroa, kun se Saksassa on 6

      Tuotteita oli muuten tuossa (suuri suomalainen päivälehti) testissä mukana 15.

      • ProLidlin matematiikka on muuten mielenkiintoista, niin törkeän väärin laskettu, ettei kyse voi olla muusta kuin pahansuovasta provokatiosta. Samoin lause "alensi hintatasoa pysyvästi" on täyttä puppua, pysyvää on vain se, että kilpailu muuttuu (kovenee tai vähenee), hinnat laskevat tai nousevat, kauppojen erot pienenee tai suurenee, jotkut kuolee ja toiset selviävät. Ja olisin valtavan iloinen, jos näytät lähteen, joka kertoo "S- ja K-ketjut väittävät olevansa markkinoilla pelkästä hyväntekeväisyydestä". Ei kukaan niin väitä, eikä kenenkään niin tarvitse edes väittää. Jokainen liiketoiminta on olemassa vain ja ainoastaan siksi, että sen omistajat panostavat toimintaan niin, että niillä on asiakkaita, jotka maksavat sen palveluista saaden siitä omistajilleen tuoton (mitä kaikkea se sitten onkaan, jollekin se on työpaikka ja palkka, jollekin osinko, toiselle ostobonus ja kolmannelle jotain muuta. Kukaan ei voi tehdä (pidempää aikaa) liiketoimintaa pelkästä ilosta ja hyväntekeväisyydestä.


      • Pro Lidl
        markonevski kirjoitti:

        ProLidlin matematiikka on muuten mielenkiintoista, niin törkeän väärin laskettu, ettei kyse voi olla muusta kuin pahansuovasta provokatiosta. Samoin lause "alensi hintatasoa pysyvästi" on täyttä puppua, pysyvää on vain se, että kilpailu muuttuu (kovenee tai vähenee), hinnat laskevat tai nousevat, kauppojen erot pienenee tai suurenee, jotkut kuolee ja toiset selviävät. Ja olisin valtavan iloinen, jos näytät lähteen, joka kertoo "S- ja K-ketjut väittävät olevansa markkinoilla pelkästä hyväntekeväisyydestä". Ei kukaan niin väitä, eikä kenenkään niin tarvitse edes väittää. Jokainen liiketoiminta on olemassa vain ja ainoastaan siksi, että sen omistajat panostavat toimintaan niin, että niillä on asiakkaita, jotka maksavat sen palveluista saaden siitä omistajilleen tuoton (mitä kaikkea se sitten onkaan, jollekin se on työpaikka ja palkka, jollekin osinko, toiselle ostobonus ja kolmannelle jotain muuta. Kukaan ei voi tehdä (pidempää aikaa) liiketoimintaa pelkästä ilosta ja hyväntekeväisyydestä.

        S- ja K-ketjujen edustajia haastatellaan lehdissä ja radiossa aina kun tuottajat aukaisevat suunsa ja valittelevat ettei heille jää mitään ja että kauppa vie kaiken katteen. Kauppaketjujen edustajat mieluusti esittelevät katteitaan esimerkkien valossa. Esimerkit valitaan siten että katteeksi jää joku naurettava prosentti.



        Yhteishyvä Syyskuu 2014 pääkirjoitus: "Eräässä osuuskaupassa eriteltiin huolella kaikki tulot ja menot. Lopputulos oli, että keskimääräisestä 28 euron ostoksesta kaupalle jäi lopulta kahdeksan senttiä. Sen verran halvemmalla olisi keskimääräiselle asiakkaalle voinut myydä. Nyt "hinnoitteluvirhe" jäi kassaan pahan päivän varalle."



        http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/halpaketjun-tulo-suomeen-vauhditti-kaupan-kilpailua/378180/

        Ilahduitko?


      • Pro Lidl
        Pro Lidl kirjoitti:

        S- ja K-ketjujen edustajia haastatellaan lehdissä ja radiossa aina kun tuottajat aukaisevat suunsa ja valittelevat ettei heille jää mitään ja että kauppa vie kaiken katteen. Kauppaketjujen edustajat mieluusti esittelevät katteitaan esimerkkien valossa. Esimerkit valitaan siten että katteeksi jää joku naurettava prosentti.



        Yhteishyvä Syyskuu 2014 pääkirjoitus: "Eräässä osuuskaupassa eriteltiin huolella kaikki tulot ja menot. Lopputulos oli, että keskimääräisestä 28 euron ostoksesta kaupalle jäi lopulta kahdeksan senttiä. Sen verran halvemmalla olisi keskimääräiselle asiakkaalle voinut myydä. Nyt "hinnoitteluvirhe" jäi kassaan pahan päivän varalle."



        http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/halpaketjun-tulo-suomeen-vauhditti-kaupan-kilpailua/378180/

        Ilahduitko?

        Aika paljon saa osuuskauppa myydä, että saa tienattua miljoonavoittonsa kun keskimääräisestä asiakaskäynnistä jää voittoa 0,08 euroa. Yhteispahan väite ei tietenkään ole uskottava. Kauppa ei voi kannattaa jos 28 euron ostoksesta jää voittoa 8 senttiä.

        Mitenkähän osuuskauppojen Venäjän businekset sujuu?


    • 454341241er1r

      Onneksi en ole niin köyhä että menisin natsisiwaan!
      S- ryhmä rulettaa ja S-kortilla pääsee. Kiitos PKO maakuntaamme investoiduista liikkeistä jotka tarjoavat työtä monelle. Kuinka montaa nuorisoseuraa sponsoroi Lidl?

    • Ja sitten..

      Huomenna mennään Lidlin kauppaan, Lidlin kauppaan, Lidlin kauppaan,
      huomenna mennään Lidlin kauppaan koko joukolla.
      Mennään vaan vaan vaan uudestaan taan taan taan, mennään lii lii Liideriin ostelemaan. Mennään vaan vaan vaan uudestaan taan taan taan, mennään lii lii liideriin ostelemaan.

    • Lidlin kanta-asiakas

      Kyllä on hienoa, että meillä Joensuussakin on Lidl!
      Vähittäiskaupan keskittyminen S- ja K-ryhmille pitää hintoja turhan korkealla.
      Tämä asiakas kantaa rahansa mieluummin Lidliin. Lisää kilpailua markkinoille, kiitos.

      • siva on selvää päästöä

        Horon haara kastike tarjouksessa. E marketissa.


      • 253532

        Ruoki vain saksalaista porvaria köyhä!


      • ...joku numero
        253532 kirjoitti:

        Ruoki vain saksalaista porvaria köyhä!

        Hra/rva 253532 => Eikös kaupasta ostoksiaan tekevä ruoki itseään? Nyt en oikein (mahdollista) ajatustasi ymmärrä.


      • Näin on.

        Itseasiassa ei olisi olleenkaan pahitteeksi mikäli pari muutakin Lidliä avattaisiin Joensuuhun. Edullisia hintoja löytyy nykyisin muillakin kauppaketjuilla
        m u t t a s e s u u r i e r o o n s i i n ä että Lidlin tuotteet on hyvänmakuisia halpuudestaan huolimatta, kun taas jonkun S- tai K-ryhmän halpavalmisteet ei maistu miltään tai enintäin vähemmän maukkaalle....näin siististi ilmaistuna.


    • Köyhät ruikulla

      Jonottakaa vaan uunot lidlin listerialohta! :D

      • köyhät ja ahneet

        Lidl hysteria = Listeria


    • littllin taas hei

      Äs ja koolaiset.Lidlissä muuten myydään suomalaisia arkisia tuotteita kuten suomalaista leipää,maitoa,voita,makkaraa,kahvia,sokeria,juustoa,lihaa,kalaa,mustaa makkaraa jne jne.Ja kaikki halvemmalla kuin SK-liikkeissä.Faktaa

    • Mariellex

      Shokkihyllyllä ei Suomea ruokita. Kannattaa vertailla normaalihintaisia tuotteita, ruokakoritutkimuksia tehdään koko ajan, eiköhän ennen jouluakin taas saada lehdistä tähän faktaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe