Tämä Pieksämäkeläinen eduskuntaan

ent.vasemmistolainen

Ennakkoluuloton Pieksämäen seudun kehittäjä Risto Mykkänen eduskuntaan. Kun saamme tämän hienot visiot omaavan kuntamme merkittävämmän kehittäjän eduskuntaan turvaamaan ja edistämään hyödylliset Pieksämäen investointi hankkeet. Voimme olla luottavaisin mielin huojentuneina.

Hän jatkaisi kansanedustajana sitä työtä mitä hän tekee jo nyt kaupunginvaltuutettuna. Kehittää, ideoi ja markkinoi hankkeita merkittävässä yhteistyössä kaupungin johdon ja muiden puolueiden edustajien kanssa.

Tarvitaan vahvaa yhteistyötahtotilaa rakentava, rakenteellisia muutoksia ajava sekä ennakkoluulottomuutta ja tätä Risto Mykkäsellä on todistetusti!

Änestäjät hoi! Muistakaa äänestää keväällä, tätä meidän yhteistä nimittäjää. KIITOS!

33

2031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerrankin kirjoitus

      osui aivan naulan kantaan, mainitsematta tais jäädä se aktiivisuus millä Mykkänen on mukana tärkeissä kokouksissa ja jättää jopa omat näytelmänsä esittämättä kun yhteinen etu vaatii voimakkaita ja nerokkaita ponnisteluja.

    • E.H

      Ei enää eläkeiän kynnyksellä olevia,maa tarvitsee virkeitä päättäjiä ja reaaliajassa eläviä,ei enää kivikauden vanhat toimintamallit toimi..kyllä se vaan nyt niin on.

    • Valitettavasti

      Vaalipiirit ovat niin isot että Pieksämäkeläisillä ehdokkailla ei ole mitään mahdollisuuksia.
      Mähönen oli viimeinen tältä kylältä valittu kansanedustaja. Jopa Savonlinnan kokoisella kaupungilla on nykyisin vaikeuksia saada ehdokkaitansa läpi.

    • Ristoonrehellinen

      Toista on kokoomuksen valtuutettu joka örvelsi lauantaina humalassa vieraan naisen kanssa.

      • Tärinäiskikuitenkin

        Valtuutettu istui krapulassa toppatakki päällä maanantain valtuustossa. Sai Jäppilän Matista kohtalokaverin kokouksen jälkeen.


    • Kaupunginpäätökset

      Pieksämäen kaupungin päätökset sovitaan allround värisuora epäpoliittisissa Lions keskusta ja maalaiskunta, rotary clubi, keskustelu kerho ja poikamiesten nörttien salakapakassa Myllykadulla.

    • Yläristiläinen

      Kuntapoliitikasakin sählätty ihan riittämiin,saanee riittää kun kirkonkin valtuustoon uiskenteli,on hommaa jo vanhalle miehelle noissa ihan yllinkyllin.

      • Kaupunginpoika

        No ei niin uiskentelemalla mennyt vaan äänestäjät äänesti valtuuston. Eikä niin vanhakaan mies vaan kokenut. Harmi vaan kun pieksämäeltä ei kukaan tule pääsemään eduskuntaan. Toivottavasti vielä joskus joku?


    • maljamarttyyreille

      No hyvin on ehtoollisella juostu ja viiniä nautittu,kun on nuin piässy rupsahtammaan. :D

    • Arto-on-varma-eduskuntaa

      Saa Moilasen leipomon kaikki äänet, kurssikeskuksen kaikki äänet, ESEDUn kaikki äänet, Matti ja Liisa kodin kaikki äänet, Diak ja Nuorisoopiston kaikki äänet, Vaalijalan kaikki äänet, VR kaikki äänet, NRC kaikki äänet, Destian kaikki äänet. Kaikki äänet tarkoittaa johto, työntekijät, entiset ja nykyiset oppilaat ja hoidettavat äänestyskepoiset potilaat. Vaalityön tekee Lions Clubit, Rotaryt,keskustelukerho, Jäppilän yrittäjät ja Documec.

      • No_can_do

        Ei silti riitä äänet. Pieksämäellä ei ole äänikelpoisia niin paljon että kynnys ylittyisi. Pääsy vaatisi naapurikaupunkien ääniä mukaan ja heillä on omat ehdokkaansa myös.


    • Eieiei-ja-ei

      Oulunkaan pedofiili härdelli ei heppua liikuttanut yhtään,ei pätkän vertaa.Ollut useamman vuoden "kaverina" facebookissa,tullut seurattua tätä myös hyvällä naurulla Pro Pmäki ryhmässämme,tämä heppu se pisti kaupungin talouden velalle ja kunnolla näitten pakolaistensa hyysäämisen ansiosta,on muuten jo jokusen vuoden päästä massiivinen velkataakka ja se raha on vanhusten,nuorten tukemisesta ja etenkin vähävaraisilta pois,ihmekkö kun porukkaa muuttaa pois,.Vielä eduskuntaan ja höpö höpö nyt taas Risto!

    • nojaeiikinä

      Tää pienen ja köyhän paikkakuntamme maahanmuuttajien haaliminen menee jo niin yli,täällä kun ei töitä oo ees omille,milloinkaan ei vasemmistosta kuulu vastaiústa siihen,että kuka ja miten tämä rahoitetaan,se hiljainen vastaus on että valtio..valtio=veronmaksajat ja velalla tätä ylläpidetään,se kasvaa kasvamistaan ja mistä ja keneltä leikataan,no vähävaraisilta tietenkin.Vasemmisto haaveilee että leikattaisiin suurituloisilta ja firmoiltakin,no nepä lähtee sitten ulkomaille ja sinne meni ne viimesetkin pennit..hullua touhua.Vasemistolla on myös huoli nuorista jotka eivät työllisty suoraan opintojen jälkeen,no miksi ei,haalikaa vaan enemmän matalapalkkasia ulkolaisia työntekijöitä työmarkkinoille,sehän puolueenne yks teesi on.Aktiivimallista ei porvarit luovu,ne nimin kerätyt kansalais adressit menee suoraan silppuriin ja vasemmisto/vihreät edesauttaa porvarin työtä,he tekevät vouhkaamisellaan sen likasentyön ja potin korjaa porvari. :D

    • SinunSote

      Alatyöryhmien kokoonpanot

      1.Sosiaali- ja perhepalvelut: Aikuissosiaalityö, lastensuojelu, perhepalvelut

      Puheenjohtaja: Jorma Hongisto, Sosteri

      Jäsenet: Satu Auvinen, Essote; Katja Saukkonen, Essote; Pirjo Kirvesniemi, Essote; Mari Tuomainen, Essote; Johanna Will-Orava, Essote; Greta Jauhijärvi, Pieksämäki; Sari Kautto, Vaalijala; Maija Tuominen, Sosteri; Sirkka Pennanen, Sosteri; Päivi Pirskanen, te-toimisto; Sanna Hämäläinen, Sulkava; Sirpa Pirskanen, henkilökunnan edustaja

      2.Terveyspalvelut: Sairaalapalvelut, päivystys ja ensihoito (sis yhteistoiminta), vastaanottopalvelut, suun terveydenhuolto, työterveys

      Puheenjohtaja: Panu Peitsaro, Sosteri

      Jäsenet: Jarmo Koski, Essote; Hans Gärdström, Essote; Janne Kuusela, Essote; Senja Kuiri, Essote; Mari Pulkkinen, Pieksämäki; Anu Hirvonen, Vaalijala; Jaana Luukkonen, Sosteri; Esa Ruuskanen, Sosteri; Riitta Sipinen, Sosteri; Johanna Puhakka, henkilökunnan edustaja (varajäsen Anne Kellman)

      3.Vanhuspalvelut

      Puheenjohtaja: Niina Kaukonen, Essote

      Jäsenet: Marju Asikainen, Essote; Irma Ahokas-Kukkonen, Essote; Margit Laaksonen, Pieksämäki; Minna Laurio, Sosteri; Tiina Peitsaro, Sosteri; Päivi Karppanen, Sulkava; Jaana Sistonen, henkilökunnan edustaja (varajäsen Maarit Orava)

      4. Vammaispalvelut

      Puheenjohtaja: Tuija Haatainen, Pieksämäki

      Jäsenet: Minna Marjakangas, Essote; Niina Kaukonen, Essote; Kirsti Piispanen, Pieksämäki; Ilkka Jokinen, Vaalijala; Jorma Hongisto, Sosteri; Jouni Vironen, henkilökunnan edustaja (varajäsen Jenni Rytkönen)

      5. Mielenterveys- ja päihdepalvelut

      Puheenjohtaja: Timo Liukkonen, Essote

      Jäsenet: Minna Mutanen, Essote; Esko Pulkkinen, Pieksämäki; Kirsi Torikka, Sosteri; Jari Smedberg, Sosteri; Sini Hintikainen, henkilökunnan edustaja (varajäsen Pauli Rytkönen)

      6. Kuntoutuspalvelut

      Puheenjohtaja: Veikko Karvanen, Sosteri

      Jäsenet: Riikka Juhakoski, Essote; Maarit Rantakurtakko, Vaalijala; Tuija Haatainen, Pieksämäki; Hilpi Purhonen, Essote; Pia Hietala, Pieksämäki; Soili Peitola, henkilökunnan edustaja (varajäsen Tiia Rautpalo)

      7. Palveluohjaus ja laajan palvelutarpeen arviointi

      Puheenjohtaja: Jarmo Lappalainen, Essote

      Jäsenet: Tuula Taivalantti, Essote; Soili Vauhkonen, Pieksämäki; Mari Niinivirta, Vaalijala; Esa Ruuskanen, Sosteri; Maijaterttu Tianen, Sosteri; Tarja Loikkanen, henkilökunnan edustaja (varajäsen Minna Palsa)

      8. Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

      Puheenjohtaja: Eeva Häkkinen, Essote

      Jäsenet: Senja Kuiri, Essote; Merja Norontaus, Pieksämäki; Ulla Kemppainen, Sosteri; Veikko Karvanen, Sosteri; Paula Pöyry, henkilökunnan edustaja; Eveliina Pekkanen, Etelä-Savon maakuntaliitto; Arja Väänänen, Mikkelin kaupunki; Seppo Lokka, Etelä-Savon pelastuslaitos; Maria Närhinen, Mikkelin kaupungin ympäristöpalvelut

      9. Henkilöstö, työsuojelu

      Puheenjohtaja: Merja Vihanto, Essote

      Jäsenet: Senja Kuiri Essote; Soili Vauhkonen, Pieksämäki; Maarit Rantakurtakko, Vaalijala; Kaija Lappalainen, Sosteri; Riitta Sipinen, Sosteri; Antti Kinnunen, Juva; Mervi Simoska, Juva; Terhi Väisänen, Essote; Ari Mäkitalo, Savonlinna; Marja-Liisa Pärnänen, henkilökunnan edustaja (varajäsen Sirpa Hakkarainen)

      10. Tietohallintoryhmä

      Puheenjohtaja: Merja Ikäheimonen, Essote

      Jäsenet: Hanna Partanen, Essote; Seija Romo, Pieksämäki; Jarmo Onttonen, Vaalijala; Tarja Vellonen, Sosteri; Tero Taivainen, Sosteri; Antti Kinnunen, Juva; Mervi Simoska, Juva; henkilökunnan edustaja Jytyliitto (varajäsen Harri Kalla)

      11. Hallinto-, talous- ja tukipalvelut

      Hallinto (sopimukset)

      Puheenjohtaja: Saara Pesonen, Sosteri

      Jäsenet: Pasi Marjakangas, Essote; Heikki Mäyränen, Pieksämäki; Marja-Liisa Juntunen, Vaalijala; Sari Rautiainen, henkilökunnan edustaja (varajäsen Jytyliitto)

      Talous (sis. omaisuusjärjestelyt)

      Puheenjohtaja: Saara Pesonen, Sosteri

      Jäsenet: Vesa Vestala, Essote; Heikki Mäyränen, Pieksämäki; Marja-Liisa Juntunen, Vaalijala; Mari Pulkkinen, Pieksämäki

      Tukipalvelut ja tilat

      Puheenjohtaja: Saara Pesonen, Sosteri

      Jäsenet: Veli Matti Thure, Essote; Heikki Mäyränen, Pieksämäki; Marja-Liisa Juntunen, Vaalijala

      Valvonta

      Puheenjohtaja: Niina Kaukonen, Essote

      Jäsenet: Saara Pesonen, Sosteri; Merja Jäppinen, Sosteri

      12. Strategia ja kehittäminen (sis. maakuntien yhteistoiminta)

      Puheenjohtaja: Risto Kortelainen, Essote

      Jäsenet: Jarmo Lappalainen, Essote; Tuija Haatainen, Pieksämäki; Ilkka Jokinen, Vaalijala; Panu Peitsaro, Sosteri; Maijaterttu Tiainen, Sosteri; Rinna Ikola-Norrbacka, Sulkava; Antti Kinnunen, Juva; Mervi Simoska, Juva; Markku Taskinen, Pieksämäki

    • Joggu

      The old dog does not learn new tricks..ei eläkeläisille ja sen iän kynnyksellä olevalle.

    • paron

      Pro Pieksämäessä alituiseen lapsellisesti kitisevä vanha ukko,joka ei saa tahtoaan läpi. :D :D

      • Anonyymi

        Ai Pro Persut- ryhmässä,,, ;) ;) sen ryhmän pitäisi ehdottomasti vaihtaa nimensä, myötähäpeä Pieksämäki- nimen käytöstä noin valvojapariskuntansa persu-ideologiaansa tuputtavassa ryhmässä.


    • HyysäystäSinunLompakolla

      Uskomatonta - löytyi näköjään vielä uusi kanava johon mykkänen yrittää tunkea vaalimainoksiaan ! Aamulla kun istut vessassa ja rullaat Serlaa niin luultavasti sieltäkin pilkistää mykkäsen naama. Silloin tosin suunta on oikea - päin p****ttä :-D

    • Oksettava-ukko

      Missä vihreät ja vasemmistoliitto, siellä ongelmat ja anarkismi,ristokin hyvin julki tuonut sivuillaan että anarkisti on,armeijasta eroamisella ylpeilee,hänen mielestään maamme ei ole puolustamisen arvoinen.Menis sinne venäjälle sitten jos siellä on kerta kaikki niin mahtavaa.Kommunismi toimii vain kahdessa paikassa, taivaassa jossa sitä ei tarvita ja helvetissä jossa se jo on käytössä.

      • mo90

        "Menis sinne venäjälle sitten"

        Kukas se puhuikaan Venäkästä?

        Vain sinä!


      • Anonyymi
        mo90 kirjoitti:

        "Menis sinne venäjälle sitten"

        Kukas se puhuikaan Venäkästä?

        Vain sinä!

        Persut ovat Venäjä-mielisiä, joten menkääpä persut sinne ihanne maahanne. Venäjä on nykyisin Putinin oikeisto diktatuuri ja yksikään kunnon kommunisti ei kusekaan Venäjän suuntaan!


    • Junameniohi

      Ei läpi! :D :D :D :D

    • MeidänArto

      Mervi sai enemmän ääniä kuin Arto.

    • TutustuAnttiRinteeseen
    • Käykääpä kahtomassa facebookissa Laukaan vasemmistoliiton kunnanvaltuutetun Tiia Lehtonen profiilia. Profiilikuvassa komeilee äärivasemmiston (Antifa) lippu. Ja kukas löytyy kuvan tykkääjistä, yllätys yllätys Risto Mykkänen! #Vasemmistolainen väkivalta on vaan parempaa! #

    • Anonyymi

      No niimpä näkyy olevan,miten tällänen vielä voi kirkkovaltuutettunakin olla.järkyttävää! Anarkistiksihän hän itseään on aina niin hehkuttanut,ei tosin minkään vaalien aikaan.

    • Anonyymi

      Ei koskaan

    • Anonyymi

      Arto eikä Risto lähde ikinä miesten kanssa saunaan. Vaikka molemmat on reservin upseereita.

      • Anonyymi

        Valitaanko eduskuntaan vaalialueelta Venäjän eristäjät vai liennytyksen edistäjät? Pieksämäeltä ei ole yhdelläkään edustajalla osaamista eduskuntaan. Punaniska kyrmyssä Arto traktoria käynnistelee Mauri Pekkarisen vaalikampanjan vetäjän kanssa eduskunnan suuntaan. Näillä keleillä traktori startatessa ääntää keväällä, keeevääällä, klik, klik.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe