Helikopteri pörrää yöllä

ihme2

Miksi helikopteri pörrää suurinpiirtein Hormiston yllä tähän aikaan. Jatkunut jo puoli tuntia

37

785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joku hukassa?

      Minusta se pörrää parhaillaan Ruskilan kohdalla. Etsitäänkö jotakuta lämpökameralla? Edestakasin lennetään kiivaasti. Kello on jo yli puolenyön.

      Onko Pumahelikopteri, sitten vois olla Turusta etsintöihin lähetetty?

      • ihme2

        Saattaa olla Ruskilaakin. Pimeässä kun menee edestakaisin niin vaikea hahmottaa suuntaa.


      • von Lagerbom
        ihme2 kirjoitti:

        Saattaa olla Ruskilaakin. Pimeässä kun menee edestakaisin niin vaikea hahmottaa suuntaa.

        Kyllä se kierteli Hormistossakin.


    • the pukki

      Nykyajan tontut ne siellä tarkkailee, kuka on kiltti ja kuka ei.

    • ihme2

      kopteri on palannut ja ajaa taas samaa kuvioa kuin yöllä. en nähnyt tunnusta. tumman sininen pohja alla ja ohut oranssiin vivahtava pystyraita ennen pyrstöä.

    • ihme2

      mallia rajavartioston Ke Koala

      • von Lagerbom

      • kadonnut1

      • ohhoh
        kadonnut1 kirjoitti:

        Hormistossa on kadonneen etsintä käynnissä, helikopteri avustaa siinä.

        Kukas siellä kadonnut on?


    • Eksynyt?

      Poliisin sivut ovat jo toista päivää poissa pelistä, näin uutisoidaan. Nyt vihdoin pelittävät. Aivan avuttomia ovat nuo poliisien sivut ja tiedotus, monet kerrat jo olleet kaatuneina sivunsa, koskaan eivät myönnä palvelunestojen kohteena olleensa. Höpöselityksiä Rovaniemellä katkenneista valokaapeleista horisevat.
      Mahtoiko liian hidas tiedottaminen koitua tämän mummon kohtaloksi?

      Eilen olisi moni tarkkaillut ympäristöä, jos olisi tiedossa ollut katoaminen.


      Vanhus katosi kotoaan Nakkilassa
      09.12.2014


      84-vuotias mummo katosi kotoaan Nakkilan Huruntieltä ma 8.12.2014
      aamu viiden jälkeen.
      Mummo oli nähty kulkevan aamu kuudelta Nakkilan Järvikyläntietä Nakkilan suuntaan.
      Tämän jälkeen hänestä ei ole saatu havaintoja.
      Tuntomerkit:
      84 -vuotias, pienikokoinen, kävelee hiukan etukumarassa. Pukeutunut vaaleansiniseen, ruudulliseen, fleece -puseroon. Päässä hänellä on ilmeisesti sininen pipo, missä on valkoista.


      Poliisi toivoo havaintoja kadonneesta mummosta numeroon 02954 49290 tai
      kiireellisissä tapauksissa hälytyskeskus 112

      • von Lagerbom

        Ompahan taas merkillistä ettet lehdissä ole asiaa uutisoitu. Jos joku olisi nähnytkin jossain niin eipä olisi osannut auttaa kun ei tiennyt että haetaankaan.


    • toivottavasti löytyy

      Asiasta tiedottaminen pahasti myöhässä, anteeksiantamatonta, toivottavasti ei peruuttamatonta.

      • von Lagerbom

        Olisiko noussut linja-autoon. Pitäisi kysyä kuskeilta, vaikka kaitpa huomaavat asian uutisoinnista.


    • ihme2

      Toivoisin myös lisä informaatiota asiasta. Kiertelin tienoita koiran kanssa pimeän tuloon asti. Voi kun olisin tiennyt katoamisesta jo maanantaina. Jatkan aamulla. TOIVOTAAN PARASTA!!

    • Etsinnät

      Paikalla oli ollut vapaaehtoisia etsimässä koko edellis yön yhdessä VPK:n ja virkavallan kanssa. Etsinnät jatkuneet tämän päivän.

    • ihme2

      Aika jännä kun ei tähän 500 metrin päähän ole näkynyt mitään etsijöitä. Ainoa havainto tosiaan tuo ihmettelemäni helikopteri.

      • En minäkään nähnyt etsijöitä kuin ehkä kaksi kaupasta tullessa, olivat siinä melkein Hormiston mäen alla katselemassa ojan reunustalla, elleivät sitten olleet jotain isäntämiehiä. Mutta oli tosiaan täysin ala-arvoista toimintaa viranomaisilta kun ei asiasta heti tiedoitettu. Samaa se on silti muissakin silminnäkijähavaintojen pyytelyissä, salataan alkuun viikko pari ja sitten aletaan kyselemään onko ollut havaintoja siitä ja siitä asiasta.


    • Etsinnät

      Henkilön katoaminen oli huomattu vasta maanantaina myöhään illalla. Etsinnät oli aloitettu välittömästi ilmoituksen saavuttua. Vapaaehtoisia 20-30 henkilöä viranpuolesta olleet. Älkää sättikö vaan liittykää vapepaan, niin saatte aina kutsun heti tällaisissa tilanteissa. ikävä tilanne. Voimia kadonneen läheisille!

      • von Lagerbom

        Ai että ei tiedetty. Mistä sitten tiedettiin että oli viiden aikoihin aamulla lähtenyt?


    • Ppppoollpl

      Lagerbom, ja nuo etsinnät aloitettiin heti katoamisen vahvistuttua yöllä, joten tuskin olet ollut tuolloin kauppareissulla. Kadonneesta henkilöstä oli näköhavainto järvikyläntiellä, joten tämän jälkeen toki varmasti laajennettu etsintöjä muualle, jonne kadonnut olisi voinut lähteä.

      • von Lagerbom

        Minä kyllä puhuin tiistaista, että näin pari miestä ojanreunalla kaupasta tullessa. Tiistainahan helikopteri myös kierteli Hormistossa. En siis ole yöllä käynyt kaupassa.


    • ruusuja ja risuja

      Etsintöihin osallistuvat ansaitsevat suuret kiitokset, kiitokset myös tuosta katoamisen havaitsemisajankohdan ilmoittamisesta. Sen olisi voinut julkaista ihan poliisikin, kun varmasti käsittivät tiedotteensa olevan hieman harhaanjohtava, "katoaminen havaittiin illalla" olisi selventänyt. Puutteelliset taidot tiedottamisessa.

      Etsinnät varmaan hyvin toteutettu, mutta kokonaan toinen asia on tuo tiedottaminen kuitenkin. Sisällöllisesti ja ajallisesti. Vaikka netti on auki yötä päivää, niin tiedottaminen tapahtuu ilmeisesti virka-aikana.

      Tuo Mummo-tiedotus julkaistiin katoamista seuranneena päivänä VASTA iltapäivällä. Henkilön hengestä kuitenkin kysymys ja selviytymismahdollisuuksista. Lounais-Suomen poliisilaitoksella on töissä mm. henkilö, jonka toimenkuvaan kuuluu nämä tiedottamisasiat eli etsinnöistä vastaava olisi voinut delegoida tiedottamisen jo heti aamusta jollekulle muullekin. Onko näin tehnyt, sitä emme tiedä, mutta pahasti myöhästyivät.

    • Jenni....

      Ei taida mummu parkaa enää hengissä löytyä. Kunhan nyt löytyisi pian, että läheiset saavat rauhan, heidän huoli varmasti suunnaton! Illalla oli niin kamala kuunnella kopterin pörräämistä. Olisipa ollut mahdollista osallistua etsintöihin :(

    • !!!!!!!!!!!

      Eilen ajelivat poliisit täällä Suutarinmäen alueella iltapäivän ajan ristiin rastiin.

    • Näin on

      von Lagerbom
      10.12.2014 07:48

      "Ai että ei tiedetty. Mistä sitten tiedettiin että oli viiden aikoihin aamulla lähtenyt?"

      Niin, ei tiedetty vielä tuolloin katoamisesta. Kyseessä on itsenäisesti liikkuva vanhus, joka oli poistunut kotoaan aamulla/aamupäivällä. Asuu päivisin työssä käyvän lähiomaisensa kanssa. Kadonneeksi kuitenkin todettiin vasta ilalla, kun tämä lähiomainen totesi, ettei vanhus palaakaan reissultaan.

      Itsekin ajattelin tänään lähteä asioille ja palata vasta illalla. Kadonnut olen vasta illalla jos en palaakaan kotiin.

    • Surullista seurata

      NAKKILALAISET, KÄYKÄÄ KATSOMASSA KAIKKI ULKORAKENNUKSENNE JA LÄHISTÖNNE TYHJILLÄÄN OLEVAT RAKENNUKSET!

      Väärät paikat huolellisesti etsitty?
      Eli eilinen tiistaipäivä on etsitty ilmeisesti aivan väärästä suunnasta, kotikonnuilta ihmistä, joka on jo maanantaiaamuna klo 6.30 aikoihin kävellyt Nakkilan keskustan lähellä, Suomisen tehtaille ja rautatien läheisyyteen johtavalla tiellä.

      Miksi vasta tiistai-iltapäivällä, eikä aamulla/iltayöstä, saatiin tiedote katoamisesta julkisuuteen?

      Myöhästyneen tiedottamisen takia kaikki silminnäkijät, esim. Suomisen työntekijät, eivät voineet katoamisesta tietää ennenkuin iltapäivällä Radio Poria kuunneltuaan tai netissä käytyään.


      POLIISI TIEDOTTAA:
      Iäkkään naisen etsinnät jatkuvat Nakkilassa yleisövihjeiden perusteella
      10.12.2014


      Poliisi jatkoi tiistaiaamuna kadonneen etsintää yhdessä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun, Nakkilan ja Kiukaisten VPK:n kanssa sekä Rajavartiolaitoksen kanssa. Lähietsintää suoritettiin kadonneen osoitteessa ja lähiympäristössä uudestaan usean poliisipartion toimesta. Poliisipartiot suorittivat myös lähialueiden haravointia autopartiona
      Nakkilan VPK:n yksiköt osallistuivat Palojoen vesistötarkastukseen sekä tiestön ja polkujen tarkastukseen Järvikyläntien varrella sekä Nakkilan keskustan tuntumassa. Etsinnät ulotettiin pisimmillään Kiukaisiin, missä Kiukaisten VPK kävi tarkastamassa saatuja vihjeitä.
      Rajavartioston helikopteri osallistui päivän aikana etsintöihin Nakkilassa ja lähialueilla. Vapaaehtoinen pelastuspalvelu osallistui 62 henkilön voimin kadonneet henkilön etsintään.

      Viimeisin havainto kadonneesta on maanantai aamulta klo 6.35 aikoihin, jolloin hänet oli ilmeisesti nähty Nakkilassa Suomisentiellä.


      Tietoon tulleiden vihjeiden tarkistuksissa sekä suoritetuissa maastoetsinnöissä ei löydetty kadonnutta henkilöä, joten etsinnät jouduttiin lopettamaan illalla klo 19.30 aikoihin.

      Kadonneen tuntomerkit:
      Pituus 165 cm, pyöreähkö, lyhyet hiukset, ikä 84 vuotta. Hän oli pukeutunut ilmeisesti mustiin talvisaappaisiin, vaaleansiniseen, ruudulliseen fleece -puseroon ja siniseen pipoon. Kävelee hiukan etukumarassa.


      Poliisi jatkaa etsintöjä mahdollisten yleisövihjeiden perusteella. Poliisi toivoo havaintoja kadonneesta numeroon 02954 49290 tai kiireellisissä tapauksissa hälytyskeskus 112

    • Leksa Seppänen

      Joku varmaan osaa nyt kertoa kuka kadonnut on eli valokuvaa ja nimeä esiin,
      yleensä nämä tiedot kadonneesta julkaistaan.

      • ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

        Eiköhän mummu löydy muutaman sadan metrin päästä niin kuin yleensäkin nää kadonneet.


    • hyisua (taas)

      Laakerplommille tiedoksi. Ei sun tarvitse täällä palstalla kirjoitella ja irviä toisten tekemisiä, voit myös itse osallistua etsintöihin

      • von Lagerbom

        En minä mitään irvi, olen vaan sitä mieltä että tiedoittamisessa aikailtiin ehkä kohtalokkaastikin. Vastaisen varalle tällaisista katoamisista pitäisi antaa julkinen tiedoite heti. Ja olisin varmasti etsimässä itsekin jos voisin tehdä sen muutoin kuin autolla ajellen. Minulla kun on edelleenkin se sama selkävamma joka estää kävelynkin lukuun ottamatta tuollaista 50-100 metrin matkaa jonka jälkeen pitää päästä jo istumaan.


    • ihme2

      Tänään näkyi poliisikoira olevan töissä ojanvarressa st1:ltä palolaitokselle päin. Itse olen yrittänyt lenkkeillä koiran kanssa metsämaastoja järvikylän-kivimaantien maisemissa.

    • matson

      joko löyty mummu

      • von Lagerbom

        Kadonneen etsinnät ilmeisesti loppuneet. Ihmetyttää minne on voinut noin totaalisesti kadota. Joko saanut kyydin jonnekin, millainen on henkinen tilansa ollut, onko virkeä vanhus joka kykenisi lähtemään muualla asuvien tuttaviensa luokse esimerkiksi, vai onko ehkä käynyt niin että löytyy joskus hukkuneena esimerkiksi. Onko ottanut rahaa tai henkilökohtaisia asiakirjojaan mukaan.. Ja kuinka varma on tuo näköhavainto aamulla klo 06.35 Suomisentieltä?


      • metsätonttu
        von Lagerbom kirjoitti:

        Kadonneen etsinnät ilmeisesti loppuneet. Ihmetyttää minne on voinut noin totaalisesti kadota. Joko saanut kyydin jonnekin, millainen on henkinen tilansa ollut, onko virkeä vanhus joka kykenisi lähtemään muualla asuvien tuttaviensa luokse esimerkiksi, vai onko ehkä käynyt niin että löytyy joskus hukkuneena esimerkiksi. Onko ottanut rahaa tai henkilökohtaisia asiakirjojaan mukaan.. Ja kuinka varma on tuo näköhavainto aamulla klo 06.35 Suomisentieltä?

        Nyt kaikki pohtimaan minne kadonnut olisi voinut mennä. Aikaa on jo kulunut kohta kaksi viikkoa, eikä häntä ole löydetty. Olisiko mennyt väsyneenä jonnekkin suojaan huilaamaan ja ei enää kyennyt jatkamaan matkaansa. Ovatko lähialueen kaikki rakennukset ja muut vastaavat tutkittu tarkoin. Olen ystävieni kanssa kierrellyt lähialueen metsiä, mutta tuloksetta. Toivottavasti löytyy ennen joulua.


      • von Lagerbom
        metsätonttu kirjoitti:

        Nyt kaikki pohtimaan minne kadonnut olisi voinut mennä. Aikaa on jo kulunut kohta kaksi viikkoa, eikä häntä ole löydetty. Olisiko mennyt väsyneenä jonnekkin suojaan huilaamaan ja ei enää kyennyt jatkamaan matkaansa. Ovatko lähialueen kaikki rakennukset ja muut vastaavat tutkittu tarkoin. Olen ystävieni kanssa kierrellyt lähialueen metsiä, mutta tuloksetta. Toivottavasti löytyy ennen joulua.

        Merkillistä ettei tämän kadonneen henkilön fyysisestä kunnosta ole kerrottu mitään, eli että kykeneekö itsenäisesti lähtemään pidemmälle, esimerkiksi linja-autolla, junalla. Kuten jo aiemmin totesin, voi ja saa aikuinen henkilö ihan laillisin oikeuksin kadota jos sellaista haluaa, siihen ei ole kellään mitään sanomista. Ja edelleenkin, onko näköhavainto Suomisentieltä katoamisaamuna luotettava..


    • ysiysi

      Onkohan arantilan ranta katottu missä on se entinen juhlapaikka ja matonpesu paikka , Jos nähty suomisentiellä ,onko mennyt kyläileen sinne kahulan seudulle olevaan kerrostaloon tai miks sitä nyt sanois ,siellä voi olla tuttuja eikä tiedä et vanhusta hajetaan .Ihmeellistä kun muut vanhukset on koira löytänyt ,Nakkilan mummua ei millään.Voiko tällä ilmaa enään toivoa mitään , toivotaan et ois lämpimässä elävien kirjois. Surullista.

      • voihanpoeksut

        Kadonnutta koiraakin etsitään aktiivisemmin :(


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe