Seurusteleminen ahdistuneisuushäiriöisen kanssa

iwanna

Millaista on seurustelu ahdistuneisuushäiriöisen kanssa? Riippuu varmasti häiriöstä ja yksilöstä mutta jakakaa teidän kokemuksia! Erityisesti ahdistuneiden näkökulmaa kaipaisin. Onko teille seurusteleminen mahdoton ajatus? Entä ystävyyssuhteet vastakkaisen sukupuolen kanssa?

47

5876

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ohhoh

      Eikö kukaan ahdistuneisuushäiriöinen ole ikinä seurustellut?

    • hel1

      En usko että olisi koska jos on ahdistuneisuushäiriö ei halua tavata ihmisiä.

      • Ahdistunut mies

        Minä kyllä haluaisin seurustella jonkun mukavan naisen kanssa mutta en kykene siihen kun ihan kaikki asiat ahdistaa ja myös oma kokemukseni on se että naisia ei kiinnosta olla näin ongemaisen miehen kanssa.


    • pelkuri vain

      Ei naisia kiinnosta ahdistunut mies.

    • _________________

      No minulla ainakin kävi niin että juuri ero sai aikaan yleistyneen ahdistuksen enkä enää voisi kuvitellakaan parisuhdetta. Pelkkä ajatus vieraasta ihmisestä kodissani tuntuu ihan kammottavalta. Joten suuresti ihmettelen jos yleistyneestä ahdistuksesta kärsivä kykenee aloittamaan uuden parisuhteen. Tai sitten se ei ole niin "yleistynyt" kuin minulla, että kaikki ahdistaa, ihan kaikki.

      • Hmmh.. Vähän sama homma täällä,kaikki ihmiset ja oma ittensä varsinkin ahdistaa,syyttää itteensä kaikesta eikä oikeen mikään kiinnosta. Pelottavaa,kuitenkin haluais löytää vielä jonkun jonka kans vois olla oma ittensä ja nauttia olosta,vaikka tuntuuki mahdottomalta.. Tsemppiä!


    • ahdinainen

      En suosittele ahdistushäiriöistä kumppaniksi.

      Olen itse ahdistushäiriöinen nainen eikä minulla ole koskaan ollut vientiä, edes nuorena, kun olin nätti. Vaikka en kertonut ongelmistani, ne ilmeisesti näkyivät päälle.

      Näin jälkikäteen sanoisin, että karttakaa! Ja älkää missään tapauksessa laittako lapsia ahdistushäiriöisen kanssa, taipumus ahdistua on perinnöllinen, tiedän sen useamman sukupolven ajalta. On suorastaan edesvastuutonta ja moraalitonta laittaa riskilapsia tähän maailmaan!

    • erakkoNn

      Ei ole mahdoton, mutta vaikea ajatus. Ahdistuneena oli kurjaa, kun en uskaltanut tai osannutkaan selittää omia tuntemuksia, niin siitä seurasi se, ettei toinen ottanut tosissaan ja asetti vaan entistä ahdistavimpiin tilanteisiin ja päälle haukkui jos romahdin tai jos jouduin esim. lähtemään juhlista kesken kaiken, koska hänestä oli "noloa" kun emme lähteneet yhdessä, kun taas minusta todella ahdistavaa jäädä yksin outojen ihmisten keskelle toisen puoliskon kadotessa väkijoukkoon.

      Nyt jos niin kummasti sattuisi, että seurustelukumppani löytyisi yrittäisin uskaltaa kertoa heti alussa, että tietyt tilanteet ovat minulle vaikeampia kuin toiset, ja tarvitsen tukea niistä selviämiseen. Monesti tueksi riittää se, että juuri sosiaalisissa tilanteissa ei jätä liian pitkäksi aikaa yksin, ihan nopea olkapäähän kosketus riittää rauhoittamaan, ja jos minä en enää jaksa, hyväksyy että lähden kotiin tai hetkeksi rauhoittumaan, eikä ala tästä raivoamaan ja valittamaan tuntemattomille.
      Musta ei oo edustusvaimoksi...

      • Dippadai122

        En suosittele. 7 vuotta naimisissa, itse siis se häiriötapaus. Kyllä siinä ajan kanssa vaan toiseltaKIN loppuu voimat ja keinot. Toinen ahdistuu ja masentuu myös, se leviää ja tarttuu, jatkuva negatiivisuus. Yksin tässä jäämässä, ei toiselta voi loputtomiin tukea vaatia. Surullista mutta totta.


    • Ahdistunut mies

      Siksi kahden ahdistuneen olisikin parempi alkaa seurustelemaan keskenään ettei vedä ketään mieleltään tervettä mukaan samaan paskaan. Kannattaa kuitenkin harkita kahteen kertaan kannattaako hankkia lapsia jos on kaksi ahdistuneisuushäiriöistä. Itse en ainakaan edes kykenisi lapsesta/lapsista huolehtimaan. Hyvä kun en edes itsestäni kykenen huolehtimaan.

      • Minä ja muukalainen

        Täällä kaksi ahdistunutta yhdessä ja kyllä pojat on ahdistavaa. Jos toisella on parempi päivä/hetki niin eikös se toinen vie mukanaan synkkyyteen taas. Kauheeta.

        Heti kun olen saanut raha-asiani kuntoon, lähden. Vaikka sekin ajatus ahdistaa.

        Katri-Helena - Anteeksi suo

        .. ja taas itketään


    • ahdinainen

      Ajattelen nykyisin, että mikä pakko ahdistushäiriöisten tai muutoin häiriöisten on ylipäätään seurustella.

      Ystäviä olisi hyvä olla, etenkin jos ei ole lainkaan sukulaisia eli ns. luontaista ihmissuhdeverkostoa, kuten minulla. Ja ihan tavallisia ystäviä, ei ahdistuneita. Ja muita tuttavia, kuten työkavereita. vaikka yksinkin on ihan ok, niin kyllä ihmissuhteet ja ylipäätään mielekäs toiminta katkaisee sitä omissa asioissa pyörimistä ihmeesti.

      • _____________

        Entä jos vieroksuu toisia ihmisiä niin paljon, että silloin tällöin näkeminen on pikemminkin stressin aihe kuin ilo? Silloin ahdistunut on tuomittu elämään kokonaan eristyksissä ihmisistä, vaikka kaipuu läheisyyteen ja ihmiskontaktiin voi olla kova.

        Itse en ainakaan kykene olemaan rennosti kuin sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa asun ja joka tietää minusta kaiken. Psyykeni tuntuu suorastaan huutavan tuskasta, koska kaipaan niin kovasti läheistä ihmistä, jonka kanssa saisi jakaa asiat, mutta näin on mentävä, koska en halua vetää ketään mukanani ahdistuksen kierteeseen.


    • Näin on hyvä yksin

      Minulla ollut aina ja edelleen jännittäminen, keskittymisvaikeudet ym. Ja nyt ahdistus on vain pahentunut kahdeksan vuoden aikana. Elän yksin. Minusta ei olisi mihinkään seurustelusuhteeseen. Olisin vain taakka toiselle. Ei kukaan "normaali" mies voi ymmärtää tällaista. Parempi olla yksin vanhapiikana, ettei aiheuta harmia niille joiden mielenterveys on kutakuinkin kunnossa. Ketään miestä jolla on mielenterveysongelmia en itselleni haluaisi riesaksi. Kun itsessänikin on kestämistä.

    • mitä

      Aika negatiivista kommenttia täällä:(

    • minä vain

      Entä jos on itse ahdistuneisuuteen taipuvainen "terve" ihminen ja ihastunut ahdistuneisuushäiriön omaavaan ihmiseen. Onhan ahdistuneisuushäiriöitäkin erilaisia ja niistä voi parantua.

    • Ahdistunut mies

      Se vaan rassaa mieltä ihan hirveesti kun ei ole naista niin ei koskaan saa seksiäkään. Tämä on varmaan vain meidän miesten ongelma kun naisille seksi ei ilmeisesti ole kovinkaan tärkeää. Tai no joillekkin on ja joillekkin ei mutta naisilla on ehkä jokatapauksessa helpompaa tässä suhteessa.

      • Ahdistunut mies

        Ja miehenä nyt on muutenkin todella vaikeaa löytää seuraa vaikka ei olisi edes mitään sosiaalisia fobioita/ yleistyneitä ahdistuneisuushäiriöitä ja masennusta taustalla. Tämä ihan siitä syystä että miehen on aina tehtävä aloite.


      • Ahdistunut mies
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        Ja miehenä nyt on muutenkin todella vaikeaa löytää seuraa vaikka ei olisi edes mitään sosiaalisia fobioita/ yleistyneitä ahdistuneisuushäiriöitä ja masennusta taustalla. Tämä ihan siitä syystä että miehen on aina tehtävä aloite.

        Naisten tehtäväksi jää ainostaan valita se paras mies monien kymmenien tai jopa satojen kandidaattien joukosta. No toki ei kaikilla naisilla ole noin paljon valinnanvaraa mutta aika monilla tietääkseni on.


      • Ahdistunut mies
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        Naisten tehtäväksi jää ainostaan valita se paras mies monien kymmenien tai jopa satojen kandidaattien joukosta. No toki ei kaikilla naisilla ole noin paljon valinnanvaraa mutta aika monilla tietääkseni on.

        Itse olen pitänyt vuodenkin verran deittiprofiilia mutta yhtään valehtelematta en saanut ainuttakaan vastausta. Profiili tosin oli ilman kuvaa.


      • Ahdistunut mies
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        Itse olen pitänyt vuodenkin verran deittiprofiilia mutta yhtään valehtelematta en saanut ainuttakaan vastausta. Profiili tosin oli ilman kuvaa.

        Ei siis ainakaan miehenä ole mitään pelkoa siitä että joutuisin niinkin ahdistavaan tilanteeseen kuin treffeille ja että siitä vielä mahdollisesti tulisi seurustelusuhde ja sitten ahdistuisin siitäkin ja menettäisin yöuneni ja ruokahaluni.


    • Sulle ahdistunutmies

      Ei se kyllä ihan noin mene. Toki toisilla on enemmän vientiä kuin toisilla, mutta ei kaikilla naisillakaan pyöri miehiä ympärillä ja on myös niitä miehiä, joilla pyörii naisia ympärillä niin, että saisi huitoa heitä tiehensä.

      Jos vain seksi on tärkeää, ei ihme jos naista ei löydy. Ketään itseään kunnioittavaa naista ei nimittäin kiinnosta vain seksin perässä oleva mies.

    • Ahdistunut mies

      On minulle tietenkin muukin tärkeää kuin seksi mutta sanoinhan jo etten ahdistuksen takia kykenisi seurustelemaan joten ei paljon jää vaihtoehtoja kuin joku kevyempi suhde. Ilman seksiäkään ainakaan näin miehenä ei kuitenkaan oikein voi elää siis kun on terve mies ainakin seksihalujen puolesta.

      Sitäpaitsi miehistä ehkä vain 5% on niitä joiden ympärillä pyörii jatkuvasti naisia kun naisia joiden ympärillä pyörii jatkuvasti miehiä on varmaan jotain 80%. Tuokin arvio on luultavasti alakanttiin naisten osalta.

      • Ahdistunut mies

        Harmi vain että ne naiset jotka ovat valmiita pelkkään seksiin ovat kiinnostuneita vain siitä parhaasta 5-10 prosentista miehiä eikä minunkaltaisistani miehistä. Nämä ns. itseään kunnioittavat naiset taas voisivat olla kiinnostuneita minusta mutta vaativat parisuhdetta joka taas on minulle se niin ahdistava ja pelottava juttu. Haluaisin kyllä itsekkin mieluummin yhden kunnollisen naisen jonka kanssa voisin alkaa seurustella vakavassa mielessä mutta kun ei pysty.


      • niin4
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        Harmi vain että ne naiset jotka ovat valmiita pelkkään seksiin ovat kiinnostuneita vain siitä parhaasta 5-10 prosentista miehiä eikä minunkaltaisistani miehistä. Nämä ns. itseään kunnioittavat naiset taas voisivat olla kiinnostuneita minusta mutta vaativat parisuhdetta joka taas on minulle se niin ahdistava ja pelottava juttu. Haluaisin kyllä itsekkin mieluummin yhden kunnollisen naisen jonka kanssa voisin alkaa seurustella vakavassa mielessä mutta kun ei pysty.

        En tiedä oletko kokeillut seurustella joskus, mutta voisit ehkä kokeilla, jos sattuisi joskus käymään flaksi :) Ja voisi kuvitella, että "sen oikean" kanssa ei ole sitten niin ahdistavaa. Mikä seurustelussa on ahdistavinta? Se, että pitäisi jakaa asioitaan toisen kanssa, tukeutua toiseen ja olla toisen tukena? Läheisyys?


      • Ahdistunut mies
        niin4 kirjoitti:

        En tiedä oletko kokeillut seurustella joskus, mutta voisit ehkä kokeilla, jos sattuisi joskus käymään flaksi :) Ja voisi kuvitella, että "sen oikean" kanssa ei ole sitten niin ahdistavaa. Mikä seurustelussa on ahdistavinta? Se, että pitäisi jakaa asioitaan toisen kanssa, tukeutua toiseen ja olla toisen tukena? Läheisyys?

        Miten olisin voinut kokeilla seurustella kun ensin pitäisi löytää se nainen joka minun kanssa olisi valmis moista kokeilemaan. Sekään ei kuitenkaan ole niin helppoa vaikka sattuisi sellainen nainen löytymään juuri siksi kun ajatuskin seurustelusta aiheuttaa voimakasta ahdistusta. Eikä tarkoitukseni ollut nyt vittuilla vaan totesin asian niinkuin se on.


    • Ahdistunut mies

      Se että pitää olla jatkuvasti niin lähellä toista eikä ole omaa aikaa kun olen tottunut niin paljon olemaan yksinäni. Enkä oikein osaa olla 100% oma itseni naisen seurassa.

    • ahdinainen

      Täällä elää itsepäisiä luuloja siitä, että kaikki nuoret ja nätit naiset saa automaattisesti miehiä ympärillään juoksemaan. Tässä se nähdään, miten vähän miehet tietävät naisista.

      Nuorena kukaan ei halunnut olla kanssani, ei edes tilapäistä seksisuhdetta yrittäjiä löytynyt. Ulkonäössäni ei ollut mitään vikaa, mutta minusta huokuin poikkeava persoona. En tuonut sitä mitenkään esiin, olin hiljaisensorttinen ja mukautuva. Minulle olisi kelvannut kuka tahansa, mutta kun ei niin ei.

    • Acedia

      Ei Suomessa kenenkään naisen ympärillä miehet pörrää. Vaatimattomamman näköisiä miehet eivät ole kiinnostuneita lähestymään ja todella kauniita suomalaiset miehet eivät uskalla lähestyä.

      Humalassa lähestytäänkin sitten ihan minkänäköistä naista tahansa mutta sellaisen nyt voi jättää omaan arvoonsa.

      Itse oli nuorena kaunis mutta ei minua silti lähestytty kuin baareissa. Toki pääasiassa ihan asiallisesti ja harva tolkuttomassa humalassa mutta kumminkin. Kahdessa pitkässä suhteessa olen elänyt ja molemmat lähtivät liikkeelle puhtaasti minun aloitteestani joten saanen olla eri mieltä myös tuosta etteivät naiset koskaan tekisi aloitetta.

    • Ahdistunut mies

      No kyllä suurinta osaa naisia lähestytään kun vain viitsii vähän laittautua ja mennä baariin. Mutta mistä me miehet jotka emme uskalla tehdä aloitteita edes päihtyneenä löytäisimme seuraa?

      Tällaisena miehenä on ihan turha mennä baariin, olen sen niin monet kerrat saanut todeta ja nähnyt ihan omin silmin kuinka useimmilla naisilla ei ole baarissa seurasta puutetta. En nyt kuitenkaan usko nähneeni harhoja.

      • Ahdistunut mies

        "Kahdessa pitkässä suhteessa olen elänyt ja molemmat lähtivät liikkeelle puhtaasti minun aloitteestani joten saanen olla eri mieltä myös tuosta etteivät naiset koskaan tekisi aloitetta."

        Kun nainen tekee aloitteen niin se on aina harvinainen poikkeus tai silloin on kyseessä todella komea ja kiinnostava mies joita ei naisten mielestä ole kuin korkeintaan se 5-10% Mut turha kai tästä on enempää puhua kun yleensä aina kun olen tästä puhunut naisten kanssa niin riitelyksihän se on mennyt.


      • Ahdistunut mies
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        "Kahdessa pitkässä suhteessa olen elänyt ja molemmat lähtivät liikkeelle puhtaasti minun aloitteestani joten saanen olla eri mieltä myös tuosta etteivät naiset koskaan tekisi aloitetta."

        Kun nainen tekee aloitteen niin se on aina harvinainen poikkeus tai silloin on kyseessä todella komea ja kiinnostava mies joita ei naisten mielestä ole kuin korkeintaan se 5-10% Mut turha kai tästä on enempää puhua kun yleensä aina kun olen tästä puhunut naisten kanssa niin riitelyksihän se on mennyt.

        Kaippa se sitten vain on kylmä fakta että meidän miesten ja naisten on mahdoton ymmärtää toisiamme ja etenkin naisten sitä kuinka vaikeaa monen miehen on löytää seuraa itselleen.


      • Ahdistunut mies
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        Kaippa se sitten vain on kylmä fakta että meidän miesten ja naisten on mahdoton ymmärtää toisiamme ja etenkin naisten sitä kuinka vaikeaa monen miehen on löytää seuraa itselleen.

        Kun aletaan ongelmista puhumaan niin naiset keskittävät aina vain huomionsa niihin pahimpiin pelimiehiin joiden ympärillä pörrää naisia ja väittävät että kyllä naisetkin miehiä lähestyvät. Samalla he kuitenkin unohtavat meidät tavalliset miehet joilla ei ole vientiä. Itse olen katsellut ihan niitä tavallisia naisia mutta kun heilläkin taitaa olla niin kovat vaatimukset etten luultavasti kelpaisi heille.

        Lisäksi kun itsetunto on niin huono etten uskalla lähestyä edes niitä tavallisemman näköisiä naisia enkä todellakaan tiedä miten naiset suhtautuisivat minun mahdollisiin lähestymisyrityksiini. Oletan että saisin torjuvan reaktion niin siinä sitä menis viimeisetkin itsetunnon rippeet.


      • Ahdistunut mies
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        Kun aletaan ongelmista puhumaan niin naiset keskittävät aina vain huomionsa niihin pahimpiin pelimiehiin joiden ympärillä pörrää naisia ja väittävät että kyllä naisetkin miehiä lähestyvät. Samalla he kuitenkin unohtavat meidät tavalliset miehet joilla ei ole vientiä. Itse olen katsellut ihan niitä tavallisia naisia mutta kun heilläkin taitaa olla niin kovat vaatimukset etten luultavasti kelpaisi heille.

        Lisäksi kun itsetunto on niin huono etten uskalla lähestyä edes niitä tavallisemman näköisiä naisia enkä todellakaan tiedä miten naiset suhtautuisivat minun mahdollisiin lähestymisyrityksiini. Oletan että saisin torjuvan reaktion niin siinä sitä menis viimeisetkin itsetunnon rippeet.

        Pahoitteluni kuitenkin siitä jos aiheutin jollekkin harmia kertomalla omat näkemykseni asiasta.


      • pönttöpäälle
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        Pahoitteluni kuitenkin siitä jos aiheutin jollekkin harmia kertomalla omat näkemykseni asiasta.

        Eiköhän sun viestit tästä asiasta ala riittämään.

        Ymmärrän hyvin, jos et saa seuraa.


      • nainen200
        pönttöpäälle kirjoitti:

        Eiköhän sun viestit tästä asiasta ala riittämään.

        Ymmärrän hyvin, jos et saa seuraa.

        Joo, toi asenne on kieltämättä ainakin naisen näkökulmasta vääristynyt.. Itsekin 20-vuotiaana naisena tehnyt aloitteita miesten suhteen ja joskus asiakaspalvelutöissä miehet on kysyneet mua treffeille. Mutta sillä asenteella, että en mä kuitenkaan kellekään kelpaa ei pötkitä pitkälle.

        Ja baarithan tunnestusti ovat paikkoja, joista niitä elämänkumppaneita kannattaa etsiä.. Tutkimusten mukaan miehet vaativat pelkän seksikumppaninsa ulkonäöltä enemmän, mutta sama ei päde naisiin. Toki yksilöerot on tässäkin otettava huomioon.

        Eikä parisuhteessa tarvitse koko ajan toisen vieressä kihnuttaa, vaan terveessä suhteessa molemmilla on myös omaa aikaa.


      • Ahdistunut mies
        pönttöpäälle kirjoitti:

        Eiköhän sun viestit tästä asiasta ala riittämään.

        Ymmärrän hyvin, jos et saa seuraa.

        No et kyllä sinäkään seuraa ansaitsisi kun pitää heti tuolla lailla henkilökohtaisuuksiin mennä. Kertoo kai vain siitä että sinulla loppui vasta-argumentit kesken kun pitää alkaa pönttöpääksi haukkumaan.

        Mielestäni vapaassa maassa jokaisella on oikeus sanoa mielipiteensä asioista ilman että aletaan haukkumaan varsinkaan kun en itse haukkunut ketään. Mut äh antaa olla, arvasin että riitelyksi tämäkin keskustelu menee. Tulipahan todistettua taas kerran että sananvapaus Suomessa on pelkkä vitsi. Pyysin jo anteeksi mutta en kyllä pyydä enää keltään anteeksi jos sitä vaan tuolla lailla vittuillaan.


      • Ahdistunut mies
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        No et kyllä sinäkään seuraa ansaitsisi kun pitää heti tuolla lailla henkilökohtaisuuksiin mennä. Kertoo kai vain siitä että sinulla loppui vasta-argumentit kesken kun pitää alkaa pönttöpääksi haukkumaan.

        Mielestäni vapaassa maassa jokaisella on oikeus sanoa mielipiteensä asioista ilman että aletaan haukkumaan varsinkaan kun en itse haukkunut ketään. Mut äh antaa olla, arvasin että riitelyksi tämäkin keskustelu menee. Tulipahan todistettua taas kerran että sananvapaus Suomessa on pelkkä vitsi. Pyysin jo anteeksi mutta en kyllä pyydä enää keltään anteeksi jos sitä vaan tuolla lailla vittuillaan.

        Minä kyllä hyväksyn naisten mielipiteet mutta toivoisin että naisetkin hyväksyvät minun mielipiteeni. Enempää en tästä asiasta ala jauhamaan. Olette jokatapauksessa voittajia tässä pelissä.


      • Ahdistunut mies
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        Minä kyllä hyväksyn naisten mielipiteet mutta toivoisin että naisetkin hyväksyvät minun mielipiteeni. Enempää en tästä asiasta ala jauhamaan. Olette jokatapauksessa voittajia tässä pelissä.

        Seuraavaksi joku tietysti sanoo ettei ihmissuhteet ole mitään peliä mutta kyllä koko elämä on vain pelkkää peliä siihen asti kunnes me kaikki kuolemme. Nyt olen sanonut kaiken sanottavani ja poistun keskuudestanne.


      • pönttöpäälle
        Ahdistunut mies kirjoitti:

        Seuraavaksi joku tietysti sanoo ettei ihmissuhteet ole mitään peliä mutta kyllä koko elämä on vain pelkkää peliä siihen asti kunnes me kaikki kuolemme. Nyt olen sanonut kaiken sanottavani ja poistun keskuudestanne.

        löpötilöpötilöpöti


        Ketjun aihe olisi ollut ok, mutta miksi ihmeessä jätit sata viestiä? Opettele sanomaan sanottavasi lyhyesti ja ytimekkäästi. Menetit katu-uskottavuutesi tuolla tavoin.

        Ei pidä kaivaa verta nenästään. Eikä näkyviin kaikkia puutteitaan.

        Ilmeisesti vastasit minulle aiemmin, kun tarkoitit jotakuta ketjussa aiemmin kirjoittanutta. Yritä nyt edes pitää kirjoittajat erillään. Minä olen kommentoinut tässä ketjussa vain tapaasi keskustella.


      • Ahdistunut mies
        pönttöpäälle kirjoitti:

        löpötilöpötilöpöti


        Ketjun aihe olisi ollut ok, mutta miksi ihmeessä jätit sata viestiä? Opettele sanomaan sanottavasi lyhyesti ja ytimekkäästi. Menetit katu-uskottavuutesi tuolla tavoin.

        Ei pidä kaivaa verta nenästään. Eikä näkyviin kaikkia puutteitaan.

        Ilmeisesti vastasit minulle aiemmin, kun tarkoitit jotakuta ketjussa aiemmin kirjoittanutta. Yritä nyt edes pitää kirjoittajat erillään. Minä olen kommentoinut tässä ketjussa vain tapaasi keskustella.

        Sinulle minä nimenomaan vastasin, kelles muullekkaan?


      • Ahdistunut mies
        pönttöpäälle kirjoitti:

        löpötilöpötilöpöti


        Ketjun aihe olisi ollut ok, mutta miksi ihmeessä jätit sata viestiä? Opettele sanomaan sanottavasi lyhyesti ja ytimekkäästi. Menetit katu-uskottavuutesi tuolla tavoin.

        Ei pidä kaivaa verta nenästään. Eikä näkyviin kaikkia puutteitaan.

        Ilmeisesti vastasit minulle aiemmin, kun tarkoitit jotakuta ketjussa aiemmin kirjoittanutta. Yritä nyt edes pitää kirjoittajat erillään. Minä olen kommentoinut tässä ketjussa vain tapaasi keskustella.

        Unohdin sanoa että eipä minulla koskaan mitään "katu-uskottavuutta" ole ollukkaan joten en menettänyt mitään. Sen kyllä myönnän että olisin voinut sanoa asiani hieman lyhyemmin ja miettiä tarkemmin millä tavoin asiani esitän.


    • nainen200

      Ja siis, ei ole totta, ettei naisia kiinnosta ahdistuneet miehet. Ei se määrittele ihmistä ja ei kiinnostus siitä ole kiinni. Voi kyllä lopahtaa, jos toinen ei anna mitään vastakaikua ja on etäinen tai voi olla, että ongelmaksi tulee se, että etäisyyden takia tuntee itsensä jotenkin ei-halutuksi ja tulee olo, ettei toinen välitä, joten en tiedä, miten hyvät edellytykset sellaisella suhteella on. Suhde ei myöskään voi pyöriä täysin toisen ahdistuksen ympärillä.

    • tr2w1

      Itse seurustelen ahdistuneisuushäiriöisen miehen kanssa ja itsellä ahdistuneisuushäiriö myös. On meidän suhde kovin vaikea, en tiedä johtuuko se meidän ahdistuksesta vai muutenvaan kemioista. Mutta siis pointti oli se että kyllä ahdistuneisuushäiriöinen pystyy seurustella.

    • 0010001001010

      Oma kokemukseni on että tulee paljon draamaa välille koska toinen se terveempi ihminen ei ymmärrä että jos on huonompi tilanne päällä ja ei pysty yhteistyöhön tai kiinnosta lainkaan mikään - en tee sitä siksi että tarvitsisin jotain esim. huomiota tai minkäänlaista apua häneltä vaan siksi koska ei kiinnosta ja pysty niihin koska ahdistaa.

      Terve ihminen kait on tottunut siihen että nämä asiat auttaisivat toista tervettä ihmistä mutta tässä tilanteessa se on vain molemmilta pois. Parempi antaa olla omassa rauhassa ja odottaa parempia aikoja, kyllä ne tähän asti ovat aina koittaneet.

      Toiseksi olen kantanut syyllisyyttä suuresti aikoina kun olen sairaampi siitä etten voisi olla enemmän läsnä ja täydempi ihminen hänelle, mutta olen opetellut antamaan sitä anteeksi itselleni - teen sen verran kuin pystyn ja usein kun olen energisempi yritän korvata menetettyjä hetkiä ja aikaa hänelle ja itselleni myös.

      En toivoisi kenellekään tälläistä elämää kuin itselläni on ollut mutta näitä foorumeita kun lukee niin huomaa että meitä on moneksi.

    • tobttux

      No olen itse häiriöinen ja mies on terve. Tavattiin silloin, kun mulla oli hyvä kausi menossa. Nyt kun ollut huonommin asiat, niin on tullut pohdittua etten halua hänen elämää pilata tässä samalla. Oma elämä on niin rajoittunutta ja mies rakastaa tehdä asioita. Tänäänkin piti mennä tekemään asia x, mutta minä en kyennyt. Miehellä meni hermot ja kattoo nyt antaako anteeksi. Jos tästä ero tulee joku päivä, niin en varmaan koskaan alkaisi seurustelemaan uudestaan (miten edes kykenisin treffeille..) Helpompaa yksin ja säästää toista.

    • mies.vm-83

      voiko ahdistuneelta tai sellaisesta kärsivä antaa anteeksi ?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3990
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3822
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3784
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2478
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      73
      2368
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2007
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1990
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1829
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1519
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe