15500h valmet 865 vm.98

pienvilj.

Paljonko mielestänne kannattaisi maksaa valmet 865 traktorista jossa tunteja on 15500? Kone oli ihan kohtalaisen oloinen ajolleen mutta 18000€ pyynti hinta hieman arveluttaa. ALV24% on mukana ja koneessa on etukuormain.
Tuntimäärä vain on aika kova vai onko? Traktori tulisi itselleni 502 Valmetin tilalle metsä ja maatalousajoon pientilalle.

20

3291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vallu pihalla

      2000-3000 ekee voit laskea kuormaimen osuudeksi. Alla on tietysti 3. tai 4. rengaskerta, tuntimäärästä päättelen. Onko moottori alkuperäisillä sisäkaluilla vai ei. Paljon sitten riippuu minkälainen on koko muukin huoltohistoria ja minkälaisessa ajossa ollut. Mutta jos tuosta saat parisen tonnia pois, niin saattaa olla kohdillaan. Riippuu nyt sitten tosiaankin vallun muusta historiasta.

    • Valtran tallissa

      Muutaman uuden Valtra traktorin ostaneena sanoisin että aika kova on hintapyynti noilla tunneilla.
      Etukuormaimelle ei voi mahdottomasti laskea tuollaisessa kaupassa, lähinnä tulee siinä mukana ja hieman siitä extraa, mutta ei mitään mahdottomia.
      On huomioitava, että kohta eletään vuotta 2015, eli tuo traktori on 17 vuotta vanha! Lisäksi Valmet 865 oli tunnettu Brasiliassa tehdystä vaihteistosta.
      Itse etsin aikoinaan tilalleni uudempaa kalustoa ja totesin, että nämä traktorit suurilla tuntimäärillä olivat aivan pieleen hinnoiteltuja, kun vertasi sitten uuteen traktoriin, jonka osti käteisellä ilman vaihtokonetta. Eli jos oikein käsitän kirjoituksestasi, että tuo traktori tulisi Valmet 502 tilalle, annatko sen vaihdossa vielä tähän. Silloin nimittäin tilanne on, että tuo vaihtokone menee ilmaiseksi siinä kaupassa.

    • vlapuri

      Euroopasta välittää esimerkiksi ag huttu ja kump sekä muut koneen tuojat 2000 luvun A-sarjalaisen alta 4000 h ajetun siistin samaan hintaluokkaan. Tuo hinta tuon verran ajetusta on JÄRJETÖN.

    • pienvilj.

      Hei.

      Kiitos vastauksista. 502:sen myyn suoralla kaupalla naapurille eli se ei mene vaihdossa.
      865:sen konetta ei ole aukaistu mutta huollettu on säännöllisesti, ei kai noille tunneille edes pääse jos ei ole aika hyvää huolta pidetty?
      Kertokaa nyt tarkistettavat kohteet niin osaan käydä konetta huolella läpi.
      Kabiinihan tuossa on sama kuin A-sarjassa.

      • 6667

        Valtra A95 ohjaamo on kyllä mielestäni erilainen ja myös hiljaisempi. Metsäkäytössä ja monipuolisessa muissa töissä tälläistä käyttänyt.


        15000 h tuntia ja 18 000 eur kuvia paikkoja on paljon mitä pitää uusia noihin tunteihin. Ei ehkä helpoin myydä eteenpäin.


        Ikähän ei sinänsä haittaa koska markkinoilla on traktoreita joita ei metsään / monipuoliseen työhön voi ostaa Sekä yhtenä haittapuolena on että liikaa sähköisiä toimintoja , antureita, monimutkaisia , jotka aiheuttaa liian paljon vaivaa.
        Nämä traktorit vaativat paljon enemmän kallista vianetsintää ja korjausta pysyäkseen hyvässä kunnossa.


    • Vallu pihalla

      Koittappas kattoo siitä etukuormaimesta onko koskaan nähnytkään rasvaprässiä-> nivelet väljiä. Ainahan saa nivelet puslitettua, mutta rahaa palaa. Samaten letkut, ettei tarvitse heti mennä hydr.liikkeeseen. Kuormaimella on kuitenkin arvoa, jos sillä tehdään töitä ja jos joudut sen ostamaan ja asentamaan, niin tuo 2-3000 tonnia kärvähtää nätisti. Sinänsä jos teet kauppaa siten, ettet muka tarvitse sitä, niin saatat saada hintaa tippumaan, koska harvalla isännällä on sisua ruveta sitä riisumaan traktorista.----Yksi ominaisuus kannattaa tarkistaa karvalakista, nimittäin miten liukkaasti vaihteet menee päälle. Joskus vivusto on niin kulunut ettei meinaa pykälät sujahtaa silmään. Sinänsä vaihdeboxi saattaa olla silti timmissä kunnossa. Säästövoimanotto ,750r. (540:n lisäksi) samoin 3. hydr.lohko, kuten "metsäohjaamo" ovat plussaa. Löytyykö vaihdevivustosta vaihteen ylentävä/alentava "pikavaihde". Nämä em:t siis lisävarustepuolelta. Lisää taas,kun muistuu mieleen.

    • ake3

      Ton verran ajettu Valmet on ehkä arvoltaan 7.000euroa! Kun paljoo ei remonttia tartte tehdä kun se vie tuhansia lisää! Ei yhtään yli!

    • pienvilj.

      Kävin taas konetta katsomassa niin omistaja kehui että mitään isompaa vikaa ei traktorissa ole koskaan ollut. Kytkin laitettu kun oli ajettu 9000h, kuitit löytyi. Lisäksi laturi, startti ja akku muutamaan otteeseen, jarrulevyt oli myös vaihdettu.
      Muuten kone on pelannut moitteetta. Öljyt ja suodattimet mies on vaihtanut ajallaan ja aina on käytetty Valtran varaosia.
      Vaihteet menee pykälään paremmin kuin autossani.

      Eihän seitsemällä tonnilla saa edes 602:sta tänä päivänä????

      • kunto2

        Millaisessa käytössä traktori on ollut? kuluttaako moottori öljyä ?


      • Mieti nyt vielä

        Eikö muka saa 7000€:lla?? Pistä ostoilmoitus ja valkkaa sieltä parasta. Itse olen ostanut ostoilmoituksella monenlaista tarpeellista tähän elämään, mm. leikkuupuimuri tuli kolme vuotta puitu kone tosi halvalla, vastaavat maksoivat liikkeiden pihoilla yleisesti 70000-90000€, maksoin tuosta koneesta tasan 30000€. Vähän ajetun, 3500tuntia, yli 100hv nelivetotraktorin ostin myös ostoilmoituksella 20000€.
        Noita vanhoja "purkukoneita" saa melko halvalla. Jostain nettikoneesta voi tietty katsella hintoja, mutta ne hinnat on pyyntihintoja ja yleensä niitä ilmoituksia seuraamalla kyllä pääsee hyvin selville, että millä hinnalla koneita myydään, kun vähänkin sopivammalla hinnalla tulee myyntiin kone, niin se lähtee heti, vaan "pitkät" on myynnissä kuukausia.
        Sekään ei vielä tarkoita, että kone olisi myyty ilmoituksessa olevalla hinnalla, hinta voi olla sitten kauppoja tehdessä ihan toista. Joku pitää itsepintaisesti kiinni hinnastaan monta kuukautta ja sitten myyn menee millä menee tyylillä. Leikkuupuimurini tuli eräästä liikkeestä, josta myyjä soitti ilmoitukseni johdosta, että nyt lähtee puimuri pihalta, jos todella kiinnostaa ja olin aamulla aikaisin klo 7.00 liikkeen pihalla ja tehtiin kaupat välittömästi.

        Ei ole ainut Valtteri tuo maailmassa ja mieti myös sitä, että millä joudut siitä mahdollisesti itse luopumaan, jos alat myymään sitä muutaman kuukauden päästä, vaikka et olisikaan siitä luopumassa. Sanoisin, että latiakaan et saa yli 12000€, vaikka miten sitä alkaisit myymään, joten tuo 7000€ ei ole ostaessa mitenkään pielessä. Vaihtojen kautta kun lähdet taiteilemaan, sinulle tarjotaan toinen toistaan pitkäksi hinnoiteltua rakkinetta ja ruosteista amerikan- tahi japsiautoa.


    • laatua laatua

      Harmiton ja huoleton peli huollettuna! Kytkin tietysti kuluu mutta varsinaisia lastentauteja ei ole. Vaihteisto on luja jos osaa käyttää runnomatta. Runnomalla tietysti saa sitten synkrot lulumaan. Moottoreissa ei yleensä isompia vikoja.
      Päivän kunto tietysti ratkaisee mutta tuota pitääkin verrata johonkin uuteen kiinan-Fotoniin joka maksaa 23000E. Kumpi on vielä 2031 toiminnassa?
      Laita se 502 vaihdossa niin väliraha jää kymppitonniin.

    • Kummastunut

      Miksi olet ihastunut tähän yhteen paljon ajettuun ja ylihinnoiteltuun koneeseen? Suomessa on myynnissä suuri määrä Valluja, ja Euroopassa lisää. Teet kuitenkin kauppaa omalla riskillä ja omalla lompsallasi.

    • pienvilj.

      No on tässä muitakin katseltu ja ei tuohon hintaan ole alvillista turbotettua valmettia löytynyt jossa olisi mukana myös etukuormain mallia valmet 640.
      Lisäksi kuten aiemmin mainitsin kone on ajolleen ihan ok, ainoastaan toinen raidetangon pää tuntuisi olevan välyksellinen.
      805 malleja on myynnissä joissa on 20000h, eikös moottori ole sama?

    • Valtion Metalli

      Noilla tunneilla 15 000e sis.alv voisi olla kohdallaan. Onhan tuo aivan eri maailmasta kuin 05 sarjalaiset ja voimakas kokoisekseen muutenkin. Autocontrol nostolaite kätevä jos sellainen löytyy ja kyllä tuolle kuormaajallekkin uskaltaa sen pari-kolme tonnia arvoa laskea. Noilla tunneilla saa varautua mahdollisiin remontteihin. Vaihteet kannattaa huolella kokeilla läpi ja kuulostella mahdollisia synkrojen rutinoita ja yleensä perän ääniä.

      Koneita on erilaisia kuten käyttäjiäkin ja kestävyys riippuu yleensä jälkimmäisestä. Jos tosiaan hyvällä ja tarkalla pidolla ollut niin en näe syytä miksi jättää ostamatta. Voi olla parempi, kuin muut vähemmän ajetut. Mutta remontteihin saa varautua ja viimeistään niihin sitä rahaa saa uppoamaan.

    • Vallu pihalla

      On se tämä touhu jämerää täällä palstoilla. Mollatahan Valmetin tunteja, joista on vähintään kaksi mielipidettä. Ensiksi poraatahan Valmetin hirmuista tuntimäärää ja toisaalla sitten irvistellään samaisia Valmetin sähkötunteja, jotka onkin vain 2/3 vaijerimittari tunneiksi muutettuna. Elikkä vouhottajat, nyt sitten se totuus. Sähkömittaritunnit ovat sen 15500 tuntia, ja siitä pois 1/3 osa, jonka jälkeen vaijerimittaritunneiksi jää n. 10170 tuntia. Jos nyt sitten nämä porua vääntävät urpot osaisi paremmin arvioida sen hinnan. Mistäs sen tietää, kuinka paljon Valmetti on pyörinyt tyhjäkäynnillä. Urakkamiehet ei pahemmin moottoria sammuttele talvella. Olen tämänkin jonkun urakkamiehen suusta kuullut. Mainitsemani urakoitsija perusteli sitä, että öljyt pysyy notkeina ja moottori kuluu vähemmän. Polttoaineen kulutus kuulemma sivuseikka, kun kone on optimaalisen lämmin talvellakin. Toki harmitteli sitä tuntikertymää vaihtotilanteessa, mutta kyllä oli kone (JD) timmin oloinen tälläkin urakoitsijalla. Joten tästä on tullut pikkuhiljaa mieleen, että taitaa Valmettia olla myymässä traktoristaan hyvin huolehtiva kaveri.

    • höpö höpö

      11 tonnia sopiva hinta. Riippuu kait kuormaimen kunnosta. Jos uudesta ollu, niin varmasti väsynyt joten suurta arvoa ei mielestäni vänkyrälle voi antaa. Itse rattori varmaa kivikautista tekniikkaa, että jos huolto on pelannut niin kaippa tuo moottorinpuolesta ainaskin luulisis toisen mokoman vielä menevän (sähvö mittari:) laatikko/perä kestää jos kestää. Ylihintaisia nuo valmetit tuppaa olemaan suomen maassa etenkin vanhemmat louskut. 865 varmasti hyvä ja kestävä peruskone sellaista arvostavalle. Huolto kaiken a ja o, joten tarkasti tutkimaan.

    • Valmet 865

      Tunnit sivuseikka koska sillä saa 18500 verollisena joten 7000€ euron Corminkimiesten arviot voitte heti unohtaa.
      Näin se menee,saa olla tapissa vähän väljääkin mutta hinta on vastaavasti tiukempi.!!!

      • Mieti nyt vielä

        "Tunnit sivuseikka koska sillä saa 18500 verollisena joten 7000€ euron Corminkimiesten arviot voitte heti unohtaa."

        En ole "cormikkimiehiä" vaan ihan maatilaa pyörittävä aiemmin liike-elämässä mukana ollut auto- ja konekauppias. Näillä ilmaisilla palstoilla voi pyydellä mitä vaan, mutta jos myydä pitää maksavilla ilmoituksilla, niin kyllä hinnat on toiset millä kauppa alkaa käymään.

        Olen pienen ikäni seurannut myynti-ilmoituksia, eli kun lukemaan opin, niin levitin Hesarin koulusta tultuani tuvan lattialle ja siitä Karin piirroksen jälkeen myynti-ilmootuksia ja lopuksi pörssikurssit. No sen verran "cormikkimiestä" oli silloin, että SMK:n osaketta tuli seurattua siinä sivussa, nimellisarvo oli silloin 50penniä ja osakkeen arvo alamaissa. Fordin osake oli silloin nimellisarvoltaan 150mk ja noteerattiin enimmillään 1000mk 70-luvulla.

        Jokainen joka väittää, ettei muka tuollainen paljon ajettu Valmetti lähde 7000€ mukaan, niin neuvon, että pistäkää ostoilmoitus hyvin maaseudulla tunnettuun lehteen ja varaatte käteistä traktorin ostoon. Taatusti olette muutaman ilmoituksen jälkeen usemmankin tuollaisen traktorin ja monen muun halvan traktorin omistaja.

        Olen nimittäin ostanut vuosien varrelle niin monta konetta ja laitetta ostoilmoituksella, että voin vakuuttaa sen toimivan. Tuolla aiemmin kirjoitin, kun ostin leikkuupuimurin eräästä liikkeestä, liikkeistäkin soitetaan ostoilmoituksiin ja kauppa on vain osattava päättää. Jos on liikkeen ilmoitus seuraavan päivän kauppalehdessä, niin silloin tehdään kauppaa, eikä meinata!


    • ilpdaä

      Hintahan saa olla nykyään mitä vain, koska ilmoittelu myyntipalstoilla on ilmaista.

      Joku uuno sen voi vielä hölmöyksissään maksaakkin.

      Ennen traktorinmyynti-ilmoitukset maksoivat rahaa suhteessa paljon, joten isäntien piti viisaasti hinnoitella lehden palstalle myyntiin laitettava traktori, varaa vuosien myynti-ilmoitukseen ei ollut.

      • ilmainenilmoitus...

        Hyvä esimerkki näiden ilmaisten ilmoitusten mielettömistä hinnoista ja tehosta on, kun tarvitsin leikkuupuimuriin etupyörät ja olin taltioinnut vanhoja keltaisen pörssin lehtiä keskuslämmityskattilan lähelle sytykkeiksi. Aloin selailemaan niitä vanhoja lehtiä ja sieltä löytyi ilmoitus vuosien takaa, soitin ilmoituksen numeroon ja kuinka ollakaan kaikki ilmoituksessa olevat puimurin pyörät oli myymättä!
        Oli helppo tehdä kauppaa niistä pyöristä ja asialliseen hintaan lähti!

        Juuri eilen soittelin yhdestä henkilöautosta, joka on ollut myynnissä pari vuotta nettiauto.com sivuilla ihan vaan sen vuoksi, että alan harrastajat siitä soittelevat omistajalle, hinta ihan mieletön, eikä tarkoitus ole edes myydä oikeasti tuota autoa, ellei joku maksa siitä tuota mahdotonta hintaa.

        Monet myyvät vuosia vaikkapa puimuriaan mahdottomalla hinnalla ja lopuksi se myydään vuorostaan aivan olemattomalla hinnalla purkuun, kun "ei sitä kukaan edes kysynyt"...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe