Kuka piätti ottoo kuapuakkoja lissee ?

SyyllisetPiättäjät?

Kertovat uutisissa että oes tulossa kiintöläesiä kakskymmentä joka vues meejän elätettäväks. Oes mukava tietee syylliset ? Temarit ja Cancaenwälinen Kokkoomusko tuaes asialla? Liekkö Kepukin ollut tuaes tässäe hommassa pettämässä meetä?

29

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pippaa apuun

      Pitäiskö perustaa kuule ihan auttava puhelin tätäkin asiaa varten? Tuntuu nyt olevan niin kamalan paha olla kaikesta. Koitetaan nyt vaan jaksaa ja elää ihmisiksi, joulukin on tulossa. Nyt pentele lopetetaan tämä jatkuva negatiivinen ajattelu.

      • Olokee varovaesia

        Eehän ne joolua vietä. Sehän on rättipäesille kun punanen vuate. Kahtokeekin jos kirkkoon määttä, että ee tuu tuilpalloo kesken toemituksen.


    • Etes jottain hyötyä

      Onko kukkaan vielä suanunna niiltä kuaputyttölöiltä pimpsoo?

    • ETTOO

      Hyi että, olet kyllä etova tapaus.

    • Eipä ole rahanpuute

      Kuntavaaleista on nyt mennyt kaksi vuotta ja seuraaviin on yhtä kauan. On siis paras hetki tehdä tuollaisia päätöksiä. Mutta minä en unohda.

      • Valtiolle iso lasku

        Ainoastaan perussuomalaiset vastustivat, kaikki muut halusivat. Tulee kuulemma valtava työvoimapula Iisalmeen?


    • Järkeä saa käyttää

      Eiköhän tuota lie Iisalmessa työttömiä jo muutenkin liikaa, vielä jotain rättipäitä otetaan sillä verukkeella... hohhoijjaa.

      Muistakaa seuraavissa kunnallisvaaleissa, että äänestätte vain niitä ehdokkaita jotka haluavat kannattaa paikallista väestöä. Eiväthän nuo nykyisetkään ählämit mitään töitä tee, kunhan nostavat tukia ja maksattavat ostoksensa muiden verorahoilla.

      Toisaalta, samalla voisi pakottaa myös nämä Iisalmelaiset elämäntapatyöttömät tekemään edes jotain elatuksensa eteen. Töitä riittää varmasti jokaiselle, elleivät olisi niin nirsoja. Ja koska saavat kaiken liian helpolla, ei heillä ole edes haluakaan alkaa tekemään töitä, tai alkaa esimerkiksi yrittäjäksi.

      • Oottako huomanneet

        Lidlissä jos käy niin ei montaa maksavaa asiakasta näe. Asiakkaista puolet on ulkomaalaisia ja lopuista vissiin puolet työttömiä


      • kyyti päälle
        Oottako huomanneet kirjoitti:

        Lidlissä jos käy niin ei montaa maksavaa asiakasta näe. Asiakkaista puolet on ulkomaalaisia ja lopuista vissiin puolet työttömiä

        Nämä vierastyöläiset ostavat kerralla niin paljon, että meikäläinen eläisi niillä viikkoja.


      • Herra Litti.
        Oottako huomanneet kirjoitti:

        Lidlissä jos käy niin ei montaa maksavaa asiakasta näe. Asiakkaista puolet on ulkomaalaisia ja lopuista vissiin puolet työttömiä

        Viimeksi,kun Lidlissä 2.12,niin asiakkaita oli pilvin pimein.Ainakaan ulkonäyn perusteella sillä hetkellä ei ollut ulkomaalaisia.


    • Kykloopp

      Pitää olla "sivistynyt" hyväksyä suuren maailman malliin "pakolaiset" ..ajatelkaa..millekkäs se näyttikään se keisari niissä uusissa "vaatteissaan"

    • persut on homoja

      Valtuusto päätti äänin 39-4, joten pulinat pois.

      • Tuli täysin selväksi

        Eipä sitten ole vaikea valita seuraavissa vaaleissa, ketä äänestän. Siihen mennessä ehtii jo veroäyrikin nousta pari kertaa näiden uusasukkaiden elättämiseksi.


      • Helekatin kellokaat

        Mitenkä helevetissä näehin voep löötyä tuommonen yksmielisyys. Pitäes suoha persuille suora enemmistö nii eeköhän ruppees tulemaan järkee tuohon piätöksen tekkoon.

        Siinä vasurit tuaes on ajaneet työläesten asioo, että suavat Coccarit valtion kustantamia työntekijöetä hoevapalveluerityksiisä. Mittää muuta pisnestähän ne paskakokkareet eevät ossoo. Sitä Eestilän kellukatakii vievät siellä ku pässiä köövessä.


    • 314

      siinä ei ole mitään järkeä, käydään etukäteen valitsemassa muuta henkilö jostakin maasta joita sitten tänne tuodaan "pakolaisina " ! "pakolaisongelma" olisi helpoin ratkaista siten, että kaikki maailman rajat kaadetaan !

      • perseen perse

        Persut ovat pettäneet meidat tavan kansalaiset! Eivä pitäneet lupauksiaan tulee uusia IHMISIÄ tänne vaikka vannoivat ettei tule! Missä viipyy loput TV kanavat? Hä!


      • 11+19=30
        perseen perse kirjoitti:

        Persut ovat pettäneet meidat tavan kansalaiset! Eivä pitäneet lupauksiaan tulee uusia IHMISIÄ tänne vaikka vannoivat ettei tule! Missä viipyy loput TV kanavat? Hä!

        Persuthan on populistin puolue eiksne saanu jottain yli 600 000. Puoluetukee. Ja nuorisojärjestö ei saantu tukea niin paljon kuin laki ois vaatinu.


      • olikujmnyhbgvfcd
        11+19=30 kirjoitti:

        Persuthan on populistin puolue eiksne saanu jottain yli 600 000. Puoluetukee. Ja nuorisojärjestö ei saantu tukea niin paljon kuin laki ois vaatinu.

        Ja Kokkoomus ratikaalinen markinaalipuolue. Kannatus kohta vaevaset 10 rosenttia. Pitäes laella kieltee ja poestoo Etuskunnasta ja laettoo syylliset linnaan.


    • Pittää vuan kestee

      Voe tokkiisa, mitenkä meijän oeskaa tiellä hyvä ellee köllötellä, jos ee tarvihtis elättöö kaeken mualiman syöpäläesiä. Aena kun jossae päen mualimata jottaen tapahtuu, niin vuoen piästä Suomessa hyysäer akat ruppeevat meohoomoon, että nyt on siellä näläkäsiä ja ne pittää suoha tänne lihotettaviks. Nuita näläkäsiä aatettavia vua on joka vues enemmän ja yilpiätäsä, niitä on kohta tuhat kertoo enemmän kun koko Suomessa on asukkaeta. Jos nuo kukkahattutätit vähäsen kertoesvat sitä vanhoo Alakion matematiikkoo niin tiijä vaekka niille valakiaes vielä.

      Oes tiälläe teetä korjattavaks, ee oo immeesillä töetä, verot on kovat ja jokapaekasta leekataan. Omien lapslisiäkkii piti leekata että näelle kellokaelle riittäes rahhoo. No pyöriihän sinä se kottoottamisteollissuus ja muutama ämmä suapi liärätä niihen kuapuakkoen kanssa, se ku on niille nii mielestä.

    • mieti ketä äänestät

      Vihreät ja vasemmisto hyysäävät näitä mamuja, kokoomus taas saa rahaa kun "asuttaa" näitä maahanmuuttajia tänne meidän elätettäväksi.

    • 1411

      Ee se se mittään jos niitä tänne muutama sata otetaan, vaan se se vasta maksaakin, kun meidän pitää olla joka paikassa hääräämässä antamassa "sotilasapua" ja kaiken maailman kehitysapua ..vaikka meitä ei ole kuin 5 miljoonaa asukasta, niin on se aivan suuruuden hullujen päähänpinttymiä.. Tiijä vaikka se olis tarttuvaa ja nyt se olis iskeny Putiniin :)

    • 1212

      Ajatelkaapas esim.sitä, kun piti lähettää se sotalaiva sinne somalian rannikolle merirosvoja jahtaamaan..ei olsi tarvinnu laittaa paljon lisää rahaa kun sillä summalla olisi saatu lastensairaala..
      Seuraavissa vaaleissa kannattais jokaisen miettiä tarkkaan kelle äänesä antaa

    • metsään mennään

      Tällä vuodella suomi ottaa n. 1100 pakolaista. 1100x2100€= kulut suomenkansalle.

      Rikas valtio näkyy olevan

      • Suomi PERSIISTÄ!

        Vähintään tuo 2100e/kk/nuppi Siihen päälle kaikki mamu bonukset ja tulkit etc.. Kantasuomalaisilta viedään lapsilisätkin(ainakin työttömiltä)


      • Tasa-arvoako
        Suomi PERSIISTÄ! kirjoitti:

        Vähintään tuo 2100e/kk/nuppi Siihen päälle kaikki mamu bonukset ja tulkit etc.. Kantasuomalaisilta viedään lapsilisätkin(ainakin työttömiltä)

        Ja tuskinpa ainakaan tehdään mitään tarveharkintoja ählämeille etuuksia laskettaessa. Lasketaan yläkanttiin ja lisätään vielä vähän siihen päälle, varmuuden vuoksi. Voihan sitä sitten kantasuomalaisten kohdalla käyttää tiukempia kriteerejä ja nipistää hieman niistä lakisääteisistä etuuksista. Näinhän se näyttää menevän.


    • 162

      Kuunnelkaa uutiset tänä aamuna, sielä kerrottiin suomen avustaneen Afganistania 200 miljoonalla eurolla, mm.rakentaneet sinne ja nyt ne ovat talibanien hallinnassa..
      Semmoista politiikkaa meillä

    • Tuho edessä

      Voi viddu tätä hupsuutta, mitä suomi harjoittaa!!!!

    • 106

      ja media vaan toitottaa venäjän alamäestä ja sen ruplasta.. kyllä silloin kaatuu muutkin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe