Veolialla päitä putoaa?

Veolian loppu?

Huhu kertoo, että Veolian ex-liikennejohtaja olisi saanut kenkää. Pitääkö paikkaansa?

Entä kuljettajat, paljonko heitä tullaan irtisanomaan?

96

1147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • djfjfjjj

      No jos se on viestisi mukaan ex-johtaja, niin eikö se silloin ole saanut kenkää?

      • paremmanperässä

        Tuuppa tänne vitsailemaan


    • Gorilla King Kong

      Kengät on hyvä olla jaloissa tällaisella räntäkelillä varsinkin ulkona ettei sukat kastu.
      Sain aikoinaan työpaikasta kirjaimellisesti kenkää, jopa kaksi paria, kumisaappat ja turvakengät lopputilin ja lomarahojen lisäksi.

      • On mullakin muutama pari turvajalkineita. Sievin tekemiä. Ihan käteviä postia haettaessa.


      • Gorilla King Kong
        Jormalainen kirjoitti:

        On mullakin muutama pari turvajalkineita. Sievin tekemiä. Ihan käteviä postia haettaessa.

        Postin haku on vaarallista, multa kuoli 2 sukulaista viime vuonna postireissulla, toinen jäi auton alle ja toinen sai sydärin, ei olis turvakengätkään auttaneet.

        On ne turvakengät kätevät tanssilattiallakin, ei haittaa jos daami talloo varpaille.


    • Gorilla King Kong

      Pään putoaminen on jo hankalampi juttu, jos pää putoaa niin sitten ei ole paikkaa missä pitää hattua.

    • Odottakaa vielä

      Helmikuussa alkaa YT-neuvottelut niin selviää miten käy työntekijöille. Ylemmän johdon kohdalla ei tule koskaan selviämään saiko kenkää vai lähteekö omasta tahdosta.

      • Kingorilla

        Niin kauan kun ylitöitä painetaan täydellä höyryllä ja koko varikon touhu perustuu ja lasketaan ylitöiden varaan joita jatjuvalla syötöllä on , ei pitäisi olla aihetta edes ajatustasolla käsitellä YT-neuvotteluja.


    • Ei pakkoa

      En ole tehnyt 10 vuoteen ylitöitä eikä siihen voi ketään pakottaa.

    • Nam nAm

      Kyllä kuskeja lähtee ja paljon. Syöminen on jo alkanut varikoilla, kaikki juoksevat lipomassa ja korostamassa omaa erinomaisuuttaan ja mustamaalaamassa kavereitaan kilpaa molempien varikkojen yläkerroissa.

    • Härksi H

      Ei Tuupakka kokonaan tule loppumaan, vaikka Veolia menettikin kaikki Vantaan linjansa. Syyskuun 15 päivästä alkaen Hartikainen vetää iltapäiväkerhoa työttömille kuskeille varikon taukotilassa. Yksinpuhelua on tarjolla klo 15 - 18. Tervetuloa!

    • tumpelot

      Monoa tulee koko klaanille ja lappu luukulle pårkele!

    • Tiedä tuosta

      liikennejohtajasta, mutta noita kuskeja on ravannut seinän takana olevan Nobinaan Hakunilassa jo niin, että piti laittaa jonotusnumerokone seinään, kun pyrkivät liikennepäällikön juttusille ihan sekaisena eiku sekalaisena joukkona. Melko turhaan moni pyrkii ja syy miksi, löytyy peilistä.

    • VL Vanda

      Tuu tänne Veolian puolelle esittämään noita mielipiteitäsi, mutta kun sulla ei ole siihen munaa pullankantaja.... Katso ensin itse siihen peiliin.

      • pullan leipoja

        ei kantaja. (selkä ei kestä) VL Vanda sait kait sätkyn tuosta ihan totuudellisesta kommentista, sillä oikeastihan Veolian kuskeja on ravannut, Nobinan puolella duunia tinkimässä. Hankkikaa isompi peili, jotta tiedätte kuka kulkee ovesta ULOS ja kuka menee toisesta sisään.


      • perseilijäi

        No, tuosta uhoamisesta tunnistan sinut. Oletko se sinä, kirjakieltä puhuva nuoleskelija? Piditkö sinä virolaisten puolia viimeksi, kun AKT uhkasi lakolla?


    • Ei tunkua Nobinalle

      Kaikki tuntuu hakevan muita vaihtoehtoja ja viimeisenä Nobina jos ei muuta vaihtoehtoa ole..

      • älkää hötkyilkö

        Lonkaryhmä odottaa seuraavan (helmikuussa) kilpailun tulosta, ennen kuin kuskeja arvotaan uusiin osoitteisiin. Sitä ennen ei ole yt-neuvotteluja.


      • 500pv

        Jep ei todellakaan ole Nobina Finland ensimmäisenä listalla. Jopa 500 päivää tuntuu itseasiassa paremmalta vaihtoehdolta.


      • et saa tuota
        500pv kirjoitti:

        Jep ei todellakaan ole Nobina Finland ensimmäisenä listalla. Jopa 500 päivää tuntuu itseasiassa paremmalta vaihtoehdolta.

        500 pv, jos sulle töitä tarjotaan. Joten asettautuminen tai tuudittautuminen ilmaiselle loisimisrahalle on jokseenkin hatusta.


      • pääkipeä
        500pv kirjoitti:

        Jep ei todellakaan ole Nobina Finland ensimmäisenä listalla. Jopa 500 päivää tuntuu itseasiassa paremmalta vaihtoehdolta.

        ei kannatta haaveillakaan, SSS hallitus huolehtii siitä että ansiosidonnainen k 270 päivä. Niin, teretulemast nobinasse bussijuht, meill on hjyvä täällä aivan kuin Tallinast.


    • HarryEE

      Mielummin myyn peffaa asemalla ,kun ajan Nobinalla

      • HarryEE tunnusta

        niihän sä teet nytkin! Tosin ei susta kyllä juuri muuhun olisikaan, jo ihan habituksen kauttakin katseltuna ja ajateltuna. DTM lienee sun mieli mesta! Oikeesti Nobina toivottavasti ja todennäköisesti tulee kyllä valkkaamaan ja hieman katselemaan teitä Veolian urpoja, joihin soveltaa tarvittavien osioiden kautta Longan sopimusta ja joita jättää ulos. Siinä saattaa monen pipon/niuksen ja turbaanin alle tulla murhe puseroon, kun jatkoja ei löydy. Boys, lets make new life!


      • Parta Jugi
        HarryEE tunnusta kirjoitti:

        niihän sä teet nytkin! Tosin ei susta kyllä juuri muuhun olisikaan, jo ihan habituksen kauttakin katseltuna ja ajateltuna. DTM lienee sun mieli mesta! Oikeesti Nobina toivottavasti ja todennäköisesti tulee kyllä valkkaamaan ja hieman katselemaan teitä Veolian urpoja, joihin soveltaa tarvittavien osioiden kautta Longan sopimusta ja joita jättää ulos. Siinä saattaa monen pipon/niuksen ja turbaanin alle tulla murhe puseroon, kun jatkoja ei löydy. Boys, lets make new life!

        Sittenhän teitä on kaksi. Hakunillassa on täällä toinen , semmoinen koirannäköinen hamesankari joka niin ikään DTM-kantaporukkaa on.
        Ei suostu sovintokaljoille.


    • Slurps lips njam

      Käkkärää alkaa pelottamaan että veolialta tulee kovempia pullantuojia kuin mitä käkkärä on. Voi mennä lipomalla saadut edut kun tulee muutama kovemmantason kaikkitietäjälipittäjä seinän takaa.

      • viikon nauru

        Veoliltako kovemman tason kaikkitietävälipittäjä. No kovia lipittäjiä varmaan löytyy siitä porukasta sitä tuskin epäilee kukaan, mutta voi olla ettei noilla lipittäjillä ole mahdollisuuksia ! hmmm..... :D LOL Nyt alkaa valjeta, mistä porukasta tämän saitin ikuis kitisijät ovat, jotka tällä saitilla uhoilevat ja esittävät mitä kummallisempia teorioitaan. Suoraan TSS kursseilta tulee osaavampia ja kovempia kaikkitietäviä, kuin, Veolialta. Hakunilan veijarit voi kiittää luottoaan, siitä arvostuksesta jota on luonut kolleegoidensa niskaan. Valintakampa on olemassa ja siinä on jokseenkin täit poistavat piikit! In joy!


    • Ammattimiehiä

      TTS:n kursseilta tulee rautaisen 60 tunnin kokemuksen omaavia ammattimiehiä. Vois sanoa että täystuhoojia enimmäkseen. Vähintään joka toinen onnistuu ajamaan kolarin ensimmäisen kuukauden aikana. Tästähän on kokemusta. Mutta ei huolta samanlaisia toheloita on jo nyt Nobina täynnä.

      • AhtoPannutti

        Laittaaka linkkiä näissä kolareista yms tts noviisien sekoiluista


    • masa headhill

      Olitko itse heti täysammattilainen istuessasi "ihanminkätahansaauton" rattiin?
      Oli sitten kysymyksessä hlöauto> , siitä ylöspäin mikä tahansa vehje niin" kukaan ei ole seppä syntyessään". Tätä sanontaa on hankala kumota!

      Minä voin tunnustaa, että vasta kokemuksen myötä minusta on tullut ilmeisesti ihan kohtuullinen linja-autonkuljettaja. En anna itselleni pisteitä, sillä en osaa arvostella itseäni sen kummemmin. Olen vaan tavallinen työstäni pitävä linja-autonkuljettaja, joka kestää arvosteluakin!
      Hyvää viikonloppua, nyt kinkkukaupoille!

    • Tarkoitin

      Siis nyt on siitä puhe että TTS koulutta miehiä joilla ei ole minkäänlaisia edellytyksiä oppia linja-autonkuljettajaksi. Pitäis paremmin valita koulutettavat kun suurin osa miehistä ei kelpaa yhteenkään yritykseen kuljettajiksi.

      • Kurssilainen2014

        Nyt joulukuun lopussa alkavalle TTS:n linja-autonkuljettajakurssille haki noin 240 henkilöä joista 11 tai 12 valittiin koulutukseen. En tiedä millaisia ulkopuolelle jääneet ~230 olivat, mutta nyttenkin kurssilla (alkuun ajetaan C-kortti) on sellaisia henkilöitä joilla ei olisi minkäänlaista asiaa ammattiliikenteeseen. Eivät esimerkiksi tiedä mikä nopeusrajoitus tulee voimaan 40km/h aluenopeusrajoituksen poistumisen jälkeen, eivät tienneet että ympyrästä poistuttaessa pitäisi käyttää vilkkua, eivät tiedä että oikealle käännyttäessä pitäisi ryhmittäytyä tien oikean reunan viivan lähelle jne jne jne. Ja kyseessä ovat juurikin nämä kauniisti sanoen "kulttuuriamme rikastavat" tapaukset. Osa vieläpä ajanut taksia pk-seudulla ennen tuolle bussikuskikurssille pääsemistä.

        Tälläisiä havaintoja ko. kurssilta. Itse linja-autokurssi ei ole vielä edes alkanut mutta aikamoinen shokki millainen on sisäänkin päässeen jengin taso, tai sen puute.


    • ding dond

      aines on huonontuneet ,toteesi vuosia sitten entinen tts pomo

    • masa headhill

      Valitettava tosiasia on tällä hetkellå, että töitä pk-seudulla ei ole.
      Kursseilta pääsee työharjoitteluun firmoihin, mutta 2kk kuluttua loppuu ajot. Tällä alueella on jo nyt ylimääräisiä kuljettajia, ja vuodennvaihteessa taas lisää kokeneita joutuu rivistä pois.
      Ala on aika epävarma tällä hetkellä.
      Vaikka omaat vakituisen työpaikan, hoidat hommasi kaikin puolin hyvin, ei se tarkoita jatkuvuutta firmassa. Tosi on! Tiedän useammankin kuljettajan, millä nuhteeton/kolariton tausta, mutta silti joutuvat lähtemään..ikävää!

      • VäsyTVäsy

        Pitkät saikutko ratkaisee sitten kenkän kuvan ajohaalarin persuksiin?


    • kusski

      Kuulin että työkkärin puolelta päättävät kuljettajat tts:lle. Mikä ymmärrettävää että saadaan pois työttömiä mutta epäreilua muita kohtaan. Eivät saa ottaa pätevimpiä vaan työttömät mamut etusijalla vaikkei hallitse edes henkilöautoa.
      Suosivat maahanmuuttajia hsl ajoihin, koska rasittavaa näillä työehdoilla niin suomalaiset vaihtavat työtä.
      Pidemmät matkat koulutuspaikat asia eri, periaatteessa parhaat kuljettajat saavat ottaa sinne.
      Näin siis kertoi eräs tts:n kaveri joka osittain vastasi valinnoista minkä vaan pystyi, mutta harvoin pystyi.

      • ygoyiogio

        Tässä vielä asia etten ymärrä miten b-kortilla voi ilman ilman työkokemusta ajaa d kortin jonka jälkeen ajamaan telibussia talvella ja 100 matkustajaa?
        Jos mietitään vaikkapa muuta raskasta kalustoa. Ei kai ny kukaan b kortilla lähde rekan rattiin ilma kokemusta, säännökset täysin eri, vaaditaan työkokemukset jne.
        Toisaalta muussa raskaassa kalustossa on myös ajopiirturi..
        Näillä kokemuksilla mitä kursseilta valmistuu pääsisi edes harvaan kuorma-autofirmaan talvella.


    • norra poikki

      Kyllä saa ajettua myös CE kortin B kortilla ilman mitään ajo tai työkokemusta. Onnistuu hyvin. Rekkapekat ei vaan valita niin paljoa kun bussijussit.

    • Kortin saa

      Yksikään tervejärkinen ei palkkaa ison auton rattiin aloittelijaa vaikka sillä on virallinen ajolupa. Autokoulussakin painotetaan että kortin saatua pääsee opettelemaan luvallisesti autolla ajoa.

    • 0.0

      no nyt veolian väki saa kirjeitä parin kolmen päivän aikana lähtö noin 170 kuskilla ja parilla mekaanikolla n, 20 vanhaa VL.kuskia pitää paikkansa erillis sopimuksen ansiosta kylmää kyytiä ,omituista kun veolia helsinkin porukka mukaan lukien x luottamusmies on työnjohdon apuna ollut listoja tekemässä,
      virolais kuskit tuntuvan olevan ennakkotietojen mukaan talon suosiossa ,siis monikansallis yhtiö niin monikansallinen väki...

    • ikäraakit

      Iso luku on ja kun Pohjolalla saman verran saa kenkää tekee yli 300 kuljettajaa, ei varmaan suuret voittajat, Nobina ja Helb palkkaa kaikkia, eli jokunen kuski joutuu kortistoon ja kokoomus uhkailee työttömyysturvan heikennyksillä, kun maassamme suurtyöttömyys.
      Ei ole Bussinkuljettajillakaan enää varmaa työpaikkaa

    • ulos

      niinhän siinä kävi lappu tuli tuntuu hyvin pitävän ennuste suomalaiset kuskit etuoikeutettuja saamaan kenkää .nyt kokoonnumme joukolla ja pidetään vaikkapa toimintapäivä pääportilla ja voimme antaa uudet helmitaulut noille surkeille tarjousten laskijoille .ei muuta kuin pilkille...

      • sisään_

        Ja se teidän toimintapäivänne auttaa mitä? Saatteko paikkanne takaisin kun menette vittuilemaan ja aukomaan päätänne portille vai mikä on hommanne punainen lanka?
        Kannattaisiko vaan relata ja nauttia liiton rahoista ja mennä tosiaan vaikka pilkille kevätjäille?


      • Kilpailutus

        Pitäisi puutua selvästi tappiollisten tarjousten hyväksymiseen. Edellisessä kilpailussa Nobina voitti ja kaatui rahoitusyhtiöiden syliin. Onko tässä enää mitään järkeä kun kaikkia pitää tukea ulkopuolelta kun ei kukaan pysty toteuttamaan voittoaan kuin ulkopuolisen tahon avulla.


      • sisään_

        Eipä vähennä ainuttakaan hyvän kuskin työpaikkaa vaikka olisi kuinka tappiollinen tarjous.
        Eipä haittaa ensimmäistäkään suomalaista jos monikansallinen yhtiö on niin tyhmä että pumppaa rahaa Suomeen muiden maiden kustannuksella.
        Eli pelkkää positiivista Nobinan halvat tarjoukset.


      • Talkoo-Taavetti

        Kunnon toimintapäivä ja helmitaulut tarjousten huonoile laskijoille ja rikkuriksi pyrkivät ruiskutuskisan maalitauluiksi. Lisäksi portilla myöskin kilpailu kuka useimman rikkurin munat tärpätillä voitelee.


      • puupää-taavetille

        Jäikö taas lääkkeet ottamatta. Auttaisikohan lobotomia sinua pois noista harhoistasi?


      • Talkoo-Taavetti

        Ei mitään harhaa. Kokeileppas yrittää lakonaikana työhön , sinulle annamme lääkkeet oikein ruutan kanssa. Viimeistään sitten tiedät ja tunnet onko harhaa vaiko ei ,kun otamme tärpättisudin.


      • Celsiuss
        sisään_ kirjoitti:

        Eipä vähennä ainuttakaan hyvän kuskin työpaikkaa vaikka olisi kuinka tappiollinen tarjous.
        Eipä haittaa ensimmäistäkään suomalaista jos monikansallinen yhtiö on niin tyhmä että pumppaa rahaa Suomeen muiden maiden kustannuksella.
        Eli pelkkää positiivista Nobinan halvat tarjoukset.

        Pumppais muutkin hööäsällä kaupungi rahaa bussiliikenteesee


    • Joukkovoimaa

      Nobina on pelkkä muiden elättipelle, tosin sinne tulee nyt Veolian kautta joku ammattilainen ajamaan, joten keskiarvo nousee kouluarvosanoin -4,5 arvoon

    • Tuupakansankarit

      Veolialla menee nyt huonosti, 150 kuljettajaa saa lähteä, osa pääsee Nobinalle, Helbille tai Tammelundille.
      Minä uskon, että Helb tulee olemaan tulevaisuudessa Pk-seudun ykkösfirma, koska siellä on taitava ja osaava johto, joskin monilukuinen, mutta hyvät miehet ovat aina palkkansa ansainneet.
      Helbin irtisanomiset hoidetaan eläköitymisen kautta, uusiakin kuljettajia otetaan ja oppisopimukseen nuoria, näin on aina mennyt ja seuraavissa kisoissa Helb voittaa kaiken mitä voi voittaa.
      Veolian tilanne on huolestuttava, jos siellä noin huonot päälliköt mitä puhutaan, niin yritys ei tule menestymään, koska jokaisen yrityksen ydin on hyvin palkattu ja toimiva johto ja se, että johto ottaa huomioon myös sen pienen työntekijän ja muistaa joskus, vaikka kahvilla tai lounassetelillä arkista raatajaa
      Voimia sinne Veolialle vielä jääviä, minä läksin

      • Metsäpietilänkatuajö

        Koiviston autoksi meni...kuinkas se suu pistetään näin vuoden jälkeen???saas nähdä miten käy...voittoja ei ole tullut enemmäkin tappioita


    • Arkinen_raataja

      Voisiko se arkinen raataja joskus muistaa sitä johtoa lounasseteleillä ja sitä kautta luoda sitä hyvää henkeä? Miksi se on aina ylhäältä alaspäin kun pitäisi antaa muistamisia jne. Eikö sen arkisen raatajan tulisi olla kiitollinen että saa olla töissä ja saa siitä hyvää palkkaakin vielä. Kun kaikilla ei ole sitä työpaikkaa tänä päivänä.

    • kenkää

      kyllä tämä tapahtuu jo yläkerta syö runsaasti kalev.suklaata ja illalla sakua saunakaljana ,kiitollisena tästä ylväs johto säästi "kehitysapuna" virolais reppurit ja anto suomalais kuljettajille kenkää

      • Talkoo-Taavetti

        Niin. Entäs jos olisi myös koffin olutta ja Fazerin suklaata.
        Ettekö oikeasti idiootit tajua että niin metsä vastaa kun sinne huutaa.
        Jos toinen lahjoo ja toinen vittuilee päin näköä niin ei liene vaikea tietää kumpi saa fudut.


    • Myyntitaavetti

      Näinhän se menee yritysmaailmassakin, kuka parhaiten syöttää ja juottaa voittaa ne tarjoukset duuneista, itse myyntihommiin siirtyneenä yrittäjänä sitä asiakkaille menee aina kaikenlaista ja baari sekä lätkän katsominen on ihan hyvää työkannan varmistelua!!!

    • Mitkälinjat

      Mitä kaikkia linjoja jää Veolialle ? Tähän mennessä aika epämääräistä tietoa jaettu.

    • nobisakke

      Veolian pomoista moni on kanamaisia miehiä ja kohtelevat kuljettajaa halveksuen, ikinä ei saa pekkasia kun haluaa tai vuosilomaa, pitäis olla pitkä ja liukas kieli ja makuaisti kuollut, että hirviää vakoa nuolla.
      Hebuli taas, pomoina mm syväreikä, pääpomo salpavuori suojelee ja järjestää suojatyöpaikkoja näille ja ajaa kokoomuslaisena yhtiötä alas ja suden suuhun..
      Pojat puhui Rt:llä, että Hebuli käyttää yhä eläkeläisiä, vaikka irtisanoo muita kuljettajia, Nobinalle ei kaikki pääse, vain parhaat ja valitut.

      • Luepas_lakia

        Tiesitkö, että vuosilomalain mukaan työnantaja määrää vuosiloman ajankohdan? Ei työntekijä.


    • pojaapuhhuu

      Pojat puhu torilla että nopinalla on esimiehet ja lähiesinahat otottamassa uusia kulujettajia huastetteluuhin. Se kuka parraiten lipasoo suapi töötä, joku nopinalaanen kuulemma antaa lipasussa tukiopetusta tarvitseville.

      • 99999999999999999

        Tähän on tultu, loimaanliiton jäsenet jotka eivät edunvalvonnan, työehtospimusten,
        ja muun työntekiää kokevan asioden hoidossa pysty vaikuttamaan mitenkään, rää-
        kyy näillä sivuilla AKT: hoitamaan heidänkin asioita...outooo!


      • 1010101101010101010

        Miten liitto liittyy lipomiseen?


      • 8888888888888888888

        Loimaanliittolaanen on yhtä kuin perseenuolia ja perseenuolia on yhtä kuin
        loimaanliittolaanen, tämmönen havainto tiedossa !


      • nixliitto

        puhutko nyt itsestäsi? yhtiössämme on aivan sama mihin kuuluu tai on kuulumatta, sama palkka akt tes tulee kaikille, pekkaset vuodesta riippuen 18 tai 19 päivää, ilta, yö, ja vkl lisät ja muut liiton edut. duunareille samantekevää maksavatko akt:lle jäsenmaksut vai ytk:lle. palkkakonttori ottaa toisilta kerran kuukaudessa ja toisilta kerran vuodessa liitoille / kassoille kuuluvat summat.


      • TÄSMÄSELITYS

        Lainnaus "yhtiössämme on aivan sama mihin kuuluu tai on kuulumatta, sama palkka akt tes tulee kaikille, pekkaset vuodesta riippuen 18 tai 19 päivää, ilta, yö, ja vkl lisät ja muut liiton edut. duunareille samantekevää maksavatko akt:lle jäsenmaksut vai ytk:lle." Elikkä tämä
        AKT: hen kuuluva porukka takaa sinulle, tämän kaiken, ihan kaiken. Itse et ole näemmä
        valmis tukemaan tätä ja alan työehtoja ja palkkauksesta neuvottelemaa tahoa. Saat tietyn
        edun työnantajan silmissä tässä tilanteessa kun nimesi ei ole AKT:n jäsenmaksulistalla.
        PERSEENNUOLIA !


      • aktaina

        Eihän tuo kirjoittamas muuta mitenkään sitä etteikö "täsmäselitys" olisi silti oikeassa kirjoituksessaan.

        Mitä tulee viimeiseen lauseeseen niin vedä se vittu päähäsi, huora.


      • huoranpenikka

        itseäsikö tarkoitat?


      • Isäntämees

        En ota yhtään liiton änkyrää töihin yhtiööni. Onneksi vielä on oikeus valita työntekijät, ei kaikkia paskahousuja tarvitse palakata. Meillä tehdään töitä eikä agiteerata, ja jos se ei kelpaa niin sitten kannattaa nauttia "liiton" eduista.
        Onneksi baltiasta ja muualta euroopasta saa vielä työtätekevää työvoimaa. Vielä kun saan tytäryhtiöni Liettuassa toimimaan kunnolla, niin sitten palkkaan kaiken henkilöstön sitä kautta töihin. Siinä saavat suomalaiset änkyrät ihmetellä töidensä vähyyttä.


      • Alavaihdettu

        Kerros nyt isäntämees mitä sitten tehdään kun kerrankin kävi näin että jouduin menemään itse asiakkaan luokse , kun asiakas vaati että sieltä tulee aitosuomalainen ja aitostadilainen henkilö ,tai sieltä ei tule ketään.
        Luuletko ettei muualla käytetä noita muita kun suomalaisia ? Ei änkyryyden takia , vaan meillä lähinnä siksi kun ei aina jaksa vääntäytyä työhön ja niille ei tartte antaa kuin leivänkannikan ,niin ne kumartaa jo maahan saakka. Mutta kun kaikki asiakkaamme ei tykkää niistä. Voit joutua isäntämees lapioimaan joskus itse omat paskas. Mä en joudu kun olen palkollinen , mutta käytän halpoja apureita.


    • ex_vai_ei

      Miten ex-johtaja voi saada kenkää? Eihän se ole ex, jos ei ole vielä saanut kenkää, mutta jos se on ex, niin silloinhan se on jo saanut kenkää? Jos näin on, niin eihän se mikään huhu enää ole.

    • VeoliaTransdev
    • mitäminäteen

      kenkää tuli. mitä minä nyt teen?

      • Kellokale

        Mene Ari Kähärä takaisin Karjalaan. Eikös sulla ollut siellä se vessanpesufirmakin ?


      • Partajugi

        Uudet sovinto-ja lopputilikaljat Helmi-Grillissä perjantaina 22.5 klo 18 Kähärä !!!
        Ole mies ja tule face to face äläke pelkää kuin hätyytetty koira.


      • HybriidiPrius
        Kellokale kirjoitti:

        Mene Ari Kähärä takaisin Karjalaan. Eikös sulla ollut siellä se vessanpesufirmakin ?

        Ne alkaa r%ssän puolen luokittelee Naton agentiksi


    • linjalla53

      Ex liikennejohtajan hommia tekee nykyisin joku kolmas tomppa vasiljev! Samanlainen persoona kuin edeltäjänsä

      • Partajugi

        Eipä ollut Kähäräsä tulijaksi Helmigrilliin viime perjantaina.
        Miesystävä ilmeisesti kielsi.


      • Helbipena

        Eihän se neiti Kähäräpuro pääse kun miesystävä kieltää toisten miesten kanssa kaljottelun ja seurustelun. Aina haukku toisia luuusereiksi ,mutta pahempi kuin mikään luuseri ,on hän itse.


      • puhelinhairikko

        Tomi on liian nuori tekemään työtään!


      • Tsemppiätomilletöihin

        Mielummin nuori nopeaälyinen kuin keski-ikäinen alkoholisoitunut hermoraunio


      • nobinamiieeeskoohta
        puhelinhairikko kirjoitti:

        Tomi on liian nuori tekemään työtään!

        Ainut firman johtajista joilta irtosi huumoria. Hyvin tasapuolinen kaveri ja jutteli aina päivästä riippumatta...ei paennut huoneeseensa niinkuin päällikkö tekee..toivottavasti tulisi nobinalle meidän perässä


    • viimekierroksella

      hyvin vähän on tihkunut tietoa trandevin yt neuvotteluista vaikka kirjeitä pitäisi alkaa jo kuulema 21loppuviikosta tippumaan, saas nähdä onko tämäkin yt, kierros virolaisia suosiva ja suomalaisia potkiva...
      mielenkiintoista nähdä joko tj, on valmis tuulettamaan liikennejohtajaa ja muita isoja hännystelijöitä.

    • ei_tuuleta

      Tuskinpa tuulettaa vielä. Vasta vuoden päästä kun on pakko käydä seuraavat YT neuvottelut. Normi firmasta olis TJ lähetetty matkoihinsa tämmösten epäonnistumisien jälkeen tai normi johtaja olis älynnyt lähteä itse.

    • pröötti

      Performanssi-Pekalla luulisi jo paineet kasvavan kun homma ei ole pysynyt raiteilla eikä laatukaan ole päätä huimaava.

    • Transudev

      Noh, onko kenkää saavat selvillä transudevillä?

      • noutaja_tulee

        Kyllä on. Kaikki saa kenkää. Kyse on vaan aikataulusta ja siitä missä järjestyksessä näin tapahtuu. Voi tietysti olla niinkin että jotkut voi siirtyä toiseen firmaan jos joku intoutuu transun ostamaan tai siis sen mitä on jäljellä.


    • onsesaatanakuneivoiantaa

      Ihanat lopputililaput ovat varmaankin saavuttaneet OIKEAT osoitteet. Hiljaista miestä ovat suurimmat suurisuut nykyään varikoilla. Ainoa sääli on ettei luottarille pysty antaa kengää. Olisin mielelläni nähnyt koko luottokopin miehet kävelemässä lappu ja hattu kourassa kysymään liitosta tööd. Silloin olisi kerrankin osunut lappu oikeaan osoitteeseen. NIIN PERKELE!

      • Tottamooses

        Kaikki vai tietyn varikon?


    • Talkoo-Taavetti

      Ihan sama minkä varikon tai firman. Nyt maanlaajuista työnseisausta rakentamaan ja sianlietettä on varattuna säiliöihin ja sankoruiskuihin rikkureita varten.
      Vap.eht. ilmoitt. vast ot. Kontulan ostarilla Ari Kähärä

      • Partajugi

        Juodaan sit ne sovintokaljat samalla keikalla !
        älä nyt petä porukkaa , vaikka et kepulainen olekkaan


    • xveolia

      nyt kuulema lähdössä suuri joukko pikku nilkkejä tais tulla lappu käteen aika monelle ylimieliselle ja kaikki osaavalle ,ei taida nyt pilkka kirves heilua Tuupakassakaan kuten viime keväänä kun lappuja jaettiin ,onnekseni sain ja pääsin ...
      toivoa sopii ,että ylin johto valitsisi parhaat marjat jatkamaan ,olisi korkein aika saada sinnekin tasapuolinen ja luotettava esimies aines...

    • conveo

      näkyy transun sivuilla tj, vaihdos olevan tosiasia nyt .
      Saaspas nähdä kuinka pomo valinta nyt etenee siellä ,täytyy toivoa ,että kiukutteleva työvuorojen suunnittelia Tuupakasta joutuis kiertoon...

      • Lennäkki

        Lähteekö naakka lentoon ?


    • xveolia

      yleensä naakan pesinä on pois lentäneen "Tikan" kolot

    • conve

      saas nähdä joudutaanko tuupakassa nyt laajentamaan työnjohdon tiloja tai tuleeko vuoronumerot , että kaikki lipojat mahtuvat hoitamaan oman osansa , kun myös hakunilan miehistö muutti sinne,

    • täyttä_tietoa

      Luotto siirtyy tien toiselle puolelle ja luottokoppi tulee työnjohdon käyttöön.

      • Partajugi

        Kähäräkin siirtyi pienoisbussipuolelle ja nyt Weikkojen kanssa odotellaan koska vaalikiireiltään ennättää kanssamme sovintoa lyömään Helmigrilliin ?
        Ei sen kannattaisi enää harmitella persuista lähtöä, kun siellä on edustus uudelleen. Järkevämpi tosin. Reipas urheilumies ja ajanut Espoossakin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe