DNA Helsinki romahtanut

Tuntematon sotilas

DNA Welho Helsinki kaapeli.
Eilisillasta lähtien kantakaupungissa ilmaiskanavista löytyy jotakuinkin vain TV5, Kutonen ja Ava. Kaikki muu kadonnut kokonaan tai pahaa pikselimössöä. Monta kertaa asennettu uudelleen.
Toimiiko muilla Helsingissä?

7

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei häikkää

      Kaikki kanavat toimivat - tai siis kaikki ne, joista olen maksanut - normaalisti. Ei mitään häiriöitä. Olen Welhon kaapelissa Helsingissä.

    • Tuntematon sotilas

      Nyt on puoli päivää ties kuinka monta kertaa asennettu uudelleen sekä tallentavaa boxia että telkkaria omalla boxillaan ja nyt alkoi molemmat toimimaan 2n aikoihin. Ei tuolle ainakaan näistä laitteista löydy selitystä. Luulisin, että tulos olisi ollut aivan sama ilman näitä raastavia asentamisiakin.
      Kiitos vastauksesta ”Ei häikkää”.

    • Ei häikkää

      Kannattaa kysyä naapureilta oliko heilläkin häiriöitä. Jos oli, vika on oman asunnon ulkopuolella. Jos ei ollut, vika johtui omista laitteista. Jos häiriöitä oli sekä television että digiboksin virittimellä katsottaessa, vika tuskin on televisiossa tai digiboksissa. Ei ole mahdollista, että kummankin viritin hajoaa samaan aikaan. (Ja korjaantuu itsestään.)

      Vika voi olla antennijohdossa tai antennipistorasiassa. Jokin säie on voinut vanhuuttaan tai johdon taipumisen takia koskettaa väärään paikkaan. Tai ehkä vika on vain jokin kontaktihäiriö. Etenkin, jos vika toistuu, kannattaa irrottaa johdot ja puhdistaa kosketuspinnat.

      • ei hätäillä

        Niinpä. Ei todellakaan kannata hätäillä ja heti lähteä resetoimaan laitteita ja hakemaan kanavia uudestaan.

        Jos laite on resetoitu eikä kanavia ole löytynyt lähetyspuolen vian takia, ei niiden kanavien palaamistakaan näe jos itse on sotkenut oman tv:nsä.


    • kaap eli

      Itse asun vanhassa ketjutetussa (eli ei uusi tähtiverkko) kaapeloidun talon ylimmässä kerroksessa. Aikoinaan tuli telkkuun häiriöitä kun otin kaapelimodeemin käyttöön ja siinä se t-jakaja kun kämpässä vain yksi antennitöpseli. Welhon kaveri tuli mittaamaan ja totesi, että talon vahvistimella ei saada tarpeeksi vahvaa, joten piti mennä kadulla kaivosta lisäämään vahvistusta.

      Yksi vaihtoehto on kokeilla toisella vehkeellä näkyykö sillä eli onko vika vehkeessä vain signaalin heikentymisessä. Jos sinulla on Welhon kaapelimodeemi niin asikaspalvelussa näkevät millaisia signaalitasoja sinulla on eri taajuuksilla.

    • Tuntematon sotilas

      DNAssa eikä laitteissa ollut vikaa vaan ongelma korjaantui uudella 10m vakioantennijohdolla eikä nyt reilu viikon testaamisella ole ollut mitään ongelmaa.

      On se kumma, kun siinä ei toiminut 35 v vanha antennijohto, joka on ollut monessa ovensuussa suojaamattomana jaloin pakattavana ja tiivistettävänä eli parannettavana eikä johdossa ollut ulkoisesti nähtävissä mitään vikaa. Siinä johdossahan pitäisi tapahtua parantumista kuten kaasuttimen kurkussakin, jossa virtaus kiihtyy tilan kaventuessa ja paremmin pystyy täyttämään boxin ahnehtimaa dataa.:)

      • joku vaan

        Pikemminkin noissa vanhoissa kaapeleissa voi johdon säikeet sisällä katketa vaikka kaapeli olis ulkoapäin ihan moitteettomassa kunnossa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe