Tupakka ja tupakointi?

Röökaaja hei

Millaista tupakkaa on goalta saatavilla? Löytyykö mentholia? Ja kun koneesta ulos pääsee, voiko lentokentällä tupakoida? Miten ravintolat, kadut, rannat jne?

Ja tupakan hinta.

Kiitos!

22

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menthol

      Löytyy mentholia jonkun verran eli ei kaikkia meiltä saatavia merkkejä. Koneesta suoraan busseihin, ei ole tullut kokeiltua kentällä tupakointia. Kyllä kaikkialla voi tupakoida.

    • menthol

      Noin 10 euroa kartonki.

    • savuttelija

      nykyään goalla on rajoitettu tupakanpoltto ....jos poliisi näkee sakottaa
      julkisilla paikoilla ei saa tupakoida
      yleensä merkitty missä saa polttaa ja missä ei
      lentokentällä piha aluueella ei saa polttaa eikä kentällä niinkuin kauan sitten sai tehdä, mutta en muista oliko kentällä joku tupakointi tila. tosi pieni vanha kenttä siellä ei ole juuri mitään.
      rantavintoloissa rajoitettu tupakanpolttoa.

      • savuttelija

        rantaravintoloissa saa siis polttaa mutta muualla ravintoloissa merkattu vaihtelevasti missä saa polttaa.


    • menthol

      Jos savuttelijan tiedot pitää paikkansa on tullut muutosta. Viime talvena ei ainakaan ollut tuollaisia sääntöjä. Joka puolella ihmiset polttelivat eikä kukaan tullut kieltämään. Onkohan savuttelijan tietoihin luottamista??

    • Goalla tupakoija

      pistetään ensimmäiseen lentokoneeseen, joka lähtee maasta pois. Ja jo pelkästä tupakannatsastakin saa sakkoa 1lakkia. Ei kannata alkaa tupakoimaan Goalla.

      • Sauhuaa

        Ompa ristiriitaista. Eli siis miten on asiat..... En ajatellut kuitenkaan minkään kirkon edessä sauhutella, vaan olisi hyvä tietää yleinen käytäntö. Koska luulisi että jos se tuoakointi on kokonaan kielletty, siitä olisi tehty paljon suurempi juttu suomessakin näillä palstoilla.


    • GoaGirl

      No hei, järki käteen. Kyllä olen siellä 8 talvea tupakoinut ihan normaalisti. Kohtelias käytös ja järjenkäyttö on sallittua myös tupakoinnin suhteen. Ei ole ongelmaa. Lentokentän ulkopuolella on tupakointia varten syytä mennä vähän sivummalle, ettei jää heti oviaukon tuntumaan sauhuamaan. Jos ravintolassa on tupakointi kielletty -kylttejä, ne lähinnä sen vuoksi, että "lain" mukaan pitää olla. Kun kysyy tarjoilijalta tuhkakuppia, niin tuo sen kyllä. Rantakuppiloissa ei ole niin tarkkaa. Turha tehdä tästä isoa numeroa...

    • menthol

      Aivan kuten goagirl kirjoittaa. Myös ollut 7 talvena eikä missään ole kielletty tupakointia. Lentokentällä tupakkahuone.

    • allerginen tupakalle

      Roskasakki tupakoi, en mene Goalle Intiassa!

    • menthol

      Oikein hyvä! Eipä paljon jäädä kaipaamaan moista niuhottajaa.

    • savuttelija

      rajoituksissa ei niin tiukka linja kuin suomessa.
      rajoitukset näkyy esim. lentokenttä virkailijat ei enään saa sauhutella samalla kun leimaavat passia joskus niin tehtiin ja tupakointi kielto ravintolassa tarkoittaa yleensä pöytiä missä saa polttaa
      yleis sääntö julkisilla paikoilla ei saa tupakoida
      ranta baareissa ja ulkona saa vapaasti poltella "virallisissa" paikoissa ei saa
      siis ei haittaa tupakoitsijan loma elämää

    • Mr.Shanti

      Goassa tupakointi on lain mukaan kielletty.
      Lain mukaan kadulla tupakoinnista voi antaa 200 inr sakon. Kuppila jossa ei ole No Smoking kylttiä, voi saada 1000 inr sakon.
      Jos alat tupakoimaan ravintolassa, tarjoilijat tuovat tuhkakupin, joita ei lain mukaan saa pitää esillä valmiiksi pöydillä.

      Poliisit valvovat rikkeitä matalalla profiililla.

      • justpalannut

        Candolimissa eräässäkin hyvin suositussa isossa ravintolassa poltettiin ja tuhkakupit pöydillä. Ravintola sijaitsee aivan päätien varrella. Eikä ollut ainoa. Poliisit valvovat miten valvovat, ravintoloitsija ei ainakaan pelännyt.


      • tampio.z

        suosittelen sellaista tupakkamaustetta nimeltään CHARAS, Sitä myydään yleensä sellaisina pikkusormen kokoisina pötkylöinä. siitä vaan murennetaan sätkätupakan joukkoon pieninä murusina oman maun mukaan. tuo kivan lakritsaisen aromin savuun. hinta n.1000 rupiaa pötkylä


      • Intiassa_aamulla
        tampio.z kirjoitti:

        suosittelen sellaista tupakkamaustetta nimeltään CHARAS, Sitä myydään yleensä sellaisina pikkusormen kokoisina pötkylöinä. siitä vaan murennetaan sätkätupakan joukkoon pieninä murusina oman maun mukaan. tuo kivan lakritsaisen aromin savuun. hinta n.1000 rupiaa pötkylä

        Minä puolestani suosittelen lopettamaan tupakoinnin kokonaan, koska mikään ei arsytä niin paljon, kuin muita ajattelematon tupakoitsija. Lisäksi tupakoitsija kuolee 66% varmuudella tupakanpolton seurauksena http://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/78588-tutkimus-tupakka-tappaa-66-tupakoitsijoista , kaikkihan me toki kuollaan, mutta tupakka kyllä aikaistaa täältä poistumista.
        Intiassa on ollut mukava matkustaa, kun monissa paikoissa ei juuri tupakoitsijoita tapaa. Tietysti muita käryjä saattaa olla, kun poltetaan lehmänlantaa taikka jotain jätteitä aamutuimaan http://aijaa.com/JkfofS


      • korsteeni

        Tulin just viime yönä takaisin suomeen. Mää ainakin poltin joka paikassa. Lentokentillä on tupakkahuoneet ei Mumbaissa, siellä kuitenkin voi mennä istuskella main ja porteilla. Siellä käy myös kentän työntekijät tupakalla. Et näin turhaan lietsoa pelkoa sanoista. Mentholitupakkaa on myynnissä. Lääkärit polttaa enimmäkseen Windows merkkistä se maksaa 500 rupia aski ostan kartan kerralla ja hinta on 350 rupia/35 rupia aski. Näin minä pärjään.


      • Korsteeni

        Ps mun puhelinta hallitsee tän kirjoittelun ehdottomasti paremmin kuin mä. Maciin istuskelemaan ja lääkärit polttaa Win merkkistä. 50 rupiaa aski


      • Korsteeni

        Ps ps länkkärit


    • Sauhut

      Tänä vuonna oli menthol tupakkaa saatavana kaupoissa paremmin kuin aiempina vuosina. Ravintoloissa on saanut polttaa. Junissa ei saa polttaa ja sakottavat tupakoinnista helposti.

      • Intianmatkailija

        Junissa tosiaan ei saa polttaa edes oviaukossa (jovea siis voi kyllä pitää auki myös junan ollessa liikenteessä), mutta tupakoinnissa siinä kyllä sakotetaan oikein mielellään turisteja.
        Toisaalta kun junat pysähtelevät matkalla, niin voi ihan rauhassa hypätä muiden mukana vaunusta ulos sauhuille. Ei ne varoittamatta jatka matkaa.


    • tupakointiturhaa

      Saisivat sakottaa oikein kunnolla tupakoivia turisteja Intiassa, tukka pois ja linnaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe