KIA CARENS 2.0 CRDI

plösö

Ostin KIA carens 2.0 crdi vm 2007 aj. 195 tkm . Minkälainen kauppa tuli tehtyä ? Onks kennelläkään kokemusta kyseisen keksinnön luotettavuudesta ?

24

5197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kia3

      Satatuhattu tuli ajettu tuommoisella, kunnes vaihdoin ceediin -11. Ikävä on Carenssia. Se oli AUTO. Kummankaan kanssa ei ole ollut ongelmia. Molemmat on/oli automaatteja. Perheessä on myös Cerato ja sillä on aj.250tjm. Ei ongelmia.
      Seuraava on Carens.

    • carenssipellet

      Karenssia tulee joka tapauksessa Kian ostajalle

    • ukm 49

      olet tehnyt hyvÄt kaupat onnittelen hyvää jatkoa.

    • plösö

      KIITOS!!!

    • ok peli

      kyllä ihan kelpo pirssin ostit. meillä ollu saman 2007 jo viisi vuotta, vikojakin on tullu vastaan kuten. kaksoismassa vauhtipyörän rikkoutuminen 1250 euroa, dpf eli hiukkas suodattimen tukkeutuminen joka tais olla oma moka kun ei käytetty merkki liikkeessä huollossa mutta siitäkin selvittiin 1000 eurolla kun se dpf poistettiin, egr poistettiin käytöstä ja kone koodattiin uudestaan nyt tehoja noin 175 hv ja vääntöjä 360. hehkutulppia parin vuoden välein menee 300-450 euroa, takajouset ja nyt pitää kylmänä jonkin aikaa outoa pärinää,, ei ole vielä vikaa ilmenny missään sen takia. asunto vaunu tulee kuin pulkka perässä ei edes huomaa sitä. ja nyt mittarissa 245 tuhatta km. öljy alkoi maistua kun vaihtoin mobilista catrolliin se oli virhe, seuraavaksi jäykemmät öljyt ja se pärinän paikallistaminen edessä
      mutta kuten sanoin hyvä pirssi

    • plösö27

      Onkohan toi kaksoismassa vauhtipyörän hajoaminen tyyppivika ?

    • ok peli

      tuo vauhtipyörä taitaa olla nykyautojen heikoin lenkki, volkkarit ja fordit kärsii samoista ongelmista eniten kuulemma. ja se pieni viritys ei tainnu parantaa sen kestävyyttä omassa carenssissa :) nyt paikoillaan umpi rautanen mötikkä ja sen huomaa liikkeelle lähtiessään vaan, ei lähe enää sulavasti vaan kerrasta :) siihenkin tottuu

      • eihjyvä

        Laatikko hajoaa seuraavaksi ilman kaksimassavauhtipyörää.


    • plösö

      Mikähän mahtaa olla , kun oikealta puolelta ( repsikan ) kuuluu semmonen jännä raklatus ? Kuuluu nimenomaan läpöisenä . Kytkimen pohjaan painaminen ei vaikuta asiaan , joten kaksoismassa vauhtipyörä se ei voi olla , että mikä lienee onko kenelläkään tietoo tai hyviä arvauksia ?

    • plösö27

      Jatkoa edelliseen. Käytin Kiaa pajalla moottorin apulaitteista kuuluu se raklatus. Sitten huomasin pihassa , että , kun painaa kytkimen pohjaan . niin kuuluu sellanen juuri ja juuri , kun oikein tarkasti kuuntelee niin kuuluu vaimea ulina. Olisko painelaakeri ? kauankohan toi ulisee ennenkun poksahtaa.

      • K&H.

        Kyllä se vielä tommosen 300.000km kestää, sitten voit ilmoittaa huoltoon viedessä, että tsekkaavat.


    • plösö

      Ei kai sentään...

    • plösö

      Käytin Kia tänään delta autolla , kytkimen painelaakerin hiljaisen ujelluksen takia. Ei kuulemma aiheuta toimenpiteitä. Onkohan asia ihan niinkään?

    • plösö

      Sinä nimimerkillä " ok peli " . Löytyikö siihen outoon pärinään mitään syytä ? Mulla nimittäin tekee ihan samaa eli pitää kylmänä pärinää.

    • okpeli

      no niin... nyt tais selvitä se outo räpätys koneesta kun kylmänä käynnistää.. tais mennä öljypumppu, ei öljyn painetta . ja syykin taitaa olla selvillä. castrollin öljyä kerran käytin ja ne katosi koneesta nopeaa. tais olla liian liukkaat öljyt.. nyt ootan vittuuntuneena kustannus arviota remonttiin. ...

    • plösö

      Otan osaa. Palaako öljynpainevalo? Sama vika sitten taitaa olla mullakin

    • okpeli

      no niin delta auton hinta remontilla noin 950, pumppu 450 ja työt 500. nyt se on osittain purettuna omassa tallissa. öljy pohjan irrotin ensin ja imu putki oli melkoisen tukossa karstasta. jakopään remmi eestä vielä niin saan pumpun irti. vika voi olla ylipaine venttilissä tai koko pumppu on rikki... ja kyllä öljynpainevalo palaa kun ei ole painetta,, mutta sitä räpätystä ei kuulu enää :) lisää tietoa pitää hankkia vielä niin pääsee hommassa eteen päin.

      • mouhomeri

        Taitaapi olla vikana vaan imusihdin tukkeutuminen/joka johtuu pitkästä öljyvaihtoväleistä(ahtimenpakopuoli)tai suuttimet vuotaa kupareista palokaasua moottorin sisälle joka koksaa öljyn Molemmissa tapauksissa.


    • plösö

      Oliko semmosta jatkuvaa pärinää, vaiko ikään kuin aaltoilevaa ? Mulla oli talvella pakkasella pirunmoinen jatkuva narina , sitten kun lämpeni niin ääni hävis. öljynpaineet kunnossa.

      • Zotopax

        2013-vuosimallin Carens pitää narinaa pakkassäällä. Viime tammikuussa Delta-Autossa rasvattiin tms. jotkut kumipuslat taka-akselista. Narinat loppuivat. Mutta nyt narina taas alkoi, kun taas pakastui.


    • kiastit

      Olkaa varovaisia niiden kiojen kanssa. Kaverin ceedistä meni moottori ja kas kummaa. 7 vuoden takuu olikin vain silmänlumetta. Ei tullut uutta moottoria. Tuli käytetty ja koko rempasta piti maksaa puolet. Siihen kun lisätään melkoisen kalliit huollot, joita on nykyautoksi harmittavan tiheällä välillä, tuli kian pito melkoisen kalliiksi. Merkki on kuulemma vaihtumassa.

      • errre

        Jaa että niinkö. Mä sain uuden moottorin .Eikä maksanut mitään. Takuu toimi hyvin ja vuokra auto alla koko ajan ilmaiseksi. Ettei kaverisi ajanut huoltamattomalla autolla. Taitaa olla oma syy kun täällä puhut paskaa...


    • okpeli

      noniin,, en muistanu pari vuotta sitten kertoa tänne että mikä sitä carenssia vaivasi,, räpätyksen korjaus maksoi ainoastaan tiivistemassan ja uuden ylipaine venttiilin öljynsuodattimen kannen sisään eli noin 50 euroa :) mutta tulipas hermostuksissa purettua puolet koneesta ja todetua ettei ole mitään kulumaa eikä muutakaan vikaa :) viime vuonna meni yksi suihku pimeäksi ja uusi maksoi 340 asennenttuna ja kas kummaa öljyn syönti loppui kokonaan ? syytä ei osaa kukaan sanoa . viisaimmat voi kertoa että osaan sanoa ensi kerralla ammatti asentajille :) nyt mittarissa on melkein 300 tuhatta ja katsastus mies käski taakse vaihtaa pari puslaa ainoastaan ja nekin maksoi vain 60 euroa. eihän se kia mersu ole mutta hyvä niin sillä tuo toimiikin :) kaverit on vaihtanu autoja kuin sukkia,, on volkkareita joitten remmi viat ja muut ei takuuseen kuuluvat viat on maksanu kian verran, mersun sähkö viat toisella tyypillä ja volvon mystinen öljyn katoaminen ja nissanista nyt enempää sanomatta :) joo onhan näitäkin maanantai kappaleita mutta meille sattu hyvä yksilö joten minä ainakin kehun koska auto on ollu vuodesta 2009, jälleen myyntiarvoa ei ole montaa tonnia eli ajelen sen loppuun ja sitten paaliin .. jos löydätte sellaisen alle pari sataa tuhatta ajetun diiselin niin suosittelen ostamaan, halpaa kuin saippua tuolla ajo ;)

      • kärtsääkö

        Valtio vie osto/omistus halut, lisäveron takia!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe